2012 Ekim Anneleri

tamam canım çookkk teşekür etti ben sana
ben de şuan hazır olanları koyayım yavaş yavaş
suluğu napcan kız
bebişe su veriyoz mu ki
bu arada ben hem eşime hem anneme hem de kayınvalideme de birer pijama ,terlik falan koyayım
hatta doktorum içinde bi tesbih falan ( bizi görünce ya sabır çeker adamcaz )

aklıma geldi aslında ama penye battaniye içinde tutarım zaten diye düşündüm ama yine de dediğin doğru canım acaba bi tane alsak mı :26:

bende öyle düşünmüştüm canım da bugün aklıma geldi birer yelek koysak iyi olur , kuşun kanadından yel kapar derler ya bebekler için. üşümesin kuzular

biberonu emziği naptın kaynattın mı? çantaya nasıl koydun poşetledin mi?

Allah seni sen herkese birer bavul yap

aklıma geldi aslında ama penye battaniye içinde tutarım zaten diye düşündüm ama yine de dediğin doğru canım acaba bi tane alsak mı :26:

onu ben de düşündüm de dur bakalım koydukça söyleriz birbirimize
aklımıza gelmeyen başka şeyler de olabilir hatırlatırız birbirimize,

bu arada hasta bezi işine ne diyonuz,
ben markette gördüm canped in hasta bezi ve birde alt çamaşır gibi giyilen cinsleri var
ve herkes onu öneriyo yani çamaşır gibi olanını
çünkü iz yapmıyomuş ve düşme ihtimali olmadığı için çok rahat oluyomuş
diğer bi topikte anlatmış doğum yapanlar
ben normal ped koyucam da bu hasta bezi işi lazım olur mu ki ya
ya o anda bulamazsam diye acaba alsam mı diyorum:26:

canım doktorumda dinlemiştim bebekler yeni doğduğunda ilk gün emmese bile depodan beslenirmiş ama su vermek idrarını yapması için uygunmuş

evet canım kaynattım kuruyuncada emziği kutusuna koydum kutusunuda yıkadım...biberonlarıda temiz buzdolabı poşetine koydum

ayy siz de olmasanız ben evde patlıcaktım heralde sıkıntıdan

ne kadar süre kaynattın
bi de kaynatınca erimiyo de mi bunlar
acemi bi anne olduğum belli oluyo de mi dünürcüm

canım hastaneye ben sordum gerek yok biz ilgileniyoruz dediler hatta pedi bile biz hazırlıyoruz dediler ama ben yine de aldım pedimi

ya kızlar bu arada çok önemli bi problemimiz var
benim emziğin kutusu yok
ben kutusuz mu aldım yoksa emziğin kutusunu vermediler mi bana
alçaklar

ne kadar süre kaynattın
bi de kaynatınca erimiyo de mi bunlar
acemi bi anne olduğum belli oluyo de mi dünürcüm

önce suyu kaynatıp sonra içine atıp bekletiyoruz galiba, yani biberonu kaynatmıyoruz :26:

acemi anneleriz

evet canım aynen BenElse nin dediği gibi biberonu kaynatmıyoruz kaynayan suda bekletiyoruz

canım hastaneye ben sordum gerek yok biz ilgileniyoruz dediler hatta pedi bile biz hazırlıyoruz dediler ama ben yine de aldım pedimi

oooohooooooooo
olmadı bak şimdi
senin tontiş oğlun benim hamsiyemden daha iyi bi hastane de doğacak
hasta bezi işini bile hastane üstlenmiş
bizim çocuklar ayrı dünyaların insanı Asucum
bir araya gelemezler
hem sizin emzik kutunuz var bizim yok
iyisimi yol yakınken ayrılalım

emzik kutusu olmayan kızı almaz asude

ÇAMAŞIRCILAR,ÜTÜCÜLER,KAHVECİLER,YEMEK YAPANLAR,EVDE CANI SIKILANLAR HERKESE SELAM OLSUN

çamaşırcı ve ütücülere çok imrendim doğrusu, yemeklerimi arefe günü yaptım 5,6 çeşit bayram yemeği gelenlerede sofra hazırlıyorum,kahve bende içmek istedim ilk gelen misafirime yapayımda bende sebepleneyimaz önce bir arkadaşımın yengesi gelmiş oda hamiş oda ekim annesi olacak öpüşürken karnımız çarpıştı,erkeklerden utandım

bendeee hemencik çarşamba ve perşembe olsun istiyorum.çarşamba kuzucuğumun odası temizlenecek,eşim duvarları silecek bende camları ohh missperdelerini yıkayıp ütüleyip asacağım.perşembe de eşyalarımız gelecek kısmet olursa çok heyecanlıyım

gelseydin canım senin ütü masanı da koyardık yanına hep beraber ütülerdik

oğluşumun odasına perde almaktan vazgeçtim ben ,perdem yeni ordaki gerek yok almaya

halımızı da hamile olan arkadaşım hediye alıcaktı , onunda sürekli yatması gerekiyor biliyosunuz , izne çıkınca kendim bakıcam artık

dün eşimle dışarı çıkıcaktık ,banyo yapıyım hazırlanıyım dedim. saat 3buçukta banyo yaptım yatağın üzerine bi uzandım saat 7 ye kadar uyumuşum

adam gel git beni uyandırmaktan vazgeçmiş sonunda ama süper dinlenmişim o kadar iyi geldi ki

nayırrr nolamazzz bizim dedemiz sizin dedeniz size de yeter bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…