2012 Ekim Anneleri

şekilden şekile giriyoruz 4. ayda kestirmiştim ben saçlarımı ,hala daha toplancak vaziyette değiller ,4-5 tane tokayla her tarafından tutturuyorum evde sıcak diye

Ay gerçekten şekilden şekile girdik. Girmediğimiz şekil kalmadı artık.. Ama işte zaman da daralıyor. Ben hala hastane çantamı hazırlamadım. İmrendim size doğrusu.. Ama bugün de hiç içimden gelmiyor yaa. Artık doğurursam annem herşeyin yerini biliyor. Kapar gelir hastaneye ne yapayım.. Allahtan bebişiminkiler temiz pak. Benimkiler yıkanmadı sadece. Oda olsun gari. Ütü derseniz hiç ütüm yok. Daha yeni dağlar tepeler ütülendi Ev işi de pek yok. O yüzden yapasım da yok. Acaba bayramdan sonra kadın alsam cam-kapı sildirmeye çok mu erken olur. Yoksa Eylül 15i falan mı beklesem? Benim doğum 14 Ekim görünüyor. Bu hafta evde boya olacak. Sonra annemle temizlik.. Bilmiyorum yaaa.. Şuan sorsanız hiçbirşey yapasım yok. Enerjim falan düştü neden acaba.. Halbuki daha dün çok hevesliydim bu işler için. Ay bir anım bir anımı tutmuyor. Deli miyim acab

bayramdan sonra annem gelicek benimde. halıları vericem yıkamaya. perdeler falan yıkanıcak güzel bir temizlik yaparız

erken merken olsun temiz temiz bekleyelim kuzuları

bayramdan sonra annem gelicek benimde. halıları vericem yıkamaya. perdeler falan yıkanıcak güzel bir temizlik yaparız

erken merken olsun temiz temiz bekleyelim kuzuları

Bende aynı şeyi düşünüyorum ama bu sefer içime sinmicek biliyorum Eylül de tekrar kadını çağıracağım birdaha aynı iş yapılacak... Artık mecbur ne yapalım

Bende aynı şeyi düşünüyorum ama bu sefer içime sinmicek biliyorum Eylül de tekrar kadını çağıracağım birdaha aynı iş yapılacak... Artık mecbur ne yapalım

annenle beraber temizlik yapçaksanız hiç çağırma kadını istersen ,eylül 15te falan çağırır dip bucak bir temizlik yaptırırsın

nevresimlerimiz de kurumuş onları da ütüleyip kaldıralım

benim ütü daha bitmedi muhabete dalınca

emzik kutusu almaya gitti kesin :)) kutu olmadan doğurmaz bacım

aynen ama şimdi kutu alacağım yer yok haftaya doktora gidince şehre inecezzz o zaman alırım almadan doğurmam

nayırrr nolamazzz bizim dedemiz sizin dedeniz size de yeter bizede

tamam üzme kendini sütün azalmasın bi daha düşünelim hasta beziyle kutuyu aldım mı çocuklar ayrılmaz

camoka nereye gittin kız biberonu kaynatmaya mı

yok kız arkadaşım aradı da bayan epidural sezeryan
karar verdim kesin epidural sezeryan olcam ben

bi de bana tembel diyo hatun bitiremedin mi ütüleri

annenle beraber temizlik yapçaksanız hiç çağırma kadını istersen ,eylül 15te falan çağırır dip bucak bir temizlik yaptırırsın

Canım annemle yapıcaz da onun şimdi içine sinmez cam kapı baca girer. Kadın dağılır. Koca ev burası. 250 m2 dublex. 4+1... bir mini, bir büyük depo, bir banyo, bir tuvalet.. Anası ağlar kadının. Mecbur kadın da alacağım. O birşey yapacak biz birşey. Eylül de de daha küçük bir temizlik olur artık...

gel canım sen de gel
ütü ye gel kahveye ge
gel de yalnız buraya gelince ne ütü yapılıyo ne kahve
oturup sohbet ediyoz
sonra benim gibi bütün işler bekliyo
BenElse ye dikkat et lafa tutuyo burda bizi sonra kendi ütülerini bitirip hava atıyo

büyükmüş evin canım haklısın annen için de çok zor olur

annelerimizi hakkı nasıl ödenir bilmem

ütümü de yaptım (renkliler, beyazlar, nevresimler ) , 4 makine çamaşır da yıkadım astım ,yemeğimi de yedim ,kahvemi de içtim

tembel hatunlar sizi

maşallah bi odada bize verin boşu boşuna kira vermeyelim buraya
ahhh ahhh anaların hakkı ödenmez

büyükmüş evin canım haklısın annen için de çok zor olur

annelerimizi hakkı nasıl ödenir bilmem

İnşallah bizde onlar gibi çok iyi birer anne oluruz. Yavrularımız hep iyi konuşur böyle bizim gibi. Severler inşallah bizi... Ev büyük canım. Yardımsız yaptırırsam anneme çok üzülürüm. Mahvolur çünkü.. Ben kendim nasıl temiz tutuyorum millet şaşırıyor valla. Bu hamile haliinle nasıl çeviriyorsun bu evi diye.. Kocam sağ olsun diyorum :) Yardım etmese rezilliğim çıkardı herhalde şimdiye kadar. Ortalığı dağınık bırakmaz. Aldığını yerine koyar. Etrafta birşey görürse kaldırı. Akşamları salondaki yayıntımızı mutfağa taşır. Aşağı tuvaleti kontrol eder eksik gedik varsa yukarıdan indirir. Yani tabi aynı şeyleri bende yapınca ev hiç dağılmıyor artık. İkimizde kendi arkamızı topluyoruz. Birde köpek var tabi. Oda bizim arkamızdan dağıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…