- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
camoka nereye gittin kız biberonu kaynatmaya mı
şekilden şekile giriyoruz4. ayda kestirmiştim ben saçlarımı ,hala daha toplancak vaziyette değiller ,4-5 tane tokayla her tarafından tutturuyorum evde sıcak diye
ohh ütülencek bişey kalmadı nihayet
Ay gerçekten şekilden şekile girdik. Girmediğimiz şekil kalmadı artık.. Ama işte zaman da daralıyor. Ben hala hastane çantamı hazırlamadım. İmrendim size doğrusu.. Ama bugün de hiç içimden gelmiyor yaa. Artık doğurursam annem herşeyin yerini biliyor. Kapar gelir hastaneye ne yapayım.. Allahtan bebişiminkiler temiz pak. Benimkiler yıkanmadı sadece. Oda olsun gari. Ütü derseniz hiç ütüm yok. Daha yeni dağlar tepeler ütülendiEv işi de pek yok. O yüzden yapasım da yok. Acaba bayramdan sonra kadın alsam cam-kapı sildirmeye çok mu erken olur. Yoksa Eylül 15i falan mı beklesem? Benim doğum 14 Ekim görünüyor. Bu hafta evde boya olacak. Sonra annemle temizlik.. Bilmiyorum yaaa.. Şuan sorsanız hiçbirşey yapasım yok. Enerjim falan düştü neden acaba.. Halbuki daha dün çok hevesliydim bu işler için. Ay bir anım bir anımı tutmuyor. Deli miyim acab
bayramdan sonra annem gelicek benimde. halıları vericem yıkamaya. perdeler falan yıkanıcak güzel bir temizlik yaparız
erken merken olsun temiz temiz bekleyelim kuzuları
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama bu sefer içime sinmicek biliyorum Eylül de tekrar kadını çağıracağım birdaha aynı iş yapılacak... Artık mecbur ne yapalım
nevresimlerimiz de kurumuş onları da ütüleyip kaldıralım
emzik kutusu almaya gitti kesin :)) kutu olmadan doğurmaz bacım
nayırrr nolamazzz bizim dedemiz sizin dedenizsize de yeter bizede
camoka nereye gittin kız biberonu kaynatmaya mı
benim ütü daha bitmedi muhabete dalınca
aynen ama şimdi kutu alacağım yer yok haftaya doktora gidince şehre inecezzz o zaman alırım almadan doğurmam
tamam üzme kendini sütün azalmasın bi daha düşünelim hasta beziyle kutuyu aldım mı çocuklar ayrılmaz
yok kız arkadaşım aradı da bayan epidural sezeryan
karar verdim kesin epidural sezeryan olcam ben
annenle beraber temizlik yapçaksanız hiç çağırma kadını istersen ,eylül 15te falan çağırır dip bucak bir temizlik yaptırırsın
ÇAMAŞIRCILAR,ÜTÜCÜLER,KAHVECİLER,YEMEK YAPANLAR,EVDE CANI SIKILANLAR HERKESE SELAM OLSUN
çamaşırcı ve ütücülere çok imrendim doğrusu, yemeklerimi arefe günü yaptım 5,6 çeşit bayram yemeği gelenlerede sofra hazırlıyorum,kahve bende içmek istedim ilk gelen misafirime yapayımda bende sebepleneyimaz önce bir arkadaşımın yengesi gelmiş oda hamiş oda ekim annesi olacak öpüşürken karnımız çarpıştı,erkeklerden utandım
bendeee hemencik çarşamba ve perşembe olsun istiyorum.çarşamba kuzucuğumun odası temizlenecek,eşim duvarları silecek bende camları ohh missperdelerini yıkayıp ütüleyip asacağım.perşembe de eşyalarımız gelecek kısmet olursa çok heyecanlıyım
Canım annemle yapıcaz da onun şimdi içine sinmez cam kapı baca girer. Kadın dağılır. Koca ev burası. 250 m2 dublex. 4+1... bir mini, bir büyük depo, bir banyo, bir tuvalet.. Anası ağlar kadının. Mecbur kadın da alacağım. O birşey yapacak biz birşey. Eylül de de daha küçük bir temizlik olur artık...
bi de bana tembel diyo hatun bitiremedin mi ütüleri
gel canım sen de gel
ütü ye gel kahveye ge
gel de yalnız buraya gelince ne ütü yapılıyo ne kahve
oturup sohbet ediyoz
sonra benim gibi bütün işler bekliyo
BenElse ye dikkat et lafa tutuyo burda bizi sonra kendi ütülerini bitirip hava atıyo
Canım annemle yapıcaz da onun şimdi içine sinmez cam kapı baca girer. Kadın dağılır. Koca ev burası. 250 m2 dublex. 4+1... bir mini, bir büyük depo, bir banyo, bir tuvalet.. Anası ağlar kadının. Mecbur kadın da alacağım. O birşey yapacak biz birşey. Eylül de de daha küçük bir temizlik olur artık...
büyükmüş evin canım haklısın annen için de çok zor olur
annelerimizi hakkı nasıl ödenir bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?