2012 Ekim Anneleri

vallahi kizlar bende patates kizarttim ketcapla yiyorum yapmiyim diye kendimi tuttum tuttum en sonunda dayanamadim:)

Bende çok dedim kendime yapma diye ama... En sonunda dinletemedim... Oturdum 2 tava patatesi kızarttım yedim.. Tuzlu tuzlu şöyle.. Arada kaçamak olur canım boşver... Ne yapalım robot muyuz ?

bebiş için koycaklarımı çıkardım şimdi

1 hastane çıkışı (zıbını ,battaniyesi herşeyi tamam)

1 pijama takımı ( eldiveni şapkası önlüğü falan var)

2 tulum

2 yarım kollu, 2 uzun kollu çıtçıtlı badi

3 çorap, 2 önlük

1 ekstra penye battaniye , 1 biraz daha kalın bir battaniye

1 yelek , 1 patik

ekstra 1 zıbın

1 pkt huggies yenidoğan

20li ıslak mendil

biberonu emziği kutusunu falan kaynatayım ondan sonra koyarım

vallahi kizlar bende patates kizarttim ketcapla yiyorum yapmiyim diye kendimi tuttum tuttum en sonunda dayanamadim:)

Bende çok dedim kendime yapma diye ama... En sonunda dinletemedim... Oturdum 2 tava patatesi kızarttım yedim.. Tuzlu tuzlu şöyle.. Arada kaçamak olur canım boşver... Ne yapalım robot muyuz ?

ohh afiyet olsun kızlar

vallahi haklisin canim sanada afiyet olsun.bende tefal var su bir kasikla yagla kizartiyosunya ama buara tatli falan hakgetire ustunede bol patates bakaim sekerler ne alemde

yandı senin oğlan dua et hamsiye anasına çekmesin

bak kızım olsa verirdim sana hem anası hamarat ,hem emzik kutusu olurdu kızımın

ben onun kızını hep çalıştırırım kötü kaynana olurum ben akşamları da oğluma şikayet ederim

kaynanasından geline hakiki trabzon işi emzik kutusu

ya kizlar benim esim bana biberon ve emzik aldirmiyoralistirmayalim kesinlikle diye,bebegin emzigi biberonu olmadan olurmu hic ya.ben alip atiyim koseye em iyisi:)

ya kizlar benim esim bana biberon ve emzik aldirmiyoralistirmayalim kesinlikle diye,bebegin emzigi biberonu olmadan olurmu hic ya.ben alip atiyim koseye em iyisi:)

emzik bende vermek istemiyorum ama nolur nolmaz dursun emziğimiz biberonumuz

biberona da inşallah sütümüz gelir rahat emzirirsek başta ihtiyacımız olmaz heralde ama

zamane anneleri telaşe anacım herşey hazırda dursun

gerçi ben almadım , daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kardeşim almıştı biberonu, emziği vs.sini. teyzemiz daha aceleci

ablamla beraber yeğenimi kontrole götürmüştüm bir kere...ablam emzik vermiyordu 4 aylık olmuştu kızı ve doktoru emzik verme dediği için vermiyordu...ama kontrole gittiğimiz gün ablam doktorun masasındaki resmi gördü hayırlı olsun doktor bey bebeğiniz dedi ve doktor sağolun 24 günlük oldu bugün dedi ama asıl bomba bebeğin ağzındaki emzikti ve ablamda söyledi bize vermeyin diyorsunuz ama 24 günde siz emziği vermişsiniz dedi...doktor ne dedi beğenirsiniz ne yapalım baş edemedik demezmi...

vallahi haklisin canim sanada afiyet olsun.bende tefal var su bir kasikla yagla kizartiyosunya ama buara tatli falan hakgetire ustunede bol patates bakaim sekerler ne alemde

Bende de vaynından canım ama açıkçası onunla yapmadım ben... Bayağı bildiğin yağda yaptım. Özlemiştim... Ne zamandır kızaracak birşey varsa onun içinde kızarıyor artık dur dedim bir seferlik

ben emzik kullanan bebekleri cok seviyorum, ne bilim cok tatli oluyor ama kimisi vermeyin diyor. bi arkadasim emzigi sadece yatagina yatirdiginda veriyor uyuturken, bebiste alismis gözunu acar acmaz emzigi cikariyor bende öyle yaparim hem kendi kendine uyumaya alistiricam, uyurkende emzik veririm bilsin sadece yatarken emicegini ( tabi umarim diledigim gibi olur)

hahhaaa iyi soylemis ablan:)ya nette arastirdigim kadarriyla alistirmasak daha iyi ama Allah bilir nasil birsey olacaklar esimde mecbur kalirsak aliriz hemen diyo bastan almayalim.ama gercekten aceleciyiz illahi herseyi dort dorluk yapcaz:)

ohh hazirmis seninki dedigin gibi alalim kosede kalsin ihtiyac olursa kullaniriz artik.

hahhaaa iyi soylemis ablan:)ya nette arastirdigim kadarriyla alistirmasak daha iyi ama Allah bilir nasil birsey olacaklar esimde mecbur kalirsak aliriz hemen diyo bastan almayalim.ama gercekten aceleciyiz illahi herseyi dort dorluk yapcaz:)

canım en iyisi al koy kenara elinin altında dursun

ayy bacım laf aramızda dünürüm diye söylemiyorum çok tembeldir

hiç de değil gidip biberon ve emziğimin başında bekledim erirse sudan çıkarayım diye

yandı senin oğlan dua et hamsiye anasına çekmesin

bak kızım olsa verirdim sana hem anası hamarat ,hem emzik kutusu olurdu kızımın

bak bak ben bittim kızıma başlamışlar hamsiyem benim kıpır kıpır olcak

camokaaaa taş geldimi başına

gelmez mi başım ağrıyo alacağınız olsun

ben onun kızını hep çalıştırırım kötü kaynana olurum ben akşamları da oğluma şikayet ederim

kaynanasından geline hakiki trabzon işi emzik kutusu

akşam olsun babası gelsin kızımın bi daha konuşucam bu kız verme işini belki vazgeçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…