vallahi kizlar bende patates kizarttim ketcapla yiyorum yapmiyim diye kendimi tuttum tuttum en sonunda dayanamadim:)
bebeğe ise
penye battaniye arasına ilk doğduğunda giyeceği tulumu badisi şapka ve eldiveni birde bezi koydum...
sonrasında ,
4 tane badi
4 tane tulum, bir alt üst hastane çıkışı koydum ama giydirmem herhalde çünkü hiç sevmiyorum o hastane çıkışlarını :)
12 tane prima koydum
1 tane huggıes yenidoğan sulu havlu koydum
3 tane çorap ve eldiven, bere
1 tane kadife battaniye
1 alt açma
2 tane daha penye battaniye
emzik
mini emzikli suluk
avent biberon
vallahi kizlar bende patates kizarttim ketcapla yiyorum yapmiyim diye kendimi tuttum tuttum en sonunda dayanamadim:)
Bende çok dedim kendime yapma diye ama... En sonunda dinletemedim... Oturdum 2 tava patatesi kızarttım yedim.. Tuzlu tuzlu şöyle.. Arada kaçamak olur canım boşver... Ne yapalım robot muyuz ?
ütümü de yaptım (renkliler, beyazlar, nevresimler ) , 4 makine çamaşır da yıkadım astım ,yemeğimi de yedim ,kahvemi de içtim
tembel hatunlar sizi
ayy bacım laf aramızda dünürüm diye söylemiyorum çok tembeldir
Bende çok dedim kendime yapma diye ama... En sonunda dinletemedim... Oturdum 2 tava patatesi kızarttım yedim.. Tuzlu tuzlu şöyle.. Arada kaçamak olur canım boşver... Ne yapalım robot muyuz ?
yandı senin oğlandua et hamsiye anasına çekmesin
bak kızım olsa verirdim sana hem anası hamarat ,hem emzik kutusu olurdu kızımın
ben onun kızını hep çalıştırırımkötü kaynana olurum ben akşamları da oğluma şikayet ederim
kaynanasından geline hakiki trabzon işi emzik kutusu
ya kizlar benim esim bana biberon ve emzik aldirmiyoralistirmayalim kesinlikle diye,bebegin emzigi biberonu olmadan olurmu hic ya.ben alip atiyim koseye em iyisi:)
ya kizlar benim esim bana biberon ve emzik aldirmiyoralistirmayalim kesinlikle diye,bebegin emzigi biberonu olmadan olurmu hic ya.ben alip atiyim koseye em iyisi:)
vallahi haklisin canim sanada afiyet olsun.bende tefal var su bir kasikla yagla kizartiyosunya ama buara tatli falan hakgetire ustunede bol patates bakaim sekerler ne alemde
ablamla beraber yeğenimi kontrole götürmüştüm bir kere...ablam emzik vermiyordu 4 aylık olmuştu kızı ve doktoru emzik verme dediği için vermiyordu...ama kontrole gittiğimiz gün ablam doktorun masasındaki resmi gördü hayırlı olsun doktor bey bebeğiniz dedi ve doktor sağolun 24 günlük oldu bugün dedi ama asıl bomba bebeğin ağzındaki emzikti ve ablamda söyledi bize vermeyin diyorsunuz ama 24 günde siz emziği vermişsiniz dedi...doktor ne dedi beğenirsiniz ne yapalım baş edemedik demezmi...
emzik bende vermek istemiyorum ama nolur nolmaz dursun emziğimiz biberonumuz
biberona da inşallah sütümüz gelir rahat emzirirsek başta ihtiyacımız olmaz heralde ama
zamane anneleri telaşe anacımherşey hazırda dursun
gerçi ben almadım , daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kardeşim almıştı biberonu, emziği vs.sini. teyzemiz daha aceleci
hahhaaa iyi soylemis ablan:)ya nette arastirdigim kadarriyla alistirmasak daha iyi ama Allah bilir nasil birsey olacaklar esimde mecbur kalirsak aliriz hemen diyo bastan almayalim.ama gercekten aceleciyiz illahi herseyi dort dorluk yapcaz:)
ayy bacım laf aramızda dünürüm diye söylemiyorum çok tembeldir
yandı senin oğlandua et hamsiye anasına çekmesin
bak kızım olsa verirdim sana hem anası hamarat ,hem emzik kutusu olurdu kızımın
camokaaaa taş geldimi başına
ben onun kızını hep çalıştırırımkötü kaynana olurum ben akşamları da oğluma şikayet ederim
kaynanasından geline hakiki trabzon işi emzik kutusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?