2012 Ekim Anneleri

bebiş için:
1 tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane tulum
2 battaniye biri penye biri daha kalın olan battaniye
2 tane ağız silme mendili
2 tane çorap
1 patik
1 alt açma
biberon ve emzik
2 adet iç zıbın
1 adet uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil
prima bezimizi henüz almadık

ee eksik var mı söyleyin bakalım

ağız silme mendilimiz yok bak bizim , alt açma da koymadım

senin değil ama benim eksikler çıktı ortaya

ben bunları koydum

akşam olsun babası gelsin kızımın bi daha konuşucam bu kız verme işini belki vazgeçeriz

hehehe sen görürsün şimdi beyimi arıyorum senin beyine telsizle anons geçsin kızı istesin bak bakalım nasıl alıyoruz kızını

ağız silme mendilimiz yok bak bizim , alt açma da koymadım

senin değil ama benim eksikler çıktı ortaya

aaa bak yazmayı unuttum ben evet 8 tane mendil koydum birde

Şmdi forumu geziyordum... Millet daha yeni gelinlik almış da onların fotolarını koyuyor.. Aman aman dedim. Heyecanlara bak. Dün gibi geçti gözümün önünden herşey. Şimdi heyecanla o günü bekleyecekler, sonra büyük gün gelip çatacak. Sesleri titreye titreye evet diyecekler. Sonra Beraber bir evde yaşamak nasıl oluyormuş onu keşvedecekler derken birbirlerine iyice alışacaklar ve yavaş yavaş çocuk konuşmaya başlayacaklar. Belki hemen, belki bekleyerek birgün bizim gibi hamile kalacaklar ve bu seferde bebişlerinin cicilerinin fotoğraflarını ekleyecekler. Sonra biz o ara bebekleri büyütmüş belki okula gönderiyor, belki de parklara götürüyor olacağız ve bu günler gelecek aklımıza yeniden. Ozaman umarım çok mutlu oluruz

demiştim eksikler çıkıcak diye
eminim benim de vardır
benim mendillleri de annem oyalamıştı
kız asu senin oğlan salyalı olcak heralde 8 tane mendil koyduğuna göre
ben 2 tane koydum
bizim kız şoriklileri sevmez bak ona göre
bu arada annem bi kaçtane de aynı tülbentten göbeğin üzerine koymak için mendil yaptı göbek koruyucu gibi bişey olcakmış onları da koydum

canım primadan paketin başwurduktan ne kdar sonra geldi ?

bacıı bacııı sen kimin oğluna salyalı diyon heee

kız şaka bi yana kusar diye falan koydum işte emzirirken de lazım olur dedi ablam bende koydum...hem senin o kızını ısırırım bak ona göre

8 çok değil mi dünürcüm:26:

ben kaçıom kızlar
kociş iişten çıkmış gelio
soframı hazırlıyayım
hepinizi
yarın görüşelim
bay bay

arazi oluyorsun yani dünürüm :)) görüşürük bakalım

görüşürüz canım bende çıkıcam birazdan

kocişimle buluşçaz dışarda aşk yaşıyalım azcık bebiş gelmeden

bizde şimdi çıkıcaz canı sıkıldı kocacımın hem göbek aşka engel değil ki dimi ama

öptüm seni tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…