almadim canim ama almayi dusunuyorum bende nette baktim degisik icinde boru gibi degisik bisey varya bu dr Brown un biberonunu alan var mı
ne garip bi biberon
içinde bi sürü bişey var ne işe yarıyo acaba
aaaaaa kimse kalmamış kaldık yalnız oğluşumla
2 adet uzun kollu çıtçıtlı badi
unutmuşum yazmayı
nereeee gittiniz yaaaaa
Bu saat oldu canım sıkıldı.. Şmdi eşimle yürüyüşten geldik. Ama yine sıkıldım. Bu arada apartmanda biri ne pişirdiyse evimin içi kanlı et gibi kokuyor. Heryeri açtım yine de koku çıkmıyor. Dışarı çıktık geldik daha beter oldu. Bozuk birşeyler mi pişirdiler ne yaptılar bilmiyorum ki. Burası böyleyse kendi evi nasıldır onu hiç bilemiyorum. Aman allahım kusacaaaammmmm :)
Ayyy cok fena bozuk degildirde,nasil basariyorlarsa boyle yagli,salcali,kuzi etli genelden biseyler yapip kokutmayi basariyorlar....
Cok fenayimmm,eve geldik ama ben iki gundur hamile oldugumu unutup pit oraya pit buraya butun gun dolastim,sandalye tepelerinde oturdum,mahvoldum sunlari yazicak gucum bile kalmadi,yatiyorum,magnezyumu icmem lazim ona da halim yok kocisten istedim yapsinda yatiyim....zzzzzzzz....zzzzzz....iyi geceler.....
valla ben çooook önce üye olmuştum,dedikleri tarih 1 ay sonra falandı ama yanlış hatırlamıyorsam 1-2 hafta sonra gelmişti..canım primadan paketin başwurduktan ne kdar sonra geldi ?
ben bebek için 2 tane 5li hatane çıkışı,1 tulum 2 battaniye koymayı düşünüyorum,tabi çorabıydı beziydi ıvır zıvırları da olacak.. kendime veya bebeğe havlu koymam,kim yıkanacak ki??kilot gibi bezlerden ben görmedim hiç,bulursam alırım,mantıklı,ve yine de yatağa sermek için hasta örtüsü alacağım..Ayyy yoruldum çok kızlar bayram gelmiş ama bana değilölüyorum yorgunluğumdan annemle paşamın eşyalarını yıkadık ütüledik ama daha hepsini almadığımız için olanları yıkadık gene de o kadar çok eşyası var ki eşim benimkilerden çok diyor daha da dünya alıncak şey var bakalım ne zaman :44: bu arada bir kaç sorum var hastane çantasına bebişler için kaç kat giysi koydunuz ben 1 takım 10 lu 1 takım 5 li hastane çıkışı 1 tulum bir de çok şeker bir pijama takımı koymak istiyom fazla değil dimi bir başka sorum da kendimiz için kaç takım gecelik koycaz gene ben 1 gecelik 2 pijama düşünüyom ne dersiniz bir de kendim için ped değilde hani şu külot gibi bezler var ya onlardan almak istiyorum ne dersiniz :44: offff kafam karışık siz banyo havlusu koyacak mısınız hastaneden aldığım kitapçık da gerek diye yazmışlar hem bana hem bebişe offffff umarım sizin kafalarınız daha nettir
valla ben çooook önce üye olmuştum,dedikleri tarih 1 ay sonra falandı ama yanlış hatırlamıyorsam 1-2 hafta sonra gelmişti..
ben bebek için 2 tane 5li hatane çıkışı,1 tulum 2 battaniye koymayı düşünüyorum,tabi çorabıydı beziydi ıvır zıvırları da olacak.. kendime veya bebeğe havlu koymam,kim yıkanacak ki??kilot gibi bezlerden ben görmedim hiç,bulursam alırım,mantıklı,ve yine de yatağa sermek için hasta örtüsü alacağım..
Canım peki ne çıktı paketten hatırlıyor musun?
ya bu dr Brown un biberonunu alan var mı
ne garip bi biberon
içinde bi sürü bişey var ne işe yarıyo acaba
işte nivea ve huggies ürünleri indirim kuponları,tupperwareden bir saklama kabı gibi bişey,uzunca süre tartışmıştık,kuru gıdaları çantada kolylıkla taşımak içinmiş,2 tane prima vardı,birkaç tane de nivea ürün numunesi falan,cd broşür kitapçıklar vardı...
en son parentzworlden istedim hemen gelmiş ama içeriğini görmedim arkadaş teslim aldı,ondan alamadım henüz,bir de geçenlerde lansinohtan tam 7 tane 2li göğüs pedi,2 tane süt saklama poşeti ve 5 tane göğüs kremi numunesi geldi,buna nereden ne zaman başvurdum hatırlamıyorum,bir de milupadan bişeyler gelmişti.. henüz babystar ve herobaby ile ilgil bişey yapmadım,sanırım onlar da gönderiyormuş...
Ayyy yoruldum çok kızlar bayram gelmiş ama bana değilölüyorum yorgunluğumdan annemle paşamın eşyalarını yıkadık ütüledik ama daha hepsini almadığımız için olanları yıkadık gene de o kadar çok eşyası var ki eşim benimkilerden çok diyor daha da dünya alıncak şey var bakalım ne zaman :44: bu arada bir kaç sorum var hastane çantasına bebişler için kaç kat giysi koydunuz ben 1 takım 10 lu 1 takım 5 li hastane çıkışı 1 tulum bir de çok şeker bir pijama takımı koymak istiyom fazla değil dimi bir başka sorum da kendimiz için kaç takım gecelik koycaz gene ben 1 gecelik 2 pijama düşünüyom ne dersiniz bir de kendim için ped değilde hani şu külot gibi bezler var ya onlardan almak istiyorum ne dersiniz :44: offff kafam karışık siz banyo havlusu koyacak mısınız hastaneden aldığım kitapçık da gerek diy
e yazmışlar hem bana hem bebişe offffffumarım sizin kafalarınız daha nettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?