2012 Ekim Anneleri

ya bu dr Brown un biberonunu alan var mı
ne garip bi biberon
içinde bi sürü bişey var ne işe yarıyo acaba
almadim canim ama almayi dusunuyorum bende nette baktim degisik icinde boru gibi degisik bisey var anti kolik biberon sanirim gaz yapmayan oldugu icin icinde bisiler var cok iyiymis o biberon dr Brown.

Bu saat oldu canım sıkıldı.. Şmdi eşimle yürüyüşten geldik. Ama yine sıkıldım. Bu arada apartmanda biri ne pişirdiyse evimin içi kanlı et gibi kokuyor. Heryeri açtım yine de koku çıkmıyor. Dışarı çıktık geldik daha beter oldu. Bozuk birşeyler mi pişirdiler ne yaptılar bilmiyorum ki. Burası böyleyse kendi evi nasıldır onu hiç bilemiyorum. Aman allahım kusacaaaammmmm :)

Ayyy cok fena bozuk degildirde,nasil basariyorlarsa boyle yagli,salcali,kuzi etli genelden biseyler yapip kokutmayi basariyorlar....

Cok fenayimmm,eve geldik ama ben iki gundur hamile oldugumu unutup pit oraya pit buraya butun gun dolastim,sandalye tepelerinde oturdum,mahvoldum sunlari yazicak gucum bile kalmadi,yatiyorum,magnezyumu icmem lazim ona da halim yok kocisten istedim yapsinda yatiyim....zzzzzzzz....zzzzzz....iyi geceler.....

Ayyy yoruldum çok kızlar bayram gelmiş ama bana değil ölüyorum yorgunluğumdan annemle paşamın eşyalarını yıkadık ütüledik ama daha hepsini almadığımız için olanları yıkadık gene de o kadar çok eşyası var ki eşim benimkilerden çok diyor daha da dünya alıncak şey var bakalım ne zaman :44: bu arada bir kaç sorum var hastane çantasına bebişler için kaç kat giysi koydunuz ben 1 takım 10 lu 1 takım 5 li hastane çıkışı 1 tulum bir de çok şeker bir pijama takımı koymak istiyom fazla değil dimi bir başka sorum da kendimiz için kaç takım gecelik koycaz gene ben 1 gecelik 2 pijama düşünüyom ne dersiniz bir de kendim için ped değilde hani şu külot gibi bezler var ya onlardan almak istiyorum ne dersiniz :44: offff kafam karışık siz banyo havlusu koyacak mısınız hastaneden aldığım kitapçık da gerek diye yazmışlar hem bana hem bebişe offffff umarım sizin kafalarınız daha nettir

Canım allah rahatlık versin. Yerini beğenirsin bu gece artık :)

canım primadan paketin başwurduktan ne kdar sonra geldi ?
valla ben çooook önce üye olmuştum,dedikleri tarih 1 ay sonra falandı ama yanlış hatırlamıyorsam 1-2 hafta sonra gelmişti..
ben bebek için 2 tane 5li hatane çıkışı,1 tulum 2 battaniye koymayı düşünüyorum,tabi çorabıydı beziydi ıvır zıvırları da olacak.. kendime veya bebeğe havlu koymam,kim yıkanacak ki??kilot gibi bezlerden ben görmedim hiç,bulursam alırım,mantıklı,ve yine de yatağa sermek için hasta örtüsü alacağım..

Canım peki ne çıktı paketten hatırlıyor musun?

Canım peki ne çıktı paketten hatırlıyor musun?

işte nivea ve huggies ürünleri indirim kuponları,tupperwareden bir saklama kabı gibi bişey,uzunca süre tartışmıştık,kuru gıdaları çantada kolylıkla taşımak içinmiş,2 tane prima vardı,birkaç tane de nivea ürün numunesi falan,cd broşür kitapçıklar vardı...

en son parentzworlden istedim hemen gelmiş ama içeriğini görmedim arkadaş teslim aldı,ondan alamadım henüz,bir de geçenlerde lansinohtan tam 7 tane 2li göğüs pedi,2 tane süt saklama poşeti ve 5 tane göğüs kremi numunesi geldi,buna nereden ne zaman başvurdum hatırlamıyorum,bir de milupadan bişeyler gelmişti.. henüz babystar ve herobaby ile ilgil bişey yapmadım,sanırım onlar da gönderiyormuş...

Canım herobaby ye biraz önce üye oldum. Bebeğinizin 4-6 aylık döneminde mi ne diyordu paket gönderimi için. :=) Artık bebekte birsürü hediye gelir peşpeşe :) Bu üyeliklerimizden... Belki lansinohtan gelmiştir o pakette. Şimdi bakacağım bakalım

sinem 33 adlı arkadaştan
Kızlar bu mutlu bayram gununde ne yazikki kotu bi haberde benden geliyor... Su anda hatanedeyim benimde sabaha karsi kanamam oldu ve direk hastaneye geldim. Muayene sonucunda dogum sancilarimin basladigini soyledi doktor nst sonucunda hemen agizdan ilac igne ve serum tedavisine baslandi serum ve hap sancilarimi durdurmak, igne ise dogum ihtimaline karsi bebegin cigerlerinin gelismesi icin. Cok sukur simdi stabil hale geldim ama birakmiyorlar sanirim bi iki gun hastanede olcam size tavsiyem allah gostermesin ama boyle bi durumla karsilasirsaniz hemen 112'yi arayip uzman doktorun bulundugu hastaneyi sormaniz. Onlar sizi devlet hastanesine yonlendiriyor ve devlettede dogumu ertelemek icin herseyi yapiyorlar. Gelen her ziyaretcim simdi ozelde olsaydin cocuk dogmustu dio...allah hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

:18::18::18::18:

sinem33 kimmiş ki,hiç duymadım:44::44::44:
geçmiş olsun,umarım güzel haberler alırız...

Canim kolay gelsin...

Benim bi 10 lu hastane cikisim vardi onu boldum cikar cikmaz battaniyesiyle verelim diye ayri bi kilifa koydum,inun disinda da 3 tkm yaptim corabi sapkasi citicitli badisi tulumuyla fazla dursun kusmuklu olursa oglum hemen pislenir:))takimin kundagi var bi tane de bu kadife gibi olanlarin sarisini almistim onu koydum,kendime de iki gecelik,bir sabahlikli pijama tkmi,kulot gibi bezleri gormedim zaten once onlar kanama takibi icin koca gazli bezler koyuyo,bende orkid gece koydum,haabi de korse koydum bele sarilandan,normal dogururursam direk gobegime saricam:)))))))banyo havlusu koymadim tabi,napicam o halde cocugu kucaklayip dusa mi gircem,kucuk el havlusu aldim bir tane sadece...aaa bi de dun birden aklima geldi hastaneye ne durumda gidecegimi blmedigim icin cikarken giyecegim esofman,badi ve ince hirka koydum...zaten biz bu gidisle bavula doneriz dogurana kadar:))))))

Kizlarcim,bayramin son gununden gunaydinnnnnnn)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…