2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar

ilk soru gelsin:44: ellerim çok şişmiş şekilde uyandım,ayaklarım normal yani şiş falan değiller..bu ne şimdi??nasıl geçer?

günaydın kızlar

ilk soru gelsin:44: ellerim çok şişmiş şekilde uyandım,ayaklarım normal yani şiş falan değiller..bu ne şimdi??nasıl geçer?

günaydınlar...

malesef ben de şimdi ellerimin şişliği ve uyuşması yüzünden doğru düzgün uyuyamadığımdan dayanamadım kalktım artık.gece de uyuşma yüzünden uyuyamadım bi türlü benim genelde sol elim şişiyo ve uyuşuyo. sanırım hep sola yatmaya gayret ettiğim için dolaşım solda azalıyo ve şişiyo diye düşünüyorum.bu uyuşma çok kötü yaa.dirseğime hatta omzuma kadar ağrıyo sanki.acaip bi ağrı dirseğim yatağa değdiği an uyuşma başlıyo.ben de kolumu yataktan aşağı sallandırdım.bi yere değmesin diye.biraz öyle uyuyabildim işte.ne hallerde uyuyorum beni gören güler halimeyarın kontrolüm var sorcam bakalım dr.ma.

Kizlar kontrolum taaaaa 7 eylulde cok var kuzusumu ozledim,ama hareketleri var cok sukur,hissetmeden once 1 ay bekledigimiz gunleri unutmuyorum:)))))

benim 2 haftada bir olacak 3 eylülde gideceğim inşallah..ayyy eylül ayı gelince çok heyecanlı olacağız,güzel haberler olacak hep Allahın izniyle..

günaydın kızlar bugün itibariyle şafak 37 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gunaydin herkese Iki gundur bebek mobilyasi bakiyoruz ve gonlumuze gore hicbirsey bulamadik:84: Artik bugunde bulamazsam icime sinmeyen birseyler alacagim Gobek resmimi eklemek istedim beceremedim onada gicik oldum

günaydın kızlar

ilk soru gelsin:44: Ellerim çok şişmiş şekilde uyandım,ayaklarım normal yani şiş falan değiller..bu ne şimdi??nasıl geçer?

ne tesadüf ya bende 1 haftadır ellerim şişmiş ve sıkamayarak uyanıyorum sonra açılıyor ama ikiside şiş ve karıncalanma hissi zaten doktorum b vitamini eksikliğinden demişti düzgün beslenince azaldı ama bu haftada şiş ve yumruk yapılmıyor
herkese günaydın ben gidemedim annem gelecek şimdi bize şükür panayırı bitirdiler geliyorlar artık

benim 2 haftada bir olacak 3 eylülde gideceğim inşallah..ayyy eylül ayı gelince çok heyecanlı olacağız,güzel haberler olacak hep Allahın izniyle..

Benim ayda bir cagirdi yine,sonra daha sik gorusecegiz dedi,bi zahmet dicektim zaten dogurucam ondan sonra:)))

Eylul topigine baktim,takvimlerinde 12 gun 15 gun yaziyooo cok heyecanlandim:))

Benimde dr um 8 Eylul de cagirdi Kendisi tatilde oldugu icin o zamana kadar bekliyecegim. Allahtan ayrintiliya girdimde rutin kontrolum oldu:) Birde dr um alttan muayne yapacagini soyledi. Bakalim nasil olacak ama aliskinim nasilsa

bayramımız bitti mesaimiz başladı
geçmişe göz attım herkes iyi çok şükür..
doğuran arkadaş tez zamanda alır inşallah bebeğini kucağına.

Ve iyi bayramlar kızlar

günaydın güzeller

uyuduk bugün oğluşumla 10da kalktık ,markete gidip geldik şimdi kahvaltı zamanı

azra o şişlik bende çok fena ya eskiden sadece ayaklarım şişiyordu, artık ellerimde çok fena şişiyor sabah sıkamıyorum avuçlarımı , sızlıyor kemiklerim

Bayramın 3. gününden merhaba herkese

napıyonuz bakem

ben erken uyanıp yine ev temizledim

ben temizledikçe kirleniyo nasıl oluyo anlamıyorum

hemen tozlanmış ev

eldeki şişliklerden bahsedilmiş ben de de iki gündür var kalın dolma gibi oldu parmaklarım

haftaya kontrolüm var yine kendimi ağırlaşmış hissediyorum sanırım kilo aldım geçen hafta 63 kilo geldim bakalım haftaya kaç olacağım
:26:

siz bu evde kaç kişi yaşıyorsunuz yahuu temizle temizle bitmedi halka mı açıyorsunuz evi hehehee sabahtan beri seni bekliyorum dünürüm gelsede didişsek diye

seniii dolma parmaklı seniii bizimde cuma günü kontrolümüz var ve eminim kilo aldım pide arası nutellalar bana pahalıya mal olacak

hamaratsın bugün hamsiyenin annesi

bende bir süpürüp toz alıcam ,iş bitmiyo valla evde

günaydın kızlar,hamileliğim boyunca hiç şişliğim olmamıştı fakat bayramın birinci günü hiç uzanamadım hep ayakta ya da oturarak gecirdim ve ertesi gün ellerimde ve ayaklarımda şişlikler oluştu cok tedirgin oldum ve dün daha dikkat ettim ayaklarımı uzatarak oturmaya,gercekten de geçti şuan iyim..
sanırım kendimizi yormamızla alakalı,günde yarım saat bacakları havaya dikip uzansak bence iyi gelecek,su içimini de azaltmayalım havalar serinledi diye,son ayımız iştahlar iyice acıldı son ay çok kilo alınıyomuş rahat bir doğum için biraz dikkat edelim yediklerimize,çok şükür atlattık sayılır bundan sonra hamileliğimizin keyif aşaması :))

doğuma yakın insan kendini çok enerjik hissediyormuş doğumdan bir gün önce dip köse temizlik yapan mı dersiniz,halı yıkayan mı... bu da bir doğum belirtisi olabilir demişlerdi kursta,son ay kendinizi çok yormayın doğumdan sonra ihtiyacınız olacak demişlerdi...

o yüzden bu ay biraz naz niyaz yapalım baksın bize eşler
mesela ben bugün kocama kahvaltı hazırlamak istemiyorum dısarda yapalım diyerek başladım bilee

Son düzenleme:

Azzzraaaa sana tv nin zararları ile ilgili yazı göndermiştim görmedınmı.??:26: hanı bebegı tv bulunan odada yatıracaktın ya onun zararları ıle ılgılı..yatırma bence radyosyon dırek miş canım :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…