günaydın kızlar
ilk soru gelsin:44: ellerim çok şişmiş şekilde uyandım,ayaklarım normal yani şiş falan değiller..bu ne şimdi??nasıl geçer?
Normal oldugunu dusunuyorum,bende de var ellerim ve yuzumu de sis hissediyorum bir saat sonra normale donuyorum....
günaydın kızlar
ilk soru gelsin:44: ellerim çok şişmiş şekilde uyandım,ayaklarım normal yani şiş falan değiller..bu ne şimdi??nasıl geçer?
günaydınlar...
Malesef ben de şimdi ellerimin şişliği ve uyuşması yüzünden doğru düzgün uyuyamadığımdan dayanamadım kalktım artık.gece de uyuşma yüzünden uyuyamadım bi türlüBenim genelde sol elim şişiyo ve uyuşuyo. Sanırım hep sola yatmaya gayret ettiğim için dolaşım solda azalıyo ve şişiyo diye düşünüyorum.bu uyuşma çok kötü yaa.dirseğime hatta omzuma kadar ağrıyo sanki.acaip bi ağrı Dirseğim yatağa değdiği an uyuşma başlıyo.ben de kolumu yataktan aşağı sallandırdım.bi yere değmesin diye.biraz öyle uyuyabildim işte.ne hallerde uyuyorum beni gören güler halime yarın kontrolüm var sorcam bakalım dr.ma.
günaydın kızlar
ilk soru gelsin:44: Ellerim çok şişmiş şekilde uyandım,ayaklarım normal yani şiş falan değiller..bu ne şimdi??nasıl geçer?
benim 2 haftada bir olacak 3 eylülde gideceğim inşallah..ayyy eylül ayı gelince çok heyecanlı olacağız,güzel haberler olacak hep Allahın izniyle..
Benim ayda bir cagirdi yine,sonra daha sik gorusecegiz dedi,bi zahmet dicektim zaten dogurucam ondan sonra:)))
Eylul topigine baktim,takvimlerinde 12 gun 15 gun yaziyooo cok heyecanlandim:))
Bayramın 3. gününden merhaba herkese
napıyonuz bakem
ben erken uyanıp yine ev temizledim
ben temizledikçe kirleniyo nasıl oluyo anlamıyorum
hemen tozlanmış ev
eldeki şişliklerden bahsedilmiş ben de de iki gündür var kalın dolma gibi oldu parmaklarım
haftaya kontrolüm var yine kendimi ağırlaşmış hissediyorum sanırım kilo aldım geçen hafta 63 kilo geldim bakalım haftaya kaç olacağım
:26:
Bayramın 3. gününden merhaba herkese
napıyonuz bakem
ben erken uyanıp yine ev temizledim
ben temizledikçe kirleniyo nasıl oluyo anlamıyorum
hemen tozlanmış ev
eldeki şişliklerden bahsedilmiş ben de de iki gündür var kalın dolma gibi oldu parmaklarım
haftaya kontrolüm var yine kendimi ağırlaşmış hissediyorum sanırım kilo aldım geçen hafta 63 kilo geldim bakalım haftaya kaç olacağım
:26:
ne tesadüf ya bende 1 haftadır ellerim şişmiş ve sıkamayarak uyanıyorum sonra açılıyor ama ikiside şiş ve karıncalanma hissi zaten doktorum b vitamini eksikliğinden demişti düzgün beslenince azaldı ama bu haftada şiş ve yumruk yapılmıyor
herkese günaydın ben gidemedim annem gelecek şimdi bize şükür panayırı bitirdiler geliyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?