siz bu evde kaç kişi yaşıyorsunuz yahuutemizle temizle bitmedi halka mı açıyorsunuz evi hehehee sabahtan beri seni bekliyorum dünürüm gelsede didişsek diye
seniii dolma parmaklı seniiibizimde cuma günü kontrolümüz var ve eminim kilo aldım pide arası nutellalar bana pahalıya mal olacak
hamaratsın bugün hamsiyenin annesi
bende bir süpürüp toz alıcam ,iş bitmiyo valla evde
ahh dünürcüm ahhh sorma ben türkiyenin en tozlu memleketinde yaşıyorum samyeli benim evimin içinde esiyo sanki
sabahtan temizle iki dk cam ya da balkon aç anında batar her yer
ömrüm gitti buralarda temizlikten
son bir yıl dayanmaya çalışıom işte
ohhh götür nutellaları pideleri sonra şikşo oldum de
ben de şekerpareleri götürdüm vallayarasın kuzularımıza
sen en son kaç kiloydun canım ?
inşallah o son bir yıldan sonra bursaya gelirsiniz
7 kilo aldım canım 73 kiloyum Allahtan 1.79 boy varda ordan yırtıyorum
Merhaba kizlaaar
Dun aksam esimle tv karsisinda yayilmis otururken (saat 22.25'de)birden tel caldi.
Musaitseniz gelecegiz diye arkadaslarimiz aradi :) Tabi buyrun dedik,kapi caldi :)asagidalarmis zaten.
ortada cay bardaklari,meyve tabaklari,ustumuz basimiz daginik...Hemen kendimi odaya attim ustumu degistim.ortaligi topladim,ikramlar yaptim.
Arkadaslarimizin 3 yasindaki kizi biblolari,bereket narlarini,sus mumlarini almis elinde oynuyordu.Annesi sagolsun hic uyarmadi,nasil sinirlendim.
''kirilirsa alirim ben sana yenisini''demez mi,beynimden vuruldum.Halbuki kendi evinde salonu hep kilitlidir ve kizi salona adim atamaz,biblolarini elleyemez bu ne cifte standarttir boyle valla hala aklima geldikce cok kiziyorum,bu kadar mi enayi gorunuyorum acaba diye???
işte benim ayaklarda hiç şişlik yok,numarası büyüdü ama şişlikten değil kilodan...ellerim sabah kalkınca dolma dolmaydı özellikle sağ elim,şimdi iniyor gibi..bir de ben dikkat ettim gece uykumda farkettim şişliği hangi elimi alta getirsem o indi biraz,enterasan...bence hamileliğin keyfi yeni başlamıyor,asıl şimdi sıkıntılar...yalnız o şeyimdeki:44::44::44: acı ağrı gitti,gece gayet rahat döndüm sağa sola..ben artık evime gidip hazırlık yapmak istiyorum,evim küçücük ama kadın tutacağım,yazık anneme kıyamadım..o gelmeden önce bitsin istiyorum işler..
bu arada doğumdan önce sizinle biri olacak mı? mesela ben annemi çağırıyorum eylülün 15ine doğru gelir,çünkü eşim okulda olacak ben evde yalnız korkarım aniden bişey olur,su gelir nişan gelir tırsarım..benimle beraber annem beklesin..
hııı bir de şeyyyyy soracağımbüyük tuvaletinizi yaparken korkan var mı benim gibi? ıkınmıyorum korkudan,karnım bi şekil oluyor çünkü..
ahh canım ben çok isterim bursayı tarih kokuyodur orası tam benlik
ama eşime ne zaman bursayı da yazalım desem yok ben orda çalışmam bisürü gereksiz uzaktan akrabam var deyip duruyo
özellikle mudanya da yaşamayı isterdim çok güzelmiş diye duydum
ama bursa olmasa da yakın bi yerlere gelicez canım
kuzuları yaklaştıralım birbirlerine
ooo senin boy çok iyi ben en 1.60 ımdır63 kilo yakında topa benzicem
hemen hemen aynı kiloyu almışız fidan boylu dünürüm benimmmm
sinir olurum böyle tiplere
kendilerine gelince dur çocuğum yapma çocuğum elalemin evinde zararı neyse öderim demezler mi uyuslar
aslında hep artislik heee başka bişey değil ne yani bişey kırılsa yenisini mi aldırcaz sanki laf işte
haklısın canım iyi sabretmişsin bi da gelmez inşallahh
Bizimde hiç akraba yok eşimde bu yüzden burayı yazdı zatenevet canım mudanya güzel her ne kadar çok gitmesemde :) biz merkezdeyiz nilüferde ve çok güzel burası inş. gelirsiniz kısmet bu ya olurmu olur o zmanda kocişine dersin en gerekli uzaktan dünürüm var benim burda
doğuma kadar daha 1 -2 kilo alırız gibime geliyor :44:
metre ile mermerşah kumaş almak istıyorum ben hem mendıl yapacagız hemde banyo çıkısı havlunun içine sarması için ,yatarken altına serılıyor muş terletmıyor bir de pusetteyken güneşten koruyormus,kumaşçılara bakmak lazım heralde top halınde almak için,birde şu link e bir bakın derim http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/374621-yenidogan-bebislere-lazim.html
yenı doganlara neler kullanılmıs..galiba bazı aldıklarım kullanılmayacak
ah canim ya keske hic gelmeseler...
onun gibi ufacik oturma odasinda agirlamam lazimdi aslinda,kendisi salonunda hic agirlamaz gelenleri,misafirlerini.
Gorgu iste ne diyeyim.
Esimin hatirina hep bunlar,esimin en yakin arkadasi bu kadinin kocasi cunku offff.
Ama artik susmuyorum dank dank konusuyorum maalesef.
görgüsüz nolucak
konuş canım böylelerine konuşcan aslında
bakma ben burda böyle yazıyom ama ben çok sabırlıyımdır aslında sesimi çıkaramam belki ama doğrusu güzel bi şekilde uyarmak
çocuk bilmez ama annesinin çok düşünceli olması gerekir
ama o düşünce olmuyo malesef sıkma canını
senin kuzun doğduğunda al götür onun salonuna
merhaba canim
Annem yapti bana mermersah kumastan,bebisin bornozunun icine.Cildi cok hassas olacagi icin o mermersah kumasi gerekliymis,gercekten incecik harika bir dokusu var.
Ciciler topiginde paylasirim resmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?