2012 Ekim Anneleri

Canim ben Antalya'dayim ama annem Istanbul'da.Bakirkoy'den almis kumasi Tinaztepe Pasajindan.Orada kumascilar var.

evet gördüm onları gayet güzel,al bence...benim aldığım uyku setinin içinden çıktı zaten.. aynı ikeanınkilere benziyor..

Merhaba arkadaslar ben hala Altinoluktayim gayet iyiyiz kizimla artik yarin kismet olursa İstanbula donuyoruz bir suru isim var eve gidince insaallah kizim gelmeden hazirliklari tamamlayacaz

canim ben almistim ikeadan uyku tulumunu ciciler topiginde de paylasmistim ama mayis haziran gibi almistim fiyatini hatirlamiyorum gecen gun de english home da gordum uyku tulumunu o da cok guzeldi bir bak istersen

Merak ettim ; Acaba senin biblonun kırılmasından önce kendi kızının da mı sağlığını düşünmüoyr bu insan hiç ? Yani o kırılsa sana yenisini alabilir ama kızına brşey olsa ne yapacak?? Elbette yaptığı görgüsüzlük. Çocuğunu uyarmayan gevşek insanlara sinir olurum. Başkasının malını o şekilde hor kullandırtmayacaksın çocuğuna o ayrı ama bir kırılsa o çocukta ciddi bir kesik olsa ne olacak... !!!!

Canim ne kadar guzel soylemissin.
cocugunun her istedigini eline veriyor,yasak-otorite kavrami kesinlikle yok kadinda.Cocugunu ruhsal acidan da maalesef yeterli yetistiremiyor.Kendi evinde de her yeri kilitli,sadece oturma odasinda cocuk yasiyor.
benim bildigim misafirlige gidilince cocugunda iki-uc parca oyuncagi alinir misafirlikte cocuk oynasin diye.
Cocuk adam tabi merak ediyor,degisik parlak seyler ilgisini cekiyor ama uzanamadigi seyi bile kadin direk cocugun eline veriyor,neymis istemismis.
Mumlarin tum simleri cocugun yuzune gozune yapisti zaten :)

Ay inanmıyorum yaa evinde sakla kitle milletin evinde al kendin ver... Vallahi ne insanmış be. Senin de dediğin gibi çocuk evinde görmyor ki dışarıda kendini tutsun elmememezlik yapsın. Annem şimdiden tembihliyor beni. Hiçbirşeyni ortadan kaldırma. Örtülerini kaldırma. 1 bozar 2 bozar sonra alışır. Yoksa dışarıda görmemişlik yapar seni rezil eder diye. Haklıymış kadın bak. Canım sana da allah sabır vermiş. Çocuk olunca işte sabrediyor insan ama birdahakine uyar bence. Olmaz yaa böyle şey. Evnde niye kitli diye sormak lazım o kadına. Benimde bir arkadaşım var hamile. Şimdiden salonunu kapatmayı düşünüyor. Çocuğa oturma odasında bakacakmış... Demekki sonu böyle olacak. Hay allah korusun.

canım güle güle kullanmak nasip olur inş aldıkların..
ben boşa attım desene kuponları pis migros çalışanı bana yanlış bilgi verdi öyleyse
ben netten bakınayım tekrar çünkü günü gelmek üzere olan kuponlarım var..

2 yıl oldu canım bursaya geleli daha önce sivastaydık

canım ben her ikisinden de aldım..
hastane de hangisi işime yararsa onu kullanıcam..
yatağa serileni evde de kullanabilirim..
ayrıca hem bebişin hem kendi yatağıma alez aldım su geçirmeyen..
leke falan geçerse anlamadan temizliği kolay olsun yatağa geçmesin diye diye..

selammm kızlarrrrrrrr nasılsınız ? geçmişi okuyomadım pc de kasıyo zaten fenalık bastı kızlar benim haftaya kontrolüm var acaba dr alttan muayene edermi ? hani kasılmalara bağlı rahimde açılmalar okuyormuş 1 -2 cm açılıyormuş ozaman bu zaman mı ? bide ben hazırlıksızım hala genital temizlik yönünde Allahtan çok fazla değil ama dr erkek olunca birtane tüy bile beni rahatsız ediyor buzamana kadar kendim idare ediyordum ama karın büyüdükçe çok zorlanmaya başladım kuaföre gitme lazım onlarada güvnmelimiyim sonuçta bebek var ya mikrop kaparsa ( napçam beenn sizler buna bir çare buldunuzmu ? birşey daha sorcam benim minnoşun oyun parkının içindeki yatak visko yatakmış alırken hiç sormadım kullanan varmı ?yenidoğan bebk için sakıncası olurmu sizce çünki inanılmaz yumuşak internette kimi yerde sağlıklı kimi yerde bebek için uygun olmadığı yazıyor sizinkiler nasıl?:44:

Görümcemin doğum günü. Şimdi oraya gidiyoruz. Kıyafet deneyip çıkarırken eşim bile güldü artık bana. Bu hafta sana elbise alalım diyor. Aldıklarım da olmaz oldu üstüme. Zaten 3-4 parça birşey aldım. Hamile tişörtlerim var ama altıma aldıklarım girmiyor. Artık elbise alacağım. İnşallah bulursam... Akrep Nalan tişörtü almıştım pazardan onun altına tayt giydim oldu bitti. Böyle olunca insan kendini güvensiz hissediyor yaaa:2:

Ben kuaforume gidiyorum canim ayda bir sorun olmadi,jesinlikle daha rahat oluyor,ayin 7 side gitmeden yine yaptiricam...

Ben kuaforume gidiyorum canim ayda bir sorun olmadi,jesinlikle daha rahat oluyor,ayin 7 side gitmeden yine yaptiricam...

ben hamilelik öncesinde bile çok dikkat ediyordum hatta kuafördeki kızlar bana gıcık oluyordu sir sürülen spatulamı bile kendşm alıyordum haliyle bana uyuz uyuz davranıyorlardı şimdi birde bebek var Allaaaaaahhhh beni kapıdan kovarlar kesin yattığım sedeye bile kırk saat bakarım temizmi örtüsünü önümde değişdirtirim :)))

kızımıza cici aldımm gezdik tozduk yoruldum ama kızıma cici aldıgım için yorgunluk umrumda değil

Eklentiler

• $FILE0005.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $FILE0006.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…