evet canım mermerşah bebekler için çok sağlıklı bir kumaş,annemde yapacak ama o kadar emınönune gıtttık kumas almayı unuttuk tekrar gıtmem lazım,sen ıstanbuldan mısın ? nerden aldınız kumaşı ?bugun burada salı pazarı var acaba pazarda var mıdır mermerşah :26::26::26:
kızlar uyku tulumu aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz? çok kullanışlı ve güvenli diye duydum. bebek yeni doğduğunda yorgan örtmek tehlikeliymiş o yüzden bu tulumlar daha güvenliymiş. ben almayı düşünüyorum... ikeada çok güzel uyku tulumları vardı alan var mı ???
evet gördüm onları gayet güzel,al bence...benim aldığım uyku setinin içinden çıktı zaten.. aynı ikeanınkilere benziyor..
kızlar uyku tulumu aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz? çok kullanışlı ve güvenli diye duydum. bebek yeni doğduğunda yorgan örtmek tehlikeliymiş o yüzden bu tulumlar daha güvenliymiş. ben almayı düşünüyorum... ikeada çok güzel uyku tulumları vardı alan var mı ???
''artist'' ciciler topiginde paylastim resmi http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...bislerine-aldigi-ciciler-79.html#post26089281
ah canim ya keske hic gelmeseler...
onun gibi ufacik oturma odasinda agirlamam lazimdi aslinda,kendisi salonunda hic agirlamaz gelenleri,misafirlerini.
Gorgu iste ne diyeyim.
Esimin hatirina hep bunlar,esimin en yakin arkadasi bu kadinin kocasi cunku offff.
Ama artik susmuyorum dank dank konusuyorum maalesef.
işte aynen bizde yapacağız canım çok iyi etmişsiniz anneciğinin eline sağlık:)
Merak ettim ; Acaba senin biblonun kırılmasından önce kendi kızının da mı sağlığını düşünmüoyr bu insan hiç ? Yani o kırılsa sana yenisini alabilir ama kızına brşey olsa ne yapacak??Elbette yaptığı görgüsüzlük. Çocuğunu uyarmayan gevşek insanlara sinir olurum. Başkasının malını o şekilde hor kullandırtmayacaksın çocuğuna o ayrı ama bir kırılsa o çocukta ciddi bir kesik olsa ne olacak... !!!!
Canim ne kadar guzel soylemissin.
cocugunun her istedigini eline veriyor,yasak-otorite kavrami kesinlikle yok kadinda.Cocugunu ruhsal acidan da maalesef yeterli yetistiremiyor.Kendi evinde de her yeri kilitli,sadece oturma odasinda cocuk yasiyor.
benim bildigim misafirlige gidilince cocugunda iki-uc parca oyuncagi alinir misafirlikte cocuk oynasin diye.
Cocuk adam tabi merak ediyor,degisik parlak seyler ilgisini cekiyor ama uzanamadigi seyi bile kadin direk cocugun eline veriyor,neymis istemismis.
Mumlarin tum simleri cocugun yuzune gozune yapisti zaten :)
hayatımda hiiiiiiç görmediğim bir varlığı özleyebileceğimi bilmezdim ben de...
ya kızlar sabahtan beri kızım hiç hareket etmiyordu,o kadar üzüldüm korktum ki anlatamam,eşimi de panikletmek istemedim bu saate kadar bekledim,az önce bi başladı şimdi de durmuyor maşallahama aklımı aldı benim yaaaaa....
bir de bu primadan gelen hediye kuponlarını harcadım dün tansaşta..8 taneydi hepsini de kullandım,barkodlar tansaşta değişmemiş,haberiniz olsun.edaammmmm demişti galiba migrosta değişmiş huggiesleri alamadım diye.. bu arada huggies bir tane 1,bir tane de 2 numara aldım 26 idi normal fiyatı,money kart indirimi 22.50 olmuş,br de kuponumu kullanınca 14 e geldi paketi,inşallah güzeldir..artı olarak prima almam artık ben,bunu bi deniyim de..
bayram da öylesnine geçiyor işte,memlektteyiz ama benim annem bu bayramda abimin yanında,burada da pek akrabam yok,kayınvalidelere eşimin halasına falan gittik,bitti zaten..sıkıcı yani.. ama çocuk olunca bence daha güzel olur bayramlar...
o da bizimkinden desene hamsi kafalılar
ben bazen öyle diyom eşimesen sakın üstüne alınma ha dünürcüm
eminim güzeldir ne zamandır bursadasın canım
yaa ne 1-2 kilosu ben 4-5 kilo daha alırım diyorum
onu ben de düşündüm de dur bakalım koydukça söyleriz birbirimize
aklımıza gelmeyen başka şeyler de olabilir hatırlatırız birbirimize,
bu arada hasta bezi işine ne diyonuz,
ben markette gördüm canped in hasta bezi ve birde alt çamaşır gibi giyilen cinsleri var
ve herkes onu öneriyo yani çamaşır gibi olanını
çünkü iz yapmıyomuş ve düşme ihtimali olmadığı için çok rahat oluyomuş
diğer bi topikte anlatmış doğum yapanlar
ben normal ped koyucam da bu hasta bezi işi lazım olur mu ki ya
ya o anda bulamazsam diye acaba alsam mı diyorum:26:
selammm kızlarrrrrrrr nasılsınız ? geçmişi okuyomadım pc de kasıyo zaten fenalık bastı kızlar benim haftaya kontrolüm var acaba dr alttan muayene edermi ? hani kasılmalara bağlı rahimde açılmalar okuyormuş 1 -2 cm açılıyormuş ozaman bu zaman mı ? bide ben hazırlıksızım hala genital temizlik yönünde Allahtan çok fazla değil ama dr erkek olunca birtane tüy bile beni rahatsız ediyor buzamana kadar kendim idare ediyordum ama karın büyüdükçe çok zorlanmaya başladım kuaföre gitme lazım onlarada güvnmelimiyim sonuçta bebek var ya mikrop kaparsa( napçam beenn sizler buna bir çare buldunuzmu ? birşey daha sorcam benim minnoşun oyun parkının içindeki yatak visko yatakmış alırken hiç sormadım kullanan varmı ?yenidoğan bebk için sakıncası olurmu sizce çünki inanılmaz yumuşak internette kimi yerde sağlıklı kimi yerde bebek için uygun olmadığı yazıyor sizinkiler nasıl?:44:
Ben kuaforume gidiyorum canim ayda bir sorun olmadi,jesinlikle daha rahat oluyor,ayin 7 side gitmeden yine yaptiricam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?