2012 Ekim Anneleri

evet ya işteyim iznim bitti.
gözümden uyku akıyor hemşo perşembe tekrar kontrolüm var artık izne çıkma vaktim gelmiş galiba

ayyy kıyamam hemşoma kontrole bi git de olmuyosa zorlama canım
ben de 3 eylülde göreve başlıcam dayanabilirsem 2 hafta çalışıcam aslında bizimkine çalışmak da denmez ya 2 hafta okula gidip imza atıp gelicem sabah 9 öğlen 12 ye kadar

bende uyudum çok güzel evde olmanın güzel tarafı istediğin an uyumak

rüyamda oğluşumu gördüm

oyyy yesinler senin oğlunu
uyumak çok güzel yaaa harbiden ohhh dedim uyandığımda

arkadaşlar ben mermerşahi den iç zıbın arıyorum alanınız var mı ? yani nerelere bakabılırım mağaza veya net adresi olarak,hep penyeden çıktı karşıma :26::26:

arkadaşlar ben mermerşahi den iç zıbın arıyorum alanınız var mı ? yani nerelere bakabılırım mağaza veya net adresi olarak,hep penyeden çıktı karşıma :26::26:

ben penyesini bile bulamadım kızımın iç zıbını yok henüz :18: nerede satılır? hoş lcw dan baktım yanlızca orda yoktu.

mrb kızlar nasılsınız bakalım annemle kardeşim geldi bugün baya biir kaynattık arada ağladık benim korkum ve heyecanımdan beşik şuraya dolap buraya karar verdik doğumdan çıktığım gün ben eve gelmeden beşiğimiz gelecek kararlıyım şimdilik ama olumlu bir gelişme derse doktor önceden getrticem inşallah

ben penyesini bile bulamadım kızımın iç zıbını yok henüz :18: nerede satılır? hoş lcw dan baktım yanlızca orda yoktu.

şekerim seni görmek ne güzel tatil bitmiş bakıyorum da

zıbını ne yapıcan ki badi aldık zaten... ben hemşirelere de badi vereceğim tulumun yanında ilk doğduğunda giydirmeleri için...

boyleleri cok canim iste bize ornek olsun bunlar aynisini yapmayalim bizlr.benimde arkadas kizlariyla gelir sagolsunbana hic faydasi olmaz ben koca gobekle hizmet ederim cocuklarada iste sozde dur susu der,bisey yapsalar esim gozume bakiyor niye bakmiyosun diye,bende sinirlendim birgun ben is mi yapim onlara mi bakim diye!!ben gidincede diyorki ay cocuklu misafir istemiyorum hic cok dagitiyorlar evi daha yeni temizlik yaptim falan diye.icimden diyorum sen her firsatta bana kosuyosun iki cocukla birde onami kosuyum cocgunun isteklerine mi sasiriyorum.

Merhaba 31+1 günlük olduk kızım geliyor inşallah 12/10/12 de. Ama bi kaç gündür içimde bi sıkıntı var. Hiç aldığım eşyalara bakmak gelmiyor içimden böyle bi rahatlık var yaa... Birazda sebebini bilmediğim bi mutsuzluk... Anlayamıyorum...

şekerim seni görmek ne güzel tatil bitmiş bakıyorum da

zıbını ne yapıcan ki badi aldık zaten... ben hemşirelere de badi vereceğim tulumun yanında ilk doğduğunda giydirmeleri için...

sağol canım bitti ya göz açıp kapayıncaya kadar geçti 2 gün :105:
badi olunca zıbına ihtiyaç yoksa yeterince badimiz var
birde sen bana renie önermiştin ya ben kullanmaya başladım çokta iyi geldi de bi tane kesmiyor bazen tüm günü, kaç tane kullanıyorsun sen?

Selam kızlar,

bayramın son günü de sona ermeden sizlere de iyi bayramlar dilemek istiyoruz kızımla

bu bayram pek bir sakin geçti bizim için, ailem yurtdışında zaten, eşimin ailesi de memlekette bir tek eşimin dayısına gittik o kadar. diğer büyükleri telefonla aradık. buruk bir bayramdı kısacası. bir dahaki bayramda bebişimiz bizimle olacak inşallah - o bayramımız daha güzel olacak eminim

merhaba normaldir heralde gebelikte herşey mübah
erken değil mi o tarih gelmesi için:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…