sıkıldım. ilk 2 günüm ne güzel geçmişti
çalışasım hiiiç kalmamış. :85:
ahh canım işte misin sen?
ne bu böyle bayram bayram
bi uyumuşum bi uyumuşum ki sormayın
uzun zamandır gündüzleri uyuyamıyodum çok iyi geldi
umarım gece uykusuzluk çekmem
evet ya işteyimiznim bitti.
gözümden uyku akıyor hemşoperşembe tekrar kontrolüm var artık izne çıkma vaktim gelmiş galiba
evet ya işteyimiznim bitti.
gözümden uyku akıyor hemşoperşembe tekrar kontrolüm var artık izne çıkma vaktim gelmiş galiba
bende uyudum çok güzelevde olmanın güzel tarafı istediğin an uyumak
rüyamda oğluşumu gördüm
tecrübeli anneler topiğinde göğüs çatlakları ve pişik için bepanteni önermişler:26:
arkadaşlar ben mermerşahi den iç zıbın arıyorum alanınız var mı ? yani nerelere bakabılırım mağaza veya net adresi olarak,hep penyeden çıktı karşıma :26::26:
bende ay sonunu nasıl getircem diye düşünüyorum
bi uyumuşum bi uyumuşum ki sormayın
uzun zamandır gündüzleri uyuyamıyodum çok iyi geldi
umarım gece uykusuzluk çekmem
bende uyudum çok güzelevde olmanın güzel tarafı istediğin an uyumak
rüyamda oğluşumu gördüm
ben penyesini bile bulamadım kızımın iç zıbını yok henüz :18: nerede satılır? hoş lcw dan baktım yanlızca orda yoktu.
Merhaba kizlaaar
Dun aksam esimle tv karsisinda yayilmis otururken (saat 22.25'de)birden tel caldi.
Musaitseniz gelecegiz diye arkadaslarimiz aradi :) Tabi buyrun dedik,kapi caldi :)asagidalarmis zaten.
ortada cay bardaklari,meyve tabaklari,ustumuz basimiz daginik...Hemen kendimi odaya attim ustumu degistim.ortaligi topladim,ikramlar yaptim.
Arkadaslarimizin 3 yasindaki kizi biblolari,bereket narlarini,sus mumlarini almis elinde oynuyordu.Annesi sagolsun hic uyarmadi,nasil sinirlendim.
''kirilirsa alirim ben sana yenisini''demez mi,beynimden vuruldum.Halbuki kendi evinde salonu hep kilitlidir ve kizi salona adim atamaz,biblolarini elleyemez bu ne cifte standarttir boyle valla hala aklima geldikce cok kiziyorum,bu kadar mi enayi gorunuyorum acaba diye???
şekerim seni görmek ne güzeltatil bitmiş bakıyorum da
zıbını ne yapıcan ki badi aldık zaten... ben hemşirelere de badi vereceğim tulumun yanında ilk doğduğunda giydirmeleri için...
Merhaba 31+1 günlük olduk kızım geliyor inşallah 12/10/12 de. Ama bi kaç gündür içimde bi sıkıntı var. Hiç aldığım eşyalara bakmak gelmiyor içimden böyle bi rahatlık var yaa... Birazda sebebini bilmediğim bi mutsuzluk... Anlayamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?