2012 Ekim Anneleri

iyi bayramlar sizede...
evet ortalama 1 aylık olcaklar kuzularımız bunu düşünmek bile çok heyecanlı giydircez onları ele avuca gelcek kadarda büyümüş olcaklar inşallahhhh

canım benim bi tane yetmez zaten her öğünden sonra iç hatta bana doktorum 4 -5 tane bile alabilirsin demişti...bazen acıyı fazla kaçırıyorum 4 tane içtiğim bile oluyor tatlım...sende gönül rahatlığı ile kullanabilirsin :13:

ohh bunu duymak çok iyi valla sağol :13:

kızlar h&m ınternets sıtesınden bebek kıyafetlerıne bakın,bayıllllddddııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm.......................yyaa bir ton sey aldım zor tutuyorum kendımı,almak ıstıyorum,ama artık abarttım gercekten,biri beni durdursun.....

ohh gozunaydın ne guzel....canım at korkularını ustunden lutfen uzme kendını bu sekılde,hepımız ıcın gecerlı bunlar,Rabbım e dua etmekten baska sansımız yok...

slm kızlar nasılsınız bakalım, bugün arkadaşımı gördüm 2 aylık oldu bebeği,baya bi kaynattık,ondan tiyolar aldım..mesela önemli olan pişik kremi diyor,ıslak mendil çokkk önemli değil diyor,hiçççç pişik olmamış bebik,haziranda doğmasına rağmen..kremi biolane markası,eczaneden almış..bir de park yatak almış,kafamı acayip karıştırdı,ben sevememiştim onları hiç,ama acayip kullanışlı diyor..bir de biz memlekete gidip geliyoruz ya arada,atarsınız arabaya çocuk ta yerini yadırgamaz diyor,offffff çok kararsızım ben ya,ah bu terazi ben!!!! ilk başta prima yenidoğan kullanmış,memnun kalmış,ama ikinci defa bulamamış marketten huggies almış çoooook iyi diyor,mesela yapmış mı yapmamış mı diye altını açıp tekrar bantlarını kapatıyorsun ama primada açıldı mı eskisi gibi tutmuyor falan diyor..işte böyle...

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, bugun ara ara girdim ama yazamadim bisey. ustumde bir agirlik var ki anlatamam. kicim basim her yanim agriyor oglumda bir hareketliki bugun cigerlerime dayaniyor sanki, nefes darligi cekiyorum bide asagi baski uyguluyor sanirim bu son aylar benim icin cok yorucu gecicek, ilk 6 aydaki rahatligin acisi cikiyor sankim

Gerçekten böylesi inanılmaz artık. Kendin git dağıt ortalığı, çocuklu misafir isteme. Ay ne insanlar var yaaa... Artık şaşırmam dedikçe beni şaşırtıyorlar

Merhabalarr, haftasonu muayenemiz vardi, doktorum suyumun az oldugunu soyledi dogum oncesi izns ayrilmami bolca ayagimi uzatip dinlenmem gerektigini soyledi cok kafama takildi aranizda ayni durumda olan varmi? Bir de izin icin rapor alan ve bu isler nasil oluyo bana anlatabilcek biri varsa coook sevinirim

merhaba canım aldıklarını güle güle kullan bende merak ediyorum link atabilirsin.

[gecen hafta bende doktora gıttım ve ozellıkle suyu hakkında soru sordum.daha konusmak ıcın erken oldugunu soyledı.haftaya yıne gıdıp calısabılır raporu alıcam.sanırım 32ıncı haftadan 37ıncı haftaya kadar gecerlı oluyor ve 37ıncı haftada zorunlu ızne ayrılıosun.benım merak ettıgım de 37 ıncı haftada gıdıp ıs goremez raporu almak gerekır mı?

selam kızlar nasılsınız ellerin şişmesinden bahsedilmiş benimde sabahları kalkınca çok şişiyo ve uyuşuyo 31ağustosta randevum var bakalım sorucam ben bu haftadan sonra artık haftada 1gideekmişim dr a doğuma kadar:)))

merhaba senın az bı suren kalmıs nasıl hıssedıyorsun? ben 30.haftamdayım

Sellam annişler herkesin gecmis bayramı mübarek olsun pek giremiyorum nete balım arkadasımıza neoldu bırde burcuerdem dogum mu yaptı son haberler nedir haberi olan varmı

Sellam annişler herkesin gecmis bayramı mübarek olsun pek giremiyorum nete balım arkadasımıza neoldu bırde burcuerdem dogum mu yaptı son haberler nedir haberi olan varmı

Canim balim iyi sudan zehirlenmisti ama simdi iyi hastaneden cikti...

Burxuerdem 33 haftalik dogum yapti oglusu kuvezde hepberaber dua ediyoruz,plasentadi ayrilmis kanamayla gitmis...
Sana da iyi bayramlar bu arada.....

merhaba kızlar, bende 33. haftamı bitirmek üzereyim, bişi sorcam, ben gece uyurken sadece sola dönük yatamıyorum saatlerce, az az sağa yatıyorum ve her gece hiç kalkmasam 3 kez kalkıp dolanıyorum evde, tuvalete su içmeye vs. vs.
çevremdekiler korkutuyor beni gece çok dönme bebeğim kordonu dolanır diyorlar sola yatıp heykel gibi kalmak mı gerek zaten şişiyorum sabahları elerim ayaklarım uyuşuk oluyo azcık
sona yaklaştıkça top gibi olcam galiba sizde durumlar nasıl
doğumu nasıl istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…