Selam kızlar,
bayramın son günü de sona ermeden sizlere de iyi bayramlar dilemek istiyoruz kızımla
bu bayram pek bir sakin geçti bizim için, ailem yurtdışında zaten, eşimin ailesi de memlekette bir tek eşimin dayısına gittik o kadar. diğer büyükleri telefonla aradık. buruk bir bayramdı kısacası. bir dahaki bayramda bebişimiz bizimle olacak inşallah - o bayramımız daha güzel olacak eminim
sağol canım bitti ya göz açıp kapayıncaya kadar geçti 2 gün :105:
badi olunca zıbına ihtiyaç yoksa yeterince badimiz var
birde sen bana renie önermiştin ya ben kullanmaya başladım çokta iyi geldi de bi tane kesmiyor bazen tüm günü, kaç tane kullanıyorsun sen?
canım benim bi tane yetmez zatenher öğünden sonra iç hatta bana doktorum 4 -5 tane bile alabilirsin demişti...bazen acıyı fazla kaçırıyorum 4 tane içtiğim bile oluyor tatlım...sende gönül rahatlığı ile kullanabilirsin :13:
merhabanormaldir heralde gebelikte herşey mübah
erken değil mi o tarih gelmesi için:44:
mrb kızlar nasılsınız bakalım annemle kardeşim geldi bugün baya biir kaynattık arada ağladık benim korkum ve heyecanımdan beşik şuraya dolap buraya karar verdik doğumdan çıktığım gün ben eve gelmeden beşiğimiz gelecek kararlıyım şimdilik ama olumlu bir gelişme derse doktor önceden getrticem inşallah
boyleleri cok canim iste bize ornek olsun bunlar aynisini yapmayalim bizlr.benimde arkadas kizlariyla gelir sagolsunbana hic faydasi olmaz ben koca gobekle hizmet ederim cocuklarada iste sozde dur susu der,bisey yapsalar esim gozume bakiyor niye bakmiyosun diye,bende sinirlendim birgun ben is mi yapim onlara mi bakim diye!!ben gidincede diyorki ay cocuklu misafir istemiyorum hic cok dagitiyorlar evi daha yeni temizlik yaptim falan diye.icimden diyorum sen her firsatta bana kosuyosun iki cocukla birde onami kosuyum cocgunun isteklerine mi sasiriyorum.
Gerçekten böylesi inanılmaz artık. Kendin git dağıt ortalığı, çocuklu misafir isteme. Ay ne insanlar var yaaa... Artık şaşırmam dedikçe beni şaşırtıyorlar
ya var tabi canim..hic buyuk konusmak istemiyorum ama bir insan kendinin basina gelmesini istemedigi seyi baskasi icinde istememeli.
kızlar h&m ınternets sıtesınden bebek kıyafetlerıne bakın,bayıllllddddııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm.......................yyaa bir ton sey aldım zor tutuyorum kendımı,almak ıstıyorum,ama artık abarttım gercekten,biri beni durdursun.....
selam kızlar nasılsınız ellerin şişmesinden bahsedilmiş benimde sabahları kalkınca çok şişiyo ve uyuşuyo 31ağustosta randevum var bakalım sorucam ben bu haftadan sonra artık haftada 1gideekmişim dr a doğuma kadar:)))
Sellam annişler herkesin gecmis bayramı mübarek olsun pek giremiyorum nete balım arkadasımıza neoldu bırde burcuerdem dogum mu yaptı son haberler nedir haberi olan varmı
merhaba canım aldıklarını güle güle kullan bende merak ediyorum link atabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?