merhaba kızlar, bende 33. haftamı bitirmek üzereyim, bişi sorcam, ben gece uyurken sadece sola dönük yatamıyorum saatlerce, az az sağa yatıyorum ve her gece hiç kalkmasam 3 kez kalkıp dolanıyorum evde, tuvalete su içmeye vs. vs.
çevremdekiler korkutuyor beni gece çok dönme bebeğim kordonu dolanır diyorlar sola yatıp heykel gibi kalmak mı gerek zaten şişiyorum sabahları elerim ayaklarım uyuşuk oluyo azcık
sona yaklaştıkça top gibi olcam galiba sizde durumlar nasıl
doğumu nasıl istiyorsunuz
merhaba kızlar, bende 33. haftamı bitirmek üzereyim, bişi sorcam, ben gece uyurken sadece sola dönük yatamıyorum saatlerce, az az sağa yatıyorum ve her gece hiç kalkmasam 3 kez kalkıp dolanıyorum evde, tuvalete su içmeye vs. vs.
çevremdekiler korkutuyor beni gece çok dönme bebeğim kordonu dolanır diyorlar sola yatıp heykel gibi kalmak mı gerek zaten şişiyorum sabahları elerim ayaklarım uyuşuk oluyo azcık
sona yaklaştıkça top gibi olcam galiba sizde durumlar nasıl
doğumu nasıl istiyorsunuz
herkese günaydınlar
ben saçlarımdan sıkıldım,sadece at kuyruğu ve topuzla dolanmaktan,bugün gidip kısa kestireceğim,zaten genelde kısa saçlıyımdır,severim öyle.. hem bebek doğunca da saçla başla çok vakit geçiremem..eşim kalksın kahvaltımızı yapalım da attırayım kendimi kuaföre...
gece sağa sola ben de dönüyorum,mümkün mü hareketsiz yatmak!!! o kordon dolanma olayının biraz doğruluk payı var ama ani dönüşlerde,gün içinde de yapılan çok ani hareketlerde...eee ben aramızda çok ani hareketler yapabilen birileri olduğunu sanmıyorum
bugün veya yarın son eksiklerimizi de alacağız inşallah..sonrasında evimize gidince hazırlıklar...
ya kizlar benim esim bana biberon ve emzik aldirmiyoralistirmayalim kesinlikle diye,bebegin emzigi biberonu olmadan olurmu hic ya.ben alip atiyim koseye em iyisi:)
günaydın kızlar..
bayram dönüşü işte dön dolaş gel yine çalışmaya devam.
bu cumartesi raporumu alıcam bende. çalışabilir raporumu. 15 gün önceki kontorlde dr bi sorun yok çalışabilirsin demişti. bakalım. raporumu alayım biraz devam ederim olmadı bi aksilik olursa çıkarım izne diye düşünüyorum.
geceleri bende aynıyım. aynı yöne 3dk dan daha uzun süre yatamıyorum. sağ kaburgamda batma çok oluyo zaten. sırt üstü yatmak daha ii geliosürekli bi huzursuzluk hakim. napıcaz bilmiyorum
cimeka bende saçlarımdan çok sıkıldım ama kestirmeye fırsat bulamadım:) yoksa batıl inançları hiç düşünmüyorum:)
kızlar biz bebek arabası daha almadık. bakınıp duruoduk. şu wollex travel sistem bebek arabaları ile ilgili bilgisi olan varmı? alan? alanı tanıyan:) yani tanıtım videolarında filan güzel kullanışlı görünüyor. diğer travel sistemlere görede daha uygun tanıtm fiyatı olduğu için? ama işte karar vermedik? bilgisi olan varmı?
ben travel sistemlerini sevmedim canım..çok hantal geliyor bana..şöyle hafif pratik birşeyler baktım.ve boş ağırlığı 7 kgyi geçmeyen bebek arabalarından arabalarından alacağım..sanırım kraftınki olacak veya baby 2 go..bir de kışın ihtiyacım olduğunu düşünmediğim için nisan mayıs gibi alacağım..arabanız varsa sen de öyle düşünebilirsin..günaydın kızlar..
bayram dönüşü işte dön dolaş gel yine çalışmaya devam.
bu cumartesi raporumu alıcam bende. çalışabilir raporumu. 15 gün önceki kontorlde dr bi sorun yok çalışabilirsin demişti. bakalım. raporumu alayım biraz devam ederim olmadı bi aksilik olursa çıkarım izne diye düşünüyorum.
geceleri bende aynıyım. aynı yöne 3dk dan daha uzun süre yatamıyorum. sağ kaburgamda batma çok oluyo zaten. sırt üstü yatmak daha ii geliosürekli bi huzursuzluk hakim. napıcaz bilmiyorum
cimeka bende saçlarımdan çok sıkıldım ama kestirmeye fırsat bulamadım:) yoksa batıl inançları hiç düşünmüyorum:)
kızlar biz bebek arabası daha almadık. bakınıp duruoduk. şu wollex travel sistem bebek arabaları ile ilgili bilgisi olan varmı? alan? alanı tanıyan:) yani tanıtım videolarında filan güzel kullanışlı görünüyor. diğer travel sistemlere görede daha uygun tanıtm fiyatı olduğu için? ama işte karar vermedik? bilgisi olan varmı?
günaydın,hoşgeldin.Günaydınlar kızlarrr nasılsınızzz biz döndükk
Gece doğurucam sandımmm acaip gaz sancısı bi sancı vardı doğum sancısı sandımkarnımda taş gibi wc gidiyorum gene wc geliyo falan:18:
gunaydın kızcelerrrrr
bende artık sabaha kadar uyanmadan yatmayı ozledım bı guncuk oyle bı ımkan sunsalar allaaaaa ne guzel olurdu...
ya bırde sızdede oluyor mu ben bır seye gulerken kendıme engel olamıyorum alttan ciş kacırıyorum bıraz son 1 haftadır her gulusumde gelıyor...
Gunaydin tatliciklar,geceler bana da zindan oldu valla,kalkip dolasiyorum evde surekli,uyumak cok zor,bir o yana don bir bu yana,bir de yeni huy cikarttim yastigi bir ayak tarafina atip oraya yatmaya calisiyorim bir tekrar bas tarafima,napicagimi sasirdim yani...sabah kalkip kusuyorum zaten ilk is olarakAyyyyy cimcime saglikla gel de ben de normale doneyim be annecim...
cnm biz araba olarak baby 2 go proton düşünüyoruz bana çok kullanışlı geldi o araba fiyatıda uygun
ben travel sistemlerini sevmedim canım..çok hantal geliyor bana..şöyle hafif pratik birşeyler baktım.ve boş ağırlığı 7 kgyi geçmeyen bebek arabalarından arabalarından alacağım..sanırım kraftınki olacak veya baby 2 go..bir de kışın ihtiyacım olduğunu düşünmediğim için nisan mayıs gibi alacağım..arabanız varsa sen de öyle düşünebilirsin..
oooooo sırtüstü yatabilen varsa aşkolsun zaten...sırtıma 5 yastık alıp yatabiliyorum oturarak:) onun dışında bi sağ bi sol..hatta bu gece o kadar sık döndüm ki..ayyyy bir de bi huy geldi bana duvara dönük yatamıyorum içim sıkılıyor,yani yastıkla beraber yer değiştiriyorum,ayakucu başucu derken ohooooooooooo, çok şükür allahıma,Allah bugünlerimizi aratmasın,saçlarını güle güle kullan-ne zaman kestin bilmiyorum ama
bu arada dün bi arkadaşımdan bahsetmiştim 2 aylık bebeği olan..normal doğum yapmışbir gün önce hafif hafif adet sancıları olmuş,hemen gitmemiş hastaneye,ertesi güne kadar 2 saatte bir gelmiş sancı..sonra yarım saate kadar düşünce gitmiş hastaneye,son 2 saat kuvvetli sancılar olmuş,bi bakmışlar 6 cm açıklık,doğumhaneye doğru almışlar,orada hamileler varmış sancı bekleyen..sonra bu onlardan önce doğum yapmış,hatta bir ara kapının açılmasıyla arkadaşımı dışarda bekleyenler tekerlekli sandalyeyle görünce hıh demişler alıyorlar demek ki artık doğuma demişler,halbuki doğmuş bile bizim oğlan:) herkes şokkk olmuş.doğuma girecek diye beklerken..doğumhaneye girmesi ve bebeğin doğması toplam 10 dk sürmüş.4 tane dikişi varmış aşağıda,çok güzel kolaycık doğuruvermiş..
allah ne şekilde olursa olsun bizlere de nasip etin sağlıkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?