2012 Ekim Anneleri

gece kalkmak 3 kezde bişeymı cnm ya ben 8 den fazla kalkıorum bazen sayıorumda eger kordonu o sekılde dolanıyor olsa ben çok asırı dönuyorum benım dolanırdı ama daha yenı kontrolum vardı hersey normaldı sen cevrene bakma rahat rahat uyu hiç kıpırdamamaya calıştıgın için uyuşuyorsundur buyuk ıhtımalde

şekerlllerrr sizi çok özledik biz geldik bayramı yaptık çok şükürrr oğluşumla hepinizin geçmiş bayramını kutlarım allahım kurbana bebişlerimizle girmeyi nasip eder inşşşş

günaydınnnn... of kızlarrr her geçen gün doğum korkusu basıyo beni nasıl yapıcam nasıl olucak çok değişik duygular. gece tuvalete kalkarken karnım taş gibi oluyo sonra yumuşuyo acep normal midir? valla 40 a düştük çok az kaldı artık.. :18::18:

merhaba. bende sola yatmaya çalışıyorum ama bazı geceler bi bakıyorum bütün gece sağda yatmışım:))ve geceleri 2-3 kez bende kalkıyorum. saatler bile otomatiğe bağladı. bencede milleti boşver. yatma şekliyle kordonun ne alakası var. yatma şekli sadece bebeğe giden kanla alakalı. oda az yada çok büyümesini etkileyebiliyor.
doğumu herşey yolunda gidirse inşalah normal düşünüyorum..

Kızlar günaydın oh dinlendik bi güzel bugunde iş başı yaptık. Arife günü doktorumuz biraz can sıkıcı seyler söyledi yanlız kum döküyormuşum belimde ağrı vardı ondandır dedi doktor bide aşağıda suyunu az gördüm dedi soluna yatıp dinlen dedi. haftaya rapor için gidicem suyuna tekrar bakıcak. Ben daha çalışıcam ama doktor çalışma boşver diyo şuan kararsızım eger haftaya gidince yine suyun az derse çalışmam heralde ama çok şükür bebeğim 1,730 gr 42 cm olmuştu 30+5 tik kilosu sağlığı yerindeydi.
sizler nasılsınız?

herkese günaydınlar

ben saçlarımdan sıkıldım,sadece at kuyruğu ve topuzla dolanmaktan,bugün gidip kısa kestireceğim,zaten genelde kısa saçlıyımdır,severim öyle.. hem bebek doğunca da saçla başla çok vakit geçiremem..eşim kalksın kahvaltımızı yapalım da attırayım kendimi kuaföre...

gece sağa sola ben de dönüyorum,mümkün mü hareketsiz yatmak!!! o kordon dolanma olayının biraz doğruluk payı var ama ani dönüşlerde,gün içinde de yapılan çok ani hareketlerde...eee ben aramızda çok ani hareketler yapabilen birileri olduğunu sanmıyorum

bugün veya yarın son eksiklerimizi de alacağız inşallah..sonrasında evimize gidince hazırlıklar...

günaydın cnmmm geceleri bende çok sık uyanıyorum artık hep yan yatıyorum düz yatmak ne mümkün bende kestirdim saçlarımı kurtuldum dediğin gibi hep at kuyruğu geziyodum sıkılmıştım değişiklik oldu

günaydın kızlar..
bayram dönüşü işte dön dolaş gel yine çalışmaya devam.
bu cumartesi raporumu alıcam bende. çalışabilir raporumu. 15 gün önceki kontorlde dr bi sorun yok çalışabilirsin demişti. bakalım. raporumu alayım biraz devam ederim olmadı bi aksilik olursa çıkarım izne diye düşünüyorum.
geceleri bende aynıyım. aynı yöne 3dk dan daha uzun süre yatamıyorum. sağ kaburgamda batma çok oluyo zaten. sırt üstü yatmak daha ii gelio sürekli bi huzursuzluk hakim. napıcaz bilmiyorum
cimeka bende saçlarımdan çok sıkıldım ama kestirmeye fırsat bulamadım:) yoksa batıl inançları hiç düşünmüyorum:)

kızlar biz bebek arabası daha almadık. bakınıp duruoduk. şu wollex travel sistem bebek arabaları ile ilgili bilgisi olan varmı? alan? alanı tanıyan:) yani tanıtım videolarında filan güzel kullanışlı görünüyor. diğer travel sistemlere görede daha uygun tanıtm fiyatı olduğu için? ama işte karar vermedik? bilgisi olan varmı?

Günaydınlar kızlarrr nasılsınızzz biz döndükk
Gece doğurucam sandımmm acaip gaz sancısı bi sancı vardı doğum sancısı sandım karnımda taş gibi wc gidiyorum gene wc geliyo falan:18:

Son düzenleme:
ya kizlar benim esim bana biberon ve emzik aldirmiyoralistirmayalim kesinlikle diye,bebegin emzigi biberonu olmadan olurmu hic ya.ben alip atiyim koseye em iyisi:)

bende almadım almayıda düşünmüyorum. kesinlikle saglıklı görmüyorum. emzirdiğin sürece biberona, sabrettiğin sürece emziğe ihtiyaç olmayacak. alah korusun ne zaman emziremedim mamaya başlamak zorundayım o zaman biberon alırım. hatta o zaman bile verebildiğim sürece kaşıkla veririm diya düşünüyorum..

gunaydın kızcelerrrrr

bende artık sabaha kadar uyanmadan yatmayı ozledım bı guncuk oyle bı ımkan sunsalar allaaaaa ne guzel olurdu...
ya bırde sızdede oluyor mu ben bır seye gulerken kendıme engel olamıyorum alttan ciş kacırıyorum bıraz son 1 haftadır her gulusumde gelıyor...

oooooo sırtüstü yatabilen varsa aşkolsun zaten...sırtıma 5 yastık alıp yatabiliyorum oturarak:) onun dışında bi sağ bi sol..hatta bu gece o kadar sık döndüm ki..ayyyy bir de bi huy geldi bana duvara dönük yatamıyorum içim sıkılıyor,yani yastıkla beraber yer değiştiriyorum,ayakucu başucu derken ohooooooooooo, çok şükür allahıma,Allah bugünlerimizi aratmasın,saçlarını güle güle kullan-ne zaman kestin bilmiyorum ama

bu arada dün bi arkadaşımdan bahsetmiştim 2 aylık bebeği olan..normal doğum yapmış bir gün önce hafif hafif adet sancıları olmuş,hemen gitmemiş hastaneye,ertesi güne kadar 2 saatte bir gelmiş sancı..sonra yarım saate kadar düşünce gitmiş hastaneye,son 2 saat kuvvetli sancılar olmuş,bi bakmışlar 6 cm açıklık,doğumhaneye doğru almışlar,orada hamileler varmış sancı bekleyen..sonra bu onlardan önce doğum yapmış,hatta bir ara kapının açılmasıyla arkadaşımı dışarda bekleyenler tekerlekli sandalyeyle görünce hıh demişler alıyorlar demek ki artık doğuma demişler,halbuki doğmuş bile bizim oğlan:) herkes şokkk olmuş.doğuma girecek diye beklerken..doğumhaneye girmesi ve bebeğin doğması toplam 10 dk sürmüş.4 tane dikişi varmış aşağıda,çok güzel kolaycık doğuruvermiş..

allah ne şekilde olursa olsun bizlere de nasip etin sağlıkla..

cnm biz araba olarak baby 2 go proton düşünüyoruz bana çok kullanışlı geldi o araba fiyatıda uygun

ben travel sistemlerini sevmedim canım..çok hantal geliyor bana..şöyle hafif pratik birşeyler baktım.ve boş ağırlığı 7 kgyi geçmeyen bebek arabalarından arabalarından alacağım..sanırım kraftınki olacak veya baby 2 go..bir de kışın ihtiyacım olduğunu düşünmediğim için nisan mayıs gibi alacağım..arabanız varsa sen de öyle düşünebilirsin..
Günaydınlar kızlarrr nasılsınızzz biz döndükk
Gece doğurucam sandımmm acaip gaz sancısı bi sancı vardı doğum sancısı sandım karnımda taş gibi wc gidiyorum gene wc geliyo falan:18:
günaydın,hoşgeldin.

sen böyle diye diye olacak zaten bişeyler.. şimdilerde adı düşünce gücü olan,eskilerin kırk kere söylersen olur düşüncesini harfiyen uyguluyorsun,resmen çağırıyorsun,kızıyorum aaaaaaaaaaa

canım onun çiş olduğuna emin misin peki???korkutmak gibi olmasın da su da böyle az az gelebiliyormuş

Gunaydin tatliciklar,geceler bana da zindan oldu valla,kalkip dolasiyorum evde surekli,uyumak cok zor,bir o yana don bir bu yana,bir de yeni huy cikarttim yastigi bir ayak tarafina atip oraya yatmaya calisiyorim bir tekrar bas tarafima,napicagimi sasirdim yani...sabah kalkip kusuyorum zaten ilk is olarakAyyyyy cimcime saglikla gel de ben de normale doneyim be annecim...

Kizlar basima neler geldi neler... Hastanedeyim su an bayramin ilk gununun gecesi sabaha karsi kanamam oldu tabi hemen 112 yi aradik bayram olunca ne yapalim diye. Mersinde oldugumuz icin onlarda mersinde bayram gununde tek uzmanin bulundugu kadin dogum hastanesine yonlendirdiler bizi. Atladik geldik hemen alttan muayene yapildi ve nst cekildi. Sonuc... Dogum baslamis!!! Sancilar bildiginiz kalp atisi gibi ritmik nst de gorunuo. Doktor cikaramam sizi burdan dedi. Ben tabi sok!! Kendi hastanem kendi doktorum degil tabi. Ustelik allah devlette dogurmak zorunda olanlara yardim etsin ama hertaraf rezil!!! Adam neler yapilacagini anlatti. Hap ve serumla dogum durdurulmaya calisilacak ayrica dogum ihtimaline karsi bebegin iger gelisimi icin igne yapilacakti. Neyse hemen selcuk hocayi aradik s
abahin 4 unde. Hemen cikti telefona sagolsun. Yapilacaklari onayladi ve hemen mudehale edilsin dedi. Kendisi yurtdisindaymis bayram sonu gelecekmis. Ordaki doktorun rizasi olmadanda ve tedavi bitmeden sakin cikmayin dedi. Basladik tedaviye. Cok sukur bikac saate kanama durdu. Durum stabil hale geldi. Gece yattik tum gece bebegin kalbi dinlendi nst cekildi ilaclar alindi ama ne yazikki sabah bi daha kanamam oldu tabi bu kanama sadece leke seklindeydi ama yine hastanede gozetim altindayim ve ne kadar burada kalacagik belli degil. Allahim bebegimin saglikla gelismesini nasip etsinde basa gelen hersey cekiliyor iste. Ama belli olan bise var bundan sonra yatarak beklicem dogumu... Allahim hicbirinize gostermesin ama bu haftalarda olabiliyormus kanamalar. Bana surekli iyiki ozele gitmemissin kesin dogum basladi diye alirlardi bebegi diyorlar. Tabi hem dogum hem kuvez parasi almak icin. Paranoyakca gelebilir ama burada gercekten cok ugrasiolar dogumu durdurmak icin. İnsallah karsilasmazsiniz ama aklinizda bulunsun bu bilgiler. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah saglikla tamamina erdiririz bu donemi...

birden kendi mesajım sandım,okudun mu benimkini üstte??

cnm biz araba olarak baby 2 go proton düşünüyoruz bana çok kullanışlı geldi o araba fiyatıda uygun

hımm bi modelini netten araştırayım. bayb 2 go ya hiç bakmadım çünkü. ona göre kararımızı verelim çıksın aradan bir an önce:)

canım arabamız var. bende işte çok hantal bişi istemiyorum. bu dediğim modelde oto koltuğu ve aynı zamanda puset olarak kullandığını arabanın üzerine takıp hantallaştırmıosun direk kasaya takıosun hafif bişi oluyo:) yani video öyle görünüo:) bimiyorum işte. bizde karasız kaldık. tabi canlısını bi görmek lazım. internetteki gibi olmuo. dediğin gibi pratik bişiler bakmak lazım.

ayy canım ne güzel bir doğum olmuş keşke bizimde öyle olsaaa:) allah hepimizi arkadaşın gibi bir seferde kurtarsn inşallahh
uykuya gelince ben de uyuyamıyorum ama ekstradan 1 yastık kullanıyorm onuda bacaklarımın arasına alıp yatıyorum:) uyuyamamın sebebi ise sağa dönüyorum oğluş ordan tekmeliyor sola dönüyorum o tarafı tekmeliyor bi iki dak sırt üstü duruyorum onun boş anını yakalayıp sola dönüp yatıyorum.alttan tekmeliyor sus artık yat diyorum gerçekten biraz kesiliyor tekmeleri sonra tekraaaarr ne hoş bir duygu zahmetli de olsaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…