günaydın,hoşgeldin.
sen böyle diye diye olacak zaten bişeyler.. şimdilerde adı düşünce gücü olan,eskilerin kırk kere söylersen olur düşüncesini harfiyen uyguluyorsun,resmen çağırıyorsun,kızıyorum aaaaaaaaaaa
Kizlar basima neler geldi neler... Hastanedeyim su anbayramin ilk gununun gecesi sabaha karsi kanamam oldu tabi hemen 112 yi aradik bayram olunca ne yapalim diye. Mersinde oldugumuz icin onlarda mersinde bayram gununde tek uzmanin bulundugu kadin dogum hastanesine yonlendirdiler bizi. Atladik geldik hemen alttan muayene yapildi ve nst cekildi. Sonuc... Dogum baslamis!!! Sancilar bildiginiz kalp atisi gibi ritmik nst de gorunuo. Doktor cikaramam sizi burdan dedi. Ben tabi sok!! Kendi hastanem kendi doktorum degil tabi. Ustelik allah devlette dogurmak zorunda olanlara yardim etsin ama hertaraf rezil!!! Adam neler yapilacagini anlatti. Hap ve serumla dogum durdurulmaya calisilacak ayrica dogum ihtimaline karsi bebegin iger gelisimi icin igne yapilacakti. Neyse hemen selcuk hocayi aradik s
abahin 4 unde. Hemen cikti telefona sagolsun. Yapilacaklari onayladi ve hemen mudehale edilsin dedi. Kendisi yurtdisindaymis bayram sonu gelecekmis. Ordaki doktorun rizasi olmadanda ve tedavi bitmeden sakin cikmayin dedi. Basladik tedaviye. Cok sukur bikac saate kanama durdu. Durum stabil hale geldi. Gece yattik tum gece bebegin kalbi dinlendi nst cekildi ilaclar alindi ama ne yazikki sabah bi daha kanamam oldutabi bu kanama sadece leke seklindeydi ama yine hastanede gozetim altindayim ve ne kadar burada kalacagik belli degil. Allahim bebegimin saglikla gelismesini nasip etsinde basa gelen hersey cekiliyor iste. Ama belli olan bise var bundan sonra yatarak beklicem dogumu... Allahim hicbirinize gostermesin ama bu haftalarda olabiliyormus kanamalar. Bana surekli iyiki ozele gitmemissin kesin dogum basladi diye alirlardi bebegi diyorlar. Tabi hem dogum hem kuvez parasi almak icin. Paranoyakca gelebilir ama burada gercekten cok ugrasiolar dogumu durdurmak icin. İnsallah karsilasmazsiniz ama aklinizda bulunsun bu bilgiler. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah saglikla tamamina erdiririz bu donemi...
merhaba kızlar, bende 33. haftamı bitirmek üzereyim, bişi sorcam, ben gece uyurken sadece sola dönük yatamıyorum saatlerce, az az sağa yatıyorum ve her gece hiç kalkmasam 3 kez kalkıp dolanıyorum evde, tuvalete su içmeye vs. vs.
çevremdekiler korkutuyor beni gece çok dönme bebeğim kordonu dolanır diyorlar sola yatıp heykel gibi kalmak mı gerek zaten şişiyorum sabahları elerim ayaklarım uyuşuk oluyo azcık
sona yaklaştıkça top gibi olcam galiba sizde durumlar nasıl
doğumu nasıl istiyorsunuz
Kizlar basima neler geldi neler... Hastanedeyim su anbayramin ilk gununun gecesi sabaha karsi kanamam oldu tabi hemen 112 yi aradik bayram olunca ne yapalim diye. Mersinde oldugumuz icin onlarda mersinde bayram gununde tek uzmanin bulundugu kadin dogum hastanesine yonlendirdiler bizi. Atladik geldik hemen alttan muayene yapildi ve nst cekildi. Sonuc... Dogum baslamis!!! Sancilar bildiginiz kalp atisi gibi ritmik nst de gorunuo. Doktor cikaramam sizi burdan dedi. Ben tabi sok!! Kendi hastanem kendi doktorum degil tabi. Ustelik allah devlette dogurmak zorunda olanlara yardim etsin ama hertaraf rezil!!! Adam neler yapilacagini anlatti. Hap ve serumla dogum durdurulmaya calisilacak ayrica dogum ihtimaline karsi bebegin iger gelisimi icin igne yapilacakti. Neyse hemen selcuk hocayi aradik s
abahin 4 unde. Hemen cikti telefona sagolsun. Yapilacaklari onayladi ve hemen mudehale edilsin dedi. Kendisi yurtdisindaymis bayram sonu gelecekmis. Ordaki doktorun rizasi olmadanda ve tedavi bitmeden sakin cikmayin dedi. Basladik tedaviye. Cok sukur bikac saate kanama durdu. Durum stabil hale geldi. Gece yattik tum gece bebegin kalbi dinlendi nst cekildi ilaclar alindi ama ne yazikki sabah bi daha kanamam oldutabi bu kanama sadece leke seklindeydi ama yine hastanede gozetim altindayim ve ne kadar burada kalacagik belli degil. Allahim bebegimin saglikla gelismesini nasip etsinde basa gelen hersey cekiliyor iste. Ama belli olan bise var bundan sonra yatarak beklicem dogumu... Allahim hicbirinize gostermesin ama bu haftalarda olabiliyormus kanamalar. Bana surekli iyiki ozele gitmemissin kesin dogum basladi diye alirlardi bebegi diyorlar. Tabi hem dogum hem kuvez parasi almak icin. Paranoyakca gelebilir ama burada gercekten cok ugrasiolar dogumu durdurmak icin. İnsallah karsilasmazsiniz ama aklinizda bulunsun bu bilgiler. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah saglikla tamamina erdiririz bu donemi...
[gecen hafta bende doktora gıttım ve ozellıkle suyu hakkında soru sordum.daha konusmak ıcın erken oldugunu soyledı.haftaya yıne gıdıp calısabılır raporu alıcam.sanırım 32ıncı haftadan 37ıncı haftaya kadar gecerlı oluyor ve 37ıncı haftada zorunlu ızne ayrılıosun.benım merak ettıgım de 37 ıncı haftada gıdıp ıs goremez raporu almak gerekır mı?
benim bebik gece bir kere kalkıyor pıt pıtlıyor,onun dışında uykucu baya..bir de ben uyandığımda wc su falan için kalktığımda uyamıyor mutlaka..ayy canım ne güzel bir doğum olmuş keşke bizimde öyle olsaaa:) allah hepimizi arkadaşın gibi bir seferde kurtarsn inşallahh
uykuya gelince ben de uyuyamıyorum ama ekstradan 1 yastık kullanıyorm onuda bacaklarımın arasına alıp yatıyorum:) uyuyamamın sebebi ise sağa dönüyorum oğluş ordan tekmeliyor sola dönüyorum o tarafı tekmeliyor bi iki dak sırt üstü duruyorum onun boş anını yakalayıp sola dönüp yatıyorum.alttan tekmeliyor sus artık yat diyorum gerçekten biraz kesiliyor tekmeleri sonra tekraaaarrne hoş bir duygu zahmetli de olsaa :))
cnm zaten afedersin kusarken gelecek bu çocuk
sabah çıkardım hala ne varsa içimde çıkıcak gibi
alışkanlık yaptık:)
artık kusarken kaçırıcak gibi oluyorum
ayyyy bir de kusmaları bitmeyenler var dimi? edammm da sanırım öyle,allah kolaylık versin...
kızlar sıcak suyla yıkanmıyorsunuz dimi amann haaaaa!!! ben zaten hiç sevmem sıcak suyu..yaz kış ılık su bende.. bir de banyoda çok durmamamız gerekirmiş,hele ki küvet sefası falan yokkkk,doğumu başlatmaya yardımcı ne varsa uzak duruyoruz artık..bunları 39.40. haftalarda yaparız artık..
aynen cnm bitmedi henüz kusmalarımz ilk zamanlarki kadar çok olmasada genede var
kızlar ben kaçdır kiloda almıyorum aynı kiloda gidiyorum gibi yani çok az alıyorum:26:
aynen cnm bitmedi henüz kusmalarımz ilk zamanlarki kadar çok olmasada genede var
kızlar ben kaçdır kiloda almıyorum aynı kiloda gidiyorum gibi yani çok az alıyorum:26:
FactorB hoşgeldin nasılsın?
nerelerdesin katılmıyosun artık..
bebeğin nasıl sen nasılsın?
benimkide ayni, her gece doguruyorum galiba diye aciyorum gözumukızlar benim prensesim acaip hareketli beni tekmelio ama kac haftadır böle benim canımı yakıo hareketleri öle sert gelio sizdede oluomu ya delip geçicek karnımı sanki
ya kıslar epidural normal doğum düşünenler warmı kafam karıstı benim kimi ii dio kimi riskli dio.cok uyusma riski olursa bebeği ıkınamıomussun o zmanda bebek zarar görebılırmıs fln fln fln amann ya kafam karıstı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?