2012 Ekim Anneleri

cnm zaten afedersin kusarken gelecek bu çocuk
sabah çıkardım hala ne varsa içimde çıkıcak gibi
alışkanlık yaptık:)
artık kusarken kaçırıcak gibi oluyorum

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun..allah yardımcın olsun..ama dediğin doğru. özel hastanelere gidiyoruz hep takibe vs ama işte onlarda normal şartlarda bu tarz bir durumda küvez parası vs için hemen bebeği sezeryanla alabiliyorlar. senin ve bebeğin için dua edicem canım..inşallah bebeğin miyadında sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir canım..

günaydınlarrr uykusuz anneler

ben de dün gece uyuyamayanlardanım
detaylara girmicem çünkü şikayetleriniz ve yatış şekilleriniz benimle tıpatıp aynı

göbüşüm kaşınıyo bu ara çatlıyoruuuuuummmmmm

sinem33 e çok geçmiş olsun umarım atlatır
artık bu haberler sık gelmeye başladı

canım korkma sağa sola dönmeyi ben de sordum ani hareketler yapmadığın sürece yavaşça dönersen hiç bişey olmaz ben belki bin defa dönüyorum gecede yatamıyorum ne yapayım.bebek için en rahat pozisyon sola dönüp yatmakmış tabi bizim içinde öyle. bence bu sağa dönerek yatma anlamına gelmez ben bazen uyanıyorum kendimi sırtüstü buluyorum.o tehklikeli oldğ için hemen pozsyon değişiyorum..

Allah yardım etsin sinem33 arkadaşımıza gerçekten kötü, moral bozucu bir durum olmuş.
ama bende katılıyorum devlet hastanesi değil özel olsaydı bebeğini çoktan almışlarda buna dua etmek lazım minik biraz daha büyüme şansı bulacak artık, sürekli yatmak sıkıcı olacak ama inşallah makul bir zamana kadar dişini sıkıp bebğine kavuşacak evet arkadaşlar hepimiz dikkatli olalım..

Bende korktum zaten zira benim 5.haftadan neredeyse 15.haftaya kadar lekeleneme-kanama gibi durumlarım olmuştu progestanla tutunmuştu bebğim hergün 600mg. Buraya kadar geldik ağır işler, üzüntüler sıkıntılar yapmayalım...

Hepiniz Allaha emanet olun:)

cnm çok geçmiş olsunnn..
Bebeğin doğsada gayet sağlıkla yaşar..ama daha kalması gerek tabiki.Rabbim hepimize gününde hayırlı doğumlar nasip etsin

derinada07 tesadüfen beni sorduğunu gördüm canım , ben pek gelmiyorum zaten vaktimde olmuyor eskisi gibi , özel mesajım kapalıymış yeni farkettim açtım hemen , ordanda yazabilirsin bana , bizde herşey yolunda , hatta mehmet bey %90 normal doğurursun çok rahat dedi , içim rahatladı , heleki cerrahpaşadadaki sezeryan rezilliğinden sonra çok korkmuştum , 31. haftada gitmiştim en son ama mehmet beyin yine bir kongresi varmış , ayın 1 inde dönücekmiş , birdahaki kontrol 1 inden sonra olucak mecbur doğum ücretini daha konuşmadık biz ama odaları gezdik , miss gibi tertemiz , içime sindi , yenidoğan ünitelerini ve yoğun bakımıda gezdik , hepsi süper tabii pencereden gördük prematüreleri minnacıklar , inşallah bizimkiler vaktinde gelirler sen görüşürsen doğum ücretini filan banada bildir , gerçi prof. olduğu için indirim yapıcaklarını sanmam ama sormakta fayda var yinede onun dışında bütün alışverişimiz tamam bizim , sormak istediğin bişey olursa özel msj. yaz kontrol ederim arada

kızlar benim prensesim acaip hareketli beni tekmelio ama kac haftadır böle benim canımı yakıo hareketleri öle sert gelio sizdede oluomu ya delip geçicek karnımı sanki

ne güzel keşke benim için de öyle olsaydı.. işim de çok rahat aslında ama doktor yine de oturmak dinlenmek demek değildir bol su içip ayaklarını uzatıp yatcaksın genellikle de soluna yat dedi.. korkuyorum suyum iyice azalır da erken doğum yapmak zorunda kalırsam diye su neden azalırki bileniniz varmı ?

benim bebik gece bir kere kalkıyor pıt pıtlıyor,onun dışında uykucu baya..bir de ben uyandığımda wc su falan için kalktığımda uyamıyor mutlaka..
cnm zaten afedersin kusarken gelecek bu çocuk
sabah çıkardım hala ne varsa içimde çıkıcak gibi
alışkanlık yaptık:)
artık kusarken kaçırıcak gibi oluyorum

ayyyy bir de kusmaları bitmeyenler var dimi? edammm da sanırım öyle,allah kolaylık versin...

kızlar sıcak suyla yıkanmıyorsunuz dimi amann haaaaa!!! ben zaten hiç sevmem sıcak suyu..yaz kış ılık su bende.. bir de banyoda çok durmamamız gerekirmiş,hele ki küvet sefası falan yokkkk,doğumu başlatmaya yardımcı ne varsa uzak duruyoruz artık..bunları 39.40. haftalarda yaparız artık..

aynen cnm bitmedi henüz kusmalarımz ilk zamanlarki kadar çok olmasada genede var
kızlar ben kaçdır kiloda almıyorum aynı kiloda gidiyorum gibi yani çok az alıyorum:26:

FactorB hoşgeldin nasılsın?
nerelerdesin katılmıyosun artık..
bebeğin nasıl sen nasılsın?

saol canım bebeğimde bende çok iyiyiz hamdolsun , tatilimizi yaptık , çok sıkılıyorum artık tek başıma o yüzden pek evde durmuyorum , genelde annemdeyim , eşimde yanlız kalmamı istemiyor o yüzden baya bi sosyalleştim bugünlerde :)) ama faydası çok oluyo , mesela 2.5 aydır hiç kilo almadım , evde sıkıntıdan yemeğe sarıyormuşum demekki birde alışverişimizi filan tamamladık bu arada hiçbir eksiğimiz kalmadı sanırım , sen hala istifra ediyorsun sanırım , neyse az kaldı artık bebeklermize kavuşmaya neyseki , benim minik kızım hiç üzmüyor annesini hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum ama bana hatırlatıyor kelebeğim :)) senin gibi olsam dayanamazdım sanırım , Allah yardımcın olsun

ya kıslar epidural normal doğum düşünenler warmı kafam karıstı benim kimi ii dio kimi riskli dio.cok uyusma riski olursa bebeği ıkınamıomussun o zmanda bebek zarar görebılırmıs fln fln fln amann ya kafam karıstı :26:

kızlar benim prensesim acaip hareketli beni tekmelio ama kac haftadır böle benim canımı yakıo hareketleri öle sert gelio sizdede oluomu ya delip geçicek karnımı sanki
benimkide ayni, her gece doguruyorum galiba diye aciyorum gözumu aman aman zamaninda gelsinlerde agriya sanciya raziyim ben.

ben normal dusunuyorum bi arkadasimin ablasi epiduralli normal oldu keske direk normal olsaydim dedi memnun kalmamis, ben direk normali kafaya koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…