ya kıslar epidural normal doğum düşünenler warmı kafam karıstı benim kimi ii dio kimi riskli dio.cok uyusma riski olursa bebeği ıkınamıomussun o zmanda bebek zarar görebılırmıs fln fln fln amann ya kafam karıstı :26:
ben travel sistemlerini sevmedim canım..çok hantal geliyor bana..şöyle hafif pratik birşeyler baktım.ve boş ağırlığı 7 kgyi geçmeyen bebek arabalarından arabalarından alacağım..sanırım kraftınki olacak veya baby 2 go..bir de kışın ihtiyacım olduğunu düşünmediğim için nisan mayıs gibi alacağım..arabanız varsa sen de öyle düşünebilirsin..
günaydın,hoşgeldin.
sen böyle diye diye olacak zaten bişeyler.. şimdilerde adı düşünce gücü olan,eskilerin kırk kere söylersen olur düşüncesini harfiyen uyguluyorsun,resmen çağırıyorsun,kızıyorum aaaaaaaaaaa
canım onun çiş olduğuna emin misin peki???korkutmak gibi olmasın da su da böyle az az gelebiliyormuş
günaydın güzeller
yine geldik işe
ben normal dusunuyorum bi arkadasimin ablasi epiduralli normal oldu keske direk normal olsaydim dedi memnun kalmamis, ben direk normali kafaya koydum
ya kıslar epidural normal doğum düşünenler warmı kafam karıstı benim kimi ii dio kimi riskli dio.cok uyusma riski olursa bebeği ıkınamıomussun o zmanda bebek zarar görebılırmıs fln fln fln amann ya kafam karıstı :26:
ohh ne güzel bebişin kilosu iyiyse sorun yok
bak ben kilodan çatlamaya başladım kaşınıyo göbeğim
35 haftalığız.belkide doktora göre 36..+6 kilodayım henüzyaa ne güzel, ben şimdiden 11 aldım bakalım kaçla bitcek bu serüven :)))
günaydın yavrum hoşgeldinngünaydın güzeller
yine geldik işe
saol canım bebeğimde bende çok iyiyiz hamdolsun , tatilimizi yaptık , çok sıkılıyorum artık tek başıma o yüzden pek evde durmuyorum , genelde annemdeyim , eşimde yanlız kalmamı istemiyor o yüzden baya bi sosyalleştim bugünlerde :)) ama faydası çok oluyo , mesela 2.5 aydır hiç kilo almadım , evde sıkıntıdan yemeğe sarıyormuşum demekkibirde alışverişimizi filan tamamladık bu arada hiçbir eksiğimiz kalmadı sanırım , sen hala istifra ediyorsun sanırım , neyse az kaldı artık bebeklermize kavuşmaya neyseki , benim minik kızım hiç üzmüyor annesini hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum ama bana hatırlatıyor kelebeğim :)) senin gibi olsam dayanamazdım sanırım , Allah yardımcın olsun
cnm zaten afedersin kusarken gelecek bu çocuk
sabah çıkardım hala ne varsa içimde çıkıcak gibi
alışkanlık yaptık:)
artık kusarken kaçırıcak gibi oluyorum
günaydınlarrr uykusuz anneler
ben de dün gece uyuyamayanlardanım
detaylara girmicem çünkü şikayetleriniz ve yatış şekilleriniz benimle tıpatıp aynı
göbüşüm kaşınıyo bu ara çatlıyoruuuuuummmmmm
sinem33 e çok geçmiş olsun umarım atlatır
artık bu haberler sık gelmeye başladı
günaydın güzeller
yine geldik işe
Aynennnn senin gibiyim cimekacim...bi tek ekstram var ben kusuyorum hala...birden kendi mesajım sandım,okudun mu benimkini üstte??
cnm zaten afedersin kusarken gelecek bu çocuk
sabah çıkardım hala ne varsa içimde çıkıcak gibi
alışkanlık yaptık:)
artık kusarken kaçırıcak gibi oluyorum
Kizlar basima neler geldi neler... Hastanedeyim su anbayramin ilk gununun gecesi sabaha karsi kanamam oldu tabi hemen 112 yi aradik bayram olunca ne yapalim diye. Mersinde oldugumuz icin onlarda mersinde bayram gununde tek uzmanin bulundugu kadin dogum hastanesine yonlendirdiler bizi. Atladik geldik hemen alttan muayene yapildi ve nst cekildi. Sonuc... Dogum baslamis!!! Sancilar bildiginiz kalp atisi gibi ritmik nst de gorunuo. Doktor cikaramam sizi burdan dedi. Ben tabi sok!! Kendi hastanem kendi doktorum degil tabi. Ustelik allah devlette dogurmak zorunda olanlara yardim etsin ama hertaraf rezil!!! Adam neler yapilacagini anlatti. Hap ve serumla dogum durdurulmaya calisilacak ayrica dogum ihtimaline karsi bebegin iger gelisimi icin igne yapilacakti. Neyse hemen selcuk hocayi aradik s
abahin 4 unde. Hemen cikti telefona sagolsun. Yapilacaklari onayladi ve hemen mudehale edilsin dedi. Kendisi yurtdisindaymis bayram sonu gelecekmis. Ordaki doktorun rizasi olmadanda ve tedavi bitmeden sakin cikmayin dedi. Basladik tedaviye. Cok sukur bikac saate kanama durdu. Durum stabil hale geldi. Gece yattik tum gece bebegin kalbi dinlendi nst cekildi ilaclar alindi ama ne yazikki sabah bi daha kanamam oldutabi bu kanama sadece leke seklindeydi ama yine hastanede gozetim altindayim ve ne kadar burada kalacagik belli degil. Allahim bebegimin saglikla gelismesini nasip etsinde basa gelen hersey cekiliyor iste. Ama belli olan bise var bundan sonra yatarak beklicem dogumu... Allahim hicbirinize gostermesin ama bu haftalarda olabiliyormus kanamalar. Bana surekli iyiki ozele gitmemissin kesin dogum basladi diye alirlardi bebegi diyorlar. Tabi hem dogum hem kuvez parasi almak icin. Paranoyakca gelebilir ama burada gercekten cok ugrasiolar dogumu durdurmak icin. İnsallah karsilasmazsiniz ama aklinizda bulunsun bu bilgiler. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah saglikla tamamina erdiririz bu donemi...[/QUOTE
CANIM BİR NEFESTE DİNLEDİM SENİİİ ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN KORKMA ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY YOLUNDA OLACAK
sölicem zaten içerden çatlatsın beni
ay bilmiyorum cnm yaa anama çekmişim oda 9 ay kusmuşYav brck biz napicaz bu mideleri?bende cikardim hala da bulaniyor.Bitmedi gitti ya cildirtti beni bu midem....bir cocuk daha istiyorum ama sirf bu bulantilardan yapasim gelmiyor,hic kesintisiz 9 ay bulanti! Bir daha,anammmm:18:
camokaa mesaj alıntınla alakalı hiç yorum yapmıyorum anladın sen :)) hatta BenElse görsün o da anlar
senin hamsiyeni yesinler hemi
ay bilmiyorum cnm yaa anama çekmişim oda 9 ay kusmuş
cnm sende almamışsındır ozaman kilo kustuğuna göre dimi?
asuded hanımmm ne o 3 ünüz neyi anlıyonuzz ben yokken noldu okumadım geçmişi
anlamam mı
güleceğinize anlatsanız olmuy de mi uyuslar sizi
açığınızı arıyorum ikinizin de haberiniz olsunsakın hata yapmayın
asıl senin salyalı şörikli oğlunu yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?