2012 Ekim Anneleri

ben doğum şekli konusunda hiçbirşey düşünmüyorum,yani sezeryan olursam epidural isterim,gerisini doktoruma bırakırım..hele bi gidişatı görelim,doğal süreç nasıl işlerse ona göre verilir karar..bir de sonuçta bu bir doğum,hangisinde risk yok ki!!! tamamen Allaha emanetiz...

bence sen de düşünme,oluruna bırak...epidural normal doğumda ıkınamama olacağını düşünmüyorum,o sadece senin acını azaltan birşey çünkü,normal doğumda herşeyi ebeler yönetiyor zaten,onlar sana diyecek nefes al ver ıkın falan diyecek..sen de yapacaksın..normal doğumda bağırmamak ve ağzını açmamak gerekirmiş,yani nefesini olabildiğince aşağı tarafta kullanacaksın..ne kadar derin nefes o kadar uzun ıkınma ve kolay doğum..

ya ben bu arada neden hiç korkmuyorum,anormal miyim ne??

canım tam olarak anlayamıyorum cunku anıden kahkahayla gulerken gelıyor...kalıyorum boyleee..
cumartesı kontrole gıdıcem ınsallah su gelmıyodur o zmn bakıp gorucez ama bu skayet bırtek bende var sanırsam...

günaydın güzeller

yine geldik işe

günaydın hoşgeldin
geç kaldın bugün
az kaldı ay sonuna kadar sabret sonra evdesin

ben normal dusunuyorum bi arkadasimin ablasi epiduralli normal oldu keske direk normal olsaydim dedi memnun kalmamis, ben direk normali kafaya koydum

ay ne güzel ben normali aklımdan çıkarmak istiyorum kızım kasıklarıma her vurduğunda
napcam ben ya çok nazlıyım ben hiç bi yerim ağrımasın diyorum ağrısız kucağıma alayım diyorum

ben dusunuyorum canim yaptiran arkadaslar tavsiye etti evet ikina hissin olmuyormus hemsire seni yonlendiriyor ikin diye.dun bir arkadas geldi uzun suredir gorusmuyoduk.o 34 satte doumustu dusun yani 34 sanci en sonunda epidural yapmislar cunku hic gucum kalmamisti diyor epidural yapinca rahatlamis ama o pek sevmemis ikinma hissim olmadi zorlandim bebegi itmemem gerekirken itiyomus itmem gerekirken itemedim falan dedi.

maşallah
bulantı fena cnm yaa..
benimde hazırlıklarım bitti sayılır
evde durunca insan yemeğe vuruyormuş kendini doğru diyolar demekki

Günaydın Kızlar minik kelebiğimle bizde geldiik
çok şükür bu hafta çabuk geçecek 3 gün çalışacağız sadece

cnm zaten afedersin kusarken gelecek bu çocuk
sabah çıkardım hala ne varsa içimde çıkıcak gibi
alışkanlık yaptık:)
artık kusarken kaçırıcak gibi oluyorum

hehee merak etme şekerim minik kuşun çıkacağı yeri bulur

oooo kimler uyanmış kimler hamsiyene söyle kaşıyıversin seni içerden

günaydın güzeller

yine geldik işe

sanada günaydın tatlımmmm kolay gelsin

Bu arada günaydın herkese

sinem arkadaşımıza geçmiş olsun bebekleriyle en kısa zamanda evine dönmesi dileğiyle

birden kendi mesajım sandım,okudun mu benimkini üstte??
Aynennnn senin gibiyim cimekacim...bi tek ekstram var ben kusuyorum hala...

cnm zaten afedersin kusarken gelecek bu çocuk
sabah çıkardım hala ne varsa içimde çıkıcak gibi
alışkanlık yaptık:)
artık kusarken kaçırıcak gibi oluyorum

Yav brck biz napicaz bu mideleri?bende cikardim hala da bulaniyor.Bitmedi gitti ya cildirtti beni bu midem....bir cocuk daha istiyorum ama sirf bu bulantilardan yapasim gelmiyor,hic kesintisiz 9 ay bulanti! Bir daha,anammmm:18:

kızlar göğüsler yara olmasın diye tahin üzerindeki susam yağı denmişti şimdiden sürsek mi yoksa doğumdan sonra mı sürülücek??

Eeee doğum iznine çıkmayı hayal ediyordum kaç zamandır, şu an yıllık izindeyim pazarteside doğum iznini başlatacaklar ama bu seferde çok sıkıldım evde yaaa... buralarda çok sıcak dışarı çıkamıyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyor... Çaktırmadan depresyonmu geliyor nedir... Bi mutsuzluktur gidiyor...

camokaa mesaj alıntınla alakalı hiç yorum yapmıyorum anladın sen :)) hatta BenElse görsün o da anlar

senin hamsiyeni yesinler hemi

Yav brck biz napicaz bu mideleri?bende cikardim hala da bulaniyor.Bitmedi gitti ya cildirtti beni bu midem....bir cocuk daha istiyorum ama sirf bu bulantilardan yapasim gelmiyor,hic kesintisiz 9 ay bulanti! Bir daha,anammmm:18:
ay bilmiyorum cnm yaa anama çekmişim oda 9 ay kusmuş
cnm sende almamışsındır ozaman kilo kustuğuna göre dimi?

asuded hanımmm ne o 3 ünüz neyi anlıyonuzz ben yokken noldu okumadım geçmişi

camokaa mesaj alıntınla alakalı hiç yorum yapmıyorum anladın sen :)) hatta BenElse görsün o da anlar

senin hamsiyeni yesinler hemi

anlamam mı
güleceğinize anlatsanız olmuy de mi uyuslar sizi

açığınızı arıyorum ikinizin de haberiniz olsun sakın hata yapmayın

asıl senin salyalı şörikli oğlunu yesinler

ay bilmiyorum cnm yaa anama çekmişim oda 9 ay kusmuş
cnm sende almamışsındır ozaman kilo kustuğuna göre dimi?

asuded hanımmm ne o 3 ünüz neyi anlıyonuzz ben yokken noldu okumadım geçmişi

aman da aman tripte atarmış kuşum

camokanın alıntıları anlaşılmıcak gibi değil ki baksana hepsi yamuk yumuk birbirinin içinde ama dünürüm diye demiyorum çok azimli o kadar mesajı nasıl o şekilde alıntılıyor anlamak zor hem daha bu ne ki sen geçmişteki alıntıları bir görsen

anlamam mı
güleceğinize anlatsanız olmuy de mi uyuslar sizi

açığınızı arıyorum ikinizin de haberiniz olsun sakın hata yapmayın

asıl senin salyalı şörikli oğlunu yesinler

hehehee benim salyalı şorikli oğlum senin portakal popolu kızını öpsün hemi söyle babanıza olmadı bizim ki telsizle anons geçsin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…