2012 Ekim Anneleri

beceriksiz cnm bu hatunnn oğluna alma bunun kızını sen

iç zıbın göbek bağını korumak içinmiş canım

artist, ilaydakorucu,
are, leyli2212, camoka, gadis,
Coyote, asudeD, sevcanyk,
ksel, melekangel, cimeka,
PINAAR_HAYAL, gLssHh,
leyla03, FactorB, evimicin,
kplnm, lotusdream, tosun86,
mutim, kokoshs, seherozcan

günaydınnn kıslarr nasılsınızzz geçmiş bayramınız mubarek olsunnnn ben artık çok sıkıldım yaa zaman geçmek bilmiyorrr

hehehee benim salyalı şorikli oğlum senin portakal popolu kızını öpsün hemi söyle babanıza olmadı bizim ki telsizle anons geçsin yine

babası duymasın portakal popo falan ha bu arada babası bizim kıza çarşaf almış onu giydircek söylim şimdiden
kızına çok düşkün duymasın popo falan edepli kızım benim

beceriksiz cnm bu hatunnn oğluna alma bunun kızını sen

size noluyo be alan memnun satan memnun

hee valla BenElse de aynını dedi zaten çeyizinde emzik kutusuda yokmuş biliyon mu

alcak babası kızına hem de altın kaplama olanından eksiği yk kızımın

inanmıyorummm şok şok şokkkk
çeyizinde dantel olmayan bi gelin gibi bişi demek buda

danteli de var canım nevresim ve pike takımlarını ananesi özel yaptırdı dantelli ve nakışlı

lafı değiştireyim biraz

eee kızlar plakaları alayımmm şafaklarımız kaç ve hangi şehirlere misafiriz bugün

biz 50 ile nevşehirdeyiz bugünnnn ,peribacalarını geziyoruz ya siz???

ya kizlar ben coook korkuyorummm
neden nerden cikti bilmiyorum ama dogumdan ciddi ciddi korkmaya basladim ve birden icime oturdu bu korku:18: iki gundur ya simdi suyum gelirse diyorm
erken basladim ama :18::18::18:
sizde de var mi bu duygular :44:
bende iki gun oncesine kadar korkunun k si yoktu :26:

Biz bugün Kayserideymişiz oğlumla
Benim oğlum emzik kutusu olmayan kızlara bakmazzz..
Kız dediğinin önce emzik kutusu olmalı haha

edammm, sevdamcee, nunus81+, seda32, tayfunozge, camoka, Coyote+, will, tugbagns, seherozcan, evimicin, cimeka, toobe, mavibattaniye+, gLssHh

tünaydın herkese çoktan uyandım ama ancak gelebildim

Brck bana sakiz iyi geliyor biraz,bulantimi degil ama kusmami engelleyebiliyor biraz o yuzden ben kilo aliyorum canim.

Bu arada canim slkkln,bebisimin iki gundur hareketi cooook az ve sert degil hareketleri,kucuk kucuk.oysa iki gun once yerimden ziplatiyordu ordan oraya donup duruyordu,simdi minicik ve azicik hareketler!kizdiriyo beni zilli!

cnm artık büyüdükleri için yerleri daralıyor vee hareketleri azalıyorr bideee düşünme düşündükçe geç hareket ediyorlar sıkma canını

sağol canımm..evet malesef bende de devam..dr artık kesilmez bu şekilde devam eder dedi..
zofren 8mg kullanıyorum ama yine de kesilmiyor..

ben sıcak suyu çok severim ama 8 aydır uzak duruyorum tabi..
banyoda çok kalmamaya ve evde tekken girmemeye çalışıyorum..

kızlar banyonuzu da sakın ıslak bırakmayın..bir anlık boşluğunuza gelir allah korusun dikkat edin..

kızlar bugün doktora gittim ve sezaryan olucağım kesinleşti sizce spinalmi epiduralmi yaptırsam hangisi daha iyidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…