aman da aman tripte atarmış kuşum
camokanın alıntıları anlaşılmıcak gibi değil ki baksana hepsi yamuk yumuk birbirinin içindeama dünürüm diye demiyorum çok azimli o kadar mesajı nasıl o şekilde alıntılıyor anlamak zor hem daha bu ne ki sen geçmişteki alıntıları bir görsen
inanmıyorummm şok şok şokkkkhee valla BenElse de aynını dedizaten çeyizinde emzik kutusuda yokmuş biliyon mu
sağol canım bitti ya göz açıp kapayıncaya kadar geçti 2 gün :105:
badi olunca zıbına ihtiyaç yoksa yeterince badimiz var
birde sen bana renie önermiştin ya ben kullanmaya başladım çokta iyi geldi de bi tane kesmiyor bazen tüm günü, kaç tane kullanıyorsun sen?
artist, ilaydakorucu,
are, leyli2212, camoka, gadis,
Coyote, asudeD, sevcanyk,
ksel, melekangel, cimeka,
PINAAR_HAYAL, gLssHh,
leyla03, FactorB, evimicin,
kplnm, lotusdream, tosun86,
mutim, kokoshs, seherozcan
hehehee benim salyalı şorikli oğlum senin portakal popolu kızını öpsün hemisöyle babanıza olmadı bizim ki telsizle anons geçsin yine
beceriksiz cnm bu hatunnn oğluna alma bunun kızını sen
hee valla BenElse de aynını dedizaten çeyizinde emzik kutusuda yokmuş biliyon mu
inanmıyorummm şok şok şokkkk
çeyizinde dantel olmayan bi gelin gibi bişi demek buda
asagıdasın bakben nerdeyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
artist, ilaydakorucu,
are, leyli2212, camoka, gadis,
Coyote, asudeD, sevcanyk,
ksel, melekangel, cimeka,
PINAAR_HAYAL, gLssHh,
leyla03, FactorB, evimicin,
kplnm, lotusdream, tosun86,
mutim, kokoshs, seherozcan ,sevdamcee
size noluyo bealan memnun satan memnun
danteli de var canım nevresim ve pike takımlarını ananesi özel yaptırdı dantelli ve nakışlı
karışırız biz erkek tarafıyız
Brck bana sakiz iyi geliyor biraz,bulantimi degil ama kusmami engelleyebiliyor biraz o yuzden ben kilo aliyorum canim.
Bu arada canim slkkln,bebisimin iki gundur hareketi cooook az ve sert degil hareketleri,kucuk kucuk.oysa iki gun once yerimden ziplatiyordu ordan oraya donup duruyordu,simdi minicik ve azicik hareketler!kizdiriyo beni zilli!
ayyyy bir de kusmaları bitmeyenler var dimi? edammm da sanırım öyle,allah kolaylık versin...
kızlar sıcak suyla yıkanmıyorsunuz dimi amann haaaaa!!! ben zaten hiç sevmem sıcak suyu..yaz kış ılık su bende.. bir de banyoda çok durmamamız gerekirmiş,hele ki küvet sefası falan yokkkk,doğumu başlatmaya yardımcı ne varsa uzak duruyoruz artık..bunları 39.40. haftalarda yaparız artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?