kızlar bugün doktora gittim ve sezaryan olucağım kesinleşti sizce spinalmi epiduralmi yaptırsam hangisi daha iyidir?
artist, ilaydakorucu,
are, leyli2212, camoka, gadis,
Coyote, asudeD, sevcanyk,
ksel, melekangel, cimeka,
PINAAR_HAYAL, gLssHh,
leyla03, FactorB, evimicin,
kplnm, lotusdream, tosun86,
mutim, kokoshs, seherozcan
canım tam olarak anlayamıyorum cunku anıden kahkahayla gulerken gelıyor...kalıyorum boyleee..
cumartesı kontrole gıdıcem ınsallah su gelmıyodur o zmn bakıp gorucez ama bu skayet bırtek bende var sanırsam...
Brck bana sakiz iyi geliyor biraz,bulantimi degil ama kusmami engelleyebiliyor biraz o yuzden ben kilo aliyorum canim.
Bu arada canim slkkln,bebisimin iki gundur hareketi cooook az ve sert degil hareketleri,kucuk kucuk.oysa iki gun once yerimden ziplatiyordu ordan oraya donup duruyordu,simdi minicik ve azicik hareketler!kizdiriyo beni zilli!
midem bulanıyor bugün ya
buarada muhasebeciyle konuştum kızlar , çalışabilir raporumun olduğu süre içerisinde yıllık izne çıkabiliyomuşum. 5 eylülde doğum iznine çıkıcam
bu 4 günde işlerimi toparlayıp ,8 gün yıllık izne çıkmak istiyorum haftaya. patron gelince konuşucam
belim ağrıyor oturamıyorum, öğleden sonraları yürümek bile zorlaşıyor
camoka sana alkışlarımı da göndereyimhamsiyenin beceriksiz annesi
melekangel 2 gün önce bende de oldu o idrar kaçırmaöksürük krizine girmiştim resmen, bir an alttan ıslaklık hissettim ay daha ne hallere düşçez bakalım
cnm senin 32 çalışır raporunu işyeri naptı?
devlete bildiriliyomu?
ben muhasebeciye verdim henüz vermedi o ssk ya:26:
doğumuma kadar gelirim die düşünüyorum cnm 1-2 hafta kalaya kadar..yani bu haftayı saymazsak 2-3 hafta daha gelirim:26:iyi olursam eğerbildiriyodur heralde canım ,aldığım gün götürüp muhasebeciye vermiştim ben
37. haftaya kadar çalışçak mısın sen? ben tam 36+0da rapor alcam
ya var tabi canim..hic buyuk konusmak istemiyorum ama bir insan kendinin basina gelmesini istemedigi seyi baskasi icinde istememeli.
bildiriyodur heralde canım ,aldığım gün götürüp muhasebeciye vermiştim ben
37. haftaya kadar çalışçak mısın sen? ben tam 36+0da rapor alcam
Merhabalarr, haftasonu muayenemiz vardi, doktorum suyumun az oldugunu soyledi dogum oncesi izns ayrilmami bolca ayagimi uzatip dinlenmem gerektigini soyledi cok kafama takildiaranizda ayni durumda olan varmi? Bir de izin icin rapor alan ve bu isler nasil oluyo bana anlatabilcek biri varsa coook sevinirim
günaydın kızlar bende tahlil yaptırmaya gittim yarında doktora gidicem inşallah bugün yokmuşta yarına lkaldım eşimede ilaç yazdırdım 56 tabletli zaten her gittiğimde muayeene ücreti diyordu eczacı sinirlendim çıktım neyse baya ilerledim poşete bir baksam 28 tablet yazıyor döndüm srdum sistem öyle vermiş diyo hayır doktor 56 yazdı diyorum üste para ver aldiyo niye dedim baştan söylemiyosun farketmesem gitti 1 kutu herkes hırsız olmuş resmen deli oldum sinirden geçen seferde kan ilacı yazdırıp aldım eve geldik 10 gün sonra aradılar ilacın aldığımda tarihi gelmemiş yazdırın diye niye veriyosun madem öküz söylesene günü gelmemiş diye almayı veriririm sabah sabah uyuz oldum hepsine
kızlar benimde cumartesi doktorum suyun az bol bol su iç soluna yat dinlen dedi haftaya tekrar bakıcaz dedi. neden azalıyor ki bu su?canim uzulme,benim de durum ayni.
Suyum az ve erken dogum riskim de var.ilac tedavisindeyim su an.10 gun sonra kontrolum var.ilac verdi mi?
sinirlenmek,uzulmek kesinlikle yasak...
kızlar benimde cumartesi doktorum suyun az bol bol su iç soluna yat dinlen dedi haftaya tekrar bakıcaz dedi. neden azalıyor ki bu su?
kızlar benimde cumartesi doktorum suyun az bol bol su iç soluna yat dinlen dedi haftaya tekrar bakıcaz dedi. neden azalıyor ki bu su?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?