2012 Ekim Anneleri

Kızlar sabahın körüsünde iyi kaynatmışsınız haaaa azcık test çözeyim dedim konuşmadığınız kalmamış bende korkular başlıyo sanki yavaştan arada karnımı çimdiriyorum acıyo diyorumki böyleyken acıyo ya sezeryan olursam diye kendi kendime düşünüyorum oğlumda eskisi kadar vurmuyo ama elimi karnıma koyduğumda hissediyorum gezindiğini sıpamın ben bayramda hiç tatlı yiyemedim kızlar içime çok oturdu annem evde baklava yapmıştı 2 dilim yedim sadece gözüm kaldı hep kola+baklavada babamda söz verdi sağ salim doğumunu yap sana bol cevizli 1 tepsi, yaptırıvercem diye

canım tam olarak anlayamıyorum cunku anıden kahkahayla gulerken gelıyor...kalıyorum boyleee..
cumartesı kontrole gıdıcem ınsallah su gelmıyodur o zmn bakıp gorucez ama bu skayet bırtek bende var sanırsam...

merhaba canım geçmiş olsun bende öksürünce geliyordu doktora sormuştum idrar kesesinin üsütnde baskı olduğu için normal demişti.gerçi doktorlarda her şeye normail diolar.

kızlar ben dagiden pijama takımı aldım 2 tane birtanesinin fotosu bu da diğerini bulamadım resmini ama gecelik ve sabahlık bakıyorum bulamıyorum klasik bi model istemiyorum azcık sportif olsun istiyorum sizler nerelerden aldınız?

Tatlım yerleri daralıyor o yüzden benimde artık tekmelemiyor dalgalanıyor ve kemikleri batıyo canım yanıyor

midem bulanıyor bugün ya

buarada muhasebeciyle konuştum kızlar , çalışabilir raporumun olduğu süre içerisinde yıllık izne çıkabiliyomuşum. 5 eylülde doğum iznine çıkıcam

bu 4 günde işlerimi toparlayıp ,8 gün yıllık izne çıkmak istiyorum haftaya. patron gelince konuşucam

belim ağrıyor oturamıyorum, öğleden sonraları yürümek bile zorlaşıyor

camoka sana alkışlarımı da göndereyim hamsiyenin beceriksiz annesi

melekangel 2 gün önce bende de oldu o idrar kaçırma öksürük krizine girmiştim resmen, bir an alttan ıslaklık hissettim ay daha ne hallere düşçez bakalım

cnm senin 32 çalışır raporunu işyeri naptı?
devlete bildiriliyomu?
ben muhasebeciye verdim henüz vermedi o ssk ya:26:

cnm senin 32 çalışır raporunu işyeri naptı?
devlete bildiriliyomu?
ben muhasebeciye verdim henüz vermedi o ssk ya:26:

bildiriyodur heralde canım ,aldığım gün götürüp muhasebeciye vermiştim ben

37. haftaya kadar çalışçak mısın sen? ben tam 36+0da rapor alcam

günaydın kızlar bende tahlil yaptırmaya gittim yarında doktora gidicem inşallah bugün yokmuşta yarına lkaldım eşimede ilaç yazdırdım 56 tabletli zaten her gittiğimde muayeene ücreti diyordu eczacı sinirlendim çıktım neyse baya ilerledim poşete bir baksam 28 tablet yazıyor döndüm srdum sistem öyle vermiş diyo hayır doktor 56 yazdı diyorum üste para ver aldiyo niye dedim baştan söylemiyosun farketmesem gitti 1 kutu herkes hırsız olmuş resmen deli oldum sinirden geçen seferde kan ilacı yazdırıp aldım eve geldik 10 gün sonra aradılar ilacın aldığımda tarihi gelmemiş yazdırın diye niye veriyosun madem öküz söylesene günü gelmemiş diye almayı veriririm sabah sabah uyuz oldum hepsine

doğumuma kadar gelirim die düşünüyorum cnm 1-2 hafta kalaya kadar..yani bu haftayı saymazsak 2-3 hafta daha gelirim:26:iyi olursam eğer

ya var tabi canim..hic buyuk konusmak istemiyorum ama bir insan kendinin basina gelmesini istemedigi seyi baskasi icinde istememeli.

Ama istiyorlar iste maalesef.islerine boyle geliyor cunku.
Tutuyorum tutuyorum kendimi sonra onlar gittikten sonra esimle aram kotu oluyor.
Kadini uyariyorum nazikce,ondan da anlamiyor,Sertce uyarsam bu sefer daha kotu olacak.
En guzeli boyle kadinlarla mesafeyi korumak ne gelsin ne gitsin.

mrb..görünce ben de yazayım dedim hemen.ben de bugün çalışır raporumu okula bıraktım.müdür baş yardımcısı aldı.ilgili memur yokmuş okulda.inşallah unutmazlar işlemeyi.21eylülde ayrılcam ben de .yani 1hafta çalışcam.zaten ders yazmıcak bana sanırım.ikinci dönem baslıyacam sanırım ookula

canim uzulme,benim de durum ayni.
Suyum az ve erken dogum riskim de var.ilac tedavisindeyim su an.10 gun sonra kontrolum var.ilac verdi mi?
sinirlenmek,uzulmek kesinlikle yasak...

Canim bu ilac parasi muayene parasi eczaneler deli ediyo beni de,bir seferinde bende elevit alirken digeriinin gunu bitmemis daha dedi,bende dedim manyak degililm herhalde kavanoza koyup seker niyetine yemiyorum ya...sonra lanet olsun deyip aldim valla napiyim....bak simdi kan ilacim bitti dr a da taaa ayin 7 sinde gidicem o yuzden alicam recetesiz napalim....

Sen ne testi yaptiriyosun dr a gitmeden???

canim uzulme,benim de durum ayni.
Suyum az ve erken dogum riskim de var.ilac tedavisindeyim su an.10 gun sonra kontrolum var.ilac verdi mi?
sinirlenmek,uzulmek kesinlikle yasak...
kızlar benimde cumartesi doktorum suyun az bol bol su iç soluna yat dinlen dedi haftaya tekrar bakıcaz dedi. neden azalıyor ki bu su?

kızlar benimde cumartesi doktorum suyun az bol bol su iç soluna yat dinlen dedi haftaya tekrar bakıcaz dedi. neden azalıyor ki bu su?

Benim bildigim bebek suyunu iciyor bir yandanda isiyor sadece suyu icerse azalma oluyor sanirim:26: Yanlis biliyor olabilir tabi farkli sebeplerdende olabilir. Off su dr lar tam aciklasalar olurler sanki

Gecmis olsun leyla,ciddi bir sebebi olsaydi dr.senle paylasirdi,icini ferah tut.Dediklerini yap sen doktorunun canim.
Sanirim bu su azalmasindan dolayi tek ilac tedavisinde olan benim (( Bebegimi daha icerde tutmak icin verilen ilac ve kasilma azaltici ilac beni sarhos gibi yapiyor. Ama insallah 35.haftaya kadar sabreder benim minigim...

günaydın kızlar... biz de defnoşumla bayram gezmelerimizi bitirdik bugünü dinlenmeye ayırdık hiçbirsey yapmayıp tembellik yapacagız kuzumla...

bugünlerde defnoşun hareketleri çok sertleşti dısardan dokunanlar çok sasırıyor.. büyümüştür umarım bebeğim...

bu arada doğum korkusu ben de de var.. suan için epudral normal doğumu konustuk doktorumla,hersey yolunda giderse öyle olacak inşallah...
Allahım bir avazda kurtarsın hepimizi.. sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza inşallah...

Tunaydin herkese:) Bir haftayi daha yariladik Bebek odasi tam bir yilan hikayesine dondu. Parayi iade etmiyecekleri soylediler Butun esyalari tekrar yenileyeceklermis Bayram boyunca mobilya baktim, moralim bozuldu, hatta agladim guzel birsey bulamadim diye. Iyi ki bulamamisiz yoksa oglumun 2 takimi olacakti Off tek sikintim bu olsun diyorum ama sinirlenmemek elde degil Yarin tekrar degistirecekler. Kurulsunda dolabi yikiyayim artik esyalarini Ne olur ne olmaz dursun herseyi dolabinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…