2012 Ekim Anneleri

edammm, Master, leyla03, yarenay, cimeka, gLssHh, bircan, tayfunozge, sevcanyk, aycaca, gadis, luna82, seherozcan, minataha

rüyamda sezeryan olmuştum ondanda korktum
ben heralde ameliyathanede korkudan hüngür hüngür ağlarım:18::18:
inşallah tansiyondan gitmem
ondanda diilde karnına bastırıp pis kanı boşaltıyolarmış alttan elleyip.en çok ondan tırsıyorum inş tam ayılmış olmam:18:

hadi bakalım hayırlısı... hemen hemen aynıyız.eğer ders yazmazlarsa benim de 37 19 eylüle denk geliyor..o zaman ayrılırım.peki sen ağustostaki bu 2 haftayı sordun mu? bana aktarılmaz dendi,yani 1 eylülden itibaren olanlar aktarılacakmış

canım benim abimin eşi sezeryan oldu öyle birşey yapmadılar bana diyor..
yapılıyorsa da sezeryan sırasında yapılmıştır diyor..
bende aynı hastane de düşünüyorum..
acaba dr dan dr a değişiyor mu bu durum??

bunu bilmiyodum :18:
ama ben normal dogumu yasamak istiyorm
senin belli oldu mu dogum sekli ? sezeryan dedin ya ondan merak ettim
benim dr dogum sekliyle ilgili bisey soylemiyo su an hersey normal ama cok erken daha diyor halbuki bana yarin birgun doguracam gibi geliyor

çalışan arkadaşlar çalışabilir raporunu ne zaman aldınız.. birde devlette çalışanlar hastaneye gidirken iş yerinden her hangi bir evrak götürüyormuyuz. ben yarın 31+0 olacağım. kafam karıştkı 32+0 damı gidicektik yoksa yarın mi gideceğim..

kizlar hastane icin ped kac tane koysam orkidin 7 li bi paketi var az mi sizce ?
sadece ped düşünüyorsan az gelebilir,kilot şeklinde bezler varmış onlardan bulursam alacağım ben..alan var mı kızlar?? nereden? markası ne??

güzelim karnımızı kesmelerinden korkmayacağız da bastırmalarından mı korkacağız??birde epidural veya spinalse ve korkmuşsan o aşamalardaa uyutuveriyorlar hemen..ben dicem ki kızımı göreyim,o bu odadan çıkar çıkmaz uyumak istiyorum. 5.dk da bebek çıkıyormuş,20-25 dk sürüyormuş ondan sonrası..sıkılırım ben uyuyayım bari...

hasta bezini bildigim kadariyla her hastane veriyor ben de az koyayim o zmn

sen yine de sor..
belki bütün özeller veriyordur..
bizimki veriyormuş ama ben yine de bir kaç tane alıcam yanıma..
pedide gece 1 paket alıcam yeter diye düşünüyorum..

ne şekilde doğum düşünüyorsun bilmiyorum ama sezeryanda 2 gece 3 gündüzmüş..
ona göre ayarlayacam herşeyimi..

kızlar bugün doktora gittim ve sezaryan olucağım kesinleşti sizce spinalmi epiduralmi yaptırsam hangisi daha iyidir?

belkide hatırlamıyodur tam ayılmadıysa cnm..
ama odada hemşire temizlemeye geldiğinde yapılıyormuş..
çok can acımıyo dedi kuzenlerim ama keşke bilmeseydim.
her hastaneye göre değişiyo demekki cnm..
benim hastanedede sonda yok mesela
ondanda çok korkuyodum
ama o pis kanında akması önemli demekki.

sadece ped düşünüyorsan az gelebilir,kilot şeklinde bezler varmış onlardan bulursam alacağım ben..alan var mı kızlar?? nereden? markası ne??

ben netten sipariş verdim canım bugün gelecek..
hem ped şeklinde hem yatağa serilenden aldım..
yanlış hatırlamıyorsam canped di markası..

32+0 da gidiliyor herhangi bir şeye gerek yok.sen raporunu teslim ediyorsun o kadar..

önemli olan da hatırlamamak :))

benim hastane de sonda bayıldıktan sonra takılıyormuş..
sen ayılmadan da çıkarıyorlarmış..
bende korkuyordum kurtuldum diyorum şimdilik..

tabi önemlidir canım..içimiz temizlenmezse göbek kalır diyorlar..
ne kadar doğru bilmiyorum..

nasıl bir yorgunluktur bilmiyorum ama 1 saat oldu yatıyorum hala kendime gelemedim alt tarafı bir sağlık ocağına yürüdüm oda çok yakın zaten 500 metre tahlil sonucumada kayınvalidemi yolladım akşam üstüde pazara gidicem yoksa fenalık geçiririm heralde
canım benim plasenta aşağıda diye ast,alt yazıyordu ürik asit hemogram istedi doktorum yarın gidicem kısmetse inşallah hayırlı haber duyarım kızım da zor bekliyor cuma akşamı doğum günü yapmam için inşallah iyi haber duyarımda yaparım aşkımın doğum gününü kötü bişey derse çökerim yine

brck im canım benim,bu uygulamayı kime sorduysam öyle bişey yok dediler..tüm sezeryanlı arkadaşlara sordum..ameliyat aşmasında dikmeden öne yapmışlar onlara,o da bastırma değil zaten açık olduğu için.. hemşire sadece gelip gazdır bebeğin emzirilmsidir sond serumdur onlara bakmışar..bu sorduğum arkadaşlar herbiri ayrı memleketlerde ayrı hstanelerde..bir de sonda olmada nasıl oluyor anlamadım altına mı yapıcan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…