kizlar hastane icin ped kac tane koysam orkidin 7 li bi paketi var az mi sizce ?
mrb..görünce ben de yazayım dedim hemen.ben de bugün çalışır raporumu okula bıraktım.müdür baş yardımcısı aldı.ilgili memur yokmuş okulda.inşallah unutmazlar işlemeyi.21eylülde ayrılcam ben de .yani 1hafta çalışcam.zaten ders yazmıcak bana sanırım.ikinci dönem baslıyacam sanırım ookula
ben hasta bezi de koyucam..bizim hastanede veriyormuş..
o yüzden pedi az alıcam yanıma..
kanama miktarına göre kullanıcam artık..
rüyamda sezeryan olmuştum ondanda korktum
ben heralde ameliyathanede korkudan hüngür hüngür ağlarım:18::18:
inşallah tansiyondan gitmem
ondanda diilde karnına bastırıp pis kanı boşaltıyolarmış alttan elleyip.en çok ondan tırsıyorum inş tam ayılmış olmam:18:
ondanda diilde karnına bastırıp pis kanı boşaltıyolarmış alttan elleyip.en çok ondan tırsıyorum inş tam ayılmış olmam:18:
sadece ped düşünüyorsan az gelebilir,kilot şeklinde bezler varmış onlardan bulursam alacağım ben..alan var mı kızlar?? nereden? markası ne??kizlar hastane icin ped kac tane koysam orkidin 7 li bi paketi var az mi sizce ?
hasta bezini bildigim kadariyla her hastane veriyor ben de az koyayim o zmn
canım benim abimin eşi sezeryan oldu öyle birşey yapmadılar bana diyor..
yapılıyorsa da sezeryan sırasında yapılmıştır diyor..
bende aynı hastane de düşünüyorum..
acaba dr dan dr a değişiyor mu bu durum??
sadece ped düşünüyorsan az gelebilir,kilot şeklinde bezler varmış onlardan bulursam alacağım ben..alan var mı kızlar?? nereden? markası ne??
çalışan arkadaşlar çalışabilir raporunu ne zaman aldınız.. birde devlette çalışanlar hastaneye gidirken iş yerinden her hangi bir evrak götürüyormuyuz. ben yarın 31+0 olacağım. kafam karıştkı 32+0 damı gidicektik yoksa yarın mi gideceğim..
belkide hatırlamıyodur tam ayılmadıysa cnm..
ama odada hemşire temizlemeye geldiğinde yapılıyormuş..
çok can acımıyo dedi kuzenlerim ama keşke bilmeseydim.
her hastaneye göre değişiyo demekki cnm..
benim hastanedede sonda yok mesela
ondanda çok korkuyodum
ama o pis kanında akması önemli demekki.
Canim bu ilac parasi muayene parasi eczaneler deli ediyo beni de,bir seferinde bende elevit alirken digeriinin gunu bitmemis daha dedi,bende dedim manyak degililm herhalde kavanoza koyup seker niyetine yemiyorum ya...sonra lanet olsun deyip aldim valla napiyim....bak simdi kan ilacim bitti dr a da taaa ayin 7 sinde gidicem o yuzden alicam recetesiz napalim....
Sen ne testi yaptiriyosun dr a gitmeden???
kızlar bugün doktora gittim ve sezaryan olucağım kesinleşti sizce spinalmi epiduralmi yaptırsam hangisi daha iyidir?
belkide hatırlamıyodur tam ayılmadıysa cnm..
ama odada hemşire temizlemeye geldiğinde yapılıyormuş..
çok can acımıyo dedi kuzenlerim ama keşke bilmeseydim.
her hastaneye göre değişiyo demekki cnm..
benim hastanedede sonda yok mesela
ondanda çok korkuyodum
ama o pis kanında akması önemli demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?