cnm bende normal yapacak döt yokbunu bilmiyodum :18:
ama ben normal dogumu yasamak istiyorm
senin belli oldu mu dogum sekli ? sezeryan dedin ya ondan merak ettim
benim dr dogum sekliyle ilgili bisey soylemiyo su an hersey normal ama cok erken daha diyor halbuki bana yarin birgun doguracam gibi geliyor
ben 32 de gitmiştim cnm.çalışan arkadaşlar çalışabilir raporunu ne zaman aldınız.. birde devlette çalışanlar hastaneye gidirken iş yerinden her hangi bir evrak götürüyormuyuz. ben yarın 31+0 olacağım. kafam karıştkı 32+0 damı gidicektik yoksa yarın mi gideceğim..
canı sıkılıcakmış lafa bakkkgüzelim karnımızı kesmelerinden korkmayacağız da bastırmalarından mı korkacağız??birde epidural veya spinalse ve korkmuşsan o aşamalardaa uyutuveriyorlar hemen..ben dicem ki kızımı göreyim,o bu odadan çıkar çıkmaz uyumak istiyorum. 5.dk da bebek çıkıyormuş,20-25 dk sürüyormuş ondan sonrası..sıkılırım benuyuyayım bari...
ay bakalım hayırlısı cnm yaa..bakalım akşam ne dicekler.önemli olan da hatırlamamak :))
benim hastane de sonda bayıldıktan sonra takılıyormuş..
sen ayılmadan da çıkarıyorlarmış..
bende korkuyordum kurtuldum diyorum şimdilik..
tabi önemlidir canım..içimiz temizlenmezse göbek kalır diyorlar..
ne kadar doğru bilmiyorum..
brck im canım benim,bu uygulamayı kime sorduysam öyle bişey yok dediler..tüm sezeryanlı arkadaşlara sordum..ameliyat aşmasında dikmeden öne yapmışlar onlara,o da bastırma değil zaten açık olduğu için.. hemşire sadece gelip gazdır bebeğin emzirilmsidir sond serumdur onlara bakmışar..bu sorduğum arkadaşlar herbiri ayrı memleketlerde ayrı hstanelerde..bir de sonda olmada nasıl oluyor anlamadım altına mı yapıcan??
Alinacaklar listesinde olmali mi acaba?????? Kullananlar yada kullanacaklar var mi?
Eki Görüntüle 493616
32+0 da gidiliyor herhangi bir şeye gerek yok.sen raporunu teslim ediyorsun o kadar..
bu konuda benim bi bilgim yok ama
sezeryan olacagi nasil ne sebeple kesinlesti merak ettim :26:
ben alıcam ama böyle değil yastıkla alt açma arası bişey,o yanlardaki çıkıntıları takılıp çıkarılabilior
nette benimkine en çok benzeyen bunlar var
canim benim cok guzelmis bunlar da.tesekkur ederim super yardimci oldun :13:
ay bakalım hayırlısı cnm yaa..bakalım akşam ne dicekler.
oğluşuma gidicem akşam inş herşey yolundadır
boyum kısa çatım darmış gerçi muayene etmedi ama o yüzden doktor sezaryan dedi istersen normalde yaparız ama dedi ben bi kağıt yazarım diye sezaryan olması gerekiyodu diye dedi yani sorumluluk almıyo normal doğumda o yüzden bende tehlikeye atmak istemedim
Ayse sen Antalya'da hangi hastaneye gidiyorsun canim?
ben gördüm ben gördüm
2012 ekim annelerinin doğum hikayeleri topiği açılmış
bakalım ilk kim pırtlatıp hikayesini yazıcak
kızlar bugun kontrolum vardı. Ben doktoruma kac kılo dogar falan derken konu acıldı. Doktorum haftada yarım kıloda alabılır bellı olmaz dedı. Nasıl o kadar fazla alabılıyolar dedım. Bol sıvı alıp soluna yatarsan sureklı cok kolay alıyolar dedı. Kendını yorarsanda o hafta cok az alır dedı. Yanı yedıklerımıze dıkkat edıcez ama bu tek basına yeterlı degıl. Bı faydası olur dıye dusundum kızlar bu bılgının. Benım oglum 2 hafta onden gıdıyor. Evde oldugum ıcın oturmak yerıne hep soluma yatıyorum ben. Belkı ben faydasını gordugum ıcın oglumun kılosu fazla.
andeva şimdi medstar oldu topçular
sen takma kafana şimdiden..
bende çok korkuyorum eşim sağolsun çok yardımcı oluyor..
kafama takıldığı zamanlar özellikle..
artık ağlaya ağlaya da olsa gircez artık ameliyata..
ben bugünlerde bebişimi çok merak etmeye başladım..
onu hayal ederek gireriz, zaten hemen uyuyuvericez..
güzel haberlerini bekliyoruz paşanın
bizden de çok slm söyle
kim açmış ki topiği:26:
aleykümselam cnm benim
inşallah gene gülücükler atar bize
sizede her gittiğinizde renkli gösteriyormu?
bize allahta renklide açıyo çıktılarıda renkli veriyo.
yoksa hayatta anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?