kayabebe ydi sanırım
yaaa görmediniz mi doğum hikayeleri topiğimizi
ekim anneleri başlığına gelince gözüküyo zaten
valla burnunu baba demişti aynı geçen gittiğimizdeki resminide abime benzettiler
inşallah canım
yok canım yaa biz renkli görmüyoruz..
bir kaç defa gördük ondada yüzünü sakladı sıpa
bir kere dr amcası çok rahatsız edince bıraktı ellerini çok tuhaf olmuştum görünce
babasına benziyor bizim ki
siz benzetebiliyor musunuz??
inşallah canım
yok canım yaa biz renkli görmüyoruz..
bir kaç defa gördük ondada yüzünü sakladı sıpa
bir kere dr amcası çok rahatsız edince bıraktı ellerini çok tuhaf olmuştum görünce
babasına benziyor bizim ki
siz benzetebiliyor musunuz??
nee bağırıyorsun beee
linkini versene bebişim
valla burnunu baba demişti aynı geçen gittiğimizdeki resminide abime benzettiler
ben kimseye benzetemiyorum herkes bişi sölüyo
tabiiiii canımmmm sen becerirsin
renkli göz istemeyen tek anne benimdir heralde
ben ve eşim kahve..
bi babannemle babam renkli gözlüdür.
ama ben kahve göze bayılırım
biz renkli görüyoruz canım ve son 3 kontrolden beri bana benzediği iyice belli olmaya başladıdudakları burnu göz yapısı falan tamamen ben
hee evet benimkininde dudakları benim gibi kalın gibi görünüyor
uyus asu nolucak
ilk sen yazıcan doğum hikayeni bence
sonra da benbenimki çok kısa olcak bak şöyle :
suyum gelmedi ,kontrole gittim ,epidural sezeryanla pırtlattım ,geldim,korkmayın kızlar çok kolay oluyo , şuan hamsiyem yanımda
darısı sizlere
ayyyy inşallahhh böyle olur gerçektennn
dua et asucummm
allah hepimize kolaylık versin sağ salim kucağımıza alalım
oğluşumu gördüm geldim2150 gr olmuş paşam..herşey yolundaymış Allah'a şükür...20 gün sonra tekrar gitcez.parmaklarımın uyuşması için de tahmin ettiğim gibi B vitamini verdi dr.muz.bakalım inşallah iyi gelir...
Kızlar selam nasılsınız?? Dün akşamstü sağ tarafıma bir ağrı girdi ki anlatamam. Geceyarısına kadaar devam etti. Ay böyle dalağım şişmiş gibiydi. Nefes alırken bile rahatsız ediyordu. Anlamadım gitti. Bir ara dedim acaba yalancı sancı falan mı çekiyorum. Btmek bilmedi. Gece uykumun arasında bile ağrıdığını hatırlıyorum. Başına gelen var mı böyle birşey??
oğluşumu gördüm geldim2150 gr olmuş paşam..herşey yolundaymış Allah'a şükür...20 gün sonra tekrar gitcez.parmaklarımın uyuşması için de tahmin ettiğim gibi B vitamini verdi dr.muz.bakalım inşallah iyi gelir...
inş. tatlım inş. hepimiz kolay doğumlar geçirir yavrularımıza kavuşuruz
eylül 20 yi geçirmeyeceğiz diyor doktorum ama bakalım kısmet artık baksana her an herşey olabiliyor sinem arkadaşımız erkenci çıktı...
daha önce sezaryanı yaşamış biri olarak doğum endişem yok epidural olacağım Allah izin verirse...
başıma neler geleceğini biliyorum sezaryanda
biz hep siyah beyaz
bebişimi hiç renkli görmedik ya
daha o teknoloji yok burda
geçen kontrolde siyah beyaz yüzünü çok net gördük doktor fotosunu verdi
ama ordan da kime benzediği belli olmuyo
melez olcak benim kızım baba mavi göz sarışın -kumral arası
anası kapkaraesmer mi esmer
geçmiş olsun canım
benim başıma gelmedi umarım da gelmez zaten kramplar dönerken oluşan ağrılar yetiyo
allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?