oğluşumu gördüm geldim2150 gr olmuş paşam..herşey yolundaymış Allah'a şükür...20 gün sonra tekrar gitcez.parmaklarımın uyuşması için de tahmin ettiğim gibi B vitamini verdi dr.muz.bakalım inşallah iyi gelir...
renkli göz istemeyen tek anne benimdir heralde
ben ve eşim kahve..
bi babannemle babam renkli gözlüdür.
ama ben kahve göze bayılırım
Kızlar selam nasılsınız?? Dün akşamstü sağ tarafıma bir ağrı girdi ki anlatamam. Geceyarısına kadaar devam etti. Ay böyle dalağım şişmiş gibiydi. Nefes alırken bile rahatsız ediyordu. Anlamadım gitti. Bir ara dedim acaba yalancı sancı falan mı çekiyorum. Btmek bilmedi. Gece uykumun arasında bile ağrıdığını hatırlıyorum. Başına gelen var mı böyle birşey??
esmer mavi gözlü oluyormuş bir de hamsiyen
topikteki bütün erkek anneleri hamsiyenin peşinde olur artık
yeşille maviyi değilde elayı severim ben kocaman olcak bölee bide kirpikler uzun uzun olucak bayılırım benim babamın öyle umarım oğlum dedesinden alır göz rengini ama benim gözümde hep simsiyah saçlı beyaz tenli kahverengi gözlü bi oğlan canlanıyo eşimde bende esmeriz bizden sarışın mavi gözlü çocuk çıkamıycağına göre :))))
oğluşumu gördüm geldim2150 gr olmuş paşam..herşey yolundaymış Allah'a şükür...20 gün sonra tekrar gitcez.parmaklarımın uyuşması için de tahmin ettiğim gibi B vitamini verdi dr.muz.bakalım inşallah iyi gelir...
canım 2 gece önce aynı şeyi bende yaşadım resmen nefes alamadım..
benim ki sol tarafıma doğruydu mecbur minoset içtim ama o sancıyla uyanmışım..
çok korktum ama 1 saat içinde geçti..
annemde çeyranda mı kaldın dedi ama bilmiyorum..
öyle olucak zaten edacımmm
bu erkek tarafıyız diyen Asude Brck ve BenElse nin minik erkekleri koşacak prensesimin peşinden
benim kız da üçüne birden pazar günü saat 13.00 da taksimde buluşalım diycek
yakanıza kırmızı karanfil takıp gelin dicek
öyle olucak zaten edacımmm
bu erkek tarafıyız diyen Asude Brck ve BenElse nin minik erkekleri koşacak prensesimin peşinden
benim kız da üçüne birden pazar günü saat 13.00 da taksimde buluşalım diycek
yakanıza kırmızı karanfil takıp gelin dicek
Benim eşimin de simsiyah, kömür karası gözleri vardır. Teni de bembeyaz... İnşallah oğlum babasına çeker diyorum hep. Gözleri de bal köpüğü. Öyle olursa ne güzel olur. Babaannesi ve benim babam renkli gözlü. Alır mı acaba gözlerinin rengini onlardan. Ay ısmarladım resmen bebeği
Benim eşimin de simsiyah, kömür karası gözleri vardır. Teni de bembeyaz... İnşallah oğlum babasına çeker diyorum hep. Gözleri de bal köpüğü. Öyle olursa ne güzel olur. Babaannesi ve benim babam renkli gözlü. Alır mı acaba gözlerinin rengini onlardan. Ay ısmarladım resmen bebeği
Ay bende bilemiyorum. Eşim kzıdı hala vantilatörle yatıyorsun ondan diyor. 2 antilatörle yatıyorum yaaİHahhahaha ne alemim ya Ama üşütmekten olsa sabah kalkınca tutulmuş olurum. Benimki akşamüstü başladı geceyarısına kadar sürdü. Erken gelmesin ama gününü de geçmesin şu bebişler istiyorum.
koptum burda
hehee benim oğlumda emzik kutun nerde bebeğim der senin o portakal popolu kızına
sende bendensin
bende hep diyordum ısmarlama bebek olacak diye
eşimin göz rengini alsın..benim gibi iri gözlü uzun kirpikli olsun..
burnu kulakları bana, huyu boyu babasına..
teni farketmez..ayakları elleri çok büyük olmasın..
böyle devam ediyordum eşime..
eşimde olduuuuu başka ne istiyorsun diyordu
görünüşe göre söylediklerim tutmadı gibi ama bir de doğunca bakmak lazım
alabilir cnm bizim komşumuzun bebeği oldu anne kahve baba kahve oğlan maviş gözlü oldu ailede sadece dedesinin gözleri mavi bunun gibi 1 kaç örnek daha gördüm ben
ben bir kere vantilatör yüzünden hastanelik oldum o gün bugündür korkudan açmıyorum canımm..
benim ki birden başladı aralıklı olarak devam etti..
öyle korktum ki anlatamam :18:
benim de korkum bebişlerin süpriz yapması..
zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
desin desin
benim hamsiyem de siz bebek misiniz oluum der
hamsi gibi oynaya oynaya eve gelir
Ay çok merak ediyorum, gün geçtik.e merakım artıyor. Bebeğim nasıl birşey diye... Yüzünü bir görsem oğlumun neler yapacağım kim bilirBen de aynen senin gibi sıralıyorum.
yanlız alıntılar süperçok becerikli gördüm seni
Ay çok merak ediyorum, gün geçtik.e merakım artıyor. Bebeğim nasıl birşey diye... Yüzünü bir görsem oğlumun neler yapacağım kim bilirBen de aynen senin gibi sıralıyorum.
Valla dediğin gibi örnekler var. Olabilir tabi. Bakalım bizimkinde olacak mı? Bu arada yenidoğanlar hep mavi veya lacivert gözlü oluyordu demi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?