2012 Ekim Anneleri

renkli göz istemeyen tek anne benimdir heralde
ben ve eşim kahve..
bi babannemle babam renkli gözlüdür.
ama ben kahve göze bayılırım

yeşille maviyi değilde elayı severim ben kocaman olcak bölee bide kirpikler uzun uzun olucak bayılırım benim babamın öyle umarım oğlum dedesinden alır göz rengini ama benim gözümde hep simsiyah saçlı beyaz tenli kahverengi gözlü bi oğlan canlanıyo eşimde bende esmeriz bizden sarışın mavi gözlü çocuk çıkamıycağına göre :))))

canım 2 gece önce aynı şeyi bende yaşadım resmen nefes alamadım..
benim ki sol tarafıma doğruydu mecbur minoset içtim ama o sancıyla uyanmışım..
çok korktum ama 1 saat içinde geçti..
annemde çeyranda mı kaldın dedi ama bilmiyorum..

esmer mavi gözlü oluyormuş bir de hamsiyen
topikteki bütün erkek anneleri hamsiyenin peşinde olur artık

öyle olucak zaten edacımmm
bu erkek tarafıyız diyen Asude Brck ve BenElse nin minik erkekleri koşacak prensesimin peşinden
benim kız da üçüne birden pazar günü saat 13.00 da taksimde buluşalım diycek
yakanıza kırmızı karanfil takıp gelin dicek

Benim eşimin de simsiyah, kömür karası gözleri vardır. Teni de bembeyaz... İnşallah oğlum babasına çeker diyorum hep. Gözleri de bal köpüğü. Öyle olursa ne güzel olur. Babaannesi ve benim babam renkli gözlü. Alır mı acaba gözlerinin rengini onlardan. Ay ısmarladım resmen bebeği

Ay bende bilemiyorum. Eşim kzıdı hala vantilatörle yatıyorsun ondan diyor. 2 antilatörle yatıyorum yaa İHahhahaha ne alemim ya Ama üşütmekten olsa sabah kalkınca tutulmuş olurum. Benimki akşamüstü başladı geceyarısına kadar sürdü. Erken gelmesin ama gününü de geçmesin şu bebişler istiyorum.

koptum burda

hehee benim oğlumda emzik kutun nerde bebeğim der senin o portakal popolu kızına

sende bendensin
bende hep diyordum ısmarlama bebek olacak diye

eşimin göz rengini alsın..benim gibi iri gözlü uzun kirpikli olsun..
burnu kulakları bana, huyu boyu babasına..
teni farketmez..ayakları elleri çok büyük olmasın..
böyle devam ediyordum eşime..
eşimde olduuuuu başka ne istiyorsun diyordu

görünüşe göre söylediklerim tutmadı gibi ama bir de doğunca bakmak lazım

alabilir cnm bizim komşumuzun bebeği oldu anne kahve baba kahve oğlan maviş gözlü oldu ailede sadece dedesinin gözleri mavi bunun gibi 1 kaç örnek daha gördüm ben

ben bir kere vantilatör yüzünden hastanelik oldum o gün bugündür korkudan açmıyorum canımm..
benim ki birden başladı aralıklı olarak devam etti..
öyle korktum ki anlatamam :18:

benim de korkum bebişlerin süpriz yapması..
zamanında sağlıkla gelsinler inşallah

Ay çok merak ediyorum, gün geçtik.e merakım artıyor. Bebeğim nasıl birşey diye... Yüzünü bir görsem oğlumun neler yapacağım kim bilir Ben de aynen senin gibi sıralıyorum.

alabilir cnm bizim komşumuzun bebeği oldu anne kahve baba kahve oğlan maviş gözlü oldu ailede sadece dedesinin gözleri mavi bunun gibi 1 kaç örnek daha gördüm ben

Valla dediğin gibi örnekler var. Olabilir tabi. Bakalım bizimkinde olacak mı? Bu arada yenidoğanlar hep mavi veya lacivert gözlü oluyordu demi ??

Ben de klima ile hasta oluyorum. Yazın bile grip yapıyor beni. Salya sümük hastalanıyorum hemde. Ama vantilatörle birşey olmuyor.

Bu arada benim de işte birden başladı. Vantilatör yüzünden olsa sabah tutulmuş kalkardım diyorum. Oysa akşamüstü otururkken başladı öylece...

Ay çok merak ediyorum, gün geçtik.e merakım artıyor. Bebeğim nasıl birşey diye... Yüzünü bir görsem oğlumun neler yapacağım kim bilir Ben de aynen senin gibi sıralıyorum.

bende bugünlerde çok merak ediyorum..
dün babamız uyandığında gülüyordu ne oldu dedim rüyamda oğlumla oynuyordum dedi..
bir tuhaf oldum daha çok merak etmeye başladım

Son düzenleme:

ben de oğlumda meraktan çatlıyodum.kime benzeyecek acaba nasıl olacak diye.tam tahmin ettiğim gibi çıktıbaba esmer ben beyaz.oğlum da ne babası kadar esmer,ne benim kadar beyaz,arada bişey oldu işte şimdi ikinci oğluş geliyo.önümde bi örneği olduğu için abisine benzer gibi geliyo banagerçi birbirine pek benzemeyen kardeşler de görüyorum etrafta ama bakalım bizimki nasıl olcak.

benim bi arkadaşın bebişi doğduğunda mavi gözlüydü.seviniyodu kendi de mavi gözlü,bana benzedi diye.sonradan kahveye döndü kızının göz rengi.böyle de olabiliyomuş..

ya bu arada hastane çantanıza göğüs kreminizi de koyuyosunuz de mi

emzirirken lazım olur de mi

ben dün sipariş verdim
unutmuşum almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…