2012 Ekim Anneleri

bence klimayla ilgisi yoktur..klimadan olsa daha sonrada devam ederdi canımm..

Zaten gece yatmıyorum klima ile. Sadece gündüzleri. Gece açarsam yamuluyorum Bu arada Eda'cığım eksikleri ne yaptın? Bitti mi senin? Benim birkaç kalem kaldı. Bitecek inşallah. Nem cihazı, göğüs kalkanı ve emzirme ucu falan... Nem cihazında da güzel bir ürün buldum. Elini çıkış ucunun 10 cm uzağına bile koysan ıslaklık yapmıyor, yaklaşık 30 m2 alan için homojen dağılımm yapıyor. Çok sessiz çalışma özelliği var. Haznesi geniş ve sesli uyarı ila kapanma özelliği var. Bunu çok uygun buldum ben açıkçası. Göğüs kalkan e süt saklama kabı aldım ( 4lü ) Çok sütüm olursa da ( İnşallah :) ) Saklama poşetlerinden de alırım diyorum. Pijamalarımı annem aldı. Benim aldığım geceliklerle tam oldu artık. Biz genç odası almıştık bebeğe. O odaya karyola beşik alacağız. Oda var canım yaa..

bende bugünlerde çok merak ediyorum..
dün babamız uyandığında gülüyordu ne oldu dedim rüyamda oğlumla oynuyordum dedi..
bir tuhaf oldum daha çok merak etmeye başladım

biz sanki görmüşüz gibi hep eşimle ona benzediğini konuşuyoruz nasılda alıştırdı kendini oğlum aynı bana benziyo diye yazık benzemezse hayal kırıklığına uğrucak :))))şöyle bir durumda var 4 boyutlu görüntüsünde alın yapısı ağız yapısı aynı babası herkes hem fikir bu konuda huyu güzel olsun bebeğimin kendi çirkin olsada olur kızlar almaz belki bi sayeyle

ya bu arada hastane çantanıza göğüs kreminizi de koyuyosunuz de mi

emzirirken lazım olur de mi

ben dün sipariş verdim
unutmuşum almayı

ben kesinlikle koycam.çok çektim ben göğüs yarasından.sezeryan falan hiç bişey yanında diyebilirim ağlaya ağlaya emziriyodum.. ben de dün e-bebekten aldım kremimi.doğumdan önce başlicam kullanmaya.yara olmaması için duyduğum ne varsa uygulamaya çalışcam aynı şeyleri yaşamamak için..

aman dikkat et canımm..

benim eksik olarak pijama takımım, terliğim, kaldı..
ayrıca bebek şekeri sepeti kapı süsü var...
bebişe mevlüt kıyafeti bakıcam ama acelesi yok..

bugün pijama ve terliğimi almayı düşünüyorum..
ondan sadece şekerler kalıcak..onları da beğendim sadece gidip sipariş vericem..

bir de babannemiz bebişe yorgan yapmış mevlüt için..
bir tarafı süslü saten gibi birşey işlenmiş benim yorganımla takım yapmış..
ona nevresim geçirilmez diye gidip bir tane de yorgan siparişi vericem bebişe..

ben buhar makina mı aldım çok memnunum..
gögüs kalkanımı aventten 4 lü aldım süt toplayandan..sanırım seninkiyle aynı..

eksikleri bugün tamamladım mı yıkamaya başlarım artık yarın..

karyolayı düşündün mü hiç..aklında model yoksa bulması çok zor oluyor canımm..

Masallah oglusuna annesi:))

Anaaammmm,kiz dogum topigimi actiniz ya cok duygulandim,biraz aglamam lazim simdi:)))))

gönlünüzce olur inşallah

bizim 4 boyutluda aynı babası görünüyor..
benle hiç bir ilgisi yok sanki..
boyuda şuan baya uzun gidiyor o da babası..

bana hiç benzer bir tarafı olmayacak bu gidişle

Ben bebek şekeri almayı düşünmüyorum..
kayınvalidem yapmak istiyo ama isterse yapsın o masraf yapmamış olurum:)
çikolata alıp dağıtmak niyetindeyim bilmiyorum kararsızım:26:
çünkü ben bana verilen bebek süslerini belli bi zaman sonra atıyorum

ben de dün e bebekten aldım
benim şimdiden bazen uçları ağrıyo
kuruyo bazen de o yüzden ağrı çekmek istemiyorum
eminim emzirirken çok ağrıyodur bi de o ağrıyı çekmeyelim

Bende kemeraltına ineceğim bir ara şeker almak için. Süslü çubuk şekerlerden alacağım. Sepetini ve kapı süsünü de indiğim de oradan alırım. Onun dışında bir de 2 kilo fıstıklı lokum alıp hazır edeceğim bir kenarda. Mevlüt için hiç hazırlık yapmadım. Herhalde de şimdiden yapmayacağım çünkü nezaman mevlüt yapacağım belli değil. Artık bebeğin gelişimine göre alırım birşeyler. Şimdilik bir nevresimi var. Bir tane daha nevresim ve uyku seti alacağım ek olarak. Park yatakla aldığım uyku seti var ama karyola beşiğine ekstra alacağım yan korumalıklı. Kalkanı da canım 45 dakika kullanabiliyorsun falan dediler. Uzun süre tutamıyormuşsun. Süt kanallarını eziyormuş falan. Aman oku iyice içini. Gerçi internette baktım kadınlar bütün gün hatta gece bile kullanıyormuş. Süt toplayandan alacağım ben de. Seninkinin aynı. Göğüs ucu da alacağım yalnız. Yara olmasın. Aman çok zor oluyormuş. Ağlıyorlarmış emzirirken. İlk bir heves kendi memele emziririm ama sonrası için kullanmak şart. Ben bebişin kıyafetlerini yıkadım ama dolabıma sakladım. Ütülemedim. Odasını yerleştirirken ütü yapacağım. Bu hafta odası boyanacak. Sonra annemle yerleştirirken ütüleyeceğim. Karyolasını da beğendim sayılır hemen hemen. Birkaç model daha bakıyorum ama sanırım onu alacağım. Krem rengi sallanır beşik bulmak zor oldu. Hep beyaz hep beyaz. Bizim oda da krem rengi. Acaba diyorum duvarları mavi yaptırsam olur mu? Şöyle bulut mavisi?? Sence canım ?

eksiklerimiz kalmamış nerdeyse bitirdiğimizde çok rahatlıcaz..

ben de mevlüt kıyafetini şimdi almıcam..sanırım bizde 40 ında yapılıyor mevlüt ama bebişin bedenine göre alınması gerek o yüzden beklemedeyim..

ben de okudum 45 dk öneriliyor..hatta fazla kullandığında koku yapabiliyormuş..ama dezenfekte edersek sık sık kokuyu engelleriz bence..

bizim odamız geldi araya bayram gelince yıkayamadım..artık yarın başlarım diyorum..

odasını maviye tabi boyayabilirsin..ama çok açık uçuk maviler olursa..
koyu mavi odayı karanlık yapar çünkü..bence çok iyi düşünmüşsün..

yeminle mide fesatı geçiricemm
hiç bu kadar tatlıyı bi arada yememiştim
birinin d.günüydü burda pasta kestik.
sonra lokum getirmişler çekme helva getirmişler onlardanda yedim ay ölüyorum şuanda
akşam doktor bişi demez inşallah:18::18:

bakalım ilk hikayeyi yazmak kime kısmet olacak tahlillerim geldi herşey normal çıkmış hamd olsun yarını da hayırlı haberle atlatırım inşallah
okadar enerjim kalmamıştıki daha yeni toparlandım namaz kılıp bir maden suyu açtım belki iyi gelir

gözün aydın canım çok sevindim tahlillerinin temiz çıkmasına

azracım yatsıda zorlanıyormusun sende, ben son 1 haftadır yatsı namazı uzun olduğundan galiba secdeye eğilirken epey zorlanıyorum hele ki o an tekmelerse felaket acıtıyor hınzır :) sende de oluyor mu?

Son düzenleme:

aynı nedenden dolayı ben de kararsızım aslında bebek şekeri hiç istemiyorum çünkü ben en yakın arkadaslarımın kini bile saklayamıyorum fazlalık gibi geliyor buzdolabına yapıştırmayı da sevmiyorum... bebek sabunları siparişi verdim 100 tane,onu herkes banyosunda bir yere koyar diye ümit ediyorum bir de bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum doğum zamanı hastaneye gelenlere verilmek üzere,hastanemiz de lohusa şerbeti veriyormuş zaten :)

bebek sabunları vanilya ve bebek pudrası kokulu olacak,acaba mevlütte mi versem yoksa hastaneye ve sonrasında eve gelenlere mi versem bilemedim.. bebek şekerini de annem ve kayınvaldem yaptır diyor,gereksiz ve boşa masrafmış gibi geliyor bilemedim

Eklentiler

• $533066_393928810652931_563896266_n.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $536474_393923120653500_502210525_n.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $558573_444988658880279_1356772844_n.webp
    21 KB · Görüntüleme: 25

bak şimdi beni de yoldan çıkardın
gidip mutfağa tatlı alıcam kendime

sabunlarda çok hoş cnm
işyerinden çikolata gelmişti bi firmadan pelitin.onu evde mevlütte yada hastanede şık bi tabağa koyup dağıtmak istiyorum.
eşimede vermişlerdi ambalajlı onunkisi.onuda eve gelene yada yine hastaneye gelene dağıtabilirim..
ama kayınvalidem alıp yaparsada yapsın kendisi bilir ben yapmıcam sanırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…