bak şimdi beni de yoldan çıkardın
gidip mutfağa tatlı alıcam kendime
aynı nedenden dolayı ben de kararsızım aslında bebek şekeri hiç istemiyorum çünkü ben en yakın arkadaslarımın kini bile saklayamıyorum fazlalık gibi geliyor buzdolabına yapıştırmayı da sevmiyorum... bebek sabunları siparişi verdim 100 tane,onu herkes banyosunda bir yere koyar diye ümit ediyorum bir de bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum doğum zamanı hastaneye gelenlere verilmek üzere,hastanemiz de lohusa şerbeti veriyormuş zaten :)
bebek sabunları vanilya ve bebek pudrası kokulu olacak,acaba mevlütte mi versem yoksa hastaneye ve sonrasında eve gelenlere mi versem bilemedim.. bebek şekerini de annem ve kayınvaldem yaptır diyor,gereksiz ve boşa masrafmış gibi geliyor bilemedim
gözün aydın canım çok sevindim tahlillerinin temiz çıkmasına
azracım yatsıda zorlanıyormusun sende, ben son 1 haftadır yatsı namazı uzun olduğundan galiba secdeye eğilirken epey zorlanıyorum hele ki o an tekmelerse felaket acıtıyor hınzır :) sende de oluyor mu?
sabunlarda çok hoş cnm
işyerinden çikolata gelmişti bi firmadan pelitin.onu evde mevlütte yada hastanede şık bi tabağa koyup dağıtmak istiyorum.
eşimede vermişlerdi ambalajlı onunkisi.onuda eve gelene yada yine hastaneye gelene dağıtabilirim..
ama kayınvalidem alıp yaparsada yapsın kendisi bilir ben yapmıcam sanırım ya
canım ben 13.haftamdan beri oturarak kılıyorum alışmak zor olsada otururken bile eğilmiyorum düzgün rabbim kabul eder inşallah :13:
sevcancım bizimde çikolata ve şerbet işini hastane veriyor diye ekstradan yaptırmıyoruz hastaneye gelenlere onları veririz diye düşünüyoruz...ama mevlüt için porselen yumurta içinde şeker yaptıracağız kalıcı olacağını herkesin severek salonuna koyacağını düşünüyorum...
Ayetli Yumurta Porselen Kutu eker Nikah ekeri & Bebek ekeri'nde %60'a varan indirimler
Bursa da olan arkadaşlar şayet düşünürse e bebek yanında mağazaları var ama internet üzerinden de satış yapıyorlar galiba :44:
bakalım ilk hikayeyi yazmak kime kısmet olacak tahlillerim geldi herşey normal çıkmış hamd olsun yarını da hayırlı haberle atlatırım inşallah
okadar enerjim kalmamıştıki daha yeni toparlandım namaz kılıp bir maden suyu açtım belki iyi gelir
bence yapmasını iste kayınvaldenden, çikolataların yanında onları da verirsin.. ''babannesi olarak istersen sen yap anne'' dersin, annemin bir komsusu eminönüne gidip biblosunu seritini lavantasını mıknatısını alıp yarı fiyata getiririz ben yaparım seve seve diyor,bakalım belki annemlerin isteği üzerine onu da yaptırırım ama dediğin gibi benim isteğimle değil..
güzel bir cikolata yaptırmak yeterli olur diye düşünüyorum hele ki pelitinkiler süper,acaba bebek çikolatası da yapıyormu pelit sitesinde göremedim ama..
hiç oturarak kılmadım ama yanıma sandalye koyuyorum ona dayanarak ayağa kalkıyorum 25. haftadan beri bu şekildeyim bende...inş. canım Rabbim kabul etsin güç kuvvet versin ki doğuma kadar kılalım inş.
sevcancım bizimde çikolata ve şerbet işini hastane veriyor diye ekstradan yaptırmıyoruz hastaneye gelenlere onları veririz diye düşünüyoruz...ama mevlüt için porselen yumurta içinde şeker yaptıracağız kalıcı olacağını herkesin severek salonuna koyacağını düşünüyorum...
Ayetli Yumurta Porselen Kutu eker Nikah ekeri & Bebek ekeri'nde %60'a varan indirimler
Bursa da olan arkadaşlar şayet düşünürse e bebek yanında mağazaları var ama internet üzerinden de satış yapıyorlar galiba :44:
çok güzelmiş bak bu.... ben bunu görmemiştim...
ya ben 8 haftalıktan beri kılamıyom ilk haftalar secdeye giderken midem bulandı hep
ilk aylarım çok fenaydı benim
şimdilerde ise göbüşten kılamıyorum
bunlar bahane değil de işte
imrendim size şimdi
sonuna kadar kılarsınız inşallahh bana da dua edin
inşallah canım inşallah kılarım doğuma kadar Rabbim nasip etsin kılmayı diyorum hep...
canım tabi ki sağlığın elvermiyorsa zorlama kendini ama okuyabilirsen yasin oku her cuma günü...ben kuran okurken yüksek sesle okurum ve inan öyle hareket ediyor ki karnımda tarif edemem16. haftada doktorumuz kontrolde elleri göbeğinde birbirine bağlı duruyor ayakta namaz kılar gibi demişti bize gösterdi ve gerçekten eşimin namaz kılarken ki hali gibi dik duruyordu ayakta ve elleri göbeğinde kavuşmuştu...sonra doktorumuz cinsiyetide erkek zaten demişti...inanıyorum ben yavrumunda benimle beraber kılmak istediğine...bazen dışarda oluyoruz hemen huzursuz oluyorum eve gidelim diyorum eşime sanki anne hadi diyor bana
ayy tüylerim diken diken oldu
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh canım sana da eşine de bebişine de
rabbim nazarlardan esirgesin sizleri
inşallah oğlun da aynı şekilde devam eder
bende netten açıyom ordan dinlerken bi taraftan da takip ediyorum
elimden geldiğince
patron çok suratsız geldi gitti söyleyemedim izne çıkçam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?