2012 Ekim Anneleri

sevcancım bizimde çikolata ve şerbet işini hastane veriyor diye ekstradan yaptırmıyoruz hastaneye gelenlere onları veririz diye düşünüyoruz...ama mevlüt için porselen yumurta içinde şeker yaptıracağız kalıcı olacağını herkesin severek salonuna koyacağını düşünüyorum...

Ayetli Yumurta Porselen Kutu eker Nikah ekeri & Bebek ekeri&#39nde %60&#39a varan indirimler

Bursa da olan arkadaşlar şayet düşünürse e bebek yanında mağazaları var ama internet üzerinden de satış yapıyorlar galiba :44:

Son düzenleme:
azracım yatsıda zorlanıyormusun sende, ben son 1 haftadır yatsı namazı uzun olduğundan galiba secdeye eğilirken epey zorlanıyorum hele ki o an tekmelerse felaket acıtıyor hınzır :) sende de oluyor mu?

canım ben 13.haftamdan beri oturarak kılıyorum alışmak zor olsada otururken bile eğilmiyorum düzgün rabbim kabul eder inşallah :13:

bence yapmasını iste kayınvaldenden, çikolataların yanında onları da verirsin.. ''babannesi olarak istersen sen yap anne'' dersin, annemin bir komsusu eminönüne gidip biblosunu seritini lavantasını mıknatısını alıp yarı fiyata getiririz ben yaparım seve seve diyor,bakalım belki annemlerin isteği üzerine onu da yaptırırım ama dediğin gibi benim isteğimle değil..

güzel bir cikolata yaptırmak yeterli olur diye düşünüyorum hele ki pelitinkiler süper,acaba bebek çikolatası da yapıyormu pelit sitesinde göremedim ama..

canım ben 13.haftamdan beri oturarak kılıyorum alışmak zor olsada otururken bile eğilmiyorum düzgün rabbim kabul eder inşallah :13:

hiç oturarak kılmadım ama yanıma sandalye koyuyorum ona dayanarak ayağa kalkıyorum 25. haftadan beri bu şekildeyim bende...inş. canım Rabbim kabul etsin güç kuvvet versin ki doğuma kadar kılalım inş.

çok güzelmiş bak bu.... ben bunu görmemiştim...

bende öyle dedim cnm.gerek yok ama istersen yap anne dedim.oda alıp kendisi yapmak istiyor.

hiç oturarak kılmadım ama yanıma sandalye koyuyorum ona dayanarak ayağa kalkıyorum 25. haftadan beri bu şekildeyim bende...inş. canım Rabbim kabul etsin güç kuvvet versin ki doğuma kadar kılalım inş.

ya ben 8 haftalıktan beri kılamıyom ilk haftalar secdeye giderken midem bulandı hep
ilk aylarım çok fenaydı benim
şimdilerde ise göbüşten kılamıyorum
bunlar bahane değil de işte
imrendim size şimdi
sonuna kadar kılarsınız inşallahh bana da dua edin

çok güzelmiş evet saklanabilen cinsten ve çok şık

çok güzelmiş bak bu.... ben bunu görmemiştim...

canım aslında daha çok nikah şekeri olarak tercih ediliyormuş ama eşim görmüş bunu mağazalarında daha sonra bende beğendim...kırmadıkları sürece kalıcı olabilir ayrıca şekerleri oval bir süslü sepet içinde veriyorlar sepeti bebekle tülle kurdela ile süslüyorlar yani sunumda güzel..

inşallah canım inşallah kılarım doğuma kadar Rabbim nasip etsin kılmayı diyorum hep...

canım tabi ki sağlığın elvermiyorsa zorlama kendini ama okuyabilirsen yasin oku her cuma günü...ben kuran okurken yüksek sesle okurum ve inan öyle hareket ediyor ki karnımda tarif edemem 16. haftada doktorumuz kontrolde elleri göbeğinde birbirine bağlı duruyor ayakta namaz kılar gibi demişti bize gösterdi ve gerçekten eşimin namaz kılarken ki hali gibi dik duruyordu ayakta ve elleri göbeğinde kavuşmuştu...sonra doktorumuz cinsiyetide erkek zaten demişti...inanıyorum ben yavrumunda benimle beraber kılmak istediğine...bazen dışarda oluyoruz hemen huzursuz oluyorum eve gidelim diyorum eşime sanki anne hadi diyor bana

maşallah kızlar namazlarını bırakmamışsınız , ben hep hayal ediyordum namaz kılarken bebeğimle namaz kılmayı ama hamile kaldım namazı bir bıraktım bir daha toparlayamadım kendimi

ayy tüylerim diken diken oldu
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh canım sana da eşine de bebişine de
rabbim nazarlardan esirgesin sizleri
inşallah oğlun da aynı şekilde devam eder
bende netten açıyom ordan dinlerken bi taraftan da takip ediyorum
elimden geldiğince

merhaba kızlarcım bu gün oğluşumun odasını boşalttık,babası duvarlarını bende camlarını sildimperdelerini yıkadık ütüledik teyzeleri ayy sizin o dalin yumuşatıcılar hakkaten nede güsel kokuttu evimizi yarında eşyalarımız gelecek Rabbim herşey yolunda gitsin inşallah.ev sahibimizde sağolsun bize kamelya yaptırıyor bahçeye oturursunuz diye şimdi ustalar gelecek onlara bir poaça yapayım diyorum çayla ikram ederim öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

size de maşallah canım benim...ne güzel bak sende dinletiyorsun yavruna

patron çok suratsız geldi gitti söyleyemedim izne çıkçam diye

yarın inş. keyfi yerinde olurda söylersin canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…