benelse yavrukuş bugün 9.aya adım atmışın 8 bitmiş :18::18::18:
yarın inş. keyfi yerinde olurda söylersin canım :26:
eksiklerimiz kalmamış nerdeyse bitirdiğimizde çok rahatlıcaz..
ben de mevlüt kıyafetini şimdi almıcam..sanırım bizde 40 ında yapılıyor mevlüt ama bebişin bedenine göre alınması gerek o yüzden beklemedeyim..
ben de okudum 45 dk öneriliyor..hatta fazla kullandığında koku yapabiliyormuş..ama dezenfekte edersek sık sık kokuyu engelleriz bence..
bizim odamız geldi araya bayram gelince yıkayamadım..artık yarın başlarım diyorum..
odasını maviye tabi boyayabilirsin..ama çok açık uçuk maviler olursa..
koyu mavi odayı karanlık yapar çünkü..bence çok iyi düşünmüşsün..
bitiriyoruz valla günleri şaka maka
söylücem inşallah çünkü gerçekten dayanıcak gibi değilim artık
oturarak çalışıyorum kolay gibi geliyor ama sırtımın ağrısı başladı yine ,evdeyken ne güzeldi 3 gün
ya benim geceleri ağlayasım geliyor artık uyuyamıyorum, sinirlerim bozuluyor
Evet canım tamamen bittiğinde çok rahatlıcaz...
Bu arada odayı da dediğin gibi çok uçuk mavi yaptırayım diyorum. Şöyle bulut mavisi. Gök mavisi... Hatta tavana doğru bulutlar falan alır yapıştırırım veya boyayla bulut yaparım ay ne cici olur. Hep hayalimdi. Bulutlu oda. İnşallah nasip olur.
kızlarrrr biz alışverişten geldik
emzirme sütyeni,lansinoh göğüs kremi,küvet,file,lif maşrapa,burun,eksik olan bebek bakım ürünleri biberon emzik,emzik kutusu nevresim takımı aldım.. ve sevemedim deyip durduğum park yataklardan aldımama çok beğendim napıyım:)
Kraft P008 Oyun Park 70x120 cm Sar iin En Uygun Fiyat Garantisi
kıyafet eksiklerimiz biraz,bir de kendime almam gerekenler var..
ya bir de eşim herşeye tamam sen bilirsin diyor,ben o da fikrini söylesin istiyorum,o herşeyi bana bırakınca kararsız kalıyorum,sanki bir de heyecanlanmıyormuş gibi geliyor böyle olunca.. üzülüyorum ben de..mesela yaz tatilllerinde maddi durum biraz daha sıkışık oluyor ,mesela kartta limit bitmiş haberi yok,ben de kızdım insan daha kıza alışveriş yapıcaz deyip düşünmez mi diye,ama bişey demedim,içimdem içimden kızdım öyleeee.zaten planlı değildir eşim pek,son an insanlarındandır.ama bu iş böyle değil ki..ben panik yapınca daha 1-1.5 ay var diyor,var da garantisi yok ki...o da merak etme kızımı çıplak eksik bırakmam diyor..tamam çocuk eksiksiz kalmaz,1 günde biter herşeyi,ama ben de artık tam olsun yıkayım ütüleyim yerleştireyim istiyorum..anlaşamıyoruz bu konuda. olur gider havasında kocacım
emzirme sütyeni,lansinoh göğüs kremi,küvet,file,lif maşrapa,burun,eksik olan bebek bakım ürünleri biberon emzik,emzik kutusu nevresim takımı aldım.. ve sevemedim deyip durduğum park yataklardan aldımama çok beğendim napıyım:)
ya bir de eşim herşeye tamam sen bilirsin diyor,ben o da fikrini söylesin istiyorum,o herşeyi bana bırakınca kararsız kalıyorum,sanki bir de heyecanlanmıyormuş gibi geliyor böyle olunca.. üzülüyorum ben de..mesela yaz tatilllerinde maddi durum biraz daha sıkışık oluyor ,mesela kartta limit bitmiş haberi yok,ben de kızdım insan daha kıza alışveriş yapıcaz deyip düşünmez mi diye,ama bişey demedim,içimdem içimden kızdım öyleeee.zaten planlı değildir eşim pek,son an insanlarındandır.ama bu iş böyle değil ki..ben panik yapınca daha 1-1.5 ay var diyor,var da garantisi yok ki...o da merak etme kızımı çıplak eksik bırakmam diyor..tamam çocuk eksiksiz kalmaz,1 günde biter herşeyi,ama ben de artık tam olsun yıkayım ütüleyim yerleştireyim istiyorum..anlaşamıyoruz bu konuda. olur gider havasında kocacım
harika olur
benim de hep hayalimdeki denizci odasıydı..aldık çok şükür..
ama evimiz müsait olmadığından aksesuarlarını alamadık..
onu da lojmana geçtiğimizde ayrı odası olduğunda yapıcaz..
gerçi şimdide odası var ama aynı odada bir çekyat ve bir dolap daha var..
ben tamamen ona ait olsun istiyorum..zaten beşiğini şimdilik bizim odaya kurdurduk..
sanırım haklısın...bir de anneme güveniyor,hani nasılsa doğumu beklerken o da olacak ya annemle ikimiz yaparız düşüncesinde..ben de alıp karşıma konuşayım bari...Canım öncelikle aldıkların hayırlı uğurlu olsun. Allah içine sindirsin.
Erkekler işte bizim gibi olamıyor bilmiyor musunOnlara kolay geliyor. Alıcaz biticek diyorlar ama bilmiyorlar ki evde daha çok iş var. Onların steril edilmesi temizlenmesi, ütülenmesi, yerleştirilmesi... Olsun allah onlara güç versin de gerisi kolay. Uzatırlarsa da kavga dövüi anlatıcaz artık... Benimki de hep diyordu şukadar ay var bilmem ne diye. En son aldım karşıma anlattım. 1 ayı eksik hesapla dedim. Hem son dakikaya kadar hazırlık yapamam ben hem de ne olacağı belli olmaz dedim. Şimdi bakıyorum kendi soruyor. Listede daha neler var diye Adamcağız anladı sonunda beni ama şu sen bilirsin olayı onda da var. Erkek doğası şekerim. Ne olsa da işte bir yere kadar. Bizim ilk çocuğumuz olsa bile doğamız gereği onlardan daha iyi anlıyoruz
hayırlı olsun canım cicileriniz...sağlıklı güzel günlerde kullanın inş.
beşiğinizi de güle güle kullanın...kızın sağlıkla sıhhatle uyusun inş. içinde
sanırım haklısın...bir de anneme güveniyor,hani nasılsa doğumu beklerken o da olacak ya annemle ikimiz yaparız düşüncesinde..ben de alıp karşıma konuşayım bari...
çok teşekkür ederiz teyzesi...
Canım allah içine sindirsin senin de. Gönlüne göre versin inşallah... Yoksa bu doğtaştaki takımı mı aldın diyeceğim ama o denizciden çok korsan takım sayılırİnşallah lojmana gittiğinizde çok çok daha güzel olacak oğlunun odası. Şimdi de eminim çok güzeldir zaten.
kizlar siz esinizle iliskiyi kestiniz mi yoksa devam mi ne zmn bitirmek gerekiyor acababenimkine kalsa dogum aninda bile tam gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?