2012 Ekim Anneleri

benelse yavrukuş bugün 9.aya adım atmışın 8 bitmiş :18::18::18:

bitiriyoruz valla günleri şaka maka

yarın inş. keyfi yerinde olurda söylersin canım :26:

söylücem inşallah çünkü gerçekten dayanıcak gibi değilim artık

oturarak çalışıyorum kolay gibi geliyor ama sırtımın ağrısı başladı yine ,evdeyken ne güzeldi 3 gün

ya benim geceleri ağlayasım geliyor artık uyuyamıyorum, sinirlerim bozuluyor

ben kaçar kızlar
yarın yine görüşelim ama
herkes burda olsun ve kimse doğurmasın
bu bir emirdir
hepinize güzel bir akşam ve gece geçirmenizi diliyorum
ayrıca yaramazlık yapmak da yasak kocişlere yaklaşmayın
öptük hepinizi

Evet canım tamamen bittiğinde çok rahatlıcaz...

Bu arada odayı da dediğin gibi çok uçuk mavi yaptırayım diyorum. Şöyle bulut mavisi. Gök mavisi... Hatta tavana doğru bulutlar falan alır yapıştırırım veya boyayla bulut yaparım ay ne cici olur. Hep hayalimdi. Bulutlu oda. İnşallah nasip olur.

yaa sorma 4 gün süperdi ayaklarım bile şişmedi hiç bugün işe geldim ayaklar resmen davul olmuş şimdi çıkıcam akşama misafirim var kurabiye pasta siparişi verdim onları alıcam öptm sizi kızlarrrr

kızlarrrr biz alışverişten geldik

emzirme sütyeni,lansinoh göğüs kremi,küvet,file,lif maşrapa,burun,eksik olan bebek bakım ürünleri biberon emzik,emzik kutusu nevresim takımı aldım.. ve sevemedim deyip durduğum park yataklardan aldımama çok beğendim napıyım:)

Kraft P008 Oyun Park 70x120 cm Sar iin En Uygun Fiyat Garantisi

kıyafet eksiklerimiz biraz,bir de kendime almam gerekenler var..

ya bir de eşim herşeye tamam sen bilirsin diyor,ben o da fikrini söylesin istiyorum,o herşeyi bana bırakınca kararsız kalıyorum,sanki bir de heyecanlanmıyormuş gibi geliyor böyle olunca.. üzülüyorum ben de..mesela yaz tatilllerinde maddi durum biraz daha sıkışık oluyor ,mesela kartta limit bitmiş haberi yok,ben de kızdım insan daha kıza alışveriş yapıcaz deyip düşünmez mi diye,ama bişey demedim,içimdem içimden kızdım öyleeee.zaten planlı değildir eşim pek,son an insanlarındandır.ama bu iş böyle değil ki..ben panik yapınca daha 1-1.5 ay var diyor,var da garantisi yok ki...o da merak etme kızımı çıplak eksik bırakmam diyor..tamam çocuk eksiksiz kalmaz,1 günde biter herşeyi,ama ben de artık tam olsun yıkayım ütüleyim yerleştireyim istiyorum..anlaşamıyoruz bu konuda. olur gider havasında kocacım

harika olur

benim de hep hayalimdeki denizci odasıydı..aldık çok şükür..
ama evimiz müsait olmadığından aksesuarlarını alamadık..
onu da lojmana geçtiğimizde ayrı odası olduğunda yapıcaz..
gerçi şimdide odası var ama aynı odada bir çekyat ve bir dolap daha var..

ben tamamen ona ait olsun istiyorum..zaten beşiğini şimdilik bizim odaya kurdurduk..

Canım öncelikle aldıkların hayırlı uğurlu olsun. Allah içine sindirsin.

Erkekler işte bizim gibi olamıyor bilmiyor musun Onlara kolay geliyor. Alıcaz biticek diyorlar ama bilmiyorlar ki evde daha çok iş var. Onların steril edilmesi temizlenmesi, ütülenmesi, yerleştirilmesi... Olsun allah onlara güç versin de gerisi kolay. Uzatırlarsa da kavga dövüi anlatıcaz artık... Benimki de hep diyordu şukadar ay var bilmem ne diye. En son aldım karşıma anlattım. 1 ayı eksik hesapla dedim. Hem son dakikaya kadar hazırlık yapamam ben hem de ne olacağı belli olmaz dedim. Şimdi bakıyorum kendi soruyor. Listede daha neler var diye Adamcağız anladı sonunda beni ama şu sen bilirsin olayı onda da var. Erkek doğası şekerim. Ne olsa da işte bir yere kadar. Bizim ilk çocuğumuz olsa bile doğamız gereği onlardan daha iyi anlıyoruz

hayırlı olsun canım cicileriniz...sağlıklı güzel günlerde kullanın inş.
beşiğinizi de güle güle kullanın...kızın sağlıkla sıhhatle uyusun inş. içinde

Canım allah içine sindirsin senin de. Gönlüne göre versin inşallah... Yoksa bu doğtaştaki takımı mı aldın diyeceğim ama o denizciden çok korsan takım sayılır İnşallah lojmana gittiğinizde çok çok daha güzel olacak oğlunun odası. Şimdi de eminim çok güzeldir zaten.

sanırım haklısın...bir de anneme güveniyor,hani nasılsa doğumu beklerken o da olacak ya annemle ikimiz yaparız düşüncesinde..ben de alıp karşıma konuşayım bari...
hayırlı olsun canım cicileriniz...sağlıklı güzel günlerde kullanın inş.
beşiğinizi de güle güle kullanın...kızın sağlıkla sıhhatle uyusun inş. içinde

çok teşekkür ederiz teyzesi...

cimekaaa cnm yazdım ama gelmedi sanırım çok güzelmiş güle güle bol uykularla yatsın bebişinnn

Konuş canım konuş. Anlasın oda seni. Ben hatta dedim ki eşime... Doğum sancısı çekerken şunu almayı unuttuk, bunu tamamlamadık diye inletme beni dedim...

cicilerinizi güle güle kullanın canımm

benimkide bazen aynı şeyi yapıyor ben ortak karar verelim istiyorum o sen ne istersen onu al diyor..
ama sanki o zaman bir tadı kalmıyor.ben zaten istediğimi alıcam biliyor ama en azından fikirlerini söylesin istiyorum..
o da benim istediğimi alırsın sonra pişman olursun üzülürsün diye karışmıyorum diyor içinde kalmasın ne istersen onu al diyor..

bazen hak veriyorum bazen kızıyorum bende..

ben eksikleri erken almaya başladım erken deyip duruyordu..şimdi iyi ki erken almışız çok yoruluyorsun diyor..
ben de sakal bırakıcam diyorum sana sözümü dinletmek için

aminn canım benim cümlemizin inşallah

yok doğtaştan almadık..içime çok sindi ama..
heyecanla yerleştirmeyi bekliyorum canımm..

sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

cnm bebeişin güzel günlerde kullansın inşallah

kocanıda takma kafana boşver erkeklerin yarısından çogu aynı biz gibi ince düşünmmüyorlarrrr

kızlar bızde butunn eksıklerımızı tamamladık gecen gun mevlut kıyafetı aldım kızıma sırf güpür bukadarmı tatlı olur ya eldıvenı bıle güpür hele bantı tam yemelık.annem burdaydı oda bıtane lohusa pıjaması aldı kırmızı renk bırde taçımı aldı bıde ızmırden cıcıle alıp gelmış

en çok sevındıgım konuda hanı hep dısneyın hastane çıkışını alsammı dıye soruyordum ya eltım almış onu okadar tatlıkı anlatamam ya

edammm, Brck, ketenhelva, mutim, gLssHh, leyli2212, asudeD+, Master, felisimfelis, peluscuk35, mavibattaniye+

kizlar siz esinizle iliskiyi kestiniz mi yoksa devam mi ne zmn bitirmek gerekiyor acaba benimkine kalsa dogum aninda bile tam gaz

canım bizim doktorumuz geçen ay yine söyledi birliktelikte sorun yok diye ama ardından da ekledi önümüzdeki ay sonunda kontrole geldiğinizde zaten son aya girmiş oluyorsunuz artık dikkatli olmak lazım dedi cuma günü kontrolümüz var bakalım geçen ay ima ettiği gibi yasaklayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…