kizlar siz esinizle iliskiyi kestiniz mi yoksa devam mi ne zmn bitirmek gerekiyor acababenimkine kalsa dogum aninda bile tam gaz
kızlarrrr biz alışverişten geldik
emzirme sütyeni,lansinoh göğüs kremi,küvet,file,lif maşrapa,burun,eksik olan bebek bakım ürünleri biberon emzik,emzik kutusu nevresim takımı aldım.. ve sevemedim deyip durduğum park yataklardan aldımama çok beğendim napıyım:)
Kraft P008 Oyun Park 70x120 cm Sar iin En Uygun Fiyat Garantisi
kıyafet eksiklerimiz biraz,bir de kendime almam gerekenler var..
ya bir de eşim herşeye tamam sen bilirsin diyor,ben o da fikrini söylesin istiyorum,o herşeyi bana bırakınca kararsız kalıyorum,sanki bir de heyecanlanmıyormuş gibi geliyor böyle olunca.. üzülüyorum ben de..mesela yaz tatilllerinde maddi durum biraz daha sıkışık oluyor ,mesela kartta limit bitmiş haberi yok,ben de kızdım insan daha kıza alışveriş yapıcaz deyip düşünmez mi diye,ama bişey demedim,içimdem içimden kızdım öyleeee.zaten planlı değildir eşim pek,son an insanlarındandır.ama bu iş böyle değil ki..ben panik yapınca daha 1-1.5 ay var diyor,var da garantisi yok ki...o da merak etme kızımı çıplak eksik bırakmam diyor..tamam çocuk eksiksiz kalmaz,1 günde biter herşeyi,ama ben de artık tam olsun yıkayım ütüleyim yerleştireyim istiyorum..anlaşamıyoruz bu konuda. olur gider havasında kocacım
bakalım ilk hikayeyi yazmak kime kısmet olacak tahlillerim geldi herşey normal çıkmış hamd olsun yarını da hayırlı haberle atlatırım inşallah
okadar enerjim kalmamıştıki daha yeni toparlandım namaz kılıp bir maden suyu açtım belki iyi gelir
kızlar valla çok teşekkür ederim,yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı..
herkesin ayrı ayrı huyu var,eşimle anlaşamadığımız tek konu bu gibi.. o plansız,hemen istediğini almak isteyen,pek ondan sonraki ayı düşünmeyen biri,halbuki memur mantığı olmalı di mi.. ben de tam tersi,birşey alırken,ödeyeceğimiz zamanı düşünürüm,o ayki diğer borcu harcı düşünürüm,hesaplıyımdır..napalım tek sıkıntımız bu olsun.3 yılda biraz o benim gibi oldu,biraz da ben onun gibi. ortayı anca bulacağız sanırım..
bir de eşim ben henüz tam net anlamıyorum bebeği,bana hala şaka gibi geliyor diyor,ne zaman kucağıma alıcam ve somut olacak,sanırım o zaman dank edecek kafama diyor..bu normal mi sizce??zaten nette de çoğunluk böyle yazıyor,anneler hamile olduğunu öğrenince anne olurlar,babalar da kucaklarına aldıklarında baba olur diyor
iznimi aldım kızlarson 3 günüm işte
ohhh maşallahhh kuşuma hadi gözün aydı çok sevindim
ya ben 8 haftalıktan beri kılamıyom ilk haftalar secdeye giderken midem bulandı hep
ilk aylarım çok fenaydı benim
şimdilerde ise göbüşten kılamıyorum
bunlar bahane değil de işte
imrendim size şimdi
sonuna kadar kılarsınız inşallahh bana da dua edin
aminn canım benim cümlemizin inşallah
yok doğtaştan almadık..içime çok sindi ama..
heyecanla yerleştirmeyi bekliyorum canımm..
sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
kizlar siz esinizle iliskiyi kestiniz mi yoksa devam mi ne zmn bitirmek gerekiyor acababenimkine kalsa dogum aninda bile tam gaz
Amin canım benim. İnşallah bir gelsinler de onların da fotolarını paylaşalım burada. Yakışıklılarımızı tanıştıralım demi ama :=)
Canım bizim de devam ediyor. Tabi eskisi gibi değil hiçbirşey. 2 haftada bir falan oluyor. Sen umarım kendine dikkat ediyorsundur. Yani kızlar biliyorsunuz pozisyon çok önemli.. Aman bebişleri sıkıştırmayın.Gerçi artık o şekilde yapmak mümkün mü bilemiyorum
tatlım geçenlerde topiklerden birindeydi sanırım okudum doğumdan önceki gece bile yapan olmuşne cesaret ama
Ne cesaret, ne aşk, ne ateş diyorum yaniiiDoğuma 1 kala yapmak da marifet yani :) Ben şimdiden 8 oluyorum hhahahhahahahahahahahahaa
onlara maşallah diyorum yani bizim aklımız gidiyor bişi olur diye ,bundan sonra el ele uyur:uz ancatatlım geçenlerde topiklerden birindeydi sanırım okudum doğumdan önceki gece bile yapan olmuşne cesaret ama
hehehee 8 oluyosun haa
onlara maşallah diyorum yani bizim aklımız gidiyor bişi olur diye ,bundan sonra el ele uyur:uz anca
göbek aşka engel değil diyor bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?