2012 Ekim Anneleri

kizlar siz esinizle iliskiyi kestiniz mi yoksa devam mi ne zmn bitirmek gerekiyor acaba benimkine kalsa dogum aninda bile tam gaz

bize de bir yasaklama gelmedi ama bizim 7. aya kadar olmuyordu zaten..
hem bebeğin eşi aşağıdaydı hemde eşimle 2 ay ayrı kaldık..
bu 1 aydır beraberiz o da çekiniyoruz artık..
eşimde bende huzursuz oluyoruz..
ama tabi bir kaç kez birlikte oldukk..

Hayirli olsun,gule gule saglikla kullanin insallah.
Ben hep diyorum benim 2 cocugum var :) biri karnimdaki minik bebisim biri de esim :) Benimki de ayni canim,yumurta kapiya dayaninca,son dakika adamidir.
Ben artik hic stres yapmiyorum,nasil olsa alinacak.Bizim de yatak,puset eksigimiz var,beklemedeyim su an sakin sakin :)

Azracim cok sevindim,gozunaydin..insallah yarinda guzel haberlerle gelirsin...

kızlar valla çok teşekkür ederim,yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı..

herkesin ayrı ayrı huyu var,eşimle anlaşamadığımız tek konu bu gibi.. o plansız,hemen istediğini almak isteyen,pek ondan sonraki ayı düşünmeyen biri,halbuki memur mantığı olmalı di mi.. ben de tam tersi,birşey alırken,ödeyeceğimiz zamanı düşünürüm,o ayki diğer borcu harcı düşünürüm,hesaplıyımdır..napalım tek sıkıntımız bu olsun.3 yılda biraz o benim gibi oldu,biraz da ben onun gibi. ortayı anca bulacağız sanırım..

bir de eşim ben henüz tam net anlamıyorum bebeği,bana hala şaka gibi geliyor diyor,ne zaman kucağıma alıcam ve somut olacak,sanırım o zaman dank edecek kafama diyor..bu normal mi sizce??zaten nette de çoğunluk böyle yazıyor,anneler hamile olduğunu öğrenince anne olurlar,babalar da kucaklarına aldıklarında baba olur diyor

bizde de durum aynı,
tam olan bir şey yok ...
malum benim eşimin ilk evliliğinden olan kızları ile sorunum vardı, Allahtan tatilde babaannedeler,oda ayarlamamız tadilat yapmamız lazımdı, alışveriş yapacaktık, mobilyası kapıda kutuda bekliyor kızımın ama hatırlarsınız 10 gün olacak belkide kayınpederim yoğun bakımda uyanmıyor durumu iyi değil, kızımın şansı işte bende eşimden şunu bunu isteyemiyorum bu halde dondum kaldım şu an doğursam ne kendime ne ona hiç bir şey bulamazlar kullanacak sabır rabbim sabır....

Kızlar muayene günümüz güzel geçti geldik bebeğim iyi 2020 gr ölçümleri iyi birazcık göbek çevresi ince 1 hafta geride ama sağlığı gayet yerindeymiş suyu kalp atışı güzel 15 20 gün sonra tekrar çağırdı sonrasında haftada 1 gidicekmişim..

benim esimde öyleydi onada saka gibi geliyordu bende uzuluyordum sanki ilgilenmiyor diye ama su son bir aydir sanki bebis dogmus gibi heycan sardi onu gelip karnimi sIkIyor resmen alip cikaricam diyor valla gözum korktu

canım göbüşten bende sandalyede oturarak kılıorum bi ara kanamam olmus bırakmıstım ramazanın basında basladım tekrar Allah kabul etsin.sende kılmaya calıs canım oturarak fln

aminn canım benim cümlemizin inşallah

yok doğtaştan almadık..içime çok sindi ama..
heyecanla yerleştirmeyi bekliyorum canımm..

sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Amin canım benim. İnşallah bir gelsinler de onların da fotolarını paylaşalım burada. Yakışıklılarımızı tanıştıralım demi ama :=)

kizlar siz esinizle iliskiyi kestiniz mi yoksa devam mi ne zmn bitirmek gerekiyor acaba benimkine kalsa dogum aninda bile tam gaz

Canım bizim de devam ediyor. Tabi eskisi gibi değil hiçbirşey. 2 haftada bir falan oluyor. Sen umarım kendine dikkat ediyorsundur. Yani kızlar biliyorsunuz pozisyon çok önemli.. Aman bebişleri sıkıştırmayın. Gerçi artık o şekilde yapmak mümkün mü bilemiyorum

tatlım geçenlerde topiklerden birindeydi sanırım okudum doğumdan önceki gece bile yapan olmuş ne cesaret ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…