Bence de değil ama bir yere kadar yaniiiöyle son gün falan ....... Aman allaaaahhııııııımmmmmmmmmm
abartanlar da oluyor işte
size katılıyorum kızlar asla engel değil ama son aya girince insan garip oluyor, sadece kaçamaklarla idare edicez artık
evet canım yaaa artık kaçamaklara kaldıkKaçamak haaa
evet canım yaaa artık kaçamaklara kaldık
ay çok güldüm ya valla cnm biz de aşk bitmemiş maş. diyeyim ama artık tabiki sona yaklaştık.doğumdan sonraya artıkBir arkadaşım ilk günden beri yapmıyorr :26: dr. da yasaklamadı yani.. Ama bize bakk.. Aşk herhalde. Yada diğeri korkudan bilemiyorum
ay çok güldüm ya valla cnm biz de aşk bitmemiş maş. diyeyim ama artık tabiki sona yaklaştık.doğumdan sonraya artık
Bir arkadaşım ilk günden beri yapmıyorr :26: dr. da yasaklamadı yani.. Ama bize bakk.. Aşk herhalde. Yada diğeri korkudan bilemiyorum
ben kaçar kızlar
yarın yine görüşelim ama
herkes burda olsun ve kimse doğurmasın
bu bir emirdir
hepinize güzel bir akşam ve gece geçirmenizi diliyorum
ayrıca yaramazlık yapmak da yasakkocişlere yaklaşmayın
öptük hepinizi
camokacım kusura bakma kendiliğinden doğaçlamayla gelişti yoksa kötü bi niyetimiz yok artık bebişlere ayıp olur hemmalın size ispatısanki bu muhabbetlerin geçeceğini tahmin etmişim gibi yazmışım
camokacım kusura bakma kendiliğinden doğaçlamayla gelişti yoksa kötü bi niyetimiz yok artık bebişlere ayıp olur hemm
kızlar bende kaçamak yapmak istiyorumama çok çok yasak bize
biz de öyle,arkadasın gibi... ilk aylar ben cok korkuyordum eşim anlayış gösterdi sonra ufak bir kanama yaşamıştım abant gezisinde orda doktora göründüm cinsel ilişki yok dedi,tel.de kendi doktorum da söyledi sonra tekrar sormadık bile eşim korkar oldu ben zaten o asamaya gelince sonlandırıyorum yazık kocişime,aşk dersenizzzz öyle böyle değil
yani tamamen korkuyla alakalı... hele koca göbekle,hiç kalkışmıyoruz bile denemelere... karıma doyamadım diyor evlendik 6-7 ay sonra hamile kaldım,ben de diyorum çıraklık dönemimizde oldu daha bunun kalfalığı var ustalığı vaaarrrr
kızlar bende kaçamak yapmak istiyorumama çok çok yasak bize
Canım sizde hemencik yapmışsınız gerçekten. Artık bebekten sonra kendinize dönersiniz biraz... Sonra odası ayrılınca ustalık döneminiz başlar.
Azra'cığım senin işin de zor valla. Ama neyse ki senin şafak 36 falan sanırım. Sonrası da su gibi geçer zaten bebişle
şafak 31allahın izniyle inşallah 24 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?