2012 Ekim Anneleri

ya kızlar ben size bu gece kocalarınıza ilişmeyin demedim mi

yaramazlık yok

bi kontrol edeyim dedim maşallahhh herkes almış başını gitmiş

Bir arkadaşım ilk günden beri yapmıyorr :26: dr. da yasaklamadı yani.. Ama bize bakk.. Aşk herhalde. Yada diğeri korkudan bilemiyorum

biz de öyle,arkadasın gibi... ilk aylar ben cok korkuyordum eşim anlayış gösterdi sonra ufak bir kanama yaşamıştım abant gezisinde orda doktora göründüm cinsel ilişki yok dedi,tel.de kendi doktorum da söyledi sonra tekrar sormadık bile eşim korkar oldu ben zaten o asamaya gelince sonlandırıyorum yazık kocişime,aşk dersenizzzz öyle böyle değil

yani tamamen korkuyla alakalı... hele koca göbekle,hiç kalkışmıyoruz bile denemelere... karıma doyamadım diyor evlendik 6-7 ay sonra hamile kaldım,ben de diyorum çıraklık dönemimizde oldu daha bunun kalfalığı var ustalığı vaaarrrr

Son düzenleme:

alın size ispatı sanki bu muhabbetlerin geçeceğini tahmin etmişim gibi yazmışım

camokacım kusura bakma kendiliğinden doğaçlamayla gelişti yoksa kötü bi niyetimiz yok artık bebişlere ayıp olur hemm

bize diyor da kendisi nereye gitti acaba merak ettim bu saatlerde kocişide evdedir yaaaa neyyyseeeee camokaaaa anladın sen beni

Canım sizde hemencik yapmışsınız gerçekten. Artık bebekten sonra kendinize dönersiniz biraz... Sonra odası ayrılınca ustalık döneminiz başlar.

kızlar bende kaçamak yapmak istiyorum ama çok çok yasak bize

Azra'cığım senin işin de zor valla. Ama neyse ki senin şafak 36 falan sanırım. Sonrası da su gibi geçer zaten bebişle

aaaa mercim gördüm seni nerelerdeydin daha geçenlerde seni konuştuk nerelerde diye

şafak 31 allahın izniyle inşallah 24 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…