sen hiç konuşma aklından bile geçirme azraa sana çok çok çok çok yasak
şafak 31allahın izniyle inşallah 24 eylül
hehhee birde + 40 şekerim
haklısn canım sıkı sarılmak bile yok kanamayı tetikler dedi uzaktan
factor b nerde acaba mercim :44:
Amin inşallah canım benim :=))) Tabi +40 asudeeeee
koptum
tabii sımsıkı sarılmayın annesi arada koca göbekli oğlunuz var
sabah girmişti factor b gördüm
hehehee yaraya tuz basmak oldu benimki dene gıcıkım ama
Amin inşallah canım benim :=))) Tabi +40 asudeeeee
koptum
sizi cadılar ben o + 40 unutmuştumşaka bir yana sağsalim olsunlarda olmasada olur en azından şimdilik neyse
kızlar nasılsınız bakalım dün evime döndüm çok şükür 1 aydır yoktum özlemişim evimi sabahtan beri çamaşır yıkıyorum vallahi 6 makine yıkadım şimdiye kadar yarın ütü var
bebeğin eşyalarını daha yıkamadım çok geç kaldım biliyorum şimdi hepinizinki yıkanmış ütülenmiştirben yarında onları yıkıyacağım bugün yeni aldığım cicilerin etketlerini kopardım kuzuma batmasın ayyyy ne kadar kağıt koymuşlar ya içlerindekileri makasla kestim markalarını.
kızımdan kalan cicilerde baya çokmuşşş bende aldım birsürü şeyi oldu minik kızımın
5 tane kadife tulum,5 tane penye tulum,7 tane hastane çıkışı takımı,7 tane çıtçıtlı badi karışık uzun kısa kollu,7 tane zıbın beyaz,9 tane ayaklı pijama,3 tane ayaksız pijama,3 pijama takımı,10 tane çorap,şapkalar,eldivenler çokmu fazla olmuş ya hepsi 5 6 ay giydirilir.şimdi elyaf yastıklarını attım yıkanıyorlar sonra battaniyeler alt açmalar yıkanacak ve yarın cicilerini yıkarım..bu hafta halletmem lazım doğum çantamı sanki yetiştiremiyecem diye bir korku var içimde.bimden 15 tl ye bir valiz aldım çok geniş içi hem kendimin hemde kızımın cicilerini beraber koyacağım siz nasıl yaptınız ayrımı çantalarda hazırladınız yoksa.aslında biliyorum ama hastane çantasını hazırlayanlar nasıl hazırladınız yazarmısınız.............
sizi cadılar ben o + 40 unutmuştumşaka bir yana sağsalim olsunlarda olmasada olur en azından şimdilik neyse
zaten bebişlerimiz bir olsun gözlerimiz başka kimseyi görmezbabaların pabuçlar dama
kızlar nasılsınız bakalım dün evime döndüm çok şükür 1 aydır yoktum özlemişim evimi sabahtan beri çamaşır yıkıyorum vallahi 6 makine yıkadım şimdiye kadar yarın ütü var
bebeğin eşyalarını daha yıkamadım çok geç kaldım biliyorum şimdi hepinizinki yıkanmış ütülenmiştirben yarında onları yıkıyacağım bugün yeni aldığım cicilerin etketlerini kopardım kuzuma batmasın ayyyy ne kadar kağıt koymuşlar ya içlerindekileri makasla kestim markalarını.
kızımdan kalan cicilerde baya çokmuşşş bende aldım birsürü şeyi oldu minik kızımın
5 tane kadife tulum,5 tane penye tulum,7 tane hastane çıkışı takımı,7 tane çıtçıtlı badi karışık uzun kısa kollu,7 tane zıbın beyaz,9 tane ayaklı pijama,3 tane ayaksız pijama,3 pijama takımı,10 tane çorap,şapkalar,eldivenler çokmu fazla olmuş ya hepsi 5 6 ay giydirilir.şimdi elyaf yastıklarını attım yıkanıyorlar sonra battaniyeler alt açmalar yıkanacak ve yarın cicilerini yıkarım..bu hafta halletmem lazım doğum çantamı sanki yetiştiremiyecem diye bir korku var içimde.bimden 15 tl ye bir valiz aldım çok geniş içi hem kendimin hemde kızımın cicilerini beraber koyacağım siz nasıl yaptınız ayrımı çantalarda hazırladınız yoksa.aslında biliyorum ama hastane çantasını hazırlayanlar nasıl hazırladınız yazarmısınız.............
Ay inşallah öyle olmaz yaa... Hiç istemiyorum çocuğuna kavuşup eşini unutan kadınlardan olmayı ve çocuğuna eşini kötüleyen tiplerden olmayı.. Artık bakalım nasip
ilk etapta illa ki bütün ilgi alaka bebeğin üzerinde yoğunlaşır çünkü o çok küçük ve anne babasının sevgisine ilgisine çok ama çok ihtiyacı olacak
çocuğuna eşini kötüleyen kadınlar genelde kocalarından nefret eden kadınlar oluyorlar heralde ve yazdığını okuyunca aklıma perran kutman ile şener şen filmi geldi...hani başka kadınla basıyor ya şener şeni ondan sonra da tükür oğlum babanın suratına diyorheheheee şener şende iç çamaşırlarıyla yataktaki kadına yaz kızım 2 kamyon çimento hahahaaaa ayy gece gece nerden geldiyse aklıma
Ayyyyy yine koptum yaaa... Kendi kendime gülüyorum bilgisayar başında Alemsin... İlk günler tamam da sonra kendimi hemen toplamak, eşimden uzaklaşmamak istiyorm. Yalnız kalır çok üzülür kocacığım benim :2:
tabi ki canım benim şaka bir yana eşlerimizi ihmal etmemeliyiz...toparlanma süreci geçince yine yine yeniden
+ kaçtı yaaa
+40 ama belki daha önce biter bu artılar
Hahah ben esime +40 tan hic bahsetmedim,yuregine inmesin:))))
merhaba arkadaşlar muhappetınııze bı bakayım dedım kızalr lohusalıkta malum 40 gun layı var ee bıde gebelıgın son ayı malum ama ınanın eşininzdekı o özlem sıze olan ılgısını kat kat arttırıyo onunsa tadı başka oluyo
bide bebk doğunca ınsan nedense eşine daha bı baglnıoyo mesela ben lohusa sendromu yaşamıştım bıraz hıc sebepsız aglamak gelıyodu ıcımden eşim aglama duvarım olmuştu o bana cok destek olmuştu aradakı bag cok daha farklı oluyo
canım seni tekrar görmek ne güzel
çantamı ben cuma günü hazırladım bebeğin kendi çantasına da koydum malum benim çanta herşeyini almadı ama senin çantan alıyorsa hepsini bir yere koyabilirsin
Ben gecen soyledim gozleri portledi :)
Canim dediginde cok dogru. Benim esim de hep destektir zaten bana. Lahusalikta kesin omzu yaş gezer artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?