Canım artık 40'ı 50'si bakalım neler olacak... Gerçekten sağsalim kcağımıza alalım da anca kendimizi toplarız zaten. Hem psikolojik, hem biyolojik, hem fizyolojik olarak
Ay inşallah öyle olmaz yaa... Hiç istemiyorum çocuğuna kavuşup eşini unutan kadınlardan olmayı ve çocuğuna eşini kötüleyen tiplerden olmayı.. Artık bakalım nasip
Canım dinlene dinlene yap. Çok bile yormuşsun kendini. Birde o 6 makine çamaşırı nereye astın allahını seversen.k merak ettim. Bebeğinin maşallah birsürü eşyası olmuş Allah üstünde eskitmeyi nasip etsin. Ben henüz çantamı hazırlamadım. Yarın pijamalarımı yıkayım da ondan sonra artık...
mercim canım ben 2 gecelik biri sade biri güzel,1 takım pijama aynı renk havlu taç,tarak,beyaz çorap,terlik,lizöz ördü bir yakınımız beyaz mavi kurdelalı,iç çamaşırı penye yarım atlet,1 emzirme sütyeni,ped alıcam daha,bebeğimin cicilerinide küçük beyaz bir hurç içine 1 takım hastane çıkışı bez çorap olarak yerleştirdim ayrıca hastaneden gelirken sarmak için kadife battaniye çikolata kasesi ayrıca bebek çantamızda 3 takım 15 bez biberonu kaynatıp poşete bağladım 1 de emzik koyucam bulunsun hatırladıklarım bunlar cnm üşendim misafir odasına gitmeye yeterli bence sağ salim olsunlarda eksikleri gelir alırlar çarşıdan yada evden
saol canım benimmmm
ben gecelik almadım sevmiyorum açıkcası 3 takım pijama takımı aldım pembe kırmızı mavi renkleri çantama kaç takım koysam 1 tane yeter diyorum ben ilk doğumdada 1 tane koymuştum normal dağum yaptığım için 1 gece kaldım yetti şimdi bilmiyoruz nasıl olacak diye.
cnm öle olması cok guzel benımde eşim cok yardımcı oldu bı gece o bebşiğin yanında bı gece ben yatardım emzırmeye kaldırıdı bakttı hanım elden gıdıyo napsın garıbım
evet çok yoruldum eski halim kalmamış malum bide 1 aydır evde yokum sağolsunlar annemler hiç iş yaptırmadılar rahata alıştımıştım neyse fırsat bu fırsattı daha nerde kızımda okula başlayacak ALLAH nasip ederse yoğunum bundan sonra artık.
canım 6 makine çamaşırı balkonumda yok salonda oturma odasında kapı üstlerinde bide çamaşır asma demirim var onda kuruttum havalarda sıcak camları hep açtım evimde havalandı baya ii oldu son parti yıkanıyor 7 oldu galibaonu sereyim uyuyacam kuzumun battaniyeleri alt açmaları kundağı yıkanıyor şimdi :88:
yarın bebeğinkiler ve benim pijamalarım yıkanacak ve ütüüüüüüüüüüüüü yığınla beni bekliyor artık oda ertesi güne kalır bunlar güzel yorgunluklar ya ben zevkle yapıyorum yorucu olsadainş canım ALLAH sağlıkla giydirmemzide nasip etsinn AMİN
Esini tebrik ediyorumBakalim benimki okadar yapabilecek mi :)
Ay canim elbette severek yaparsinn yalniz beline falan dikkat et ona gore. Ev de mis gibi yumusatici ve deterjan kokuyordur simdi.
cnm benım bende pıjama takımı ıstıyorum am meevsımden dolayı bı uzun kollu bulamadım kafama göre sen netten mı aldın cnm normal bu magazadanmı
cnm valla benım eşim rahat bı yapıdadır ben yapmaz sanıyodum uykusuda cok ağırdı ama bab olunca mıkırdamasına kalkar vazıyete döndu
he bıde şimdiden motıve et tatlıım doğuma kadar alışsın bu fıkıre
Esini tebrik ediyorumBakalim benimki okadar yapabilecek mi :)
Ay canim elbette severek yaparsinn yalniz beline falan dikkat et ona gore. Ev de mis gibi yumusatici ve deterjan kokuyordur simdi.
Canim zaman zaman konusuyoruz oda yapmak istiyor ama esimin isi muzikle... Basi agrirsa calisamas maalesef. Yapamazsa ondan yapamaz. Tabi ben soylenir miyim bilmiyorum :)
Su an esime nasil gicigim anlatamamsinirden agladim resmen
ben uyuyamazken onun uyumasi bana batar oldu.
zaten isten geldi saat 20.00'de 23.00'de yatti :84:
doğru tatlı iş durumu calışma saatlerı bunlarda cok önemlı benım eşim erkekn kalkmasını gerektıren bı ışı olmadıgından olabıldıgınce yardımcı oldu ama bakalım .cocukta performans nasıl olucak yaşlandın sen dıyorum kızıdırıyorum ama zaman göstercek
kıyamam canım ben sana ya az kaldı sabret şöyle bir yüz üstü yatmayı hayal et ama olamaz bu seferde bebişler koymayacak uyumamıza
başlasın uykusuz geceler kız merak etme kocan şimdi ses yok uyusun bakalım bebeğin çığlıklarıda uyuyabilecekmi
Canim enerjisi artar nasilsa cocukla beraber. Kizdirma bos yereBence yine ayni olur
ay cnm tum enerjısını kızımız alıyo zaten bakalım babamız hangımızle basedıcek arasımızıa enerjı kalacamıkı
gecen dıyokı ayyy yıne bunalıma gırcenmı acaba dıo bıde ben varım arada
Ya bittim bu yine bunalima gircen mi acaba sorusuna :)))))) 2. de girilmiyormus deseydin :)))
haha bende cok guldum zaten yok dedım 2.ye buyudum daha tecrubelyım dedım hadı ınşalla dedı ay emınım dr a da sorar son ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?