2012 Ekim Anneleri

bacaklarıma noluyo ki yaa eylül topiğinde okudum bi hastalık adıymış kaşıntı ama ellerde ve avuç içlerinde falan olursaymış son haftalarda olurmuş ondan mı oldum ki ben allah korusunnn

kan tahlilinde cikar canim.
yumurta,cikolata falan bu aralar baya yediysen karacigerin yorulmus olabilir.

yumurtayı normalde sevmem ama sırf bebeğim için yiyodum bu aralar ondan olmuş olabiler belki de..

evet canim olabilir.
bir de normalde cildin kurumuydu.cilt kurudukca da kasinir.vucut nemlendiricini ihmal etme,ben Vaseline Kakao ve Shea yagi iceren nemlendirici kremi gobegime,bacaklarima her gun suruyorum.rahatlatiyor ve kasintiyi aliyor.

teşekkür ederim canım şimdi evde e vitamin içeren vazalin var onu sürim bari yatmadan..

simdi bir topicde okudum da,vaseline icin iyi seyler soylenmiyor
Bebak Acibadem Sutu Nemlendiricisine devam o zaman....

bacaklarıma noluyo ki yaa eylül topiğinde okudum bi hastalık adıymış kaşıntı ama ellerde ve avuç içlerinde falan olursaymış son haftalarda olurmuş ondan mı oldum ki ben allah korusunnn

Canim 10 gun once bende oyle bir kriz yasadim belki okumussundur,sonra aklimda kalmasin dedim dr a soyledim o da karaciger testi yapti Allah a sukur bisi cikmadi,sende yaptir rahatla,bisey cikacagini sanmiyorum,benimde bacaklarim kasindi cok agladim artik dusun sonra dr beni cildiye ve damar cerrahisine gonderdi.ben ayakta calistigim icin hafiften kilcal damarlarim cikmisti dr simdi daha fazla baski oldugu icin siddetli kasinma normal dedi,kendi dr da hamilelikte bazi kisilerde kasinma olabilir,gunese fazla cikma,her gun dus alip nemlendir vucudunu dedi...umarim isine yarar bu bilgiler...

Bu saatte öyle birşey yedim ki... Anam normalde bile yememem lazımdı. Yalnı çok canım çekiyordu dayanamadım. Bu ara iştahım çok fena yandım ben yandım. Biri beni durdursuuuunnnnn

kizlar bgun havuzlu hana gittim.hicte uygun degilmis.eksiklerini aldik ama yani bizim burdan bir magzadan alsaydik ayni bu kadarda yorulmazdim ayrica.sadece kapi susleri en guzeli 30 tl di o cok uygundu birde bornoz takimlari.30 tl di.ben magzadan baktim aynilari.60-70 arasi degisiyor.neyse eksikler tamamlandi sira yikayip utulemekte

kızlarrr ölüyorum ben yaa resmen sıcaktan sırt ağrısından bayılıcam allahım bu nasıl havaydı acı bizeee evde olsam klimanın karşısında yayılırdım şimdi bu saat oldu 3 kere duşa girdim fada yok ...

herkese günaydınn.......o kaşıntılar 15 gündür beni mahvetti. el ve ayaklarım kaşınıyor. 15 ğün önce gittim doktora ürtiker dedi krem ve hap verdi, ama iliçlar hiç bir işe yaramadı. yarın bir daha gideceğim. kaşınmaktan ne iş yerinde çalışabiliyorum ne oturabiliyorum nede akşamları uyuyabiliyorum.. kaşımaktan derim soyuluyor ama hala kaşınıyor..

şekerrrler hepinize günaydınlarrr bende bebişimi eksiklerini tamamlayıp yıkayıp ütüleyip yerleştirdim çok eğlenceliydiii rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyide nasip eder inşşş

bu arada kızlar dün akşam çok kötüydüm yaa. yemek yedik sonra bir kaş işim vardı onu yapayım dedim. bir kaç kez eğilip kalktım acele acele. ondan sonra nefes alamadım kalbim sıkıştı. sesim çıkmadı. tek tepkim gözlerim şarıl şarıl akıyor. eşim telaş yaptı ne oldu, bir yerinmi ağrıyor sen acıdan ağlamazsın kesin başka bişey var deyip duruyor. ama resmen kitlendim cevap veremiyorum. 1o dakiki falan sürdü. sonra si baş ağrısı sıcak bastı, ateşim çıktı. anlamadım noluyor. dün zaten iş yerinde bütün gün kustum. bi ara lavaboya gitmekten yoruldum resmen çöp kovasını önüme koydum akşama kadar.. şimdidi midem bulanıyor karnım gerildi. iş yerihnde oturamıyorum. noluyor bana yaa((

saol canım ya bende bi haftadır kaşınıyorum işte sadece bacaklarım ama bi kaşıdım mı bırakamıyorum.. ay sonunda gidicem doktora inşallah bişeycik çıkmaz bu zamana kadar sorun yoktu ama bi de böbrek genişlemesi durumu var bakalım ne olucak:18:

günaydın kızlar,kaşınan arkadaşlar geçmiş olsun,benim de belki bir ay önce kaşıntım oldu ama sadece kolumun altında ve kızarıklık kabartı şeklindeydi..doktorum felistil jel vermişti şak diye geçti,alerijiler,böcek sinek ısırmaları falan yazıyordu içinde..gebelik kaşıntısı diye birşey varmış,sanırım sizinki onlardan

tosun86 sana da geçmiş olsun,yaşadaıkların çok tuhaf,bir doktora görünsen mi acaba?? ben korktum sen anlatırken:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…