Günaydınlar anneciklerr..
kızlar gebelik kaşıntısı berbat bişi kuzenim çok çekti kız ölücekti artık kaşıntıdan son ayında oldu onunda..
genital bölgesine varana kadar oluyordu.sizinkide öyle bişi diildir inşallah
yok canım genital bölgede yok bacaklarımın arkasında böyle nasıl tatlı kaşınıyo anlatamam bi de göbeğim tabi .. Işallah başka kötü bişey çıkmaz da
günaydın kızlar,kaşınan arkadaşlar geçmiş olsun,benim de belki bir ay önce kaşıntım oldu ama sadece kolumun altında ve kızarıklık kabartı şeklindeydi..doktorum felistil jel vermişti şak diye geçti,alerijiler,böcek sinek ısırmaları falan yazıyordu içinde..gebelik kaşıntısı diye birşey varmış,sanırım sizinki onlardan
tosun86 sana da geçmiş olsun,yaşadaıkların çok tuhaf,bir doktora görünsen mi acaba?? ben korktum sen anlatırken:18::18::18::18:
kızlar bende bugün doktora gidiyorum dahiliyeye 3 gün şeker takibi yapmıştım onun sonuçlarını göstericem inşallah yolundadır herşey çok tırsıyorum diyetle olmazsa insüline başlıcaz demişti
Herkese gunaydinGecmisi okumaktan gozlerim yamuldu yine Kasintilar, agrilar Benimde artik heryerim agriyor. Ozellikle bacaklarim Herhalde artik agirligimi tasiyamiyor gariplerim Magnezyum artik hicbir ise yaramaz oldu zati 52 gunum kaldi diyorum ve geri saymaya devam ediyorum
kızlar bende bugün doktora gidiyorum dahiliyeye 3 gün şeker takibi yapmıştım onun sonuçlarını göstericem inşallah yolundadır herşey çok tırsıyorum diyetle olmazsa insüline başlıcaz demişti
Günaydınlar anneciklerr..
kızlar gebelik kaşıntısı berbat bişi kuzenim çok çekti kız ölücekti artık kaşıntıdan son ayında oldu onunda..
genital bölgesine varana kadar oluyordu.sizinkide öyle bişi diildir inşallah
güzel haberlerle gelirsin umarım...
kızlar ya 2013 mayız anneleri topiği bile açılmış,bunlar açıldıkça daha iyi anlıyorum yaklaştığımızın...
inşallah ner şey normale dönmüştür. alah yardımcın olsun. moralini bozma her şey olacağına varır.
Kızlar akşam oğluşumu görmeye gittik..
35 haftalık tam.Hala baş aşağı normal doğum pozisyonunda..Artık oynayacak yeri yok sıkışmış iyice kafasını yandan bakarak görebildik oda büzüşmüş iyice yan profil olarak gördük resimde pek belli diil:)
Dışarı çıkmak istiyo biran önce
2.600 olmuş
29 eylülü beklemez dedi.eylül 5 te bakacak tekrar 15 inde çağıracak jinekolojik muayene yaparız dedi.Normal doğumda ısrarlıyız dimi dedi.Ben şöle baktım
Niye bakıyosun öyle dio dalga geçiyor benle
Ben dedim korkuyourm muayenedenBiz önce normale yönlendiriyoruz dedi.Ama hiç birini istemiyorum dersende sezeryan yapalım diyosan dedi olur didi.
Görünüşe göre oğlan beklemeyecek gibi ama doktorumunda 5 gün bi kongresi varmış.İnşallah o aralarda doğmaz:18::18:
Neyse kızlar eve gittm çok afedersiniz büyük wc mi yaptım ama zorladı biraz sonra totom acıdı.Gecede wc ye kalktım çişe peçeteye sildim kan geldi çok az.Nerden geldiğini
çözemedimPopom hala acıyor.Bi daha gelen kan bişi yok.krem sürdüm sabah bepanten belki iyi gelir die..Doğum işareti falan olamaz dimi:18:[/QUOTE
zorladıysan tuvalette muhtemelen ondandır. yoksa devamı gelirdi karnamanın. geçmiş olsun. maşalah az zamanın kalmış. ben daha 32 ye bugün girdim. günü yaklaşan arkadaşları görünce imreniyorum. bana hiç bitmeyecek gibi geliyor..
kızlar size soru YİĞİT-EYMEN-UMUT siz olsanız bu isimlerden hangisini tercih ederdiniz
kesinlikle eymen cnmmkızlar size soru YİĞİT-EYMEN-UMUT siz olsanız bu isimlerden hangisini tercih ederdiniz
kizlar bgun havuzlu hana gittim.hicte uygun degilmis.eksiklerini aldik ama yani bizim burdan bir magzadan alsaydik ayni bu kadarda yorulmazdim ayrica.sadece kapi susleri en guzeli 30 tl di o cok uygundu birde bornoz takimlari.30 tl di.ben magzadan baktim aynilari.60-70 arasi degisiyor.neyse eksikler tamamlandi sira yikayip utulemekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?