2012 Ekim Anneleri

Günaydınlar anneciklerr..

kızlar gebelik kaşıntısı berbat bişi kuzenim çok çekti kız ölücekti artık kaşıntıdan son ayında oldu onunda..

genital bölgesine varana kadar oluyordu.sizinkide öyle bişi diildir inşallah

Son düzenleme:

yok canım genital bölgede yok bacaklarımın arkasında böyle nasıl tatlı kaşınıyo anlatamam bi de göbeğim tabi .. işallah başka kötü bişey çıkmaz da

Herkese gunaydin Gecmisi okumaktan gozlerim yamuldu yine Kasintilar, agrilar Benimde artik heryerim agriyor. Ozellikle bacaklarim Herhalde artik agirligimi tasiyamiyor gariplerim Magnezyum artik hicbir ise yaramaz oldu zati 52 gunum kaldi diyorum ve geri saymaya devam ediyorum

kızlar bende bugün doktora gidiyorum dahiliyeye 3 gün şeker takibi yapmıştım onun sonuçlarını göstericem inşallah yolundadır herşey çok tırsıyorum diyetle olmazsa insüline başlıcaz demişti

teşekkür ederim. üşüttümmü acaba diye düşünüyorum. ama şimdide zkendimi pek iyi hissetmiyorum. napıcam bilmiyorum. haftaya 32 doluyor. bu gidişle sanki daha fazla çalışamayacakmışım gibi geliyor. eğer biraz daha devam ederse doktora giderim olmazsa..

güzel haberlerle gelirsin umarım...

kızlar ya 2013 mayız anneleri topiği bile açılmış,bunlar açıldıkça daha iyi anlıyorum yaklaştığımızın...

al bendende o kadar geçmişi okuycam diye telef oldum :) benim ağrım sızım yok daha çok şükür ama otururken problem yaşıyorum yamuk oturayım karnımı birazcık sıkıştırayım oğluşum hemen uyarıyor :)

herkeslere günaydıınnn..

Kızlar akşam oğluşumu görmeye gittik..

35 haftalık tam.Hala baş aşağı normal doğum pozisyonunda..Artık oynayacak yeri yok sıkışmış iyice kafasını yandan bakarak görebildik oda büzüşmüş iyice yan profil olarak gördük resimde pek belli diil:)

Dışarı çıkmak istiyo biran önce

2.600 olmuş

29 eylülü beklemez dedi.eylül 5 te bakacak tekrar 15 inde çağıracak jinekolojik muayene yaparız dedi.Normal doğumda ısrarlıyız dimi dedi.Ben şöle baktım

Niye bakıyosun öyle dio dalga geçiyor benle

Ben dedim korkuyourm muayenedenBiz önce normale yönlendiriyoruz dedi.Ama hiç birini istemiyorum dersende sezeryan yapalım diyosan dedi olur didi.

Görünüşe göre oğlan beklemeyecek gibi ama doktorumunda 5 gün bi kongresi varmış.İnşallah o aralarda doğmaz:18::18:

Neyse kızlar eve gittm çok afedersiniz büyük wc mi yaptım ama zorladı biraz sonra totom acıdı.Gecede wc ye kalktım çişe peçeteye sildim kan geldi çok az.Nerden geldiğini

çözemedimPopom hala acıyor.Bi daha gelen kan bişi yok.krem sürdüm sabah bepanten belki iyi gelir die..Doğum işareti falan olamaz dimi:18:

benim sadece ayaklarım ve elerim kaşınıyor. içi su dolu beyaz kabarcıklar var birde kırmızı kabarcıklar çıkıyor kaşıyıncı. kazayla ayaklarıma değmeye kodrkuydorum. en ufak bir dokunuşta kaşıntı bşlıyor.

güzel haberlerle gelirsin umarım...

kızlar ya 2013 mayız anneleri topiği bile açılmış,bunlar açıldıkça daha iyi anlıyorum yaklaştığımızın...

sağol cnm inşallah bende hiç düşünmezdim doğumu arada dalıp gidiyorum kendimi doğumu düşünürken buluyorum hatta psikopata bağladım eşime soruyorum doğumda sana deseler ya eşin yaşıycak ya çocuğun tercih yap ne dersin diye türk filmi moduna bağladım ben

inşallah ner şey normale dönmüştür. alah yardımcın olsun. moralini bozma her şey olacağına varır.

inşallah cnm hiçbirşey yemedim bu ara korkudan doğru düzgün inşallah bu sayeyle oğlumunda kilosu dengelenir baya bi fazla çıkmıştı çünkü

Herkeslere günaydınnnn.... Birgün daha başladı bebişlerimizleeeee umarım bundan sonraki günümüz hep böyle bebeklerimizle güzel geçer.... Ayın 31 de görmeye gideceğim kızımı haftaya cuma daha çok var( üstünede bide raporumu alacağım o gün hayırlısıyla inş

Gule gule giysin cicilerini bebisin
Bu arada aklinizda bulunsun Kurkcu Han daha uygun kizlar,ama nakit geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…