kızlar size soru YİĞİT-EYMEN-UMUT siz olsanız bu isimlerden hangisini tercih ederdiniz
Kızlar akşam oğluşumu görmeye gittik..
35 haftalık tam.Hala baş aşağı normal doğum pozisyonunda..Artık oynayacak yeri yok sıkışmış iyice kafasını yandan bakarak görebildik oda büzüşmüş iyice yan profil olarak gördük resimde pek belli diil:)
Dışarı çıkmak istiyo biran önce
2.600 olmuş
29 eylülü beklemez dedi.eylül 5 te bakacak tekrar 15 inde çağıracak jinekolojik muayene yaparız dedi.Normal doğumda ısrarlıyız dimi dedi.Ben şöle baktım
Niye bakıyosun öyle dio dalga geçiyor benle
Ben dedim korkuyourm muayenedenBiz önce normale yönlendiriyoruz dedi.Ama hiç birini istemiyorum dersende sezeryan
yapalım diyosan dedi olur didi
Görünüşe göre oğlan beklemeyecek gibi ama doktorumunda 5 gün bi kongresi varmış.İnşallah o aralarda doğmaz:18::18:
Neyse kızlar eve gittm çok afedersiniz büyük wc mi yaptım ama zorladı biraz sonra totom acıdı.Gecede wc ye kalktım çişe peçeteye sildim kan geldi çok az.Nerden geldiğini
çözemedimPopom hala acıyor.Bi daha gelen kan bişi yok.krem sürdüm sabah bepanten belki iyi gelir die..Doğum işareti falan
olamaz dimi:18:
kızlar size soru YİĞİT-EYMEN-UMUT siz olsanız bu isimlerden hangisini tercih ederdiniz
günaydın güzellerevde oturmaya son 3 gün
pzt annemle babam da geliyor
Canim gozunaydin masallah tontisine ya kocaman olmus,valla sen diye diye erkenden dogurcan zaten suphem kalmadi...arkadan gelmistir kan diye dusunuyorum bende,sen yine kontrol et tbii...
bu arada canım yiğit ismi bildiğim kadarıyla tek başına koymak iyi değil. mutlaka bir başka isimle berabar konması gerekiyor. emin değilim ama bir arkadaşımın oğlunun adı yiğit böyle bir durumdan dolayı yiğit enes koymuştu. bir araştır istersen.
demek sendede oldu cnm hee..o anda gelmeyip gece gelince korktum bende.ayy dedim doğum başladı
brck maşallah tosuncuğazorlamadan olmuştur kanama merak etme bende de oldu 1-2 kez. çok korkmuştum ama
dünden beri kuzucum çok sakin, oğluşum dedim sabah uyuyo musun daha uyanmadın mı? sağlam bir tekme geldi hemen ardındanuyanıkmış kuzu
demek sendede oldu cnm hee..o anda gelmeyin gce gelince korktum bende.ayy dedim doğum başladı
asudeden önce doğurucam dedim
benimki kuduruyo maşallah batırıyo kemiklerini canımı yakıyor..
artık doktor karnımdan baktığında çok cnm yanıyo dünde yandı birazda bastırıyolar ya zor durdum
demek sendede oldu cnm hee..o anda gelmeyin gce gelince korktum bende.ayy dedim doğum başladı
asudeden önce doğurucam dedim
benimki kuduruyo maşallah batırıyo kemiklerini canımı yakıyor..
artık doktor karnımdan baktığında çok cnm yanıyo dünde yandı birazda bastırıyolar ya zor durdum
brck sen bence normal doğum yapıcaksın.. bende çok korkağım ve bende normal yapıcam gibi geliyo herkesş şaşırtarak ve nedense 28 eylül olucak gibi geliyo kırk kere söyleyince olur ya zaten taktım 28 e
yaa ahiç duymamıştım niyeki yiğit değilde enes olabilirmki cnm bende enesi duymuştum tek başına konmaz bide burak düşünüyorum kızlar ben eşimin adınada uygun hem
sanırım eymen olucak oğluşumuzun adı ben en çok umutu seviyorum ama babamızda eymende diretiyor bakalım
bende normal doğurmak istiyom yaaa bağıra bağıra sezeryandan korkuyorum sanırsam çekilmiycek acı yoktur tamam da ben doğuracağım günü bilmek istemiyorum aniden olsun herşey hastaneye koştura koştura gidelim istiyorum
ay inşallah cnmda hiç sanmıyorum yaa anca böyle aniden galeyana gelmem lazım sanırım aniden suyum falan gelir.bakıyolar kafa görünüyo falan anca öyle doğururumbrck sen bence normal doğum yapıcaksın.. bende çok korkağım ve bende normal yapıcam gibi geliyo herkesş şaşırtarak ve nedense 28 eylül olucak gibi geliyo kırk kere söyleyince olur ya zaten taktım 28 e
beklesin cnm yaa ben beklemeye razıyım zaten.bu kadar durdu ya buna şükür.hep korkum vardı çünkübrckcımmm doğurucam diye diye getircen oğlanı erkenden bence beklesinler az daha içerde bizde son günlerimizi yaşayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?