yiğit isminden dolayı koydu diye biliyorum ama sebebi nedir bilmiyorum. benim yeğenimin ismi burak talha. tabi bin hep burak diye çağırıyorum)) çok severim burak ismini..
kızlar size soru YİĞİT-EYMEN-UMUT siz olsanız bu isimlerden hangisini tercih ederdiniz
aynen yaa sezeryandan acayip korkuyorum çevremdekilere bunu söyleyince çok şaşırıyolar.. sancı çekmek kolay mı diyolar ya herşey yolunda gitsin yeterki ya o kadar sancı çekip ters giderse işler o zaman mecbur sezeryan olucak da..he bi de doğuma bir hafta kala yani yaklaşınca hurma yicem bol bol gerçekten çok etkisi varmış açılmaya aklınızda olsun.
günaydın kızlar.ben mide yanmasından geberecem o dereceyim yağni birde yanmayla birlikte kusmada var ne yapsam geçmiyor fenayım ya şafak 34 geç hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaa ahiç duymamıştım niyeki yiğit değilde enes olabilirmki cnm bende enesi duymuştum tek başına konmaz bide burak düşünüyorum kızlar ben eşimin adınada uygun hem
aman aman agrılar,kaşıntılar,korkular,artık doğurmak istiyoruuumm'lar başlamış... aman kızlar biraz daha gayret :) bebeklerimiz zamanını doldursun güzelce gelişsinleeerrrr içerde.....
ben de doğum korkusu var sanırım,bir an önce doğsun istiyorum diyorsunuz ya ben hiç demedim,hamileliğimin rahat geçiyor olması mı yoksa doğum korkusu mu bilemiyorum..
isim konusuna gelince yiğit adlı öğrenciler genelde coooook hareketli ve haylaz oluyorlar ben cok severim yiğit ismini ama suana kadar adı yiğit olan sakin ve çalışkan bir yiğit'im olmadı :))
burak isimli çocuklar genelde cok güzel cocuklar oluyor,beyaz tenli terbiyeli benim tüm burak isimli öğrencilerim öyleydi :))
eymen se yeni bir isim henüz eymen diye bir öğrencim olmadı ama arkadasın oğlu var bence üstün zekalı bir cocuk,her hareketi yaşının üzerinde gidiyor...
o yüzden ben olsam bunlardan etkilenerek,yiğit ismini koyacaksam yanına bir alternatif düşünürdüm,diğer tercihimde sırasıyla eymen ve burak olurdu..
kolay gelsin
buraq anlam olarakta cok güsel canımcım
bende inanıyorum isimlerin kişilikleri etkilediğini sanırım yiğitten vazgeçicem umut nasıl cnm benim asıl tercihim umut soyadımızlada çok yakışıyo
kizlarcim gunaydin nasilsiniz, gecmise bi göz gezdirdim hepsini okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdir, hersey yolundadir. bende bugun gidicem dr a. tabi bebisi göremicem ama kalp atislarini duymak bile yetiyor bana
oww geçmiş olsun iştesin sanırım izin vermiyolar ya :S
SAOL CNM YOK VERMİYOLAR VERMEZLER
az önce gene tutamadım kendimi masamın altında çöp kovama istifra ettim zor koştum lavaboya battı heryer rezil oldum
cnm sen naptın izin işini anlaşamıyodunuz patronla sanırım bırakıcakmısın işi
evet cnm biliyorum ama bir türlü karar veremiyorum daha doğrusu eşimle orta yolu bulamıyoruz ben her isim konusunu açışımda saçma sapan bi isim çıkarıyo işi gücü yok sanıırım hergün değişik bi isim düşünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?