2012 Ekim Anneleri

yiğit isminden dolayı koydu diye biliyorum ama sebebi nedir bilmiyorum. benim yeğenimin ismi burak talha. tabi bin hep burak diye çağırıyorum)) çok severim burak ismini..

burağı bende seviyorum hem babamızın isminede uygun güzel olur diye düşündüm bir türlü karar vermedik eşimle anlaşamıyoruz ya acaba doğuma girerken istediğim ismi söyleyiptemi girsem belki o haldeyken kırmaz beni istediğim ismi koyar ben ağlarım doğuma girerken o arada sölim bari :))))))))))))) adamı en zayıf anında yakalayıp istediğim ismi koydururum

1 tanede yanına al cnm doğuma giderken bebeğin ağzına sürersiniz tatlı dilli olur derler

günaydın kızlar.ben mide yanmasından geberecem o dereceyim yağni birde yanmayla birlikte kusmada var ne yapsam geçmiyor fenayım ya şafak 34 geç hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben az önce çıkardım halada midem bulanıyo evde olsamda yatsam çok kötüyüm ya

günaydın kızlarrr yarınn annecimle bebeişimin dolabını yerleştiricez ve hastane çantamıı heyecanlıyımm herşeyi tamam yavrumun sadece tacımı annem tasarlayıp hazırladı yarın getiricek hastanede giyicem terlikler kaldı :))) bide hastane süsslerimm onlarıda p.tesi halledicem sizler nasılsınız hazırlıklar ne alemde ?

aman aman agrılar,kaşıntılar,korkular,artık doğurmak istiyoruuumm'lar başlamış... aman kızlar biraz daha gayret :) bebeklerimiz zamanını doldursun güzelce gelişsinleeerrrr içerde.....

ben de doğum korkusu var sanırım,bir an önce doğsun istiyorum diyorsunuz ya ben hiç demedim,hamileliğimin rahat geçiyor olması mı yoksa doğum korkusu mu bilemiyorum..

isim konusuna gelince yiğit adlı öğrenciler genelde coooook hareketli ve haylaz oluyorlar ben cok severim yiğit ismini ama suana kadar adı yiğit olan sakin ve çalışkan bir yiğit'im olmadı :))

burak isimli çocuklar genelde cok güzel cocuklar oluyor,beyaz tenli terbiyeli benim tüm burak isimli öğrencilerim öyleydi :))

eymen se yeni bir isim henüz eymen diye bir öğrencim olmadı ama arkadasın oğlu var bence üstün zekalı bir cocuk,her hareketi yaşının üzerinde gidiyor...

o yüzden ben olsam bunlardan etkilenerek,yiğit ismini koyacaksam yanına bir alternatif düşünürdüm,diğer tercihimde sırasıyla eymen ve burak olurdu..

kolay gelsin

bende inanıyorum isimlerin kişilikleri etkilediğini sanırım yiğitten vazgeçicem umut nasıl cnm benim asıl tercihim umut soyadımızlada çok yakışıyo

kizlarcim gunaydin nasilsiniz, gecmise bi göz gezdirdim hepsini okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdir, hersey yolundadir. bende bugun gidicem dr a. tabi bebisi göremicem ama kalp atislarini duymak bile yetiyor bana

buraq anlam olarakta cok güsel canımcım

evet cnm biliyorum ama bir türlü karar veremiyorum daha doğrusu eşimle orta yolu bulamıyoruz ben her isim konusunu açışımda saçma sapan bi isim çıkarıyo işi gücü yok sanıırım hergün değişik bi isim düşünüyo

bende inanıyorum isimlerin kişilikleri etkilediğini sanırım yiğitten vazgeçicem umut nasıl cnm benim asıl tercihim umut soyadımızlada çok yakışıyo

umutun anlamı cok güzel söylenişi de öyle.. hem yeni, modası gececek bir isim değil.. soyadına da uyuyorsa hepsinin içinden en güzeli umut..

kizlarcim gunaydin nasilsiniz, gecmise bi göz gezdirdim hepsini okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdir, hersey yolundadir. bende bugun gidicem dr a. tabi bebisi göremicem ama kalp atislarini duymak bile yetiyor bana

biz de yarın gidiyoruz inşallah insan karnındaki bebeği de özler mi yaaa o nasıl bir histir dimi,her gün videolarını izliyorum ama yarını iple çekiyorum inşallah güzel tombiş haberlerini alırız bebeklerimizin...

SAOL CNM YOK VERMİYOLAR VERMEZLER
az önce gene tutamadım kendimi masamın altında çöp kovama istifra ettim zor koştum lavaboya battı heryer rezil oldum

cnm sen naptın izin işini anlaşamıyodunuz patronla sanırım bırakıcakmısın işi

mide yanmalarım için sabahları lansor içiyodum şimdi yan etkilerine baktım.Bulantı yapar dio acaba omu mafediyo beni hergün böyle

Merhaba kizlar
sicak sicak diyoruuuuz ya Antalya'da durumlar soyle:
klimanin oldugu odada esir bir yasam suruyorum. :131: :111:
utu sepetim agzina kadar dolu ve sepetin icinde utulenmeyi bekleyen her sey sicacik.
Banyodaki el yikama sivi sabunu bile oyle bir isinmis ki :120:
istanbul Beylikduzunun pufurr pufurrr havasini coooooook ozledimmmmm

ya bu erkekler bize bıraksa işi ne kolay olur.ben esila dua koymustum duayı babamız ıstedı die dierini bana bıraktı arastrdıkı esila die bi kelime yokmus arapcada anlamsız bişiymiş.şimdi idil dua olcak gibi.birini ben birini o koyuo isim.gerci kimliği cıkartırken onun insiyatifine kalmıs aklına seytanlık gelirse deiştirir :88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…