evet canım benim daha son güneme 2 gün varken bulantılarım başlamıştı ara ara devam ediyor.
Aminnn canlarımmm valla dün dr a gittiğimde acil bir doğum hastası geldı benımle cok ılgılenemedı o yuzden uzgunum aslında sormak ıstedıgım bır cok seyı soramadım bır daha bır ay sonra kontrol mınıgımın boyu kac bende bılmıyorum sadece evet kese gorundu ıste bu da ıcındekı bebek sorun yok gayet ıyı dedı o kadar ne kadarlık dıye sordugumda da 6-7 haftalık dedı ıcım rahat etmedı benım kesın bır sey nıye soylemedı dıye taktım kafama saglık ocagına gıttık orada kı ebe 7.haftanın ıcındesın dedı ve benden hıc kan da almadı hamılelıkle ılgılı kan sayımım yapılmadı henuz sızce bu normal mı? Bu arada 50.7 kg ıle hamıle kalmıstım yaklasık 1 kg almısım sanırım normal? Yalnız orada yazan 9 cm ne bende anlamadım sız bılıyormusunuz canlarım?
kızlar çok korktum yaaa ödüm patladı resmen.
gerizekalı çaycı kadın var bizim burda aşağı indim su almaya pat die kafama bişi düştü.Viledayı attı aşağı mal yaa viledamı atılır merdivenden.Sürekli aynı çöp atar pat die süpürgeyi atar.Sürekli uyarıyoruz gene aynı.korkudan ellerim titriyo.Bide pişkin pişkin kimse yok sandım dio.aşağı atılırmı yaa ne kadar dengesiz bi kadın yaa.çok korktum
Etsen nolcak çene bi karış kavga ettim zaten.canım çok korktuysan su içç..
bende çok kızarım böyle şeylere..
allah korusun ağır birşey olabilirdi kafana düşen..
şikayet edin bence..
Gerizekalı çaycı kadın var bizim burda aşağı indim su almaya pat die kafama bişi düştü.viledayı attı aşağı mal yaa viledamı atılır merdivenden.sürekli aynı çöp atar pat die süpürgeyi atar.sürekli uyarıyoruz gene aynı.korkudan ellerim titriyo.bide pişkin pişkin kimse yok sandım dio.aşağı atılırmı yaa ne kadar dengesiz bi kadın yaa.çok korktum
gerizekalı çaycı kadın var bizim burda aşağı indim su almaya pat die kafama bişi düştü.Viledayı attı aşağı mal yaa viledamı atılır merdivenden.Sürekli aynı çöp atar pat die süpürgeyi atar.Sürekli uyarıyoruz gene aynı.korkudan ellerim titriyo.Bide pişkin pişkin kimse yok sandım dio.aşağı atılırmı yaa ne kadar dengesiz bi kadın yaa.çok korktum
Etsen nolcak çene bi karış kavga ettim zaten.
Bide dio ben hamileyken düştüm bişi olmadı:)Dengesiz yaaa kendime anca geldim yemin ederim
tam olarak aynı şekildeyim akşamları. yemek yiyoruz mutfağı toparlayıp hemen salona geçiorum. uzanıp battaniyenin altına giriorum. resmen donuyorum. niye öyle oluo anlamadım. öylede sızıyorum zatenay bende çok zorlanoıorum kalkmada.nası olck bilmiorum.Çok uuzn zamn war önümüzde nasipse.kızlar ya sizde akşamları eve gidince uyuomusunuz?ben çok berbat oluorum.Üşüme gelio üstüme.kaloriferli olmasına rağmen evim.battaniyenin altına giriorum.film kopuo bende.birde bulantıları hissetmemek için fırsat oluo bnm için diebilirm.eşimede ilgi alaka gösteremiom.akşam yemeklerinin bulaşıklaırnı makineye yerleştirio flan.acaba bu durumdan sıkılırmı ki_?1 aydır yaklaşık bu durum böle..
İşte size bebeğimin ilk görüntüsü.....
Tam olarak 7 haftalık olmuş miniğim teyzeleri...
Arkadaşlar T.kahvesi neden içmiyorsunuz anlamıyorum :S Benim ilk gittiğim doktor günde 2 fincan içebilirsin demişti ....
Canin eksi cekince bebek ne oluyor diyorlardi ? Kiz mi ? :)
İşte size bebeğimin ilk görüntüsü.....
hangis, bebiş ben pek anlmadım kız??
Tam olarak 7 haftalık olmuş miniğim teyzeleri...
kafein var içilmez canım zararlı ondan..
ye ekşi çıkar ayşeyi ama ekşi yiyipte erkek çıkanda varmış
günaydın herkese
kızlar benim kocişde rüyasında bugün erkek bebek oldugunu ve kendisine benzedğini,kucagına alıp sevdigini ama burnunun uzun kafasının tuhaf oldugunu çirkin bir çoçuk oldugunu söyledi.
yorumlattım.erkek çoçuk kıza delaletmiş.ve salihli saglıklı bir bebek olmaya delaletmiş.
Biliyo kızlar hamile olduğumu zaten tamam görmedi onu biliyorum ama aşağı atılırmı.Keşke patrona denk gelseydi allahım yaa sinirden gülüyorum şimdide.bebeğime bişi olmaz dimi kızlar.
kafein var içilmez canım zararlı ondan..
ye ekşi çıkar ayşeyi ama ekşi yiyipte erkek çıkanda varmış
günaydın herkese
kızlar benim kocişde rüyasında bugün erkek bebek oldugunu ve kendisine benzedğini,kucagına alıp sevdigini ama burnunun uzun kafasının tuhaf oldugunu çirkin bir çoçuk oldugunu söyledi.
yorumlattım.erkek çoçuk kıza delaletmiş.ve salihli saglıklı bir bebek olmaya delaletmiş.
rüyan hayrolsun yorumlattığın gibi salih ve sağlıklı bir bebek olsun inşallahh
rüyan hayrolsun yorumlattığın gibi salih ve sağlıklı bir bebek olsun inşallahh
aaa tatlım yakın bir arkadaşımın kocasıda erkek bebek görmüştü ve kendisine benzediğini sölemişti bebişin cinsiyeti kızmışş az kaldı doğuma
yok canım hiççç bişeycik olmaz...herşeyde birşey olsaydı bebeğe,doğan çocuk olmazdı...Biliyo kızlar hamile olduğumu zaten tamam görmedi onu biliyorum ama aşağı atılırmı.Keşke patrona denk gelseydi allahım yaa sinirden gülüyorum şimdide.bebeğime bişi olmaz dimi kızlar.
herkese günaydınlar
brck ne dengesizmiş o kadın yaa deli olurum ölelerine
kızlar ben rüyamda bir yaz meyvesinin çekirdeklerini temizliyodum(yenilmiş çekirdekleri kalmış) yengeme o meyveden varmı canım çekti dedim. o bakalım eğer kalmadıysa çekirdeklerini ye canın çektiği için dedi ve ben bişey yiyemeden uyandım.(o meyvenin ismini biliyomda canınız istemesin diye söylemiyorum) şimdi ben bu meyveyi yemem lazımmı :26: şuan aslında canım çekmiyor ama rüya zihnime kazındı :26:
ayyyyy gercekten mi???????
:118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?