2012 Ekim Anneleri

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun geçmişi okuyamadım bugün biraz yoğun olarak güne başladım çalışan arkadaşlara kolay gelsin hamile ikende çalışmak hiç güzel değilmiş dün evdeydim neyse yarın cumartesi :)))))

günaydın güzelim Hayırlı cumalar, hayırlı işler olsun kolaygelsin sana cnm :)

günaydın canım hayırlı cumalar..
kolay gelsin..

cnm o normalmiş ya benm uykuda uyandurcak şekildeydi.Şimdi geçti de korkulcak bilşi yok.Rahmin büyümesine bağlı bi durummuş o.korkulcak bişi yok..

bende ince sızı var, hafif ağrı gibi bazen umarım normaldir kızlarrr

saolun kızlar ben takılmıyodum aslında ama yoktu benim bayadır geçmişti arada batmalarım o yüzden merak ettim
super 87 kızma annem kızmaaaa dövmeee beniii:18:

günaydın hayırlı cumalar
evet zor oluyor çalışmak sabahları hiç kalkmak istemiyorum gün içersinde ağrılarım oluyo eve gidip yatınca rahatlıyorum ama napalım dayanıcaz

saolun kızlar ben takılmıyodum aslında ama yoktu benim bayadır geçmişti arada batmalarım o yüzden merak ettim
super 87 kızma annem kızmaaaa dövmeee beniii:18:

estagfirullah tatlım:))

öyle yapmayın ama hamilelik hastalık değil böle görmeyin güçlü olalım lütfen..ben öldüm ben bittim olmayalım..nasıl güç bulcaz böyle...

günaydın canım..sorma çalışırken hamileliği yaşamak çok zor..ama işte yapcak bişeyde yok, bugünümüze de çok şükür..yarın cumartesi. iki gün tatil..dinleniriz bol bol
offf çok mutsuzum bugun eşım 20 martta yurtdışına gönderıyolar afganıstana 6 ay yok yanımda((((((

canım..allah kavuştursun üzülme..kötü olmuş yanında olamıycak ama biz burdayız..eşin gibi olamayız tabiki ama sıkıntını bi nebze olsun paylaşırsın canım? askermiydi eşin?

Son düzenleme:
evet asker esıyım kendısıde bende çok ıstıyordum gıtmesı ıçın sonuçta puanı çok yuksektı ama yanlış zamana denk geldı bu hafta ızınlıymış 12 de ankaraya kursa gıdıyor 18 dede afganıstana((( eylulde gelcek

estagfirullah tatlım:))

öyle yapmayın ama hamilelik hastalık değil böle görmeyin güçlü olalım lütfen..ben öldüm ben bittim olmayalım..nasıl güç bulcaz böyle...

yok kuzum yaa bişeyim iyiyimde ama böle arada olunca tırsıyor insan:)

offf çok mutsuzum bugun eşım 20 martta yurtdışına gönderıyolar afganıstana 6 ay yok yanımda((((((

kötü olmus canım göndermeme gıb ıbısye olamazmı senın ozel durumudan dolayı ya da yanında bırıelrı kalacak mı allah yardımcın olsun

gunaydın arkadaslar ancak yazabıldım bıkac topık takıp edıyorum da e aynı zamanda da calısınca boyle oluyor

nasılsınz benım bulantılarım hafıften basladı gıbı yaa ıns ılerlemez oglumdada cok ılerı olmadı ama uzun sure yemeklerden zevk alamadım hıcbıseyın tadı eskısı gıbı deıldı sankı ıcım almayarak yedım meyve rahatlatıyodu benı normaldede hıc aramazdım egen meyveye dönüyorum sanırım
bird ebende boyel hep yatıp uyumak ıstıyorum yaaa

kızlar bir arkadaş başka bir sitede ekim anneleri diye grup açmıştı ne oldu o grup??

ay canım şimdiden Allah kavuştursun,biraz zor olacak 6 ay ama olsun..sen annenlerle aynı şehirde miydin??oğluşun var yanında en azından.. evde tek başına olsan çok daha zor gelirdi.. çabucak geçsin inşallah zaman..bu arada sanırım maddi olarak ta kazançlı olacak bebeğin doğumunda rahat olursunuz...

kızlar benim bebişimi görmeme daha çok var 20 martta gel dedi dr.um bir bahaneyle gitsemmi acaba diyorum şuan 7.haftaya göre baya büyümüştür heralde sizinde çok varmı dr.a gitmenize

yok cnm ben ankaradayım esım samsunlu ben ızmırlıyım kımse yok burda bende samsuna gecıcem maddı olarak çok şukur sıkıntımız yoktu ama yınede ıyı olacak sanırım hayırlısı ıle gıtsın gelsın

kızlar benim bebişimi görmeme daha çok var 20 martta gel dedi dr.um bir bahaneyle gitsemmi acaba diyorum şuan 7.haftaya göre baya büyümüştür heralde Sizinde çok varmı dr.a gitmenize

ben yarın gidicem özel hastaneye gidiyosan istediğin zaman git ne diyebilirki Merak ediyorum de yeter bence..
Ben geçen cuma gittim gördüm şimdi yarın gidicem nasipse Bu haftadan sonra 15-20 günde bir giderim 3 ayı doluncada rutine dönerim

kızlar benim bebişimi görmeme daha çok var 20 martta gel dedi dr.um bir bahaneyle gitsemmi acaba diyorum şuan 7.haftaya göre baya büyümüştür heralde sizinde çok varmı dr.a gitmenize

ben 14 martt agıdecegım ınsallah zaten hıc gıtmedım daha ılk gıdısım olcak

kızlar yanlıs anlamayın ama bısey farkettım bazı yazılarım cvpsız kalıyor sankı bellı kısıler bellı kısılerle yazısıyor gıbı ben cvp versemde benden sonra yazan kısıye dönülüyr anlamadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…