herkese günaydınlar
brck ne dengesizmiş o kadın yaa deli olurum ölelerine
kızlar ben rüyamda bir yaz meyvesinin çekirdeklerini temizliyodum(yenilmiş çekirdekleri kalmış) yengeme o meyveden varmı canım çekti dedim. o bakalım eğer kalmadıysa çekirdeklerini ye canın çektiği için dedi ve ben bişey yiyemeden uyandım.(o meyvenin ismini biliyomda canınız istemesin diye söylemiyorum) şimdi ben bu meyveyi yemem lazımmı :26: şuan aslında canım çekmiyor ama rüya zihnime kazındı :26:
evett gerçektenn :) hayırlısı olsun bakalımm :118:
yok canım hiççç bişeycik olmaz...herşeyde birşey olsaydı bebeğe,doğan çocuk olmazdı...
Canın hala çekmiyorsa sorun yok,ama kolay bulunan yakınlarda olan bişeyse ye gitsin..
çekmiyor aslında ama ne biliyim işte rüyanın etkisinde kaldım
büyük marketlerde bulabilirim sanırım ama iyisini bulurmuyum bilmemOlmazsa bi bakayım
Eğer can bişeyi çekipte yemezsek ne olurki :26: Göğüslermi şişer
Sağolun kızlar rahatlattınız içimi..
Dün akşamdan beri sağ kasığımda batma oluyo geçmiş gibiydi bu ağrılarım ama?Bacak birleşim yerimle kasığımın arası..normalmi?
canının çektigi şeyi yemezsen çoçukta leke olur..küçük
aa bak bunu bilmiyodumm :26:
canım 2 gündür bende de var ama tam batma değil böyle ince sızı batma şeklinde..
Dün akşamdan beri sağ kasığımda batma oluyo geçmiş gibiydi bu ağrılarım ama?Bacak birleşim yerimle kasığımın arası..normalmi?
canım 2 gündür bende de var ama tam batma değil böyle ince sızı batma şeklinde..
evet cnm öyle gibi.anlatamıyorumda tam..normaldir belkide bunlar
çekmiyor aslında ama ne biliyim işte rüyanın etkisinde kaldım
büyük marketlerde bulabilirim sanırım ama iyisini bulurmuyum bilmemOlmazsa bi bakayım
Eğer can bişeyi çekipte yemezsek ne olurki :26: Göğüslermi şişer
canlarım..bendede var osiz benden ilerdesiniz hafta olarak gerçi ama benim en büyük hamişlik belirtim kasık batmalarım oda olmasa hiç anlamıycam zaten. ama dr normal demişti onlar için. uterusun genişlemesi ile ilgili bi durum merak etme demişti.
duymamış olmana şaşırdım canım,benim kuzen yememiş çoçugun gözünün altında dövme gibi ben gibi bir işaret var.
evet cnm öyle gibi.anlatamıyorumda tam..normaldir belkide bunlar
yok duymadım ğöğüsler falan şişer diye biliyorum.lekelenmeyi bişey yiyip elimizi yıkamadan vucudumuza sürersek leke kalıyor diye biliyorum. bizim bi akrabamızın oğlu bismillah yüzü el şeklinde kırmızı leke kadın yemiş meyveyi sürmüş yüzüne
ben pek inanmıyorum böyle şeylere.. için rahat etsin diye yersin.. bişeycik olmaz. Allaha emanet onlar..bence aklına gelen başına başına gelir..onun için bişey olur mu diye sormayacaksın:) o leke konusu da şöyleymiş eğer gördüğün bişeyi canın çekmiş ve yiyememişsen ve o anda biryerini kaşımışsan veya biryerine dokunmuşsan oluyormuşşş nerene dokunursan bebeğin orasında olurmuş o leke,ama çok ta inanmamak gerek..ben insan neye inanırsa o olur düşüncesinde bir insanım...içimiz rahat olsun...
canınız bişey istediğinde o an yiyemiyorsanız avuç içini yalamak gerekiyormuş büyüklerimiz öyle diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?