2012 Ekim Anneleri

canın çekmediysen yemene luzüm yok canım

yok canım hiççç bişeycik olmaz...herşeyde birşey olsaydı bebeğe,doğan çocuk olmazdı...

Canın hala çekmiyorsa sorun yok,ama kolay bulunan yakınlarda olan bişeyse ye gitsin..

çekmiyor aslında ama ne biliyim işte rüyanın etkisinde kaldım
büyük marketlerde bulabilirim sanırım ama iyisini bulurmuyum bilmem Olmazsa bi bakayım

Eğer can bişeyi çekipte yemezsek ne olurki :26: Göğüslermi şişer

canının çektigi şeyi yemezsen çoçukta leke olur..küçük

Sağolun kızlar rahatlattınız içimi..
Dün akşamdan beri sağ kasığımda batma oluyo geçmiş gibiydi bu ağrılarım ama?Bacak birleşim yerimle kasığımın arası..normalmi?

Dün akşamdan beri sağ kasığımda batma oluyo geçmiş gibiydi bu ağrılarım ama?Bacak birleşim yerimle kasığımın arası..normalmi?

canım 2 gündür bende de var ama tam batma değil böyle ince sızı batma şeklinde..

canım 2 gündür bende de var ama tam batma değil böyle ince sızı batma şeklinde..

canlarım..bendede var o siz benden ilerdesiniz hafta olarak gerçi ama benim en büyük hamişlik belirtim kasık batmalarım oda olmasa hiç anlamıycam zaten. ama dr normal demişti onlar için. uterusun genişlemesi ile ilgili bi durum merak etme demişti.

ben pek inanmıyorum böyle şeylere.. için rahat etsin diye yersin.. bişeycik olmaz. Allaha emanet onlar..bence aklına gelen başına başına gelir..onun için bişey olur mu diye sormayacaksın:) o leke konusu da şöyleymiş eğer gördüğün bişeyi canın çekmiş ve yiyememişsen ve o anda biryerini kaşımışsan veya biryerine dokunmuşsan oluyormuşşş nerene dokunursan bebeğin orasında olurmuş o leke,ama çok ta inanmamak gerek..ben insan neye inanırsa o olur düşüncesinde bir insanım...içimiz rahat olsun...

canım senin zamanında bizde vardı sonra kaybolmuştu..şimdi tekrar olmaya başladı..
sonradan tekrar ortaya çıkınca pipirikleniyor insan ama netten baktım normalmiş rahmimiz büyüyormuş..

kızlar bu batmalara neden takılıyorsunuz anlamıyorum doğrusu

sonuçta gebesiniz.içerde birşeyler oluşmaya çalışıyor..batmada olur fokurdamada bu gayet normal neden büyütüyorsunuz anlmadım dogrusu

hiç hareket olmamasını mı bekliyorsunuz..germeyin kendinizi bence..o var bu var diye.rahat olun..

canım aynı durumu bende yaşıyorum sabah akşam 20 dakika köpeğimi gezdiriyorum yürüdüğüm zaman içinde batma oluyor eve gelıyorum uzanıyorum gecıyor uzun süre kalıcı değil batmalar ama gün içerisinde baya yokluyor

duymamış olmana şaşırdım canım,benim kuzen yememiş çoçugun gözünün altında dövme gibi ben gibi bir işaret var.

yok duymadım ğöğüsler falan şişer diye biliyorum.lekelenmeyi bişey yiyip elimizi yıkamadan vucudumuza sürersek leke kalıyor diye biliyorum. bizim bi akrabamızın oğlu bismillah yüzü el şeklinde kırmızı leke kadın yemiş meyveyi sürmüş yüzüne

cnm o normalmiş ya benm uykuda uyandurcak şekildeydi.Şimdi geçti de korkulcak bilşi yok.Rahmin büyümesine bağlı bi durummuş o.korkulcak bişi yok..

canınız bişey istediğinde o an yiyemiyorsanız avuç içini yalamak gerekiyormuş büyüklerimiz öyle diyorlar :)

sende haklısın canım takılmamak gerek ama pimpirikleniyos işte allaha emanetler

canınız bişey istediğinde o an yiyemiyorsanız avuç içini yalamak gerekiyormuş büyüklerimiz öyle diyorlar :)

aaa evet öle bişey duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…