kızlar benim bebişimi görmeme daha çok var 20 martta gel dedi dr.um bir bahaneyle gitsemmi acaba diyorum şuan 7.haftaya göre baya büyümüştür heraldesizinde çok varmı dr.a gitmenize
ben 14 martt agıdecegım ınsallah zaten hıc gıtmedım daha ılk gıdısım olcak
kızlar yanlıs anlamayın ama bısey farkettım bazı yazılarım cvpsız kalıyor sankı bellı kısıler bellı kısılerle yazısıyor gıbı ben cvp versemde benden sonra yazan kısıye dönülüyr anlamadım:26:
kızlar yanlıs anlamayın ama bısey farkettım bazı yazılarım cvpsız kalıyor sankı bellı kısıler bellı kısılerle yazısıyor gıbı ben cvp versemde benden sonra yazan kısıye dönülüyr anlamadım:26:
günaydın güzelim Hayırlı cumalar, hayırlı işler olsun kolaygelsin sana cnm :)
günaydın canım hayırlı cumalar..
kolay gelsin..
offf çok mutsuzum bugun eşım 20 martta yurtdışına gönderıyolar afganıstana 6 ay yok yanımda((((((
günaydın hayırlı cumalar
evet zor oluyor çalışmak sabahları hiç kalkmak istemiyorumgün içersinde ağrılarım oluyo eve gidip yatınca rahatlıyorum ama napalım dayanıcaz
günaydın canım..sorma çalışırken hamileliği yaşamak çok zor..ama işte yapcak bişeyde yok, bugünümüze de çok şükür..yarın cumartesi. iki gün tatil..dinleniriz bol bol
canım..allah kavuştursunüzülme..kötü olmuş yanında olamıycak ama biz burdayız..eşin gibi olamayız tabiki ama sıkıntını bi nebze olsun paylaşırsın canım? askermiydi eşin?
benim de daha 3-4 hafta var ama ben dr değiştireceğim için 10. haftada gitmeyi düşünüyorum..
valla çok zamanmış gibi geliyor bana ama yapacak bişey yok sağlıklı olsunlarda gerisi teferruatgidip gelelimde hayırlı haberler paylaşalım inşallah =)
sanki günler geçmiyor..
ben en son 7+0 de gitmiştim dr bana 1.5 ay sonra gel dedi..
1.5 ay geçer mi yaaa nasıl bekleyeyim o kadar..
hiçte olmazsa arada 1 kere çağırır insan
zaten değiştiriyorum dr umu..
bu bahaneyle de arada görürüm minişimi
müstakbel anne ve baba,
bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
... Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
=))))))))))))))))
kızlar benim bebişimi görmeme daha çok var 20 martta gel dedi dr.um bir bahaneyle gitsemmi acaba diyorum şuan 7.haftaya göre baya büyümüştür heraldesizinde çok varmı dr.a gitmenize
evet asker esıyım kendısıde bende çok ıstıyordum gıtmesı ıçın sonuçta puanı çok yuksektı ama yanlış zamana denk gCanımeldı bu hafta ızınlıymış 12 de ankaraya kursa gıdıyor 18 dede afganıstana((( eylulde gelcek
eşimin en yakın çok sevdıgı bır arkadası vardı ugur oda gıdıyor beraberler bırtek ona çok sevınıyorum:))))
valla ya hiç sormaa =)))
yakın arkadasımı götürecektim dr.a 1 yıllık evli bebekleri olmuyor diye kontrol amaçlı benimle gelecekti oda duuu bi arayımde olmazsa onu götürmek bahanesiyle bebeğimide görrüm =)))))))
saol canımne güzel bana göre az kalmış sayılır senin günün cnm =) bu arada nasıl dayandın hiç gitmeden nasıl dayanıosun tebrik ederim seni valla ben en son 7 haftalıkken gitmiştim kalp sesini duymaya zaman gecmıo sanki gibi geliyor bana.annemde kızıyor ayıp kızım hepimiz çocuk doğurduk senin gibi yapmadık elinde olsa bugün doğuracaksın diyor =))))))napalım beklicez artık =))
yazılan bazı konulara cvp verilmemesi bilerek değildir cnm benim..bazen bende yazıyorum atlanılıyor görmüyordur arkadaslar bir kere daha yazarsan atlanabileneceğini sanmıyorum
tamam canım saolinan hepimize öle oluyor normaldir canım kaç kişiyiz burdaAma kimse kasten bişey yapmıyodur bence
canım aynı şey bizlere de oluyor..arada kaynıyor..
kalabalık olduğu için gözden de kaçabilir..
ıns oyledır canım ne bıleyım bana oyle geldı ıste takıp edıyodum cunku dıkkatımı cektı
bende gün sayıyorum walla ama git canım içim rahatlasın aklın kalmasın kuzuda :))))
en azından yalnız gitmiyormuş sağsağlim dönmeyi nasip rabbim sen de kalbini ferah tut canım ailelerden uzaksın ama allah verir kolaylığını inş.
canım nasıl dayanıyorsun ben haftada bir gitmek istiyorum:)))
canım topik kalabalık ben zor takip ediyorum walla sayfalar hemen ilerliyor küsme canım
canım cok merak edıyorumda ıste dedıgım gıbı mecbur dayanıyorum işten dolayı hepsı bır arada cıksın dıye ondan sonrada aslında cok duznelı gıdebılır mıyım bılmıyorum cunku ıs yerıne uzun zaman soylemeyı dusunmuyorum karnım bellı olana kadar coktepkı vercekler cunku:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?