2012 Ekim Anneleri

:)) eksik bitmez:)) hayırlı haberler alalımda inşallah annesi ile babası şimdi onun için çalışıyo bundan sonrasında varsa yoksa oğlum onun için herşey

benelse canım bizimde 4 eylülde randevumuzzz olsun yaaaa sağlıklı olsunlarda bebişlerimizzz eninde sonunda görücez allahın izniyle

inşallah kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. kucağımda hissediyorum rüyalarımda artık oğlumu

sabır balım sabır son 1 günün inş.

iyi ki izin almışım canım çok zor geliyor iyice nasıl dayanabilirmişim bilmem

yarında nöbetçi günüm akşama kadar burdayım neyse 1 gün daha dayanıcaz artık

ya kızlarrr sizinde karnınızdqa sertleşme oluyormu??

oluyor tatlım özellikle cok yorulursam ya da normalden fazla yürürsem...

:)) eksik bitmez:)) hayırlı haberler alalımda inşallah annesi ile babası şimdi onun için çalışıyo bundan sonrasında varsa yoksa oğlum onun için herşey

sanki bundan önceki hayatım cok boşmus gibi geliyor şimdiden :)

maşallah 4 takım olmuş alma tabi ben 1 gecelik 1 pijama aldım evde giymek içinde ayarlanır bişiler eskiler var yani kullandıklarım emzirme sütyeni 2 tane aldım ben çok ihtiyaç olusa daha alırım diye düşündüm atlet konusunda kararsız kaldım alsammı acaba evde bir sürü atletim var emzirme atleti ayrı mı olsun ne dersin

Allah kolaylık versin canım...işiniz zor gerçekten..

ya kızlarrr sizinde karnınızdqa sertleşme oluyormu??

taş gibi hep karnım zaten bazen poposu mudur dirseği midir nereleriyle ittiriyosa öyle bir geriyo ki karnımı yaramaz tavşanım

elimle okşuyorum orayı bakıyorum hemen başka tarafa kayıyo

Son düzenleme:
taş gibi hep karnım zaten bazen poposu mudur dirseği midir nereleriyle ittiriyosa öyle bir geriyo ki karnımı yaramaz tavşanım

evet cnm oluyo ve olduğunda acayip baskı hissediyorum aşağıda tuvaletim gelmiş gibi karnımda gerilip kalıyo kıpırdayamıyorum

aynısı banada oluyo kafa yada popo semsert itiyo sankı ama 1 dk hemen geçiyo bende okşuyorum hemen kaçıyo yaramaz :)))

sanırım artık içerde sıkılmaya başladılar :))) cıkmak için sabırsızlanıyorlar herhalde artık öyle diyorum ben :)))

kızlar ben şimdilik kaçar... biraz uzanayım belim ağrımaya basladı cok öptüm hepinizi...

herkese hayırlı cumalar... nasip olursa gün içinde gelirim yine cok öptümmm

aynısı banada oluyo kafa yada popo semsert itiyo sankı ama 1 dk hemen geçiyo bende okşuyorum hemen kaçıyo yaramaz :)))

bi doğsunlar bakalım da kaçabilcekler mi ,ısıralım o popocukları da görsünler annelerin canını acıtmayı

Allah'ım ya minik minik parmakları ,ayakçıkları düşünsenize kızlar. sevmeye doyamaz insan yavrusunu yaaaaa

evet cnm oluyo ve olduğunda acayip baskı hissediyorum aşağıda tuvaletim gelmiş gibi karnımda gerilip kalıyo kıpırdayamıyorum

al bendende okadar nasıl geriliyor kasılıyor karnım zaten sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum ben ayın 31 de kont. doktorumla sorcam bi çok şeyi karnımın kasılmasını kasıkalrımda oluşan ağrıları özellikle yataktan kalkarken ggiren krampları........

hemde nasıll gelsin sağlıkla inşallah çok merak ediyorum minik ellerini ayakllarını ağzını burnunu herşeyini merak ediyorum :)))

valla bişi diyimmi kızlar eylül 15 ten sonra arka arkaya doğurmaya başlıycaz kesinlikle..... hergün birisinin doğurduğunun haberini alaağız bu gidişle...:))

Belki pazartesiye işlerini kolaylarsın belki, kendini de iyi hissediyor olursan bir sürpriz yaparsan süper olur masumcum

Ahh be tatlim nerde islerimi kolaylacagima daha da sekteye ugruyor kadinlar temizlige ptz gunu geleceklermis gun ayarlayamiyoruz onlarda yogun kaldi evin isleri bugun marangoz gelecek insaallah olcu almaya
Ben 17 gun tatil mi yaptim yordum mu kendimi bilemedim halbuki kayinvalidem hic is yaptirmadi yemegimizi hazirladi iyi bakti bize yuzduk gezdik derken ben cok yorulmusum megersem hamilelikten yoksa ne yorulmasi kiloda almisim zaten ayaklarim isyan ediyor hayirlisiyla bir dogurabilsek zamani geldiginde

tabi oluyorum canim cok normal karnimiza dayaniyorlar:)bazen gobek deligime dayaniyor sonra orda ayagimidir topugumudur bir hareket ediyor ayy isirasim geliyor onu ya cok tatli bebegim benim:)dedigin gibi sonra kayiyor baska tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…