uzanmaya çok ihtiyacım var şuanakşam olur mu bugün?
sormaa bebek arabası, puset, süt pompası ve kıslık kıyafet birkaç tane... dediğin gibi bir de dönence ve cibinlik var... pfffff tam alısveriş bitti derken yine eksikler cıkıyor... inşAllah kontrolde de hersey yolunda cıkar :)
sabır balım sabır son 1 günün inş.
benelse canım bizimde 4 eylülde randevumuzzz olsun yaaaa sağlıklı olsunlarda bebişlerimizzz eninde sonunda görücez allahın izniyle
sabır balım sabır son 1 günün inş.
ya kızlarrr sizinde karnınızdqa sertleşme oluyormu??
:)) eksik bitmez:)) hayırlı haberler alalımda inşallah annesi ile babası şimdi onun için çalışıyo bundan sonrasında varsa yoksa oğlum onun için herşey
kızlar banada annem almış geceliklerimi 2 takım bri gecelik biri pijama takımı relax mode dan çok beğendim ve çok ucuz bi uğrayın derim mallarıda gayet kaliteli başkada gecelik felan almıcam 4 takım oldu diğer haftada sütyenimi atletimi felan alayım diyorum sonrada yıkar ütüler çantaya yerleştirirm
ben daha yarında çalışıcammmm şöyle bi yatsam dinlensemmm valla kemiklerim acıyo 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama bu ay bittikden sonra çalışamıcamm artık çok yoruluyorummm dinelenemiyorum
taş gibi hep karnım zatenbazen poposu mudur dirseği midir nereleriyle ittiriyosa öyle bir geriyo ki karnımı yaramaz tavşanım
elimle okşuyorum orayı bakıyorum hemen başka tarafa kayıyo
evet cnm oluyo ve olduğunda acayip baskı hissediyorum aşağıda tuvaletim gelmiş gibi karnımda gerilip kalıyo kıpırdayamıyorum
taş gibi hep karnım zatenbazen poposu mudur dirseği midir nereleriyle ittiriyosa öyle bir geriyo ki karnımı yaramaz tavşanım
aynısı banada oluyo kafa yada popo semsert itiyo sankı ama 1 dk hemen geçiyo bende okşuyorum hemen kaçıyo yaramaz :)))
evet cnm oluyo ve olduğunda acayip baskı hissediyorum aşağıda tuvaletim gelmiş gibi karnımda gerilip kalıyo kıpırdayamıyorum
bi doğsunlar bakalım da kaçabilcekler mi ,ısıralım o popocukları da görsünler annelerin canını acıtmayı
Allah'ım ya minik minik parmakları ,ayakçıkları düşünsenize kızlar. sevmeye doyamaz insan yavrusunu yaaaaa
valla bişi diyimmi kızlar eylül 15 ten sonra arka arkaya doğurmaya başlıycaz kesinlikle..... Hergün birisinin doğurduğunun haberini alaağız bu gidişle...:))
aynısı banada oluyo kafa yada popo semsert itiyo sankı ama 1 dk hemen geçiyo bende okşuyorum hemen kaçıyo yaramaz :)))
Belki pazartesiye işlerini kolaylarsın belki, kendini de iyi hissediyor olursan bir sürpriz yaparsan süper olur masumcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?