selam kızlar kuzunun kıyafetlerinin hepsini ütüledim çok şükür bitti sabah 9dan beri yapıyorum şimdi bitti kanepede oturarak ütüleyebildimbiraz bişeyler yiyeyim kendi kıyafetlerime geçicem ve hastane çantamı hazırlıycam kısmetse çok iş varmışta haberim yokmuş:87:giydirmekte nasip olur inş sağlıkla ii günlerde.
1 - 2 haftadır bende de var tatlım o nefes darlığı sanki burnum her daim tıkalı ama havalardan ve artık baskıdan dolayı olurmuş o bazen nefessiz kaldım diye panikliyorum da..
dün gittim kontrole canım. dr. 2000 gr dedi yaklasık boyu da 44 ya da 45 cm dedi ondan emin değilim ama usgde cıkan kilo konusuna acıkcası pek güvenmiyorum ben...
gecen ay arkadasım doğum yaptı onun da kızına 3 kgya yakın demişlerdi son usgde sonra doğuma girdi şok olduk 2,500 gr doğdu kızı ondan hayırlısı...
senin kontrol ne zaman hamişlik nasıl gidiyor
benım evlılık yıldönumumde 22 ekimmmm bizim paşamız 10-15 günlük olmuş oluyor o zaman....3 ümüz kutlayacağız inşallahh
Hadi yaa ne kadar degisiyomus.. Benim gecen cumartesiydi kontrol 43 cm 1600 gr dedi, benim suyum azmis o yuzden galiba biraz geride kilosu... Ac degeri dusuk digerlerinden surekli dinleniyorum artik
selam kizlar.az once cooook guldum.kuzen telde diyor ki 26 eylul de dogurabilirsin.ben de ne alaka dedim.bizim burun kuzenler esleri de dahil 23 eylul 16 ekim arasi dogum gunlerimiz.arada sadece bir kac gun bos.oda 26eylul bos diyor.randevu veriyor kizima
Kızlarr biz doktordan geldikoğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş
Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuşzaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi
Aslında artık gelse de olur gayet iyi durumda kilosu ve gelişimi,endişeniz olmasın dedi
10 eylülde tekrar gideceğiz ve bir aksilik olmazsa 20 eylül perşembe en geç biz bu işi bitirelim dedi doktorumuz
Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdandarısı tüm arkadaşların başına...
tütütütü maşallah tosun geliyor tosunnn :)) bebekler almış başını gidiyor bakalım benim defnoşum nasıl oldu inşallah o da büyümüştür.. bugün 3 te bizim de kontrolümüz var insallah güzel haberlerle dönerizzzzz
Bu arada 43 kütahyaya gelmişiz bizzz teyzoylarrr
kızlar dün gecelik sabahlık takımı aldım şişli bomontide dagi nin fabrika satış mağazası var 169 tl lik yeni sezon gecelik sabahlık takımını 85 tl ye aldım 3 taksitle pamuklu çok cici fotorafını çekemedim ama fikir olsun diye paylaşmak istedim
hey maşaAllah aynı zamanlara toplanmışız desene :) hangi yılda evlendin kuzum ben 2010
ben 2008 de evlendım canımmm
hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun tatlım... eylülde kalan alısverişlerimizi tamamlıcaz artık cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm
aminnn canım bizimde epey eksiğimiz araba puset anakucağı bezi süt pompası kıvır zıvır ha birde dönence :)))) yarın kısmet olursa dr kontrolumuz var sonrasında odasının kağtr boya işi halledicez çokk heyecanlı gerçekten herşeyin en güzelini istiyo insan rabbim herkezin gönlünden geçeni nasıp etsin
40 kırşehir :13:
5 eylülde bizim randevumuz ya çok var dahaMerak ediyorum oğluşumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?