2012 Ekim Anneleri

CANIM İNSAN OINLARI HAZIRLARKEN ACAYİP OLUYORR HEEE VALLA BENDE HAFTA SONU YAPTIM AMA ÇANTAMI DAHA HAZIRLAMADIM İNŞ ONUDA BU HAFTA SONU HAZIRLAYACAĞIM

Hadi yaa ne kadar degisiyomus.. Benim gecen cumartesiydi kontrol 43 cm 1600 gr dedi, benim suyum azmis o yuzden galiba biraz geride kilosu... Ac degeri dusuk digerlerinden surekli dinleniyorum artik

Hadi yaa ne kadar degisiyomus.. Benim gecen cumartesiydi kontrol 43 cm 1600 gr dedi, benim suyum azmis o yuzden galiba biraz geride kilosu... Ac degeri dusuk digerlerinden surekli dinleniyorum artik

suyum falan normalmiş iyiymiş öyle dedi dr.umuz... bol su içiyorum olmadı hosaf komposto falan ihmal etmemeye çalış bebişin sağlığı için

edammm, kplnm, sekerlik16, sevcanyk, asudeD+, can1, ilaydakorucu, BenElse+, seda32, leyli2212, Coyote+, mercim, artist, laplace, leyla03, cimeka, camoka, seherozcan, mavibattaniye+, citos2903, gadis,

tünaydın kızlarr

oğluşumun kıyafetlerini yıkıyorum
2 makina serdim 3. yü yıkamak için kurumalarını bekliyorum..

dün pijama takımlarımı almaya çıktım ama güzel birşey bulamadım..ne yapıcağımı şaşırdım :26:

cimeka bebişler büyüdüüü gün sayıyoruz artık doğum heyecanı sardı herkesii allahın izniyle alırız inş yavrularımızı kucağımızaa

tütütütü maşallah tosun geliyor tosunnn :)) bebekler almış başını gidiyor bakalım benim defnoşum nasıl oldu inşallah o da büyümüştür.. bugün 3 te bizim de kontrolümüz var insallah güzel haberlerle dönerizzzzz

büyümüştür tabii annesii güzel haberlerini bekliyoruz canım

kızlar dün gecelik sabahlık takımı aldım şişli bomontide dagi nin fabrika satış mağazası var 169 tl lik yeni sezon gecelik sabahlık takımını 85 tl ye aldım 3 taksitle pamuklu çok cici fotorafını çekemedim ama fikir olsun diye paylaşmak istedim

hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun tatlım... eylülde kalan alısverişlerimizi tamamlıcaz artık cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya bende sans olsa 3. hastane deısıklıgı yapmak zorunda kalmazdım ztn. o istedıgım dogurmamın geldıgı hastaneyi aradım.2 doktor war ii ıkısınede eylulun sonuna kadar bos yer yokkk böle sans olurmuuu :26:

hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun tatlım... eylülde kalan alısverişlerimizi tamamlıcaz artık cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm

aminnn canım bizimde epey eksiğimiz araba puset anakucağı bezi süt pompası kıvır zıvır ha birde dönence :)))) yarın kısmet olursa dr kontrolumuz var sonrasında odasının kağtr boya işi halledicez çokk heyecanlı gerçekten herşeyin en güzelini istiyo insan rabbim herkezin gönlünden geçeni nasıp etsin

sormaa bebek arabası, puset, süt pompası ve kıslık kıyafet birkaç tane... dediğin gibi bir de dönence ve cibinlik var... pfffff tam alısveriş bitti derken yine eksikler cıkıyor... inşAllah kontrolde de hersey yolunda cıkar :)

kızlar banada annem almış geceliklerimi 2 takım bri gecelik biri pijama takımı relax mode dan çok beğendim ve çok ucuz bi uğrayın derim mallarıda gayet kaliteli başkada gecelik felan almıcam 4 takım oldu diğer haftada sütyenimi atletimi felan alayım diyorum sonrada yıkar ütüler çantaya yerleştirirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…