2012 Ekim Anneleri

selam hanımlaarrr , dün eve boyacı geldi keşif ve fiyat için nolmuş bu millete yaaa fiyatlar fahişşş uçmuş gidiyor üstelik benim ev kutu gibi ,pazarlık tartışmesı derken kabul ettik Allah yardımcımız olsun okadar çok eksiimiz varki daha nasıl yapacaz bilmiyorum ..ama kızımın canı sağolsun Rabbim ödeme kolaylığı verir inşAllah

Sevgili hamisler,
Pazartesi bakirkoy pelitte saat 13.30 14.00 arasi toplaniyoruz,su an icin gelenler ben,artist,felis,sevcanyk ve gadis.sayi artarsa da memnun oluruz tabii ki.butun hamisler toplanalim hadi...tatli dondurma filan yiyip sohbet edicez,bu gobislerle tam bir gorsel solen olacak!kacirmayin.
Bilginize,

süperrr coyotecim,hemen ayarlamayı yaptın.. inşallah aksilik cıkmaz hiçbirimiz için de,tatlı yer tatlı tatlı sohbet ederiz....

iyi buluşmalar bende gelmek isterdim ancak haftaiçi haftasonuda olsa müsait diilimdim

Ooo super zoru bitimissin,Allah razi olsun benimkileri hep annem yapti,bende ona yardim ediyormus gibi yaptim valla:))) bende bi cikip terlik alamadim hala,artik plaj terliklerimle gezerim hastanede:)))

Sabahtan beri ceneniz dusmus oku oku bitmedi...

Asude ogluna kocammmmaaann bir massallaho ne kiz naptin da buyuttun tombisi oyle:))))

kızlar geldim ben yine... bişi sorucam

aranızda halsizlik bazı bazı bas dönmesi böyle bayılma hissi olan var mı ?

bir de benim dün aksamdan bu yana gözlerim karıncalanıyor korktum bir sorayım dedim

bir de benim dün aksamdan bu yana gözlerim karıncalanıyor korktum bir sorayım dedim

benim baş dönmem olmaya başladı canım çok derin nefes almak zorunda kalıyorum nefes darlığı yüzünden ben ona bağlıyorum ama..:18:

ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum ama sen yinede ihmal etme mutlaka dr ile konuş hatta git yada tansiyonuna baktır

uff benımde canımı sıkıyo bu durum acaba tansiyonda mı bi düşüş var ..

o da olabilir bak aklıma gelmemişti tansiyonum normalde de düsüktür benim ama işte bazen cok pimpirikleniyorum sanırım...

ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum ama sen yinede ihmal etme mutlaka dr ile konuş hatta git yada tansiyonuna baktır

bakayım devam ederse baska care yok zaten. sanırım bu hafta eşim gececi onun da stresi olsa gerek geceleri yalnız kalıyorum cok rahat uyuyamıyorum

merhaba kızlar,bugaboo bebek arabasını duydunuz mu bilmiyorum ama ben hamileliğimin başından beri arastırıp durdum bugaboo türkiyeye mailler attım bilgi aldım..

ve bugaboo bee bebek arabası almaya karar verdim,hatta facebookta bugaboo türkiye sayfasından defnoşumun sansına bir de bebek bakım cantasını kazandık..

neyse benim bu kadar ilgili olduğumu gören bugaboo yetkilileri,çalışanları bugün bana bir teklif sundular..

bebeğim dergisine röportaj vermek istermisiniz diye mesaj attılar,dergiyi takip edenler bilir her ay bu dergide bugaboo kullanan anneler tavsiyelerini vs.. yazıyor arabayla ilgili olarak..

bebeğimin yakında doğacağını söyledim ama kabul edip etmemekte kararsızım,eşimle de konuşmadım henüz.. aslında cok isterim ama ne biliym insan çekiniyor binlerce kişinin okuduğu bir dergiye bebeğimle poz vermeye...

siz olsanız ne yapardınız...

selam kızlar herkese..
sohbet bayağı uzamış yine bugün:) oh oh maşallah..
bizde cumartesi gidicez doktora. raporumuzu alıcaz çalışabiliri. ama kararsızım. çalışmayıpta evde dinlenerek mi geçirsem diyorum? ama işte karar veremiyorum. işte de vakit daha kolay geçio. ama büyüdükçe dahada zorlaşıo. bu aralar sağ göğsüm tam altında bi ağrı başladı.kaburgam batıyo resmen:8 ne yapıcağımı bilemedim. defnem sanki dayamış dirseğini yada dizini kalmış orda gibi hissediyrum. canımda yanıo. elimle okşayınca kayıyo ama sonra yine dayanıyo oraya..napıcam bilmiyorum. sürekli oturduğum içinde rahatsız oluyo belki bebeğim? doktora sorup ona göre karar vericem. ama eylül sonuna kadar muhtemelen dayanamıycam gibi görünüyor.
kızıma aldığımız ciciler gelmiş bugün. babası almış evde kargoyu. ben daha görmedim. uyku seti cibinlik vs tk almışmık netten. onlar gelmiş. çok merak ediyorum. yatağını bi kuralımda gözümüz gönlümüz açılsın:) ben daha kendime bişi alamadım. bir tane emzirme sütyeni aldım o kadar. pijama alamadım. kararda veremiyorum. pijama mı yoksa gecelik mi daha kulllanışlı olacak? doğum şekline göre mi değişiyo acaba? fikri olan var mı?

glsshh tatlım hoşgeldin..

artık gelmiyorsun eskisi gibi

bence bi süre daha çalış cnm ben sezeryana karar verirsem eğer 37-38 e kadar gelirim sanırım işe

hem maddi açıdan karım olur,hemde evde sıkılmam

Son düzenleme:
Bazen herşeyi bırakıp alıp başını uzaklara gitmek istersin ama,makinada çamaşırların vardır onları beklersin..Zalimsin hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…