Sevgili hamisler,
Pazartesi bakirkoy pelitte saat 13.30 14.00 arasi toplaniyoruz,su an icin gelenler ben,artist,felis,sevcanyk ve gadis.sayi artarsa da memnun oluruz tabii ki.butun hamisler toplanalim hadi...tatli dondurma filan yiyip sohbet edicez,bu gobislerle tam bir gorsel solen olacak!kacirmayin.
Bilginize,
iyi buluşmalar bende gelmek isterdim ancak haftaiçi haftasonuda olsa müsait diilimdimSevgili hamisler,
Pazartesi bakirkoy pelitte saat 13.30 14.00 arasi toplaniyoruz,su an icin gelenler ben,artist,felis,sevcanyk ve gadis.sayi artarsa da memnun oluruz tabii ki.butun hamisler toplanalim hadi...tatli dondurma filan yiyip sohbet edicez,bu gobislerle tam bir gorsel solen olacak!kacirmayin.
Bilginize,
süperrr coyotecim,hemen ayarlamayı yaptın.. inşallah aksilik cıkmaz hiçbirimiz için de,tatlı yer tatlı tatlı sohbet ederiz....
selam kızlar kuzunun kıyafetlerinin hepsini ütüledim çok şükür bitti sabah 9dan beri yapıyorum şimdi bitti kanepede oturarak ütüleyebildimbiraz bişeyler yiyeyim kendi kıyafetlerime geçicem ve hastane çantamı hazırlıycam kısmetse çok iş varmışta haberim yokmuş:87:giydirmekte nasip olur inş sağlıkla ii günlerde.
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL] pembesi kızlara mavisi erkek bebeklere çok yakışacak bir takım annneler örsünler ..örgü bilmeyenler bana yazabilirler
kızlar geldim ben yine... bişi sorucam
aranızda halsizlik bazı bazı bas dönmesi böyle bayılma hissi olan var mı ?
bir de benim dün aksamdan bu yana gözlerim karıncalanıyor korktum bir sorayım dedim
çoookkk ciciişşşşşş ben maalesef bilmiyorum
benim baş dönmem olmaya başladı canım çok derin nefes almak zorunda kalıyorum nefes darlığı yüzünden ben ona bağlıyorum ama..:18:
bilemedim işte eşim uyuyor olmasa dicem ne yapalım diye korktum gerçekten
kızlar geldim ben yine... bişi sorucam
aranızda halsizlik bazı bazı bas dönmesi böyle bayılma hissi olan var mı ?
bir de benim dün aksamdan bu yana gözlerim karıncalanıyor korktum bir sorayım dedim
uff benımde canımı sıkıyo bu durum acaba tansiyonda mı bi düşüş var ..
ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum ama sen yinede ihmal etme mutlaka dr ile konuş hatta git yada tansiyonuna baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?