2012 Ekim Anneleri

canım gün içinde açıyorum aslında hep okumaya gayret ediyorum. ama şubede işler çok yoğun tam bişi yazıcam araya iş giriyo sonra bakıyorum konunun güncelliği geçmiş yazamıyorum
işte brck canım dediğin doğru sonuna kadar dayanabilsek maddi açıdanda rahat etmiş oluruz ama işte bu göğsümün altına filan giren ağrıya nasıl dayanıcam bilmiyorum oturdukça batıyo. uzanmam lazım ama işte işyerinde öyle bi lüksümüz olmayınca insan herşeyden vazgeçiyo
ben normal doğum istiyorum ama işte daha netleşmedi bakalım..zaman birazcık daha ilerlesin. sen benden bayağı önde olduğun için senin daha çabuk netleşicek, önce alıcaz zaten doğum haberini kısmetse canım:) allahım hayırlısı ile göstersin o günleri.. kuzularımızı kucağımıza alalım artık..

kızlarrr.. durdum durdum son ay çatlaklarım oluştu heraldeee (

çok üzgünümmm göbeğimin sol alt kısmında kırmızımsı mavimsi damar gibi çizgiler belirmiş dün yoktu bugün sıcağı sıcağına çıkmış:18:

inşallah damardır falan diyorum ama pek te benzemiyor,mustela kullanıyordum şimdiye kadar olmadı olmaz heralde diyordummm.. ama oluştuuuu

ne yapabilirm kızlar bu aşamadaaaaaaa,artmasa bariiii suan küçük bir kısımda var ama artarsaaaaa

çok sağol cnm bakalım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..göğüsün altındaki ağrı bendede var cnm bebeğim kaburgalarıma baskı yapıyor.artık oynarkende canımı çok yakıyor..tekme gibi değilde batma şeklinde..aa die inliyorum o derece

çok üzgünümmm göbeğimin sol alt kısmında kırmızımsı mavimsi damar gibi çizgiler belirmiş dün yoktu bugün sıcağı sıcağına çıkmış:18:

inşallah damardır falan diyorum ama pek te benzemiyor,mustela kullanıyordum şimdiye kadar olmadı olmaz heralde diyordummm.. ama oluştuuuu

ne yapabilirm kızlar bu aşamadaaaaaaa,artmasa bariiii suan küçük bir kısımda var ama artarsaaaaa

kızlar geldim ben yine... bişi sorucam

aranızda halsizlik bazı bazı bas dönmesi böyle bayılma hissi olan var mı ?

bir de benim dün aksamdan bu yana gözlerim karıncalanıyor korktum bir sorayım dedim

Benim bazen oluyor tansiyonum dusuyor heralde diyorim bende,ama karicalanma yok,bi doktoruna sor tatlicim.

Sevcanyk cim teklif bana gelmis olsaydikabul etmezdim cunku ben nazardan korkan biriyim,esim de oyle.herkes guzel gozle bakacak diye bisey yok ama bu benim tercihim tatlim,gene en iyi karar senin ve esinin.ama esinle konusmadan cevap yazma,cunku benimki mesela o tur konularda kiyamet koparir:26:

kızzlaaaarrr çatladım ben yaaaa (

durdum durdum son ay olacak işmiydi(

daha dün bişey yoktu bugün mustela süreyim dedim doktora gitmeden,bir de baktım sol alt kısımdan çatlamışım kırmızımsı mavimsi çizgiler oluşmuş

off yaa hemen hemen hergün mustela kullanıyordum sıcaklardan bir kaç gün ihmal etmiştim ondan mı acaba demekten alıkoyamıyorum kendimi...

napabilirm kızlar bu aşamada :18: suan küçük bir kısımda var,çoğalmaması için ne yapmam gerekir acil önerileriniz bekliyorum (

3.bucukta randevum var doktorada soracagım ama sizler neler yaptınız catlamamak için merak ediyorum

Son düzenleme:

ah canım o kızarıkları bende isilik veya kaşıntıdan kızarmıştır diye hiç kaale almamıştım sonra artışlarına ben bile şaşırdım şu an salyangoz kremi kullanıyorum güvendiğim bi aktardan aldım oluşan çatlaklar için birebir dediği için aldım..

kaç kez yazmısım mesajı telaştan

offf yaa...

ben çıkıyorum kızlar kontrole gidiyorum lütfen çözüm önerilerinizi yazın,iyi haberlerle dönerim inş.

evet canım aynen. oynarken canım yanıo artık benimde..kuzularımızın kemikleri iyice güçleniyo çok şükür, bu onun habercisi ama işte allah bize dayanma gücü versin:26:
benimde henüz oluşmadı çatlaklarım. sürekli bakıyorum oldu mu diye? henüz bi hareket yok ama son ayda birden olabiliyomuş tetikte bekliyorum. valla dr çatlıycaksan çatlıycaksın krem yağ şu bu çok fayda etmiyo filan dedi. yinede kullan nemlendir ihmal etme ama çatlıycağın varsa da çatlıycaksın dedi:):) kaçış yok. dedim sağol çok moral verdin

Son düzenleme:

Guzel bir ani olur bence.Tabi bu soruyu anneme sorsak simdi der ki bunun nazari var,gozu var,torunumun 40'i cikmadan kimseye yuzunu gostermicem diyor

gLssHh saglikli gunlerde kullanin cicilerinizi insallah.
uyku seti ve cibinligi makinaya atip yikayacak misin??? :44:
Pijama ve gecelik olayina gelince dogum yapan arkadaslarim gecelikle rahat edersin dediler.Wc'ye vs. kalkarken rahat oluyormus.

34 haftamda idrar yollarım intihaplandı böbreklerim ağrıyor akşam tek doz ilacımı içtim bakalım geçecekmi bol bol su içiyorum.
Birde çok iğrenç olacak biliyorum ama 1 haftadır bende yastığa başıma koyar koymaz ağzımın suyu akmaya başlıyor nasıl akıyor anlatamam. Kalkıyorum siliyorum aynısı tekrar oluyor. Acaba neden bebektenmi ?

Pijama ve gecelik olayina gelince dogum yapan arkadaslarim gecelikle rahat edersin dediler.Wc'ye vs. kalkarken rahat oluyormus.

bende geceliğin daha rahat olcağını düşünüyorum pijama eve geçince daha kullanışlı olabilir ben yanıma 2 tane gecelik almayı düşünüyorum pijama almıcam

benimde idrar yollarımda iltahap olmuştu cnm bende tek dozluk ilaçtan içtim ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama bu önemli bir konuymuş bi arkadaşım yeni doğum yaptı idrar yollarındaki iltahap doğum sırasında çocuğa geçmiş 10 gün hadtanede kaldı bebiş Allahım korusun ama dikkatli olmak lazım seninde aklında bulunsun kontrolleri ihmal etme sakın

canım bende onu düşündüm, ne yapsam diye. paketli gelmiş. daha görmedim tabi ama muhtemelen yıkıycam canım. odasını güzelce temizleyip onlarıda yıkarım. bi sudan geçsin, herşeyi temiz temiz serelim diyorum. izne ayrılınca yapıcam işte tüm temizlik işlerini kısmetse.
bende işte tam bilemediğim için karar veremedim. tecrübeli arkadaşlardan dediğin gibi faydalanmamız lazım.

bende geceliğin daha rahat olcağını düşünüyorum pijama eve geçince daha kullanışlı olabilir ben yanıma 2 tane gecelik almayı düşünüyorum pijama almıcam

özellikle normal doğum için filan gecelik daha rahat olur dediğin gibi. bende gecelik alıcam, işte pijamada alsam mı diye düşünüyorum. bakayım uygun bulursam işte pijama da alıcam. ay buna bile karar vermek çok zormuş

canım bende de oldu iltahaplanma. tek doz ilaç kullandım. geçmedi. sonra bir hafta ntibiotik kullandım. yine geçmedi. tek doz ilaç daha verdi dr. onuda bi daha kullandım. yarın kontrolde tahlil istiycem tekrar bakalım ne aşamda diye.:26: muhtemelen yine geçmemiştir. anlamadım gitti. dr bu sorunu çözmemiz lazım, iltahaplanma erken doğuma bile neden olabilir filan dedi. ama bi türlü çözümlenmiyo o kadar ilaca vs rağmen. en güzeli maydanozu kaynatıp içmek ama işte onuda yapamıyoruz.. bende şaşırdım en yapıcağımı. akıntı ile ilgili olarak canım çokfikrim yok ama nefes almakta zorlanıyosan burundan ki hamilelerin %90ında oluo bu şikayet, istem dışı ağzını aralayarak yatıosundur nefes alabilesin diye, o akıntı ondan kaynaklanabilir. bendede nefes alamama sıkıntısı var. komik olcak ama muhtemelen geceleri horlama boyutuna gelmişimdir kocam bişi demio ama bana öyle geliyo. bu durumu yaşayan var mı aranızda?

selam canım hayırlı haberlerın ıcın sevındım yalnız benımde plasentam asagıda hemde tamamen kapalı olan fakat benım ıkı tane doktorum var ıkısıde oyle kan verılecek falan demedı gerekmezse kan falan verılmıyor.nıye senı korkutuyorlar anlamadım.kanamalı gıtsen bıle doguma gore kan takvıyesı bazen yapılıyor.sande zamanaında cantanı alıp gule oynaya gıdıcen doguma Allahın ıznıyle.

bendede var iltihap kızlar dediklerinin aynısını doktor banada söyledi erken doğum riskini bebeğin enfeksiyon kapma riskini doğuma kadar çözmemiz lazım bu sorunu dedi ama geçmiyo birtürlü ne kullandıysam geçmiyo sağlık ocağındaki ebemde dediki bazılarında hamilelikte çıkıyo ve birtürlü geçmiyo doğumdan sonra geçiyo hiçbişey yapmadan dedi benimkide geçmicek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…