glsshh tatlım hoşgeldin..
artık gelmiyorsun eskisi gibi
bence bi süre daha çalış cnm ben sezeryana karar verirsem eğer 37-38 e kadar gelirim sanırım işe
hem maddi açıdan karım olur,hemde evde sıkılmam
canım gün içinde açıyorum aslında hep okumaya gayret ediyorum. ama şubede işler çok yoğuntam bişi yazıcam araya iş giriyo sonra bakıyorum konunun güncelliği geçmiş yazamıyorum
işte brck canım dediğin doğru sonuna kadar dayanabilsek maddi açıdanda rahat etmiş oluruz ama işte bu göğsümün altına filan giren ağrıya nasıl dayanıcam bilmiyorumoturdukça batıyo. uzanmam lazım ama işte işyerinde öyle bi lüksümüz olmayınca insan herşeyden vazgeçiyo
ben normal doğum istiyorum ama işte daha netleşmedi bakalım..zaman birazcık daha ilerlesin. sen benden bayağı önde olduğun için senin daha çabuk netleşicek, önce alıcaz zaten doğum haberini kısmetse canım:) allahım hayırlısı ile göstersin o günleri..kuzularımızı kucağımıza alalım artık..
kızlar geldim ben yine... bişi sorucam
aranızda halsizlik bazı bazı bas dönmesi böyle bayılma hissi olan var mı ?
bir de benim dün aksamdan bu yana gözlerim karıncalanıyor korktum bir sorayım dedim
kızlarrr.. durdum durdum son ay çatlaklarım oluştu heraldeee(
çok üzgünümmm göbeğimin sol alt kısmında kırmızımsı mavimsi damar gibi çizgiler belirmiş dün yoktu bugün sıcağı sıcağına çıkmış:18:
inşallah damardır falan diyorum ama pek te benzemiyor,mustela kullanıyordum şimdiye kadar olmadı olmaz heralde diyordummm.. ama oluştuuuu
ne yapabilirm kızlar bu aşamadaaaaaaa,artmasa bariiii suan küçük bir kısımda var ama artarsaaaaa
çok sağol cnm bakalım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..göğüsün altındaki ağrı bendede var cnm bebeğim kaburgalarıma baskı yapıyor.artık oynarkende canımı çok yakıyor..tekme gibi değilde batma şeklinde..aa die inliyorum o derece
kızlarrr.. durdum durdum son ay çatlaklarım oluştu heraldeee(
çok üzgünümmm göbeğimin sol alt kısmında kırmızımsı mavimsi damar gibi çizgiler belirmiş dün yoktu bugün sıcağı sıcağına çıkmış:18:
inşallah damardır falan diyorum ama pek te benzemiyor,mustela kullanıyordum şimdiye kadar olmadı olmaz heralde diyordummm.. ama oluştuuuu
ne yapabilirm kızlar bu aşamadaaaaaaa,artmasa bariiii suan küçük bir kısımda var ama artarsaaaaa
merhaba kızlar,bugaboo bebek arabasını duydunuz mu bilmiyorum ama ben hamileliğimin başından beri arastırıp durdum bugaboo türkiyeye mailler attım bilgi aldım..
ve bugaboo bee bebek arabası almaya karar verdim,hatta facebookta bugaboo türkiye sayfasından defnoşumun sansına bir de bebek bakım cantasını kazandık..
neyse benim bu kadar ilgili olduğumu gören bugaboo yetkilileri,çalışanları bugün bana bir teklif sundular..
bebeğim dergisine röportaj vermek istermisiniz diye mesaj attılar,dergiyi takip edenler bilir her ay bu dergide bugaboo kullanan anneler tavsiyelerini vs.. yazıyor arabayla ilgili olarak..
bebeğimin yakında doğacağını söyledim ama kabul edip etmemekte kararsızım,eşimle de konuşmadım henüz.. aslında cok isterim ama ne biliym insan çekiniyor binlerce kişinin okuduğu bir dergiye bebeğimle poz vermeye...
siz olsanız ne yapardınız...
selam kızlar herkese..
sohbet bayağı uzamış yine bugün:) oh oh maşallah..
bizde cumartesi gidicez doktora. raporumuzu alıcaz çalışabiliri. ama kararsızım. çalışmayıpta evde dinlenerek mi geçirsem diyorum? ama işte karar veremiyorum. işte de vakit daha kolay geçio. ama büyüdükçe dahada zorlaşıo. bu aralar sağ göğsüm tam altında bi ağrı başladı.kaburgam batıyo resmen:8 ne yapıcağımı bilemedim. defnem sanki dayamış dirseğini yada dizini kalmış orda gibi hissediyrum. canımda yanıo. elimle okşayınca kayıyo ama sonra yine dayanıyo oraya..napıcam bilmiyorum. sürekli oturduğum içinde rahatsız oluyo belki bebeğim? doktora sorup ona göre karar vericem. ama eylül sonuna kadar muhtemelen dayanamıycam gibi görünüyor.
kızıma aldığımız ciciler gelmiş bugün. babası almış evde kargoyu. ben daha görmedim. uyku seti cibinlik vs tk almışmık netten. onlar gelmiş. çok merak ediyorum. yatağını bi kuralımda gözümüz gönlümüz açılsın:) ben daha kendime bişi alamadım. bir tane emzirme sütyeni aldım o kadar. pijama alamadım. kararda veremiyorum. pijama mı yoksa gecelik mi daha kulllanışlı olacak? doğum şekline göre mi değişiyo acaba? fikri olan var mı?
gLssHh saglikli gunlerde kullanin cicilerinizi insallah.
uyku seti ve cibinligi makinaya atip yikayacak misin??? :44:
Pijama ve gecelik olayina gelince dogum yapan arkadaslarim gecelikle rahat edersin dediler.Wc'ye vs. kalkarken rahat oluyormus.
34 haftamda idrar yollarım intihaplandı böbreklerim ağrıyor akşam tek doz ilacımı içtim bakalım geçecekmi bol bol su içiyorum.
Birde çok iğrenç olacak biliyorum ama 1 haftadır bende yastığa başıma koyar koymaz ağzımın suyu akmaya başlıyor nasıl akıyor anlatamam. Kalkıyorum siliyorum aynısı tekrar oluyor. Acaba neden bebektenmi ?
gLssHh saglikli gunlerde kullanin cicilerinizi insallah.
uyku seti ve cibinligi makinaya atip yikayacak misin??? :44:
Pijama ve gecelik olayina gelince dogum yapan arkadaslarim gecelikle rahat edersin dediler.Wc'ye vs. kalkarken rahat oluyormus.
bende geceliğin daha rahat olcağını düşünüyorum pijama eve geçince daha kullanışlı olabilir ben yanıma 2 tane gecelik almayı düşünüyorum pijama almıcam
34 haftamda idrar yollarım intihaplandı böbreklerim ağrıyor akşam tek doz ilacımı içtim bakalım geçecekmi bol bol su içiyorum.
Birde çok iğrenç olacak biliyorum ama 1 haftadır bende yastığa başıma koyar koymaz ağzımın suyu akmaya başlıyor nasıl akıyor anlatamam. Kalkıyorum siliyorum aynısı tekrar oluyor. Acaba neden bebektenmi ?
selam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi
canım bende de oldu iltahaplanma. tek doz ilaç kullandım. geçmedi. sonra bir hafta ntibiotik kullandım. yine geçmedi. tek doz ilaç daha verdi dr. onuda bi daha kullandım. yarın kontrolde tahlil istiycem tekrar bakalım ne aşamda diye.:26: muhtemelen yine geçmemiştir. anlamadım gitti.dr bu sorunu çözmemiz lazım, iltahaplanma erken doğuma bile neden olabilir filan dedi. ama bi türlü çözümlenmiyo o kadar ilaca vs rağmen. en güzeli maydanozu kaynatıp içmek ama işte onuda yapamıyoruz.. bende şaşırdım en yapıcağımı. akıntı ile ilgili olarak canım çokfikrim yok ama nefes almakta zorlanıyosan burundan ki hamilelerin %90ında oluo bu şikayet, istem dışı ağzını aralayarak yatıosundur nefes alabilesin diye, o akıntı ondan kaynaklanabilir. bendede nefes alamama sıkıntısı var. komik olcak ama muhtemelen geceleri horlama boyutuna gelmişimdir kocam bişi demio ama bana öyle geliyo. bu durumu yaşayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?