canim kolay gelsin.
kan ilaci olarak Gyno Ferro Sanol mu aliyorsun? Ben bunu aliyorum gunde 2 tane.aldiktan sonra 1 saat bir sey yememek mi gerekiyor acaba?
Cunku ben gunde 2 tane almama ragmen degerlerim dusuk,acaba ondan mi...Dr'a sormadim hic nasil almam gerektigi ile ilgili...
kızlar günaydın bende 7 de kalktım dolandım dolandım yok uyku tülleri attım makinaya annemler gelene kadar biraz yumuşasın kiri dedim zaten temizlerde ne yapayım kan ilacı aldım 2 tane birden 1 saat kahvaltıda edemem napıcam bilmem gidip biraz daha dolansam iyi olucak galiba
canım bende de oldu iltahaplanma. tek doz ilaç kullandım. geçmedi. sonra bir hafta ntibiotik kullandım. yine geçmedi. tek doz ilaç daha verdi dr. onuda bi daha kullandım. yarın kontrolde tahlil istiycem tekrar bakalım ne aşamda diye.:26: muhtemelen yine geçmemiştir. anlamadım gitti.dr bu sorunu çözmemiz lazım, iltahaplanma erken doğuma bile neden olabilir filan dedi. ama bi türlü çözümlenmiyo o kadar ilaca vs rağmen. en güzeli maydanozu kaynatıp içmek ama işte onuda yapamıyoruz.. bende şaşırdım en yapıcağımı. akıntı ile ilgili olarak canım çokfikrim yok ama nefes almakta zorlanıyosan burundan ki hamilelerin %90ında oluo bu şikayet, istem dışı ağzını aralayarak yatıosundur nefes alabilesin diye, o akıntı ondan kaynaklanabilir. bendede nefes alamama sıkıntısı var. komik olcak ama muhtemelen geceleri horlama boyutuna gelmişimdir kocam bişi demio ama bana öyle geliyo. bu durumu yaşayan var mı aranızda?
canım bende de oldu iltahaplanma. tek doz ilaç kullandım. geçmedi. sonra bir hafta ntibiotik kullandım. yine geçmedi. tek doz ilaç daha verdi dr. onuda bi daha kullandım. yarın kontrolde tahlil istiycem tekrar bakalım ne aşamda diye.:26: muhtemelen yine geçmemiştir. anlamadım gitti.dr bu sorunu çözmemiz lazım, iltahaplanma erken doğuma bile neden olabilir filan dedi. ama bi türlü çözümlenmiyo o kadar ilaca vs rağmen. en güzeli maydanozu kaynatıp içmek ama işte onuda yapamıyoruz.. bende şaşırdım en yapıcağımı. akıntı ile ilgili olarak canım çokfikrim yok ama nefes almakta zorlanıyosan burundan ki hamilelerin %90ında oluo bu şikayet, istem dışı ağzını aralayarak yatıosundur nefes alabilesin diye, o akıntı ondan kaynaklanabilir. bendede nefes alamama sıkıntısı var. komik olcak ama muhtemelen geceleri horlama boyutuna gelmişimdir kocam bişi demio ama bana öyle geliyo. bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Kizlar su habere bakin,teyzemin biri 100 yillik tarihi esere restorasyon yapayim demis ve cikan sonuc bomba olmus,sabahtan beri teyzemin kabiliyetine guluyorum yaaaaAyyy catliycam simdi...kimsede dememis mi dur annem napan sen diyeee...80'lik teyzenin restorasyon abas hsranla sonuland - Hrriyet Kltr Sanat
ay çok güldüm ya çok yaşa emi
ben de kan ilacını günde 2 tane alıyorum.ama birini sabah birini akşam alıyorum.2 saat öncesinde ve sonasında bişey yememiş olmaya dikkat ediyorum.sabah akşam zor oluyo ayarlamak da bazen unutuyorum.siz ikisini bi seferde mi içiyosunuz merak ettim?
saturnn benim kan ilaci sabah ve aksam ac karnina.
Ama bunun yaninda benim erken dogum riskim oldugu icin baska ilaclarim da var,gunde 6 hapim var ve artik sasirdim ne yapacagimi.Haplardan biri de 4'e bolunup icilmesi gerekiyor etti mi sana gunde 9 kez.Kimi ac karnina kimi tok karnina.4 bilinmeyenli denklem gibi:111:
saturnn benim kan ilaci sabah ve aksam ac karnina.
Ama bunun yaninda benim erken dogum riskim oldugu icin baska ilaclarim da var,gunde 6 hapim var ve artik sasirdim ne yapacagimi.Haplardan biri de 4'e bolunup icilmesi gerekiyor etti mi sana gunde 9 kez.Kimi ac karnina kimi tok karnina.4 bilinmeyenli denklem gibi:111:
ayy sorma ben de şaşırıyorum ne zaman içeceğimi.benim de bi tane hipotiroidi hapım var.senin de çokmuş canım yaa.saat mi kursak napsak bu ilaçlar için
bu arada aklıma gelmişken hipotiroidi olan arkadaşlar vardı sanırım burda.siz hangi ilacı kullanıyosunuz?ben levotiron kullanıyodum.bulamıyorum artık hiç bi yerde.euthyrox varmış sanırım muadili.eczacılar onu verelim diyolar.takip için genel cerrahiye gidiyodum.o da izindeymiş.kadın doğum dr.m kullanmanda bi sakınca yoktur ama sen yine de dr.na sor içimiz rahatlasın diyo.hay Allahım yaa.ben izindeki adama nasıl ulaşayım.hastanedeyken bile zor ulaşıyorum.aynı ilaç işte uğraştırıyo beni.muadilini kullanmak hiç kullanmamaktan iyidir herhalde.şaşırdım kaldım
ayyyy gerçekten komik bir habermiş,kendi kendime kikirdiyorum halateyze baya benzetmiş resmi..
bu bahsettiğiniz nefes darlığı bende de oluyor,özellikle uykuda,bu gece birkaç kere kükreyerek uyandım,uyku apnesi gibi mi nedir:44::44: zaten burnum hamileliğimin başından beri kuru-tıkalı bişey..
çatlakları sevcan sormuştu galiba.. ben düzenli kullanmama rağmen ürünleri çatladım..çatlayınca da artık saldım çayıra mevlam kayıra...yine de sürüyorum ama düzenli değil..
bende de idrarda bol bakteri bol lökosit bol epitel çıktı,tek dozluk ilacı içtim,bir süre sonra bir daha tahlil yapıldı,yine bol bakteri çıktı ama diğerlerinde önünde sayısı yazıyordu,bilmem kaç tane diye.. doktorum da ilaç vermek istemiyorum çokkkk su iç dedi..ben de içiyorum..
ben de size şunu sorayım benim göğüs ucum pütürlü pütürlü,çatlak gibi yani,içinde de beyaz kuru bir kısım görünüyor,o pütürlü kısımda bazı yerler daha koyu renk gibi ve sanki çeksen gelecek gibi tane tane kuru kuru parçalar var.. yani bir sürü etbeni biraraya gelmiş gibi,mesela geçen gün incelerken biri ayrılıverdi ordan,korktum:18::18:
aynen öyle oluyo göğüs uçları.o çatlaklardan süt geliyo sonra işte.ben de bazen beyaz beyaz kuru parçalara denk geliyorum.hatta tutunca geliyo bile elime.ama sanırım onlar bi nevi tıpa görevini görüyo.pek ellememek lazımmış..
ayy sorma ben de şaşırıyorum ne zaman içeceğimi.benim de bi tane hipotiroidi hapım var.senin de çokmuş canım yaa.saat mi kursak napsak bu ilaçlar için
bu arada aklıma gelmişken hipotiroidi olan arkadaşlar vardı sanırım burda.siz hangi ilacı kullanıyosunuz?ben levotiron kullanıyodum.bulamıyorum artık hiç bi yerde.euthyrox varmış sanırım muadili.eczacılar onu verelim diyolar.takip için genel cerrahiye gidiyodum.o da izindeymiş.kadın doğum dr.m kullanmanda bi sakınca yoktur ama sen yine de dr.na sor içimiz rahatlasın diyo.hay Allahım yaa.ben izindeki adama nasıl ulaşayım.hastanedeyken bile zor ulaşıyorum.aynı ilaç işte uğraştırıyo beni.muadilini kullanmak hiç kullanmamaktan iyidir herhalde.şaşırdım kaldım
Canim bende levo 75 lik kullaniyordum sonra o kalkti doktorum da euthyrox yazdi endokrin doktoru bu,yalniz euthyroxda da 75 lik yok 50+25lik iki hap aliyorum toplamda gene aynisi oluyor yani bana boyle dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?