2012 Ekim Anneleri

ben de kan ilacını günde 2 tane alıyorum.ama birini sabah birini akşam alıyorum.2 saat öncesinde ve sonasında bişey yememiş olmaya dikkat ediyorum.sabah akşam zor oluyo ayarlamak da bazen unutuyorum.siz ikisini bi seferde mi içiyosunuz merak ettim?

ayy ben de sanırım horlamaya başlıyorum uyurken ilk hamileliğimde de olmuştu son aylarda şaşırmıştım ben de.doğumdan sonra geçmişti ama.şimdi yine horluyorum sanki biraz biraz.nefes almakta zorlanıyorum sanırım.çok ilginç yaa

Son düzenleme:
arkadasım arıfe gunu dogum yaptı ,kuzende 15 eylulden sonra beklıyoruz dıyo cevremdekıler patır patır dogurdukca bende kendımı yalnız hıssetmeye basladım ve onların zamanı gecıyor sankı benım zaman gecmıyo,daha agustosun cıkmasına 1 hafta var sonra eylul var offfffffffffffffffffffffffffff gıttıkçe sabırsızmı oluyorum acabaaa:26::26::26:

Evet nefes sorunum hep olmuştur burnumdan amaliyat olduğum halde yine devam ediyor. Hamileliğimde çok rahat çalışıyordum ama bu rahatsızlık beni kötü yaptı zor çalışıyorum inşallah biranönce geçer 2 lt. su içtim bu saate kadar. Çocuğa geçmesini de yeni öğrendim bu kötü oldu şimdi

Masumiyet al al bitiremedin şu kıza yavrum yaa
Okadar çok alıyosun ki inşallah arada kullanmadıkların çıkmasss
Hepside çok güzeller ama

mertuğ odanıza bayıldım..bebek odası almamakla mükemmel bi seçim yapmışsın...çünkü çok gereksiz geliyo bana.genç odası görünümünde olanlar daha şık...uzun ömürlü

Son düzenleme:

ayyyy gerçekten komik bir habermiş,kendi kendime kikirdiyorum hala teyze baya benzetmiş resmi..

bu bahsettiğiniz nefes darlığı bende de oluyor,özellikle uykuda,bu gece birkaç kere kükreyerek uyandım,uyku apnesi gibi mi nedir:44::44: zaten burnum hamileliğimin başından beri kuru-tıkalı bişey..

çatlakları sevcan sormuştu galiba.. ben düzenli kullanmama rağmen ürünleri çatladım..çatlayınca da artık saldım çayıra mevlam kayıra...yine de sürüyorum ama düzenli değil..

bende de idrarda bol bakteri bol lökosit bol epitel çıktı,tek dozluk ilacı içtim,bir süre sonra bir daha tahlil yapıldı,yine bol bakteri çıktı ama diğerlerinde önünde sayısı yazıyordu,bilmem kaç tane diye.. doktorum da ilaç vermek istemiyorum çokkkk su iç dedi..ben de içiyorum..

ben de size şunu sorayım benim göğüs ucum pütürlü pütürlü,çatlak gibi yani,içinde de beyaz kuru bir kısım görünüyor,o pütürlü kısımda bazı yerler daha koyu renk gibi ve sanki çeksen gelecek gibi tane tane kuru kuru parçalar var.. yani bir sürü etbeni biraraya gelmiş gibi,mesela geçen gün incelerken biri ayrılıverdi ordan,korktum:18::18:

ayy sorma ben de şaşırıyorum ne zaman içeceğimi.benim de bi tane hipotiroidi hapım var.senin de çokmuş canım yaa.saat mi kursak napsak bu ilaçlar için

bu arada aklıma gelmişken hipotiroidi olan arkadaşlar vardı sanırım burda.siz hangi ilacı kullanıyosunuz?ben levotiron kullanıyodum.bulamıyorum artık hiç bi yerde.euthyrox varmış sanırım muadili.eczacılar onu verelim diyolar.takip için genel cerrahiye gidiyodum.o da izindeymiş.kadın doğum dr.m kullanmanda bi sakınca yoktur ama sen yine de dr.na sor içimiz rahatlasın diyo.hay Allahım yaa.ben izindeki adama nasıl ulaşayım.hastanedeyken bile zor ulaşıyorum.aynı ilaç işte uğraştırıyo beni.muadilini kullanmak hiç kullanmamaktan iyidir herhalde.şaşırdım kaldım

Canim bende levo 75 lik kullaniyordum sonra o kalkti doktorum da euthyrox yazdi endokrin doktoru bu,yalniz euthyroxda da 75 lik yok 50+25lik iki hap aliyorum toplamda gene aynisi oluyor yani bana boyle dedi doktor.

aynen öyle oluyo göğüs uçları.o çatlaklardan süt geliyo sonra işte.ben de bazen beyaz beyaz kuru parçalara denk geliyorum.hatta tutunca geliyo bile elime.ama sanırım onlar bi nevi tıpa görevini görüyo.pek ellememek lazımmış..

bende hashimoto tiroid var.. h.içi 50lik euthyrox .h.sonu da 75lik euthyroz alıyorum,çok şükür hiç aralıkların dışına çıkmadım,çokkkk korkmuştum başlarda.

bu arada levotiron kaldırılalı baya oluyor hatta haberlere bile çıktı satıştan çekildi toplatıldı diye.. sana niye hala onu vermiş doktorun anlamadım,enteresan...

slm kızlar yorgunluktan bayılıyorum sadece konsol süslerimi falan yerleştirdim ama çok yoruldum baya kaynatmışsınız evet doktoruma sordum aynı anda 2 adet birden kan ilacı alıyorum plasentam içinde doktorum korkutmuyor olabilecek ihtimalleri söylüyor hayırlısı allahtan
yatak odam misafir odam bitti oturma odası tülünü attık sular kesildi yatışıyoruz inşallah gelir de duş alıp hazırlanıcaz doğum günümüz 9 da kayananamda diğer hazırlıkları yapıyor sadece halılarım hafta içi yıkanacak tüller camlar bitti şükür size iyi muhabbetler

Canim bende levo 75 lik kullaniyordum sonra o kalkti doktorum da euthyrox yazdi endokrin doktoru bu,yalniz euthyroxda da 75 lik yok 50+25lik iki hap aliyorum toplamda gene aynisi oluyor yani bana boyle dedi doktor.

sağolasın canım..ben de euthyrox alcam artık dr. izinden dönünce sorarım dr.a da.kullanmam lazım bu ilacı çünkü.100lük kullanıyorum ben de.senin tsh değerlerin nasıl?benim en son 3,04 falan çıkmıştı.normal sınırlarda ama geçen aya göre yükselmiş biraz.bakalım bu ay nasıl çıkcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…