sağolasın canım..ben de euthyrox alcam artık dr. izinden dönünce sorarım dr.a da.kullanmam lazım bu ilacı çünkü.100lük kullanıyorum ben de.senin tsh değerlerin nasıl?benim en son 3,04 falan çıkmıştı.normal sınırlarda ama geçen aya göre yükselmiş biraz.bakalım bu ay nasıl çıkcak?
sağolasın canım..ben de euthyrox alcam artık dr. izinden dönünce sorarım dr.a da.kullanmam lazım bu ilacı çünkü.100lük kullanıyorum ben de.senin tsh değerlerin nasıl?benim en son 3,04 falan çıkmıştı.normal sınırlarda ama geçen aya göre yükselmiş biraz.bakalım bu ay nasıl çıkcak?
Ben elledim galiba o tipalariiyoldum
bende hashimoto tiroid var.. h.içi 50lik euthyrox .h.sonu da 75lik euthyroz alıyorum,çok şükür hiç aralıkların dışına çıkmadım,çokkkk korkmuştum başlarda.
bu arada levotiron kaldırılalı baya oluyor hatta haberlere bile çıktı satıştan çekildi toplatıldı diye.. sana niye hala onu vermiş doktorun anlamadım,enteresan...
çalışmak zor değil ama sabah 7 bucuktan akşam 7 ye kadar sürekli ayakta veya oturu pozisyonda durmak yoruyo beni gün içinde uzanma ihtiyacı duyuyorum hadi eve gittiğim zaman dinlenebilsem onada razıyım. eve git yemek yap ye bide ben ingilizce kursuna gidiyorum her akşam otur onu çalış veya kursa git. 12 olmadan sırtım yer görmüyo ve artık dayanamıyo sanırımallahım bütün çalışanlara yardım etsinn...
Canım seni tebrik ediyorum... Gerçekten dayanılması çok güç birşeyin altından kalkıyorsun. Elbet artık yoruluyorsundur ama bu zamana kadar getirmişsin. Artık izine de çıkar dinlenirsin biraz
kızlar geldim ben yine... bişi sorucam
aranızda halsizlik bazı bazı bas dönmesi böyle bayılma hissi olan var mı ?
bir de benim dün aksamdan bu yana gözlerim karıncalanıyor korktum bir sorayım dedim
kızlarrr.. durdum durdum son ay çatlaklarım oluştu heraldeee(
çok üzgünümmm göbeğimin sol alt kısmında kırmızımsı mavimsi damar gibi çizgiler belirmiş dün yoktu bugün sıcağı sıcağına çıkmış:18:
inşallah damardır falan diyorum ama pek te benzemiyor,mustela kullanıyordum şimdiye kadar olmadı olmaz heralde diyordummm.. ama oluştuuuu
ne yapabilirm kızlar bu aşamadaaaaaaa,artmasa bariiii suan küçük bir kısımda var ama artarsaaaaa
ay aklıma akşam asistan kız geldi gadis..
kız öyle dalmışki normalde beni tanıyo ama tanımadı.doktoru bekliyorum dosyamı alacak gebelik varmı dedi.dosya açalım size dedi
dedim karşında 35 haftalık gebe var
Kızlarr biz doktordan geldikoğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş
Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuşzaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi
Aslında artık gelse de olur gayet iyi durumda kilosu ve gelişimi,endişeniz olmasın dedi
10 eylülde tekrar gideceğiz ve bir aksilik olmazsa 20 eylül perşembe en geç biz bu işi bitirelim dedi doktorumuz
Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdandarısı tüm arkadaşların başına...
kızlar bir de ben esim gececiyken rahat uyuyamıyorum. sanki evde birileri dolasıyor gibi geliyor bazen... kötü rüyalar görüyorum ve cok gerçekçi geliyor size de oluyor mu böyle
Benimde ayaklarim kocaman oldular cok sistiler bir de aciyorlar bilek kayboldu ayagimi bukemiyorum benim gibi ayaklari sisen var mi kizlar?
Benimde ayaklarim kocaman oldular cok sistiler bir de aciyorlar bilek kayboldu ayagimi bukemiyorum benim gibi ayaklari sisen var mi kizlar?
masumiyet benim ayaklarım şişmiyor da sabah uyanınca ellerim çok şişmiş oluyor,aynı rahmetli ümit ustanın elleri gibi,dolma dolma köfte köfte oluyor ellerim..(bir de tırnak kemirenlerdenim ben,kısacık tırnaklarım,resmen içine gömülmüş oluyor)baya acıyor,ellerimi kapatamıyorum,gün içinde açılıyor,iniyor..tuzu da hemen hemen hiç kullanmıyorum ama oluyor demek ki...
Masumcum cok mu tuzlu yiyosun acaba?ya da cok ayakta mi duruyosun?dinlendirince inmiyor mu?
hoşgeldin canım evine
ben çok fazla tuz tüketmediğimden daha hiç şişim olmadı..
dr her gittiğimde kontrol ediyor şişin yok çok güzel diyorr..
ben de tuz tüketmiyorum ve yürüyüş yapıyorum dedim ancak o şekilde önleyebilirsin zaten dedi..
aklında bulunsun tuzdan uzak durmaya çalış canımm..
bende tuzlu yiyorum ama şükür hiç şişme olmadı bende kızlar
alyansım eskiden nasılsa hala aynı çok rahat takılıyor çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?