2012 Ekim Anneleri

cimeka, minataha, Coyote, Masumiyet, aazzrraa, edammm, saturnn, evimicin, aycaca, sekerlik16, leyli2212, mavitan

çalışmak zor değil ama sabah 7 bucuktan akşam 7 ye kadar sürekli ayakta veya oturu pozisyonda durmak yoruyo beni gün içinde uzanma ihtiyacı duyuyorum hadi eve gittiğim zaman dinlenebilsem onada razıyım. eve git yemek yap ye bide ben ingilizce kursuna gidiyorum her akşam otur onu çalış veya kursa git. 12 olmadan sırtım yer görmüyo ve artık dayanamıyo sanırım allahım bütün çalışanlara yardım etsinn...

Rica ederim saturncum,ben en son degerim 2 idi galiba,bak cimekada euthyrox kullaniyormus,ben de haftasonu 100 aliyorum bu arada.

Ben elledim galiba o tipalarii yoldum

laf aramızda ben de banyodan sonra baktım beyaz beyaz çıkıyolar.hoşuma gitti yoldum ben de ama şimdi bakınca uçları ıslak ıslak görünüyo.henüz akan bişey yok ama bebişimin sütü boşa akcak diye korkuyorum.ilk hamileliğimde son zamanlarda hep akmıştı çünkü..

ben uzun süredir kullanıyorum levotironu.aylar önce aldığım ilaç yeni bitti yani.eczanede de yok artık denilince dr.a sorayım dedim.o da bana böyle dedi işte.neyse ben de artık euthyroxa geçerim.teşekkürler cvplar için..

Canım seni tebrik ediyorum... Gerçekten dayanılması çok güç birşeyin altından kalkıyorsun. Elbet artık yoruluyorsundur ama bu zamana kadar getirmişsin. Artık izine de çıkar dinlenirsin biraz

Canım seni tebrik ediyorum... Gerçekten dayanılması çok güç birşeyin altından kalkıyorsun. Elbet artık yoruluyorsundur ama bu zamana kadar getirmişsin. Artık izine de çıkar dinlenirsin biraz

sağol canım aynen bu günlere geldik çok şükür allah yardımcımız olsun hepimizinde sapa sağlim getirelim evlatlarımızı dünya ya..

koptu galiba benim belim artık , sırtımda omurlar ayrıldı gibi geliyor

Allah'ım şu 1 günü de sağ selamet geçirmeyi nasip etsin ölüyorum ağrıdan bugün

Benimde ayaklarim kocaman oldular cok sistiler bir de aciyorlar bilek kayboldu ayagimi bukemiyorum benim gibi ayaklari sisen var mi kizlar?

masumiyet benim ayaklarım şişmiyor da sabah uyanınca ellerim çok şişmiş oluyor,aynı rahmetli ümit ustanın elleri gibi,dolma dolma köfte köfte oluyor ellerim..(bir de tırnak kemirenlerdenim ben,kısacık tırnaklarım,resmen içine gömülmüş oluyor)baya acıyor,ellerimi kapatamıyorum,gün içinde açılıyor,iniyor..tuzu da hemen hemen hiç kullanmıyorum ama oluyor demek ki...

kızlar geldim ben yine... bişi sorucam

aranızda halsizlik bazı bazı bas dönmesi böyle bayılma hissi olan var mı ?

bir de benim dün aksamdan bu yana gözlerim karıncalanıyor korktum bir sorayım dedim

canım ben de oluyor ara ara..özellikle bugün çok halsizim ama bende düşük tansiyon var..ne zaman ölçtürsem 9 a 5 - 8 e 4 falan çıkıyor..

yapabilecek hiç birşey yok malesef..engellenmiyor dr umun dediğine göre..bende çatlamaya başladım üstelik daha 1 kilo bile almadım

en son ki muaynemde benim de başıma geldi..dr um nöbetçiydi asistanı kendi asistanı değildi..
muayneden önce tansiyonumu ölçecek bana diyor ki gebelik var mı
eşimle birbirimize bakıp güldük nerdeyse doğurucam gebelik var mı diyor

maşallah maşallah oğluşuna allah nazarlardan saklasın paşanı

kızlar bir de ben esim gececiyken rahat uyuyamıyorum. sanki evde birileri dolasıyor gibi geliyor bazen... kötü rüyalar görüyorum ve cok gerçekçi geliyor size de oluyor mu böyle

benim de eşim 2 günde bir gece görevinde oluyor..ben tek kalmıyorum çünkü sonlardayız tek kalmamız lazım..
ya kardeşim bende kalıyor ya da ben anneme geçiyorum..sen de tek kalmamaya çalış..

kızlar geçmişi okudum alıntıları yaptım ama eksikler var sanırım arada kaynayan..
muayneden dönen bütün arkadaşların bebişlerine kocaman bir maşallah

bizim de pazartesi akşamı dr umuz nöbetçi muayneye gidicez şimdiden gün sayıyoruz 2 hafta oldu oğluşumuzu özledik

bu arada bebişimin bütün kıyafetlerini yıkadım bütün ev dalin kokuyor
sıra ütülemeye geldi minicik şeyler nasıl ütülenecek bilmiyorum..

Benimde ayaklarim kocaman oldular cok sistiler bir de aciyorlar bilek kayboldu ayagimi bukemiyorum benim gibi ayaklari sisen var mi kizlar?

hoşgeldin canım evine

ben çok fazla tuz tüketmediğimden daha hiç şişim olmadı..
dr her gittiğimde kontrol ediyor şişin yok çok güzel diyorr..

ben de tuz tüketmiyorum ve yürüyüş yapıyorum dedim ancak o şekilde önleyebilirsin zaten dedi..

aklında bulunsun tuzdan uzak durmaya çalış canımm..

bende tuzlu yiyorum ama şükür hiç şişme olmadı bende kızlar
alyansım eskiden nasılsa hala aynı çok rahat takılıyor çıkıyor

Ayaklarimin resmini cektim esimden laptopu alabilirsem yukleyecem
Benim elimde sisti ama cok degil uzun suredir alyansimi takamiyorum tuzu tamamen kesmedim ama. Azalttim ufff. Yaa kendimi iyice cirkin hissediyorum artik

Masumcum cok mu tuzlu yiyosun acaba?ya da cok ayakta mi duruyosun?dinlendirince inmiyor mu?

Valla cok tuzlu da yemiyorum ki kiloda aldim tabi butun yuk ayaklarda benim hamileligim boyle oluyor demek ki herkesin sikayeti farkli

hos buldum canim cok sukur sag saglim donduk kizimla beni uzmedi oralarda gelmek istemedi
Tamamen kesemem tuzu yaaa yuruyus yaparken zorlaniyorum ayaklar hep isyanda ayakta 1 saat anca kalabiliyorum

benimde ayaklar aynı durumda canım, tuzu kestim ama şişme yinede oluyor. özellikle bir gün dinlendiremediysem ertesi sabah inmemiş oluyor. akşamları fırsatım oldukça yarım saat soğuk suya koyuyorum o da iyi geliyor canım sende dene istersen. en rahat haftasonu yüzmeye gittiysem oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…