hos buldum canim cok sukur sag saglim donduk kizimla beni uzmedi oralarda gelmek istemedi
Tamamen kesemem tuzu yaaayuruyus yaparken zorlaniyorum ayaklar hep isyanda ayakta 1 saat anca kalabiliyorum
canım yaa çok ağrımıyordur umarım..
ayaklarını biraz yüksekte tutmaya çalış..
fazla ayakta kalma allah korusun varisin olmasın..
slm kızlar yorgunluktan bayılıyorum sadece konsol süslerimi falan yerleştirdim ama çok yoruldum baya kaynatmışsınız evet doktoruma sordum aynı anda 2 adet birden kan ilacı alıyorum plasentam içinde doktorum korkutmuyor olabilecek ihtimalleri söylüyor hayırlısı allahtan
yatak odam misafir odam bitti oturma odası tülünü attık sular kesildi yatışıyoruz inşallah gelir de duş alıp hazırlanıcaz doğum günümüz 9 da kayananamda diğer hazırlıkları yapıyor sadece halılarım hafta içi yıkanacak tüller camlar bitti şükür size iyi muhabbetler
Benimde ayaklarim kocaman oldular cok sistiler bir de aciyorlar bilek kayboldu ayagimi bukemiyorum benim gibi ayaklari sisen var mi kizlar?
kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum kısmetse benımde oğlum olacak eşim rüzgar isminin yanına birde tan ismini koymak istiyor sizce rüzgar tan ismi nasıl birde anlamlarında biraz benzerlik var
rüzgar:Zaman, devir. 2. Dünya, alem. 3. Talih
tan:Güneş doğmadan önceki alacakaranlık, şafak vakti. 2. Sabah, akşam esen serin esinti.
sizce rüzgar tan nasıl
elisa mı?ilk defa duydum cennet kapısında bekleyen melek mi demekmiş?yabancı isimlere benziyo.zaten internette baktığında her isim cennette bir nehir,yok cennet kapısı falan bi sürü anlam yazmışlar.doğru olduğunu düşünmüyorum bunların hiç.
esila da sanırım arapçada akşam vakti demek.isim olarak kullanlmıyomuş..
evet elisa bende ilk kez teyzemden duydum netten baktığımdada hz.zekeriyanın hanımının ismi dışında başka başka anlamlar yüklenmişti. aynen farklı isimler ancak hepsinin anlamı aynı.iyi araştırmakta fayda var gerçekten.
Masumiyet canım seni çok iyi anlıyorum.benim de ilk hamileliğimde böyleydi ayaklarım.bu sefer başıma gelecekleri bildiğimden ayaklarımı sallandırarak oturmuyorum uzun zamandır.eğer oturmak zorunda kalıyosam mutlaka akşam yastık koyup ayaklarımın altına öyle yatıyorum.tuzu tamamen kesemedim ben.normal tuzlu yiyorum ki önceden baya tuzlu yerdim.bu hamileliğimde çok fazla şişliğim olmadı.şiştim tabi yine de ama ilkine göre baya az.sen de mutlaka ayaklarını uzatarak otur.bi de eşin yapabiliyosa masaj yapsın.çok iyi geliyo..
canım bende hiç şişlik olmuyor ve sana sadece karpuz öneriyorum inan çok memnun kalacaksın ben her öğünde bir dilimi tabağa kesip yemeğin yanında yiyorum hatta günde yarım karpuzu nerdeyse bitiriyorumgünde 2,5 litre su ve karpuza doğuma kadar devam diyor doktorum...çok fazla tuvalete çıkarıyorum lakin idrarım hep su şeklinde nacizane tavsiyem karpuzu biraz daha arttır bende epey etkili oluyor inş. sende memnun kalırsın
canım öncelikle tatilden hoşgeldin herşeyin yolunda olmasına sevindim ancak ayakların :18: tuzlu su iyi gelir diye biliyorum tatildende döndün deniz suyu iyi gelmiş olmalıydı. ne yapılır bilemiyorum ayak şişliğine ama yürümek bile çok zor olmalı. allah yardımcın olsun neyseki az kaldı doğurcaz hepsi geçicek
kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum kısmetse benımde oğlum olacak eşim rüzgar isminin yanına birde tan ismini koymak istiyor sizce rüzgar tan ismi nasıl birde anlamlarında biraz benzerlik var
rüzgar:Zaman, devir. 2. Dünya, alem. 3. Talih
tan:Güneş doğmadan önceki alacakaranlık, şafak vakti. 2. Sabah, akşam esen serin esinti.
sizce rüzgar tan nasıl
benim de tavsiyem,aktardan doğal tuz alıp günde birkaç kez ayaklarını bu suya basman. Doğal tuz iri taneli olduğundan önce az miktar sıcak suda çözdür sonra soğutursun, buz bile atabilirsin biraz. Çok geçmiş olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?