2012 Ekim Anneleri

hos buldum canim cok sukur sag saglim donduk kizimla beni uzmedi oralarda gelmek istemedi
Tamamen kesemem tuzu yaaa yuruyus yaparken zorlaniyorum ayaklar hep isyanda ayakta 1 saat anca kalabiliyorum

maşallah ece prensese

tuzu tamamen bende kesmedim ama mümkün olduğunca az tüketiyorum ama ben hamile kalmadan öncede az tüketirdim..

ayakta kalmamaya ve sandalyede oturmamaya çalış..ayakların salkmasın yere düz uzatmaya yada biraz yüksek tutmaya çalış..
iyi gelir ayaklarına..

tamam guzel soylemıssınde ıhtımallerı dusunecek olursak cok kotu senaryolar cıkarabılıyorlar oyuzden nıye sana bunları soyluyor dedım.kan alıcan falan bunları soylemek bıle senı bılmem ama benı rahatsız edıyor.ayrıca kan kaybetmek fıkrı bence korkmak ıcın yeterlı.ben doktoruma sordum bana kanamayla gelsen bıle kan vermeyebılırız degerlerıne baglı,dogumu bıle kac hafta gecıktırıyoruz oyle hemen kanama var dıye dogum olacak dıye bısey yok dedı.ve bana son olarak soyledıgı bunları bırakında doktorlar dusunsun sız degıl dedı bana kızdı.oyuzden senın doktoruna sasırdım canım.umarım dedıgımız gıbı olur ve neseyle gule oynaya gıderız doguma bızde herkes gıbı

Masumiyet canım seni çok iyi anlıyorum.benim de ilk hamileliğimde böyleydi ayaklarım.bu sefer başıma gelecekleri bildiğimden ayaklarımı sallandırarak oturmuyorum uzun zamandır.eğer oturmak zorunda kalıyosam mutlaka akşam yastık koyup ayaklarımın altına öyle yatıyorum.tuzu tamamen kesemedim ben.normal tuzlu yiyorum ki önceden baya tuzlu yerdim.bu hamileliğimde çok fazla şişliğim olmadı.şiştim tabi yine de ama ilkine göre baya az.sen de mutlaka ayaklarını uzatarak otur.bi de eşin yapabiliyosa masaj yapsın.çok iyi geliyo..

Benimde ayaklarim kocaman oldular cok sistiler bir de aciyorlar bilek kayboldu ayagimi bukemiyorum benim gibi ayaklari sisen var mi kizlar?

canım bende hiç şişlik olmuyor ve sana sadece karpuz öneriyorum inan çok memnun kalacaksın ben her öğünde bir dilimi tabağa kesip yemeğin yanında yiyorum hatta günde yarım karpuzu nerdeyse bitiriyorum günde 2,5 litre su ve karpuza doğuma kadar devam diyor doktorum...çok fazla tuvalete çıkarıyorum lakin idrarım hep su şeklinde nacizane tavsiyem karpuzu biraz daha arttır bende epey etkili oluyor inş. sende memnun kalırsın

kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum kısmetse benımde oğlum olacak eşim rüzgar isminin yanına birde tan ismini koymak istiyor sizce rüzgar tan ismi nasıl birde anlamlarında biraz benzerlik var

rüzgar:Zaman, devir. 2. Dünya, alem. 3. Talih

tan:Güneş doğmadan önceki alacakaranlık, şafak vakti. 2. Sabah, akşam esen serin esinti.

sizce rüzgar tan nasıl

bir yerde ateş alev bora yıldırım tufan rüzgar gibi olumsuz koşullar içeren doğa isimlerinin konulmasının sakıncalı olduğunu okumuştum..

karpuz çok yedim tatildeyken bıktım karpuzdan asudecim yaaa biz iki kişi bitiremeyiz zaten ayaklarımı sallandırarak oturuyorum genelde uzatamıyorum şu bilgisayar belasından karnıma da koymuyorum zararı olur diye eşim de hayatta masaj yapmaz keske yapsa ama

offfff canim yaa ben de 30.haftamda boyleydim.
Doktorum kan-idrar tahlili yapmisti sadece kanim az cikmisti,igne vermisti.Gunde 1,5 saat yuruyus yapacaksin demisti ayaklarda biriken o su o zaman dagilirmis.
Ben yurumemistim tabi cok aciyordu cunku.Soguk su yapiyordum ayaklarima,uzatiyordum,evin icinde minik turlar atiyordum.
Bir an once iner insallah canim.

deniz iyi geliyordu yüzüyordum o günü iniyordu ayaklarım ertesi günü yine şişiyordu maalesef yürümek zorluyor hemen ayak tabanlarım agrıyor bi de yeni moda belim agrımaya başladı öyle hamileler bol bol yürüyüş yapsın deniliyorda benim için ızdırap oluyor

"Rüzgar, bazen eser rahatlarız bazen eser kaçacak yer ararız " insanların isimlerine benzediğini duymuştum onun için isim koyarken çok iyi düşünün derler .cnm ama bana göre niyet önemli hatta yemişim niyetide kulağa hoş geliyo sen sevmişsin eşin sevmiş bitti

ne kotu gorunuyor dimi canım sizinle buluştuğumdan beri daha da şiştiler sanki çarşamba gidicem Ali Paşaya yine tahliller isteyecektir kan idrar onlarda da bir sorun çıkmaz inşallah
canım biz ne zaman daha sık gitmeye başlayacaz doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…