2012 Ekim Anneleri

32.haftadan itibaren 2 haftada 1 görmek istiyor.

biz çok beğendik sevdik cnm inş koymak nasip olur

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? gecmisi okuyamadim pek aralardan bir kac sayfa baktim umarim herkescikler iyidir. ben cok yoruldum bugun ikeaya gittik kendimizede bebisede yatak ivir zivir falan aldik aman ne yorucu oralarda dolanmak valla cok yoruldum.

ama değer dimi canım :) insan nasılda mutlu oluyor yavrusuna bişeyler aldığında eve gelip aldıklarıma bakınca yorgunluk falan kalmıyor valla

Ah yazık sanaaa... Çok geçmiş olsun Masumiyet. Umarım en kısa zamanda iner şişlerin.

masumiyet canim cok gecmis olsun ya, neden o kadar sistiki öyle

Doğumdan sonra anca inerler diye düşünüyorum 5. ayımdan beri habire büyüdüler çünkü eski ayakkabılara hiç sığamıyorum inşaallah inecekler eski güzel haline dönecekler

ama değer dimi canım :) insan nasılda mutlu oluyor yavrusuna bişeyler aldığında eve gelip aldıklarıma bakınca yorgunluk falan kalmıyor valla

gercekten öyle , besime aldigim ilk seyler, baktikca bakasim geliyor, esimde yatagini alirken diyor bak simdi evimize kucuk bir insanin daha katilacagini daha iyi anladim diye

Doğumdan sonra anca inerler diye düşünüyorum 5. ayımdan beri habire büyüdüler çünkü eski ayakkabılara hiç sığamıyorum inşaallah inecekler eski güzel haline dönecekler

tabi ki öyle olacak canım benim onlar inecekler sende rahatlayacaksın inş. ablamında çok şişmişti elleri ayakları öyle ki mucizevi bir şekilde 2. gün inmişti çok şaşırmıştım...hastaneye giderken 42 numara terlikle gitmişti ama çıkarken terlikler ayağına büyük gelmişti :)

evet bitti ama bende bittim şimdi oturdum temizlikte yaptım tüm evi süpürdüm sildim tozları aldım yemek yaptım kalçalarım çok feci ağrıyor topalllıyorum adeta çok yordum kendimi diye eşimde kızdı sofrayı falan topladı daha bulaşık makinesi boşalacak ama yarın yaparım ayakta duramıyorum ben bu gece doğurmazsam iyi.
çantamı hazırladım kızlar içim rahatladı yatak odasında kapının yanında duruyor benimde terliğim eksik bide bebeğin bezi yok onlar kaldı.bu gece doğurursam kışlık terliklerim var onları giyerim heralde:83:

merhaba arkadaşlar,
bugün sonunda bebişimin bir çok ihtiyacını aldık,hepsini mini damla osmanbey mağazasından aldık.Her şey var, ve malı çok kaliteli, personel çok güleryüzlü, anne bebek için her şeyi bir kerede bulabildik, resimleri ekledim ....şiddetle öneririm...umarım kızım hayırlısıyla giyer....

masumiyet mutlaka bol tuzlu suda beklet ayaklarını ve sonrada eşin yaparsa sana güzel bir masaj yapsın ve gece ayaklarını dikerek yukarı uyumaya çalış...çok geçmiş olsun

inşaallah canım yaa çok moralim bozuluyor bu yeni hallerime bir türlü alışamadım bir de komşular beni gördüklerinde hep ayağımı gösterip o ayaklar ne öyle ne kadar şişmiş diyorlar hatta birbirlerine gösterip ahh vahh ediyorlar benimde cinlerim tepeme çıkıyor tabi kimse kimsenin halinden anlamıyor Geçende kayınvalidemin komşusu bana dedi ki sen irileşmişsin acaba bebekte iri mi olucak diyor bebeğin kilosu kaçmış onu soruyor ayyy nasıl moral bozuyor bu insanlar böyle hiç hamile olduğum hassas olduğum ve bu durumun geçici olduğu akıllarına gelmiyor

sanki kendileri yaşamadı zamanında bu durumu tuhaf insanlar işte hiç takma boşver tatlım ne kadar kilo da alsak oramız buramız da şişse biz hamileyiz ve yavrularımızı kucağımıza alınca hepsi geçecek...biz anne olacağız anneler her halleriyle güzeldir

insanlar gerçekten çok moral bozuyo.bana da neler diyolar.çok şişmişsin falan hamile halimizle moral olacak yerde moral bozuyolar..hiç takmamak lazım onları canım..o şişliklerin doğumdan sonra nasıl indiğine inanamayacaksın.ben durup durup ayaklarıma bakıyodum.benim ayaklarım bu kadar küçük müymüş diye..hele aldığın kiloların çoğu ödem yüzünden olduğu için uçup gidecek 1 haftaya.hiç moralini bozma sen...

canım bendede yoktu 15 -20 gün önce çatladı. bende önce yok değildir falan dedim ama baya baya catlak. gerçiben hiç bişey sürmüyordum ama..dün bir arkadaşım şunları önerdi. ilk hamileliğinde hergün sürmüş hiç çatlağı yok. üstelik anne ve ablasında çokçatlak varmış. bende bugün aldım.hepsini karıştrıp sürdüm. hergün sürmeyi düşünüyorum.

fındık yağı, portakal yağı. tatlı badem yağı,kakao yağı gliserin sızma zeytin yağı, nhepsini karıştır sür. yalnız kakao yağı katı onu şişesiyle beraber kaynatıp ılıkken karıştırdım. üstelik doğumdan sonra göğüs çatlamasınıda engelliyormuş. ben kakao yağını alacaktım göğüs için bunu duyunca komple her yerime sürdüm bugün..

merhaba kızlar hayırlı geceler :) bir 10 dk kaçamak yapayım dedim nasılsınız bakalım ?

masumiyetcim ayakların cok kötü olmuş tuzlu suda beklet ayaklarını sonra da havaya kaldır öyle dinlendir kendini ( cok gecmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…