ne kotu gorunuyor dimi canım sizinle buluştuğumdan beri daha da şiştiler sankiçarşamba gidicem Ali Paşaya yine tahliller isteyecektir kan idrar onlarda da bir sorun çıkmaz inşallah
canım biz ne zaman daha sık gitmeye başlayacaz doktora?
"Rüzgar, bazen eser rahatlarız bazen eser kaçacak yer ararız " insanların isimlerine benzediğini duymuştum onun için isim koyarken çok iyi düşünün derler .cnm ama bana göre niyet önemli hatta yemişim niyetide kulağa hoş geliyo sen sevmişsin eşin sevmiş bitti
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? gecmisi okuyamadim pek aralardan bir kac sayfa baktim umarim herkescikler iyidir. ben cok yoruldum bugun ikeaya gittik kendimizede bebisede yatak ivir zivir falan aldik aman ne yorucu oralarda dolanmak valla cok yoruldum.
32.haftadan itibaren 2 haftada 1 görmek istiyor.
Ah yazık sanaaa... Çok geçmiş olsun Masumiyet. Umarım en kısa zamanda iner şişlerin.
masumiyet canim cok gecmis olsun ya, neden o kadar sistiki öyle
ama değer dimi canım :) insan nasılda mutlu oluyor yavrusuna bişeyler aldığındaeve gelip aldıklarıma bakınca yorgunluk falan kalmıyor valla
Doğumdan sonra anca inerler diye düşünüyorum 5. ayımdan beri habire büyüdüler çünkü eski ayakkabılara hiç sığamıyorum inşaallah inecekler eski güzel haline dönecekler
Ooo super zoru bitimissin,Allah razi olsun benimkileri hep annem yapti,bende ona yardim ediyormus gibi yaptim valla:))) bende bi cikip terlik alamadim hala,artik plaj terliklerimle gezerim hastanede:)))
Sabahtan beri ceneniz dusmus oku oku bitmedi...
Asude ogluna kocammmmaaann bir massallaho ne kiz naptin da buyuttun tombisi oyle:))))
tabi ki öyle olacak canım benim onlar inecekler sende rahatlayacaksın inş. ablamında çok şişmişti elleri ayakları öyle ki mucizevi bir şekilde 2. gün inmişti çok şaşırmıştım...hastaneye giderken 42 numara terlikle gitmişti ama çıkarken terlikler ayağına büyük gelmişti :)
inşaallah canım yaa çok moralim bozuluyor bu yeni hallerime bir türlü alışamadım bir de komşular beni gördüklerinde hep ayağımı gösterip o ayaklar ne öyle ne kadar şişmiş diyorlar hatta birbirlerine gösterip ahh vahh ediyorlar benimde cinlerim tepeme çıkıyor tabikimse kimsenin halinden anlamıyor Geçende kayınvalidemin komşusu bana dedi ki sen irileşmişsin acaba bebekte iri mi olucak diyor bebeğin kilosu kaçmış onu soruyor ayyy nasıl moral bozuyor bu insanlar böyle hiç hamile olduğum hassas olduğum ve bu durumun geçici olduğu akıllarına gelmiyor
inşaallah canım yaa çok moralim bozuluyor bu yeni hallerime bir türlü alışamadım bir de komşular beni gördüklerinde hep ayağımı gösterip o ayaklar ne öyle ne kadar şişmiş diyorlar hatta birbirlerine gösterip ahh vahh ediyorlar benimde cinlerim tepeme çıkıyor tabikimse kimsenin halinden anlamıyor Geçende kayınvalidemin komşusu bana dedi ki sen irileşmişsin acaba bebekte iri mi olucak diyor bebeğin kilosu kaçmış onu soruyor ayyy nasıl moral bozuyor bu insanlar böyle hiç hamile olduğum hassas olduğum ve bu durumun geçici olduğu akıllarına gelmiyor
kızlarrr.. durdum durdum son ay çatlaklarım oluştu heraldeee(
çok üzgünümmm göbeğimin sol alt kısmında kırmızımsı mavimsi damar gibi çizgiler belirmiş dün yoktu bugün sıcağı sıcağına çıkmış:18:
inşallah damardır falan diyorum ama pek te benzemiyor,mustela kullanıyordum şimdiye kadar olmadı olmaz heralde diyordummm.. ama oluştuuuu
ne yapabilirm kızlar bu aşamadaaaaaaa,artmasa bariiii suan küçük bir kısımda var ama artarsaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?