Slm kizlarBacaklarim beni benden aliyor Bugun hastane ziyaretini gerceklestirdik odamiza baktim, sorulacak sorulari sorduk. Kullan at ic camasirina kadar veriyorlar:) O sirada dogumhaneden ciglik sesleri geliyordu ben bir tuaf oldum tabe:18: Hemsire ve esim yuzumdeki ifadeyi gorunce gulduler. Hemsire sen duyma o sesleri senin ki sezeryan nasilsa dedi Neyse efem 3 gunluk diet veriyolarmis hastanede ve bebek icinde sadece kiyafet getirmem yeterliymis. Sunnet isinide konustuk ondada bi sorun yok Esimde spinal olursa benimle birlikte girebiliyormus cok sevindim
sanki kendileri yaşamadı zamanında bu durumu tuhaf insanlar iştehiç takma boşver tatlım ne kadar kilo da alsak oramız buramız da şişse biz hamileyiz ve yavrularımızı kucağımıza alınca hepsi geçecek...biz anne olacağız anneler her halleriyle güzeldir
insanlar gerçekten çok moral bozuyo.bana da neler diyolar.çok şişmişsin falanhamile halimizle moral olacak yerde moral bozuyolar..hiç takmamak lazım onları canım..o şişliklerin doğumdan sonra nasıl indiğine inanamayacaksın.ben durup durup ayaklarıma bakıyodum.benim ayaklarım bu kadar küçük müymüş diye..hele aldığın kiloların çoğu ödem yüzünden olduğu için uçup gidecek 1 haftaya.hiç moralini bozma sen...
İnsanlar çok acımasızlar eleştiri yaparlerken bunu diyen hem cinslerimiz ve bizler gibi hamilelik yaşamış kişiler bazen aglama sınırına geliyorum gerçekten zaten ben yeterince zor bir süreç geçiriyorum fiziken bir de ruhsal açıdan çökertiyorlar annemler bile yapıyor çok kilo almışım ne olucakmış halim nasıl zayıflayacakmışım yok penguen gibi yürüyormuşum hakikaten de öyle aslında ağır vasıta oldum iyice daha da 5 haftam var Allah yardımcımız olsun inşaallah
Hayatım geçmiş olsun geçecekte zaten.kim hamileliğindeki haliyle kalmış ki biz kalacağız.acaba o komşu teyzeler nereleriyle doğurmuşlar merak ettim doğrusuhayır başka yolu varsa bizim bilmediğimiz söyleyiversinler. evet memişlerimiz çatladı büyüdü, popişlerimiz büyüdü, karnımız büyüdü, ayaklarımız şişti, yüzümüzde lekeler oluştu, şişko olduk varmı daha hıı ANA oluyoruz biz çok şükür yaradana.bu duyguyu yaşamak için varını yoğunu ortaya döken,doktor doktor dolaşan hemcinslerimiz var Rabbim bu duyguyu her hakeden kadına yaşatsın inşallah.KOMŞU TEYZELERE SELAMLAR
tatlım benı yazdılarını okudum sakın he canını sıkma bende kızıma hamıleyken 30 kg aldım hoopppp 6 ayda 31 olarak gerı gıttı sen bebegının kendı saglıgına bak derım benımde cevremde ayakalrı şişen oldu sonrasında bıttı gecto gıttı sen sıkıldıgınla kalırsın
kaç kg aldın cnm şimdiye kadar
Bende, esimin ailesinin kilo aldin mi? Yok gobegin ne kadar cikti? gibi sorularindan daralmis durumdayim. Hayri birgunde bebegin kilosu kac oldu, senin sagligin iyi mi? Bak uzaktasin yanina gelelim mi(yalandan da olsa) diye sormuyorlar. Hele kiz kardesi surekli dogumda annen geliyor degil mi gelmesi sart tarzinda konusuyor. O dogum yaparken annesi tatildeydi ama konu benim annem olunca is baskaKesinlikle kiskanclik baska birsey degil Birde giciklik olsun diye hic foto eklemiyordum ekledim ne desinler aa gorduk resmini boyun uzun ondandir bak gor son ay ne kadar cok alacaksin Benim kilomla ugrasicaklarina kendi kilolariyla ugrassalar iyi olacak
sanki herkes ebru şallı gibi olucak nerde öylesi onu da örnek veren var haa bi de benim kilomla bozanlar hamileliklerinde 30 kilo almış yüzü burnu şişmiş falan herkes birbirine çamur atıyor işte takmamak lazım haklısınız ama işte hormonlarbende tek tek selam ediyorum o komşu teyzelere herşey boş benim melek kızıma kavuşmama az kaldı Allahın izniyle en kıymetlim o benim için
ben 16 kilo aldım şimdiye kadar hiç kusma bulantıda yaşamadığımdan kilo da vermedim ilk zamanlar hareketlerim çok kısıtlandığı için kilo almam kolay oldu tabi bu ayaklardan adam akıllı yürüyemiyorum ki acıyor hep inşaallah emzirme döneminde verecem kilolarımı zaten bebek epey yoracak uykusuzluk falan derken inanıyorum zayıflayacağıma
sevcannnnn cnm napıyosunnnnnnn bakım
sevcan nasıl geçti kontrolun anlatsana merak ettim seni
merhaba canım iyim tesekür ederim bugün kontrolümüz vardı,defnoşumuz koca yanaklı koca kız olmuş maşallah...
canım kontrolümüz iyi geçti çok şükür defnoş 2,5 kg olmuş boyuda 44,5 cm... maşallahı var yani,aynı babaya benziyor.. eşim evde kaldı zavallı kızım diyor :)) ama bence cok şirin tombik yanaklı
hastanemize memorial hizmet hastanesine karar verdik doğum şeklimiz normal epidural görünüyor.. ayaklarım terlemeye baslamıstı onda da sakıncalı birsey görmedi
catlağıma baktı doktor senin vücut yapında catlak olması zordu ama,bu çatlağa benziyor dedi olsun bebeğin için değer dedi...
suan cok küçük olduğu için net değil catlağım şimdi gidip bulduğum tüm yağları sürücem
insanlarmı garip bizmi anlamıyorum doğrusu.şu kıskançlık çekememe duyguları yokmu çok sinir oluyorum bende.:83:tabi ne bizi düşünürler nede bebeği varsa yoksa hal ve hareketlerimizi incelemeye son hız devam ediyorlar.ben artık kimseyle görüşmek dahi istemiyorum bir hayli yıprandım yeter artık diyorum.
kaynana kaynanalığını yapar görümce görümceliğini yapar bazen evlilik bile sıkıcı olmaya başladı.eşimle bir problemim yok şükürler olsun ama çevre yüzünden bazen ayrılmak istiyorum ki yavrularım var kim ne derse desin takmıyorum ama şu içinde bulunduğum duygu yoğunlu yokmu beynimi kemirip duruyor.ay yine hormonlarım tavan yapmaya başladı relakssss
tatlım benım ben 30.haftann ıcındeyım ben de 15 kg aldım hıc takma kafana bak sen benden ılerdesın ay ınankı benkızımda 10 kg kalsıın ıstedımde kalmadı ah o uykusuzluga yorgunluga ıstah bıle gıdıyo vercez tatlım ınşalla
merhaba canım iyim tesekür ederim bugün kontrolümüz vardı,defnoşumuz koca yanaklı koca kız olmuş maşallah...
canım kontrolümüz iyi geçti çok şükür defnoş 2,5 kg olmuş boyuda 44,5 cm... maşallahı var yani,aynı babaya benziyor.. eşim evde kaldı zavallı kızım diyor :)) ama bence cok şirin tombik yanaklı
hastanemize memorial hizmet hastanesine karar verdik doğum şeklimiz normal epidural görünüyor.. ayaklarım terlemeye baslamıstı onda da sakıncalı birsey görmedi
catlağıma baktı doktor senin vücut yapında catlak olması zordu ama,bu çatlağa benziyor dedi olsun bebeğin için değer dedi...
suan cok küçük olduğu için net değil catlağım şimdi gidip bulduğum tüm yağları sürücem
tatlım benım ben 30.haftann ıcındeyım ben de 15 kg aldım hıc takma kafana bak sen benden ılerdesın ay ınankı benkızımda 10 kg kalsıın ıstedımde kalmadı ah o uykusuzluga yorgunluga ıstah bıle gıdıyo vercez tatlım ınşalla
oh cn m benım maşalla defneye tombiş olucak he senın ekımın kacında canım doğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?