çok tşk ederim canım güzel moral verdin kasım annelerinde gördüm seni yarın doğum gününmüş nice senelerin olsun inşaallah evlatlarınla sevdiklerinle
Canım maaşallah Defne kızımızaBakalım bizimki ne kadar oldu kılosu çarşamba gidicem bende bu arada hizmet de iyi bir hastane çevremde çok giden oldu hayırlısı olsun canım bende doğum anında çok fena olursam epidural isteyecem tabi normal doğum istiyorum inşaallah
canım kontrolümüz iyi geçti çok şükür defnoş 2,5 kg olmuş boyuda 44,5 cm... maşallahı var yani,aynı babaya benziyor.. eşim evde kaldı zavallı kızım diyor :)) ama bence cok şirin tombik yanaklı
hastanemize memorial hizmet hastanesine karar verdik doğum şeklimiz normal epidural görünüyor.. ayaklarım terlemeye baslamıstı onda da sakıncalı birsey görmedi
catlağıma baktı doktor senin vücut yapında catlak olması zordu ama,bu çatlağa benziyor dedi olsun bebeğin için değer dedi...
suan cok küçük olduğu için net değil catlağım şimdi gidip bulduğum tüm yağları sürücem
canım biliyosun ben acıbadem istiyordum hizmet ikinci tercihim olacaktı,doktorum fark yok bence dedi,sonucta kendi girecek doğuma anestezi uzm. cok iyiymiş hizmetinde acıbademinde bende düşünüp tasınıp hizmete karar verdim.. acıbadem 6,5-hizmet 3,5.. hastene adına verecektim 3000 lirayı böyle yaptım umarım dogru karardır,tabi hizmette calısan hemsire arkadasımın da etkisi fazlaydı kararımda bakalım ece bebek naptı annesi,bak o da büyümüştür kesiiinnn!!!
masumiyetttttttt buneee cnm yaaaa inan şok oldum görünce sen 16 kilo aldım diyorsun ya bencesende 10 kilo şişlik vardır 6 kilo anca almışsındır RABBİM yardımcın olsunnn
Bakirkoy Hizmet mi? Eger oysa annem ameliyatini orada olmustu ve hemsiresinden, kat gorevlisine cok memnun kalmistik. Anestezi uzmanida iyiydi ama tabi degismismidir bilemem. Zaten arkadasin varmis ne guzel:) Saglikla kucagina al bebisini
canım biliyosun ben acıbadem istiyordum hizmet ikinci tercihim olacaktı,doktorum fark yok bence dedi,sonucta kendi girecek doğuma anestezi uzm. cok iyiymiş hizmetinde acıbademinde bende düşünüp tasınıp hizmete karar verdim.. acıbadem 6,5-hizmet 3,5.. hastene adına verecektim 3000 lirayı böyle yaptım umarım dogru karardır,tabi hizmette calısan hemsire arkadasımın da etkisi fazlaydı kararımda bakalım ece bebek naptı annesi,bak o da büyümüştür kesiiinnn!!!
Ethicada sezeryan 3500 normal 2500 tl tabi doktor parası falan içinde hizmetden memnun kalanlar var sende memnun kalırsın inşaallah canım
Valla bende kuzumu çok özledim görmek için sabırsızlanıyorum
Bugün de dolabının ölçülerini aldı marangoz haftaya teslim edecekmiş yatagı da kurulur o vakte kadar işim azalır yıkama ütüleme faslı olucak ve yerleştirme ayyy çok heyecanlanıyorumsenin hazırlıklar ne durumda?
Hemsocum Merhaba
Biz taaa nisanlilik zamanimizda isimleri dusunup koymustuk.Ben kizima ECE ismini koyacagim insallah.
Ama icimde hep Ece Su Naz vardi,esimde dedi ne oyle ispanyol ismi gibi upuzun
ikinci isim olarak da ''inci'' ismi aklimda bu aralar.annemim adi incilay oradan cagrisim yapti.
gecen gun de ruyamda ''sila'' ismini gordum.
benım kızın ısmı kapıs kapıs gıdıyor masallah.bırcok adası olucak desenıze
Canım ben Eylül anneleri topiğindenim.. Ayakların gerçekten çok fazla şişmiş, tuz tüketimini hemen durdur ve en kısa sürede de doktoruna danış mutlaka. tansiyon ile ilgili bir durum da olabilir. İnşallah kısa sürede nedeni niçini anlaşılır ve çözüme ulaşır, bir an önce geçer. lütfen ciddiye al bu durumunu ve bir an önce doktorunla görüş.
yapabileceklerin de ayaklarını ılık tuzlu suda beklet bir süre ardından da soğuk suda beklet. ayaklarını yukarı kaldırıp o şekilde istirahat et. İnşallah bir an önce geçer.
Masumiyet sen dogumdan bir cikican incecik fistik gibi,bizleri catlatican valla.
Kilo sandiklarin full odemmis megerse,ne rejimle ugrasican ne bisey
Aaaaaaa sizde mi ECE koyacaksinizne hos
ikinci isim koymayi dusunuyor musunuz peki?
Aaaaaaa sizde mi ECE koyacaksinizne hos
ikinci isim koymayi dusunuyor musunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?