2012 Ekim Anneleri

Kizlarr birsey soracagim!!! Simdi ben hastanede 3 gece 4 gun kalacagim. Hemsire bana 7-8 parca kiyafet koy dedi. Benim 2 tane 10 luk hastane cikisim var yani bu bana yeterli mi yoksa ben bir tane daha eklesem mi? Ayrica kendime kac gecelik alsam. 4 tane mi yoksa daha fazla mi? Bir sey daha benim oglusun midesi normal degerden dusuk, uyluk kemigide sinirda Takibe alindim sozde ama 4 hafta sonra takip edicek renkli dopler ceken dr. Simdi ben endiselenmelimiyim yoksa akisina mi birakmaliyim bilemedim Bilgisi olan varsa benide aydinlatsin olar miii:)

canım biliyosun ben acıbadem istiyordum hizmet ikinci tercihim olacaktı,doktorum fark yok bence dedi,sonucta kendi girecek doğuma anestezi uzm. cok iyiymiş hizmetinde acıbademinde bende düşünüp tasınıp hizmete karar verdim.. acıbadem 6,5-hizmet 3,5.. hastene adına verecektim 3000 lirayı böyle yaptım umarım dogru karardır,tabi hizmette calısan hemsire arkadasımın da etkisi fazlaydı kararımda bakalım ece bebek naptı annesi,bak o da büyümüştür kesiiinnn!!!

tatlı kızına kocaman bi maşallah annesi
inşallah bütün arkadaşlarımız böyle güzel haberler getirirler

Canım ben Eylül anneleri topiğindenim.. Ayakların gerçekten çok fazla şişmiş, tuz tüketimini hemen durdur ve en kısa sürede de doktoruna danış mutlaka. tansiyon ile ilgili bir durum da olabilir. İnşallah kısa sürede nedeni niçini anlaşılır ve çözüme ulaşır, bir an önce geçer. lütfen ciddiye al bu durumunu ve bir an önce doktorunla görüş.

yapabileceklerin de ayaklarını ılık tuzlu suda beklet bir süre ardından da soğuk suda beklet. ayaklarını yukarı kaldırıp o şekilde istirahat et. İnşallah bir an önce geçer.

Bakirkoy Hizmet mi? Eger oysa annem ameliyatini orada olmustu ve hemsiresinden, kat gorevlisine cok memnun kalmistik. Anestezi uzmanida iyiydi ama tabi degismismidir bilemem. Zaten arkadasin varmis ne guzel:) Saglikla kucagina al bebisini

masumiyetttttttt buneee cnm yaaaa inan şok oldum görünce sen 16 kilo aldım diyorsun ya bencesende 10 kilo şişlik vardır 6 kilo anca almışsındır RABBİM yardımcın olsunnn

Annemde bana hamileliğinde çok su toplamış şişmiş böyle herhalde ona çektim bacaklarda kalınlaştı onlara da bastırınca içine giriyor inşaallah doğumda gidecek bu şişlikler sağol tatlım

bu arada masumiyetcim,ayakta cok kalma, oturuken de ayakların hep yukarda olsun,bol su iç ve sık sık tansiyonunu ölç.. yediklerinin de sekerli ve tuzlu olmasından kacın bol sulu meyveler ve sebzeler ye bol salata yani..

gerci yapıyosundur ama ayaklarını yukarı kaldırıp yarım saat bir saat dinlendir.. ben de ne zaman uzanmasam ayakta kalıp sandalyede otursam ellerim şişiyor,2 kez oldu bu.. bugün yüzüğüm zorlandı cıkarırken ama evde yatıp uzanıp dinlendiğim zamanlar turp gibiyim..

umarım düzelir ayakların takıntı yapma kiloları zaten emzirmeydi bakımıydı uykusuzluktu hepsi gidecek merak etme sen...

Eylul anneleri grubundan bu sabah doguma girecek olan var :81:
Diger yazilarin cogu kasilmalar,sancilar,dakika tutmalar uzerine...Sira bize de gelecek insallah hayirlisi ile

Bakirkoy Hizmet mi? Eger oysa annem ameliyatini orada olmustu ve hemsiresinden, kat gorevlisine cok memnun kalmistik. Anestezi uzmanida iyiydi ama tabi degismismidir bilemem. Zaten arkadasin varmis ne guzel:) Saglikla kucagina al bebisini

evet canım bakırköy,bahcelievler diye geciyor işte.. benim de yakın arkadasım orda yaptı o da cok memnundu hemsirelerden,arkadasım diyaliz hemsiresi ama gelirim yardımcı olurum sezeryan olursan ameliyatına bile girerim dedi,güç aldım ben de.. umarım hakkımızda hayırlısı olur sağol canımm..

Ethicada sezeryan 3500 normal 2500 tl tabi doktor parası falan içinde hizmetden memnun kalanlar var sende memnun kalırsın inşaallah canım
Valla bende kuzumu çok özledim görmek için sabırsızlanıyorum
Bugün de dolabının ölçülerini aldı marangoz haftaya teslim edecekmiş yatagı da kurulur o vakte kadar işim azalır yıkama ütüleme faslı olucak ve yerleştirme ayyy çok heyecanlanıyorum senin hazırlıklar ne durumda?

Masumiyet sen dogumdan bir cikican incecik fistik gibi,bizleri catlatican valla.
Kilo sandiklarin full odemmis megerse,ne rejimle ugrasican ne bisey

benim odasının badanası duvar kagıdı bitti odası geldi kıyafetler yıkandı ütülendi ama henüz yerleştirmedim perdesi de dikildi ama kornişte hata cıktı ek korniş takılacak onu bekliyoruz sonrasında perdesi yıkanacak uyku seti vs yıkanıp yerleşecek yani son rötuşlar kaldı cok şükür..

benım kızın ısmı kapıs kapıs gıdıyor masallah.bırcok adası olucak desenıze

selam kızlar nasılsınız bizim tatilimiz bugün bitti eşim dükkanı yarın açıyo maşallah güzel gezdik pazardan beri sokaktayız artık iş vakti geldi evde yavaş yavaş düzenlemeler yapmam lazım kadın gelicek temizliğe eylül ayında...bizimde cuma kontrolümüz var 36haftalık olucaz bakalım kaç kg olmuş 34 haftalıkken 2400 çıkmıştı...

Tansiyonuma da bakılıyor her seferinde düşük çıkıyor ama yine bakarız tabi idrarda da bişey çıkmadı bilmiyorum ki doktorda gördü daha önce normal diyordu ayakların şişmesi el ve yüzün şişmesi tehlikelii olur dedi gebelik zehirlenmesiymiş ozaman

Masumiyet sen dogumdan bir cikican incecik fistik gibi,bizleri catlatican valla.
Kilo sandiklarin full odemmis megerse,ne rejimle ugrasican ne bisey

Ahh be canım nerdeeeee o günler eski halime döneyimde bir şekilde ona da razıyım çok çabuk olmasını beklemiyorum aslında

kızlar ya bişey danışmak istiyorum size çok yakın bi arkadaşımın düğünü var 2.5 saat uzaklıkta burdan istanbulda.. 35. haftamda olucam acaba gitsem mi gitmesem mi doktoruma da sorucam da bi sorun yok derse gitsem mi acaba hem korkuyorum hemde çok istiyorum gitmeyi...

kızlar son 43 gunum cok heycan yaptım.yarın kontrole gıdıcem umarım hersey yollundadır.dun kızımın nevresımlerını felan yıkadım odasını hazırladım esyalarını yıkayıp utukemem lazımda usenıyorum.bıara fotoları yuklıyımde gorun bakalım kızımın odasını begenıcekmısınız

Aaaaaaa sizde mi ECE koyacaksiniz ne hos
ikinci isim koymayi dusunuyor musunuz peki?

Bende ECE ismini koyucam kızıma
Ayrıca annemin adı da İnci ve bomba kızımın cinsiyetini ilk öğreneceğim zamanda Sılayı gördüm rüyamda şarkıcı olan çok severiz eşimle diyorum benim kızım olucak adını sıla koyucam ama tabi sonra karar değiştirdik ECE de karar kıldık herkes çok sevdi ismini kraliçe diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…