2012 Ekim Anneleri

inş. güzel haberlerle gelirsin canım

bizde herşeyimizi yıkadık ütüledik yerleştirdik, çantalarımızı hazırladık, lohusa çarşaflarımızı falanda ütüleyip hazırladık...dolabımızın içinin fotolarını falan çektim ama diğer eşyalarınıda bazanın üzerine koyup hepsini bir yüklemeyi düşünüyorum bende uyku setini yıkadım ama henüz sermedim bohça şeklinde çarşafa sardim son kontrolümüz 10 eylülde ondan sonra sererim diyorum

Son düzenleme:

sevcancım maşallah defnoşumuza tombik olacak galiba,tam ısırmalık desene hızmet hastanesi 3,5 demıssın doktor dahıl fıyatımıdır nedır bu anlamadım :26: arkadasım arife gunu hızmette dogum yaptı sezaryen fıyatı 2900 ödedi de kafam karıstı??

Son düzenleme:

E yani tesadufun bu kadari yani.
Benim annemin adi da incilay.inci ismini 2.isim olarak dusunuyorum.Silayi bende ruyamda gormustummm.ECE ler geliyor yuppiiiiii

evet canım defnoşu ısıra ısıra yicem inş. canım doktorum dısardan geliyor ya,toplam ücreti yazdım o yüzden doktor ücreti dahil.. :))

Oy oy masallah masumcum,sis. Falan ama french yerinde hala,ben 15 gundur biraktim ojeyi egilemiyorum,malum:))
Ablam boyle oldu canim her aksam buz torbasi koyup yuksege koyuyorduk ayaklarini(buz torbasi yoksa pet sise dondurabilirsin,ona iyi gelmisti...

Merhaba Kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah. aranıza yeni katıldım. Herkese selamlar

Hosgeldin,nerelerdeydim iyi dogurmadan gelmissin:))))

İs beni de cok yoruyor artik ama evde de zaman gecmiyo cok sikiliyorum napiyim,dayanicam artik....

Dugunden geldim simdi offf mahvoldum ya yorgunluktan uyuyuyamoyorum,ki sadece oturdum...

Oy oy masallah masumcum,sis. Falan ama french yerinde hala,ben 15 gundur biraktim ojeyi egilemiyorum,malum:))
Ablam boyle oldu canim her aksam buz torbasi koyup yuksege koyuyorduk ayaklarini(buz torbasi yoksa pet sise dondurabilirsin,ona iyi gelmisti...

Merhaba Kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah. aranıza yeni katıldım. Herkese selamlar

Hosgeldin,nerelerdeydim iyi dogurmadan gelmissin:))))

İs beni de cok yoruyor artik ama evde de zaman gecmiyo cok sikiliyorum napiyim,dayanicam artik....

Dugunden geldim simdi offf mahvoldum ya yorgunluktan uyuyuyamoyorum,ki sadece oturdum...

Ojelerimi ben mi sürüyorum sanıyorsun daha neler kuaförler sağ olsun bunlarda yeni moda shellac oje uzun süre çıkmayandan iyi oluyor tavsiye ederim ojesiz terlik ayakkabı giymeyi sevmem ben ayaklar shrek ama bakımlı olmalı

ayy bu yaramaz oğlan uyutmayacak bu gece beni herhalde.sanki çıkacak karnımdan.bi yukardan bi aşağıdan vuruyo.karnım şekilden şekile giriyo.hiç durmuyo bugün,çıkası geldi herhalde

aynen valla benim oğlan da durmuyo yaklaşık yarım saattir karnım hoplayıp duruyo sığamıyolar herhalde artık :) sağlıkla gelsinler inşallah azcık daha sabır

Topigin birinde bir kizin bir derdi vardi,cok icime dokundu valla.
Senin icin dua edicem,hamilenin duasi kabul olurmus insallah dedim.
Bunu okuyan diger hanimlar demez mi ''bizim icin de dua et,kaynanamla aram kotu''diye... Guler misin aglar misin ...

Ben gene uyuyamıyorum ya 3 te kalktım ne yapacam bitmez bugün valla :18::18::18: dün dr a gittik bizde paşam iyiyimiş bundan sonra son ay gebesi olarak her hafta gidicekmişiz nst falan sona geldik dedi dr iyice korktum valla :18: paşam 2,750 gr çıktı dr 3,5 kg bekliyorum doğumu dedi bende daha kilolu olsun istemiyorum zaten gerçi bana kalan bir şey yok ama gönlümden geçen buydu çok kilolu olursa çıkaramam diye korkuyorum bir şey sorucam siz boğulmayı önleyici yastık aldınız mı ben dün kararsız kaldım bir normal model vardı içinde hava kanalları varmış birde minder gibi bebeği yan yatmaya zorlayan bir model vardı ortası çukur kusura bakmayın link falan atmayı bilmediğim için ancak böyle anlatabiliyorum siz nasıl bir şey aldınız veya almayı düşünüyor musunuz??? dün çok kararsız kaldım da :44::44::44: şimdi biraz tv karşısında yatayım belki uyurum yoksa işte sızıcam

saat 5te uyandım,sinirim bozuldu valla..serinlemişti sanki hava ama sıcakladı yine sanki...

hatunlar siz hep solunuza yatabiliyor musunuz??ben çoğunluk sağda daha rahat ediyorum gibi,tabi ki uzun süre duramıyorum da,dön oraya dön buraya,offfffff çok şükür

kımse var mı ordaaaa? kızlar ben erken doğum triplerine girdim yaaaa,dün gece wc gıttım, kalktım,sonra akmaya başladı bırsey,durduramadım..öyle anlattıkları gıbı çok su degıldı ama resmen geldı yınede,,idrardır dedım heralde. ıdrarını böle bılemeyen ve gelen var mı?

aynen sağda daha rahatım,ve sağda ıken bebegim cok cok daha hareketlliiii

Herkese gunaydin
Gece kalktim gene uyuyamadim balkonda oturdum falan,sabah gene bacak kopma agrisi (artik boyle diyorum ben bu agriya cunky gercekten sanki kopacak)ve öğürtüyle gene erkenden uyandim yani geceler ve sabahlar kabus gibi...benim gibi her sabah istisnasiz kusan kalmamistir aranizda heralde artik di miii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…