kızlar son 43 gunum cok heycan yaptım.yarın kontrole gıdıcem umarım hersey yollundadır.dun kızımın nevresımlerını felan yıkadım odasını hazırladım esyalarını yıkayıp utukemem lazımda usenıyorum.bıara fotoları yuklıyımde gorun bakalım kızımın odasını begenıcekmısınız
canım biliyosun ben acıbadem istiyordum hizmet ikinci tercihim olacaktı,doktorum fark yok bence dedi,sonucta kendi girecek doğuma anestezi uzm. cok iyiymiş hizmetinde acıbademinde bende düşünüp tasınıp hizmete karar verdim.. acıbadem 6,5-hizmet 3,5.. hastene adına verecektim 3000 lirayı böyle yaptım umarım dogru karardır,tabi hizmette calısan hemsire arkadasımın da etkisi fazlaydı kararımda bakalım ece bebek naptı annesi,bak o da büyümüştür kesiiinnn!!!
Bende ECE ismini koyucam kızıma
Ayrıca annemin adı da İnci ve bomba kızımın cinsiyetini ilk öğreneceğim zamanda Sılayı gördüm rüyamda şarkıcı olan çok severiz eşimle diyorum benim kızım olucak adını sıla koyucam ama tabi sonra karar değiştirdik ECE de karar kıldık herkes çok sevdi ismini kraliçe diyorlar
sevcancım maşallah defnoşumuzatombik olacak galiba,tam ısırmalık desene hızmet hastanesi 3,5 demıssın doktor dahıl fıyatımıdır nedır bu anlamadım :26: arkadasım arife gunu hızmette dogum yaptı sezaryen fıyatı 2900 ödedi de kafam karıstı??
E yani tesadufun bu kadari yani.
Benim annemin adi da incilay.inci ismini 2.isim olarak dusunuyorum.Silayi bende ruyamda gormustummm.ECE ler geliyor yuppiiiiii
Merhaba Kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah. aranıza yeni katıldım. Herkese selamlar
Merhaba Kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah. aranıza yeni katıldım. Herkese selamlar
Oy oy masallah masumcum,sis. Falan ama french yerinde hala,ben 15 gundur biraktim ojeyi egilemiyorum,malum:))
Ablam boyle oldu canim her aksam buz torbasi koyup yuksege koyuyorduk ayaklarini(buz torbasi yoksa pet sise dondurabilirsin,ona iyi gelmisti...
Hosgeldin,nerelerdeydim iyi dogurmadan gelmissin:))))
İs beni de cok yoruyor artik ama evde de zaman gecmiyo cok sikiliyorum napiyim,dayanicam artik....
Dugunden geldim simdi offf mahvoldum ya yorgunluktan uyuyuyamoyorum,ki sadece oturdum...
ayy bu yaramaz oğlan uyutmayacak bu gece beni herhalde.sanki çıkacak karnımdan.bi yukardan bi aşağıdan vuruyo.karnım şekilden şekile giriyo.hiç durmuyo bugün,çıkası geldi herhalde
aynen benım kız da öyle izlemek çok zevkli oluyo ama yaa
saat 5te uyandım,sinirim bozuldu valla..serinlemişti sanki hava ama sıcakladı yine sanki...
hatunlar siz hep solunuza yatabiliyor musunuz??ben çoğunluk sağda daha rahat ediyorum gibi,tabi ki uzun süre duramıyorum da,dön oraya dön buraya,offfffff çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?