kızlarrr doğum hediyesi ne aldırcanız kocişleree
masum yavrum ayakların gerçekten çok fena yaa kıyamamm
Ben ona birakiyorum icinden ne gelirse,zaten oldukca masraf oluyor bebis icin,o yuzden pahali bisey istemem zaten...
kızlar göbek delikleriniz ne alemde? dün vatan bilg. servisine gittim
adam dedi şahsi bişey sorabilir miyim, eşi de hamileymiş 7 aylık ,annesi diyomuş erkek bebeklere hamilelikte göbek deliği dışarda olurmuş , bebeğiniz erkek mi dedi
evet dedim erkek
sizde de öyle mi?
Ojelerimi ben mi sürüyorum sanıyorsun daha nelerkuaförler sağ olsun bunlarda yeni moda shellac oje uzun süre çıkmayandan iyi oluyor tavsiye ederim ojesiz terlik ayakkabı giymeyi sevmem ben ayaklar shrek ama bakımlı olmalı
valla benim bebisimde erkek ama göbek deligim disari cikmadi, sanirim o olay karnin buyumesi ve gerilmesiyle alakalikızlar göbek delikleriniz ne alemde? dün vatan bilg. servisine gittim
adam dedi şahsi bişey sorabilir miyim, eşi de hamileymiş 7 aylık ,annesi diyomuş erkek bebeklere hamilelikte göbek deliği dışarda olurmuş , bebeğiniz erkek mi dedi
evet dedim erkek
sizde de öyle mi?
Ojelerimi ben mi sürüyorum sanıyorsun daha nelerkuaförler sağ olsun bunlarda yeni moda shellac oje uzun süre çıkmayandan iyi oluyor tavsiye ederim ojesiz terlik ayakkabı giymeyi sevmem ben ayaklar shrek ama bakımlı olmalı
GunaydinDun gece yaglanirken catlaklarimda bana hellooo dediler Sabah, aksam hatta aklima geldikce yaglaniyordum ama maalesef karnimin alt kismi kilcal damar gibi olmus. Neyse benim bozuk olan sinirler iyice dellendi ve aglamaya basladim sinirden Kociste videolar buldu catlak tedavisi icin hatta bize yakin bir yer var onuda buldu Neyse lazerle yakiyorlar iste Yabanci sitelerden ekstra krem ve yag videolari ve lazer operasyonunu seyrettikten sonra uyumusum Gece her tuvalete kalkisimda krem suruyorum Kafayi yedim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?