2012 Ekim Anneleri

günaydın kıslar... gece yıne istanbul sıcak uykusuz gece yasadık elimizde yasstıklar gezdik ewde.o deilde benım kızımda hiç durmuo saolsun tam uyucam bı tepik bi yumruk dogurcam sanıom uyursam :44:

aynen bendede uykunun u su yok.gece sıcaktan bayıldık resmen.artık 2 kişi yatağa sığamaz olduk.deli gibi yatıo adam ya.ayakları karnımda uyanıyorm bazen.bide karnım gerilio sırtım ağrıo sola yatmaktan kollum uyuşuk.aman sabah sabah amma dertliymişim.yarım yamalak uyu erkenden uyan işte pehhhhhhhhhh

gunaydin kizlar, herkes uykusuzluktan yakinmis bende ayni sekilde gece hic uyuyamadim bacaklarim koptu koptu uykumuda alamadim barut gibiyim bugun

bundan sonra uyku yok bize anlaşılan ,ayy off diye diye dönüyorum gece yattığım yerde sürekli

hele dün çok yorulmuşum galiba belim ,sırtım, kasıklarım ne çok ağrıdı, sabah daha da çok yorulmuş uyandım sanki

hele alt tarafta çok fena bir baskı var kızlar ya sanki oğluşum iyice indi aşağı gibi

kızlar göbek delikleriniz ne alemde? dün vatan bilg. servisine gittim

adam dedi şahsi bişey sorabilir miyim, eşi de hamileymiş 7 aylık ,annesi diyomuş erkek bebeklere hamilelikte göbek deliği dışarda olurmuş , bebeğiniz erkek mi dedi

evet dedim erkek

sizde de öyle mi?

ayyy koptummmm benim dısarda ama prenses gelioo bende tüm istatistikler şaştı walla

:))))shellac hic duymadim acaba ben bulabilir miyim,maalesef ben kuafore surduremiyorum,ayaklarimda tikim var cok huylanirim,aslaaaaaa dokundurtamam:))))

Günaydın kızlarrrrr.... Umarım herkesler iyidir... Biz bugün kızımla bir haftayı daha geride bırakarak 32. ahftaya yelken açtık:))

valla benim bebisimde erkek ama göbek deligim disari cikmadi, sanirim o olay karnin buyumesi ve gerilmesiyle alakali

canım bu uzun süre kalıcı ojeyi ben de düşünüyorum ama kuzenim yurt dısında yaptırıyor,gebelikte yaptırma çünkü ojenin altına jel sürülüyor oda kimyasal içerikli ne olur ne olmaz dedi kafam karıstı,burdada öyle mi yapılıyor,nerde yaptırıyosun sen..

ben de istiyorum ki doğum zamanı ve doğum sonrası bakımlı görünmek adına yaptırıp bir kaç hafta rahat edeyim,en azından psikolojim düzelir

ama bir de doğuma ojeli girilmediğini söyleyen bir arkadasım olmuştu oysa doğum fotolarına bakıyorum tüm anneler frenchli.. kafam karıstı aydınlatırmısın beni şekerim

Gunaydin Dun gece yaglanirken catlaklarimda bana hellooo dediler Sabah, aksam hatta aklima geldikce yaglaniyordum ama maalesef karnimin alt kismi kilcal damar gibi olmus. Neyse benim bozuk olan sinirler iyice dellendi ve aglamaya basladim sinirden Kociste videolar buldu catlak tedavisi icin hatta bize yakin bir yer var onuda buldu Neyse lazerle yakiyorlar iste Yabanci sitelerden ekstra krem ve yag videolari ve lazer operasyonunu seyrettikten sonra uyumusum Gece her tuvalete kalkisimda krem suruyorum Kafayi yedim sanirim

insan kafayı yiyor dimi ama dün doktorum dediki.. bebek için böyle fedakarlıklar gerekiyor çok güzel birşeye sahip olacaksınız sonuçta beni biraz sakinleştirmişti,ama eve geldim aynı hisler basladı deli gibi kremlenmeler vs...

hatta aklıma ''bu kadar küçük kalırsa ilerde o kısma dövme yaptırabilirim'' bile geldi

tabi kocişin bu fikrimden haberi yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…