2012 Ekim Anneleri

:) çatlaklar genelde genetik yapı ile alakalı diye biliyorum..annemde hiç yok ve benimde kocaman karnım vardı ilk bebeğimde hiç çatlağım olmadı..tabi o zamana photolastil jel kullanmıştım..ama tabi kremler bir yere kadar:) bu gebeliğimde de aldım ama kremi kaybettim..7 ayım bitti çatlağım yok henüz:) ara ara bende acaba olur mu diye düşünüyorum:) ama müdahale de etmiyorum:)

Amaaaaan catlak oldu mu oluyor iste.napalimbaslarda ben de taktim ama kizimin hediyesi onlar bana.yine catlicagimi bilsem yine isterim kizimi.catlak matlak yasariz.

günaydın kıızlar nasılsınız ?

kızlar bişi sorucam ( alanlar için ) uyku setini yıkadınız mı ? yıkadıysanız kaç derecede ? hangi devirde ? bir yakınımız elyaflı olduğu için mevlütten sonra yıkayalım ki hani toplanırsa rezil olmayalım dedi şok oldum. herhalde yıkamadan sericez, cocuğu tozlu tozlu yatırıcam hiç içime sinmiyor da :26: yardımcı olursanız sevinirim en azından öğreneyim ki bugun onları yıkayıp asayım hazır olsunlar :26:

evetttt benimkide dışarda ve içi kapkara eşimde diyoki önceden içerdeydi ya yıkarken temzilememişsin ondan pislik işlemiş :)))))))))))) adımda pise çıktı bende gösterdim o siyahlık kirdense bu uzun çizgi neden diye bilmem diyooo pis dediği göbek deliğimden oğluna öpücük gönderiyo sonra

Amaaaaan catlak oldu mu oluyor iste.napalimbaslarda ben de taktim ama kizimin hediyesi onlar bana.yine catlicagimi bilsem yine isterim kizimi.catlak matlak yasariz.

al bendende o kadar fazla kilo almadım ani kilo almadım yinede oldu hemde geniş bir alana yayılmış görseniz korkarsınız karnımı krem kullanmadım hiç bol bol yağ kullandım badem yağı kakao yağı ne varsa kullandım olcağını bildiğim için kremlere para yatırmadım hiç çünküü annemin karnıda aynı benimki gibi

30 derecede narin yıkama yapılacak canım ve tabiki kısa program secicez ya da devir düşürücez.. ben de yıkamadım daha doğuma yakın yıkayacagım ama 30 derecede yarım saatlik programda az devirde yıkamayı düşünüyorum..

canım aldım yıkadım bişide olmadı 30 da yıkadım ustunde yıkma talımatına uygun yıka bişi olmaz öle yatırılırmı bebişkolar yıka yıka

hmm tmm tatlım yıkayıp kuruttuktan sonra tekrar koyucam cantasına hazır olsun. bizde işler biraz karısık ondan mecbur ben yapıcam... hazır olsun istiyorum da işte öyle elyaflar toplanır ağzı yüzü birbirine karısır denilince acıkcası korktum yarım saatlik program var benim makinada da. onda 30 dr.de 600 devir yıkasam toplanmaz herhalde ya da 500 devir bu sefer de cok mu sulu cıkar :26: tesekkürler tavsiyen için...

canım aldım yıkadım bişide olmadı 30 da yıkadım ustunde yıkma talımatına uygun yıka bişi olmaz öle yatırılırmı bebişkolar yıka yıka

kaç devirde yıkadın peki tatlım ? az önce unuttum yumusatıcı falan koymadınız değil mi ? bu bebekler için aldığım dalan roxy ile yıkıcam... o zaman yumusatıcı gerektirmez herhalde ?

kaç devirde yıkadın peki tatlım ? az önce unuttum yumusatıcı falan koymadınız değil mi ? bu bebekler için aldığım dalan roxy ile yıkıcam... o zaman yumusatıcı gerektirmez herhalde ?

ben 50 dk lık programda 1000 dewırde yıkadım canım yumusatıcıda koydum dalanla yıkadım dalinin yumusatıcısını almıstım ondan koydum miss gibi koktu

günaydın kızlar

Allah uzun huzurlu sağlıklı mutlu ömür nasip etsin inşallah maşallah çok tatlı kızın

kız göbeği nereye sakladın sen

deli bu adamlar ya

Bisey soracagim,gobegin uzerinde cikan cizgi var ya,hamilelikte,o cizgi benim hem gobegimde hem de bacagimin arkasinda olustuBu ne yaaa bacak arkasinda da cizgi mi olurmus?var mi bunu yasayan ya da goren?

Bisey soracagim,gobegin uzerinde cikan cizgi var ya,hamilelikte,o cizgi benim hem gobegimde hem de bacagimin arkasinda olustuBu ne yaaa bacak arkasinda da cizgi mi olurmus?var mi bunu yasayan ya da goren?

ilk defa duydum tatlım onu doğum sonrası geçer herhalde

Once kir sandimmmm,kesele kesele yiprattim artik bacagiSonra bir baktim gobegimdeki kahverengi cizgiyle ayyyyyniii!ne tuhaf yaaa kimsede gormedigim seyler bende oluyo,hayret bisey ama yaaaa

aman bea boşver :) sen sağlıklı mısın bebeğin sağlıklı mı gerisi boş...

ona bakarsan benim de bacaklarımda lekeler cıktı böyle kızarık gibi... dr.a gösterdim cildiyeye gitmelisin dedi. doğum sonrasını bekliyorum. kasınmıyo etmiyo boşveer

benim bacak arkamda değilde şeyimin üstünde var göğüs altımdan başlıyo taa en sona kadar iniyo göbek deliiğimin üstündeki çizgi ince aşağıdaki kalınnn ne anlama geliyo bu çizgi anlamıyorum çizgi oluşmayan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…