GunaydinDun gece yaglanirken catlaklarimda bana hellooo dediler Sabah, aksam hatta aklima geldikce yaglaniyordum ama maalesef karnimin alt kismi kilcal damar gibi olmus. Neyse benim bozuk olan sinirler iyice dellendi ve aglamaya basladim sinirden Kociste videolar buldu catlak tedavisi icin hatta bize yakin bir yer var onuda buldu Neyse lazerle yakiyorlar iste Yabanci sitelerden ekstra krem ve yag videolari ve lazer operasyonunu seyrettikten sonra uyumusum Gece her tuvalete kalkisimda krem suruyorum Kafayi yedim sanirim
kızlar göbek delikleriniz ne alemde? dün vatan bilg. servisine gittim
adam dedi şahsi bişey sorabilir miyim, eşi de hamileymiş 7 aylık ,annesi diyomuş erkek bebeklere hamilelikte göbek deliği dışarda olurmuş , bebeğiniz erkek mi dedi
evet dedim erkek
sizde de öyle mi?
Amaaaaan catlak oldu mu oluyor iste.napalimbaslarda ben de taktim ama kizimin hediyesi onlar bana.yine catlicagimi bilsem yine isterim kizimi.catlak matlak yasariz.
günaydın kıızlar nasılsınız ?
kızlar bişi sorucam ( alanlar için ) uyku setini yıkadınız mı ? yıkadıysanız kaç derecede ? hangi devirde ? bir yakınımız elyaflı olduğu için mevlütten sonra yıkayalım ki hani toplanırsa rezil olmayalım dedi şok oldum. herhalde yıkamadan sericez, cocuğu tozlu tozlu yatırıcam hiç içime sinmiyor da :26: yardımcı olursanız sevinirim en azından öğreneyim ki bugun onları yıkayıp asayım hazır olsunlar :26:
günaydın kıızlar nasılsınız ?
kızlar bişi sorucam ( alanlar için ) uyku setini yıkadınız mı ? yıkadıysanız kaç derecede ? hangi devirde ? bir yakınımız elyaflı olduğu için mevlütten sonra yıkayalım ki hani toplanırsa rezil olmayalım dedi şok oldum. herhalde yıkamadan sericez, cocuğu tozlu tozlu yatırıcam hiç içime sinmiyor da :26: yardımcı olursanız sevinirim en azından öğreneyim ki bugun onları yıkayıp asayım hazır olsunlar :26:
30 derecede narin yıkama yapılacak canım ve tabiki kısa program secicez ya da devir düşürücez.. ben de yıkamadım daha doğuma yakın yıkayacagım ama 30 derecede yarım saatlik programda az devirde yıkamayı düşünüyorum..
canım aldım yıkadım bişide olmadı 30 da yıkadım ustunde yıkma talımatına uygun yıka bişi olmaz öle yatırılırmı bebişkolar yıka yıka
kaç devirde yıkadın peki tatlım ? az önce unuttum yumusatıcı falan koymadınız değil mi ? bu bebekler için aldığım dalan roxy ile yıkıcam... o zaman yumusatıcı gerektirmez herhalde ?
günaydın kızlar
evetttt benimkide dışarda ve içi kapkara eşimde diyoki önceden içerdeydi ya yıkarken temzilememişsin ondan pislik işlemiş :)))))))))))) adımda pise çıktı bende gösterdim o siyahlık kirdense bu uzun çizgi neden diye bilmem diyooo pis dediği göbek deliğimden oğluna öpücük gönderiyo sonra
ben 50 dk lık programda 1000 dewırde yıkadım canım yumusatıcıda koydum dalanla yıkadım dalinin yumusatıcısını almıstım ondan koydum miss gibi koktu
hmm tmm kuzum birazdan atıcam yıkamaya hayırlısı bakalım
yaz muhakkak merak ederım
Bisey soracagim,gobegin uzerinde cikan cizgi var ya,hamilelikte,o cizgi benim hem gobegimde hem de bacagimin arkasinda olustuBu ne yaaa bacak arkasinda da cizgi mi olurmus?var mi bunu yasayan ya da goren?
ilk defa duydum tatlım onudoğum sonrası geçer herhalde
Once kir sandimmmm,kesele kesele yiprattim artik bacagiSonra bir baktim gobegimdeki kahverengi cizgiyle ayyyyyniii!ne tuhaf yaaa kimsede gormedigim seyler bende oluyo,hayret bisey ama yaaaa
Bisey soracagim,gobegin uzerinde cikan cizgi var ya,hamilelikte,o cizgi benim hem gobegimde hem de bacagimin arkasinda olustuBu ne yaaa bacak arkasinda da cizgi mi olurmus?var mi bunu yasayan ya da goren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?