aman bea boşver :) sen sağlıklı mısın bebeğin sağlıklı mı gerisi boş...
ona bakarsan benim de bacaklarımda lekeler cıktı böyle kızarık gibi... dr.a gösterdim cildiyeye gitmelisin dedi. doğum sonrasını bekliyorum. kasınmıyo etmiyo boşveer
Ay masallah kizin da kocaman olmus yeni yasi kutlu olsun,cok guzel cikmis reseimler...
Bisey soracagim,gobegin uzerinde cikan cizgi var ya,hamilelikte,o cizgi benim hem gobegimde hem de bacagimin arkasinda olustuBu ne yaaa bacak arkasinda da cizgi mi olurmus?var mi bunu yasayan ya da goren?
benim bacak arkamda değilde şeyimin üstünde var göğüs altımdan başlıyo taa en sona kadar iniyo göbek deliiğimin üstündeki çizgi ince aşağıdaki kalınnn ne anlama geliyo bu çizgi anlamıyorum çizgi oluşmayan varmı acaba
kızlar göbek delikleriniz ne alemde? dün vatan bilg. servisine gittim
adam dedi şahsi bişey sorabilir miyim, eşi de hamileymiş 7 aylık ,annesi diyomuş erkek bebeklere hamilelikte göbek deliği dışarda olurmuş , bebeğiniz erkek mi dedi
evet dedim erkek
sizde de öyle mi?
günaydın kıızlar nasılsınız ?
kızlar bişi sorucam ( alanlar için ) uyku setini yıkadınız mı ? yıkadıysanız kaç derecede ? hangi devirde ? bir yakınımız elyaflı olduğu için mevlütten sonra yıkayalım ki hani toplanırsa rezil olmayalım dedi şok oldum. herhalde yıkamadan sericez, cocuğu tozlu tozlu yatırıcam hiç içime sinmiyor da :26: yardımcı olursanız sevinirim en azından öğreneyim ki bugun onları yıkayıp asayım hazır olsunlar :26:
Günaydın Kızlarrr
Nasılsınız bakalım inş. herkes iyidir...Bugün kontrolü olan arkadaşlar varsa güzel haberler getirirler inş.
evet canım ben yıkadım 30 derecede yıkadım hiç birşey olmadı
gübaydın tatlım iyiyiz saol sen nasılsın
bakalım şimdi attım makinaya yana koyulan korumalarını, yorganı yastık kılıf ve carsafını da bundan sonra atıcam... 600 devirde yıkıyorum topaklanmaz herhalde... sonra dilinden düsmem kimseninde :26:
iyiym canım hamdolsun
bende öyle yapmıştım ayrı attım yorganımı çok buruşur diye bir arada atmadım iyi yapmışsınçıkınca ellerinle biraz düzenle sonra çamaşırlığın üzerine doğru ser ben öyle yaptım...çamaşırlığın demirlerine doğru asarsam belki toplanır diye düşündüm:44:
iyiym canım hamdolsun
bende öyle yapmıştım ayrı attım yorganımı çok buruşur diye bir arada atmadım iyi yapmışsınçıkınca ellerinle biraz düzenle sonra çamaşırlığın üzerine doğru ser ben öyle yaptım...çamaşırlığın demirlerine doğru asarsam belki toplanır diye düşündüm:44:
Ay masallah kizin da kocaman olmus yeni yasi kutlu olsun,cok guzel cikmis reseimler...
kiz o ne ilk defa duydum:)))benimde botnumda kahve-beyaz bir auru et beni oldu Allah tan su an kucukler cok belli olmuyor,dogurunca gecicegini hayal ediyorum....
Kizlar cok komik mutasyona ugruyoruz resmen:)))))
o aklıma gelmemişti bak... asarım diyordum ama camasırlığın demirlerine uzunlamasına yayayım o zaman zaten 3 parca bişi bunlar kuruyunca da yorganını falan yıkarım anca denk gelir... yumusatıcı koymadım. bebek için özel almamıştım cünkü... almayı da düsünmüyorum sen aldın mı ? kararsız kaldım da
balım ben dalin sıvı kullandım herşeyini onla yıkadım uyku setide dahil yumuşatıcı kullanmadım canım dalini vardı ama onu da kullanmadım henüz erken diye düşündüm ama 3. aydan sonra sadece battaniye ve nevresimlerinde dalinin yumuşatıcısını da kullanmayı düşünüyorum
günaydınlar
mutlu haftasonları herkese
ne kaynatıyonuz bakem hamişler
bi doğuramadınız gitti
dün gece suyum geldi sandım öldüm korkudam bi de bel ve bacaklarım mkopacaktı
tam hastane ye gitmeye hazırlandım
birden kesildi çok şükür:18:
yani ben şunu anladım ki dün gece her an her şeye hazırlıklı olmak lazım
sabah bi de üst üste kramp girdi bacağıma
doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
asudecim sana birşey sormak istiyorum bebişin kilo alması için özellikle yediğin birşey varmı
günaydınlar
mutlu haftasonları herkese
ne kaynatıyonuz bakem hamişler
bi doğuramadınız gitti
dün gece suyum geldi sandım öldüm korkudam bi de bel ve bacaklarım mkopacaktı
tam hastane ye gitmeye hazırlandım
birden kesildi çok şükür:18:
yani ben şunu anladım ki dün gece her an her şeye hazırlıklı olmak lazım
sabah bi de üst üste kramp girdi bacağıma
doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım doktorumun bi kaç tavsiyesi dışında ekstra bişey yemiyorum...ama tereyağ, eski kaşar, kaymak çok fazla tüketiyorum ve ciğer yerim ayda 1 kere birde hamileliğimin 18. haftasından itibaren tüm çorbalarımda kemik suyu kullanırım annemin tavsiyesi...tam buğday ekmeği yerim normal öğünlerde ama hergün mutlaka mısır ekmeğini yoğurdun içine koyup 1 tabak yerim...mısır ekmeğini kayınvalidem trabzondan yollar tereyağ ile yapar...bunları doktorum bilir ve söylediğimde ooovvv demiştidevam ediyorum 16. haftadan bu yana bu yediklerime ve birde eski kaşar peyniri gerçekten tavsiye ederim...sabah kahvaltısından önce aç karnına kaymak, yumurta sarısı , bal ve cevizi karıştırıp ağzıma atıyorum 2 kaşık bişey oluyor zaten biraz bulamaç ama alıştım artık..aç karnına yediğim için kana daha çabuk karışıyor ve bebeğe daha çabuk geçiyormuş..
yediklerim bundan ibaret canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?