2012 Ekim Anneleri

canım başınız saolsun...Rabbim kabir rahatlığı versin mekanı cennet olsun

iki yandakilerde sorun olmadı toplanmamıs ama bu bas ucuna koyacağımız toplanmıs düzeltene kadar canım cıktı resmen ödüm koptu resmen ya düzelmezse diyeee... bunlar kurusun yorgan ve carsaflarını atıcam yıkamaya bakam onlar nasıl cıkcaklar

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bebisleriniz nasil? Benim son 2 gundur hareketleri azaldi sanki eskiden kipir kipirdi:/ endiseleniyorum normalmikii?

selam herkeseeee
sanırım depresyona girdim kızlar artık karnımı taşıyamıyorum karnımı,fil g,b, oldum,oturduğum yerden kalkamıyorum,çok çirkin hissediorum kendimi aynalara küstüm resmen umarım bu ruhsal bozukluktan bebişimi görünce çıkarım.

birde kızlar kalp atımlarınızı sormak istiyorum ,benimki 110 dan aşağı düşmüyor normalmi acaba ya

allah rahmet eylesin canım
söyleseydin öğrendiğini
gelemeyeceğini bildiği ve üzülmememn için sana söylenmesini istememiş zaten
neyse bi daha arayıp söyleme şimdi gelince ya da o aradığında başsağlığı dilersin

kızlar 36-40 son ayımız hakkımızda hayırlısı

ne yalan sölim bana ara ara yusuf yusuflar geliyooo tırsıyorum ağlamaklı oluyorum o yüzden yalnız kalmamaya düşünmemeye çalışıyorum sezeryandan çok korkuyorum bebişim kilolu olduğundan bide şeker yüzünden sezeryan ağır basıyo yaa hiçbişey yiyesim gelmiyo sırf şekerim yükselmesin oğlum kilo almasın diye uffff ((( normal doğurmak istiyorum ben dayanıklıyımdır ağrıya acıya

evet ya sıcaklar benımde sinirimi bozuyor valla bende sağımda daha rahat edıyorum ve sağıma dönmeden uykuya dalamıyorum bunu doktorada sordum:26: sola yatınca uyusuyor sağa donuyorum dedım... ıyı edıyorsun dedı ..sureklı solda yatamazsın uyusur kan dolasmaz dedı birde çok dönüyorum kordon dolanmasıyla ilgisi varmı dedim güldü yok dedi...valla ben yüz üstü yatmayı cok özledım ama bazen bir uyanıyorum şaşırıyorumyatarken yan yatıyorum hafif yüzüstü gibi olmuşum kısacası şekılden şekıle gırıyorum

Gercekten az kaldi.gunler cabuk geciyor.ogretmen arkadaslar tatile siz de alistiniz mi.benim 37.haftam 19 eylul carsamba gunu basliyor.carsamba okula gidecek miyim gitmeyecek miyim bilemedim.sanirim o gun rapor alicam. İki gun bebi idare etseler ne guzel olur.

dün akşam eşim de aynısını söyledi... 9 ay nasıl geçer derken 1 ay kaldı dedi ve gözleri doldu cok tuhaf olduum o sırada kızım da tekme atınca düsün halimi fena bir durum yahu

öyle deme yememezlikte etme heran herşey olur diye düşün ve bebeğini o şekilde besle bebeğin sorması ayıp kaç kiloki

Ahhhh artist ahhhh yuzustu deme bana.. uzunca bir surede yatamayiz herhalde oyle.sutler akar sikisir.o dolu gogusler bence rahatsiz eder.ben de bazen uykunda ustteki bacagimi one alttaki bscagimida arkaya atiyorum.birazcik yuzustugibi oluyor.amagobegim guvendeoluyor.

hem de nasıl alıştım ya
ben de 3 eylülde çalışmaya başlıcam
bakalım dayanabilecekmiyim
şu 4+4 seminerini atlatsam müdürüm idare ediyo beni yaz dönemi seminerinde de sadece imza atıp eve geliyodum
2 hafta dayansam
yani 14 eylüle kadar sonra çalışamaz raporu alıcam hemen

canım başınız saolsun...Rabbim kabir rahatlığı versin mekanı cennet olsun

teşekkür ederim kızlar.
abimi arada bırakmıyım die söylemedim.çünkü eşim tembihlemiş.neyse bilmemezlikten gelicem yapıcak bişi yok

akşam benim oğlan baya bi süre oynamadı eşim çok uğraştı baya bi korktuk bizde

Brck tatlım basınız saolsun...

Rabbim yerde değil nurlarda yatırsın inşaAllah ve tahsilatını afeylesin, sizlerin de duaları kabul olur inşaAllah

öyle deme yememezlikte etme heran herşey olur diye düşün ve bebeğini o şekilde besle bebeğin sorması ayıp kaç kiloki

şeker yüzünden oğlum 1 ayda 900 gr almış 29.haftada 1760tı ve suyum fazlaydı bebeğimin böbreklerine giden yoldada genişleme varmış doktor 1000 1200 arası olması gerekiyodu dedi iri bebek olmaya çok yakın dedi o yüzden diyet yapıyorum cnm hemşekerim düşsün hemde oğlumun kilo alımı yavaşlasın diye usgde 33 haftayı gösteriyodu 29.haftada

cnm başınız sağolsunn mekanı cennet olsun babannenizin

kızlar ben kaçar artık... kendinize dikkat edin emi biraz uzanıcam sabahtan beri kasıkalrımda ara ara sancı oluyo ve bacaklarım ağrıyo yatayım iyi gelir belki cok öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…