canım . daha çok erken hele bi 37 gelelim
çok üzücü bi haber aldım kızlar
eşimin babannesi vefat etmiş çok severdim:2:
köyde yaşıyolardı.dedesi çok düşkündü karısına
eşim sabah abimden arabayı istemiş.
banada abimin hanımı söyledi bilmiyodum.eşim söylemeyin brck e demiş
aradım eşimi habersizmiş gibi.hiç bişi demedi
ne yapayım ben şimdi kızlar zaten köye gidemem cenazeye.eşimde üzülmemi istemiyo bişide diyemedim.Artık o beni arayıncaya kadar arayamam bişide diyemem dimi
canım yumurta çiğmi olacak
çok üzücü bi haber aldım kızlar
eşimin babannesi vefat etmiş çok severdim:2:
köyde yaşıyolardı.dedesi çok düşkündü karısına
eşim sabah abimden arabayı istemiş.
banada abimin hanımı söyledi bilmiyodum.eşim söylemeyin brck e demiş
aradım eşimi habersizmiş gibi.hiç bişi demedi
ne yapayım ben şimdi kızlar zaten köye gidemem cenazeye.eşimde üzülmemi istemiyo bişide diyemedim.Artık o beni arayıncaya kadar arayamam bişide diyemem dimi
kızlar 36-40 son ayımız hakkımızda hayırlısı
saat 5te uyandım,sinirim bozuldu valla..serinlemişti sanki hava ama sıcakladı yine sanki...
hatunlar siz hep solunuza yatabiliyor musunuz??ben çoğunluk sağda daha rahat ediyorum gibi,tabi ki uzun süre duramıyorum da,dön oraya dön buraya,offfffff çok şükür
Gercekten az kaldi.gunler cabuk geciyor.ogretmen arkadaslar tatile siz de alistiniz mi.benim 37.haftam 19 eylul carsamba gunu basliyor.carsamba okula gidecek miyim gitmeyecek miyim bilemedim.sanirim o gun rapor alicam. İki gun bebi idare etseler ne guzel olur.
ne yalan sölim bana ara ara yusuf yusuflar geliyooo tırsıyorum ağlamaklı oluyorum o yüzden yalnız kalmamaya düşünmemeye çalışıyorum sezeryandan çok korkuyorum bebişim kilolu olduğundan bide şeker yüzünden sezeryan ağır basıyo yaa hiçbişey yiyesim gelmiyo sırf şekerim yükselmesin oğlum kilo almasın diye uffff((( normal doğurmak istiyorum ben dayanıklıyımdır ağrıya acıya
Gercekten az kaldi.gunler cabuk geciyor.ogretmen arkadaslar tatile siz de alistiniz mi.benim 37.haftam 19 eylul carsamba gunu basliyor.carsamba okula gidecek miyim gitmeyecek miyim bilemedim.sanirim o gun rapor alicam. İki gun bebi idare etseler ne guzel olur.
canım başınız saolsun...Rabbim kabir rahatlığı versin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin canım
söyleseydin öğrendiğini
gelemeyeceğini bildiği ve üzülmememn için sana söylenmesini istememiş zaten
neyse bi daha arayıp söyleme şimdi gelince ya da o aradığında başsağlığı dilersin
öyle deme yememezlikte etme heran herşey olur diye düşün ve bebeğini o şekilde besle bebeğin sorması ayıp kaç kiloki
teşekkür ederim kızlar.
abimi arada bırakmıyım die söylemedim.çünkü eşim tembihlemiş.neyse bilmemezlikten gelicem yapıcak bişi yok
akşam benim oğlan baya bi süre oynamadı eşim çok uğraştı baya bi korktuk bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?