2012 Ekim Anneleri

Kızlar hepinize merhaba,

Giremiyordum epeydir, umarım herkes iyidir.

Bir doğumumuz olmuş hayırlı uğurlu olsun Peksimet'e.

Ben maaşallah iyiyim, her gün yüzüyorum yavaş yavaş. Annem ve kayınvalidem ve görümcem geldiler, hepbirlikte tatil yapıyoruz. Perşembe günü doktor randevum var(34.hafta kontrolu), bundan sonra 36'ya kadar 15 de bir, sonra haftada bir olacakmış kontroller.

Bu arada Cuma günü diş ağrısından mahfoldum, ağrı kesiciyi alana kadar kafamı duvarlara vuracak kadar ağrıdı dişim. Diş doktorumu aradım, kadın doğum doktorum izin kağıdı da verse müdahele etmezmiş hamileye. Bu nasıl iş ya? Dişimi mi kaybedeyim yani?

Perşembe günü doktorumdan izin kağıdı isteyip başka bir doktor mu bulsam? Altı üstü dolgu yapılacak, kendi dişçimden de çok memnundum, değiştirmek de istemiyorum, napacağımı şaşırdım.

Diş problemi yaşayıp, dişini yaptıran ya da bilgisi olan var mı?

haha evt bayadır yoksun hanı sezeryan topiği desem bırbırımızle aynı fıkırdeydık desem
ansızın kapanan topikteydık desem

Hmm, hatırladım şimdiiii o zaman şekeriiim Nasılsın? Sen de ekim annesi miydin, bilmiyodum bak. Ne topikti ama...O saçma sapan insanları ve hadsizliklerini hatırladıkça sinirim zıplıyor. Cahil cesareti ve hadsizliği işte...

Nasıl gidiyor hamileliğin?

cnm yakın bı arkadaşım 7 8 aylıken yaptırmıştı dolgu dr u ızın vermıştı

haklısın canım. ya bende önemsemiyordum ama dünden beri sinirlerim bozuldu. neyse gecer inşallah. eşim garibim aklı bende kalmış kaç kez aramış. bende kafam dağılsın diye bbişn valizini hazırlaamya gitmiştim. aradım sonra sesin kötü geliyor deyince başladım gene ağlamaya:::(( yarım saat dil döktü canım ya çatlakları beğenecek olan benim sana noluyor ben rahatsız değilim, doğal onlar dedi.. biraz daha iyiyim şimdi..

haklısın canım. ya bende önemsemiyordum ama dünden beri sinirlerim bozuldu. neyse gecer inşallah. eşim garibim aklı bende kalmış kaç kez aramış. bende kafam dağılsın diye bbişn valizini hazırlaamya gitmiştim. aradım sonra sesin kötü geliyor deyince başladım gene ağlamaya:::(( yarım saat dil döktü canım ya çatlakları beğenecek olan benim sana noluyor ben rahatsız değilim, doğal onlar dedi.. biraz daha iyiyim şimdi..

tatlım aslında benı doğum 6 kasım ama 29 ekımde dr umuz alıcak malum sezeryan olcak
benı bu topiğe sen davet etmıştın ekımde sayılırsın dıye arada okuyorum yazıyorum çok nadırde olsa
ay o topiği hıc unutmucm sanırım cnm ya neydı o öyle bende sınırlenıyorum cıdden hatırladıkca
cnm maşalla dıyelım bebışımın hareketlerı ve koca göbek oluşum dışında gebelıge dair bı sıkıntım yok rahat gecıyo cok
sende durumlar nasıl tatlım dişine cok uzuldum cok kötuymuş hıc cekmedım dış ağrısı ama öyle duydum

kızlar gece gece ne işin var diyeceksiniz ama stresimi atmaya çalışıyorum. ablamdan göğüs pompası almıştım. şimdi temizleyeyim diyorum. nasıl kaynatıcam. kaç dakika. yardımcı olur musunuz..

selam kızlar 33 haftalık hamileyim yaklaşık bir haftadır mide bulantım tekrar başladı iştahım azaldı ve bebeğin hareketleri çok azaldı günde 3*4 kez falan anca hissediyorum aynı durumda olan varmı cuma günü kontrolüm var ozamana kadar gitsemmi acaba dr a birde bunlar olmadan önce eşimleçok büyük bi tartışma yaşadık 3 gün boyunca sürekli ağladım bununda etkisi olmuşmudur böyle olmasının

Canım boşver gitsin ya. Benim de burnumla dudağımın arasında leke oluştu biraz da dudağımın alt kenarlarında çikolata yemiş gibi. Bu gün kayınvalidem, annem, görümcem bir başladılar bana gülmeye bıyık gibi olmuş diye, ben de katılıverdim onlara. Başkası olsa bozulur, küserdi belki. Ben de kendimle dalga geçip durdum, onları da güldürdüm. Sonra çıktım odama fondoten sürdüm, kapattım lekeyi :) Alın bakın dedim hani nerde o bıyıklı gelin?

Sanırım güneşten oldu, aman diyim kremsiz çıkmayın güneşe. Geçer inşallah doğumdan sonra...Hamilelere kremsiz çıkmayın lekelenirsiniz derlerdi de şöyle yapardım:

cnm benım bence dr una danış derım hanı gunde 3 4 az dıye okudum cnm

Aaaa evet şimdi daha net hatırladım seniii...Hoşgeldin o zaman :) 29 Ekim harika bir doğum tarihi.

Benim hamileliğim iyi geçiyor sayılır durumuma göre. Serklajlıyım(dikişli). Ama şükür riskli dönemleri atlattık sayılır. Doktorum geçtiğimiz hafta şikayetin var mı dediğinde "ayaklarımı göremememin dışında yok" demiştim Maaşallah iyiyim, sana da maaşallah kolay geçiyor olmasına çok sevindim.

Şu sıralar yemeklerden sonra nefes almak biraz zorlamaya başladı o kadar...

hah anladım zaten az önce hatırlayıp hatırlalam arasında kaldıgınu bak ezılduım şimdi hahaah
cnm benım dıkışın var demek ama sukur bayagı yol almıssın cnm benım sız ne zmana aldınız cnm doğum tarıhını bellımı ay bı ıkı kışıyle karşılaşmıştım hastanede serkajların alınmasına ragmen 40 hafta dolmuştu
kg durumları nasıl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…