gözün aydın canım maşallah kuzucuk erkenci çıkmış. inşallah cuma günü miniğini kucağına alıp çıkıcaksın hastaneden annesi üzme kendini
Peksimett canim,Allah sana bagislasin yavrunu,dualarimiz seninle,yavrunla,kizimizi da opuyoruz,hosgeldin dunyaya diyoruzzz...
haha evt bayadır yoksun hanı sezeryan topiği desem bırbırımızle aynı fıkırdeydık desem
ansızın kapanan topikteydık desem
kızlar hepinize merhaba,
giremiyordum epeydir, umarım herkes iyidir.
Bir doğumumuz olmuş hayırlı uğurlu olsun peksimet'e.
Ben maaşallah iyiyim, her gün yüzüyorum yavaş yavaş. Annem ve kayınvalidem ve görümcem geldiler, hepbirlikte tatil yapıyoruz. Perşembe günü doktor randevum var(34.hafta kontrolu), bundan sonra 36'ya kadar 15 de bir, sonra haftada bir olacakmış kontroller.
Bu arada cuma günü diş ağrısından mahfoldum, ağrı kesiciyi alana kadar kafamı duvarlara vuracak kadar ağrıdı dişim. Diş doktorumu aradım, kadın doğum doktorum izin kağıdı da verse müdahele etmezmiş hamileye. Bu nasıl iş ya? Dişimi mi kaybedeyim yani?
Perşembe günü doktorumdan izin kağıdı isteyip başka bir doktor mu bulsam? Altı üstü dolgu yapılacak, kendi dişçimden de çok memnundum, değiştirmek de istemiyorum, napacağımı şaşırdım.
Diş problemi yaşayıp, dişini yaptıran ya da bilgisi olan var mı?
Peksimett canim,Allah sana bagislasin yavrunu,dualarimiz seninle,yavrunla,kizimizi da opuyoruz,hosgeldin dunyaya diyoruzzz...
tatlım ılık bir duşa gir negatif,kötü ne varsa üzerinde suyla akıp gitsinler sakinleşirsin.ne olmuş yani çatlağın varsa, olsunlar bırak anne oluyosun sen annelerin çatlağıda olur, tombişte olur analar herşey olur
tatlım ılık bir duşa gir negatif,kötü ne varsa üzerinde suyla akıp gitsinler sakinleşirsin.ne olmuş yani çatlağın varsa, olsunlar bırak anne oluyosun sen annelerin çatlağıda olur, tombişte olur analar herşey olur
hmm, hatırladım şimdiiii o zaman şekeriiimNasılsın? Sen de ekim annesi miydin, bilmiyodum bak. Ne topikti ama...o saçma sapan insanları ve hadsizliklerini hatırladıkça sinirim zıplıyor. Cahil cesareti ve hadsizliği işte...
Nasıl gidiyor hamileliğin?
haklısın canım. ya bende önemsemiyordum ama dünden beri sinirlerim bozuldu. neyse gecer inşallah. eşim garibim aklı bende kalmış kaç kez aramış. bende kafam dağılsın diye bbişn valizini hazırlaamya gitmiştim. aradım sonra sesin kötü geliyor deyince başladım gene ağlamaya:::(( yarım saat dil döktü canım ya çatlakları beğenecek olan benim sana noluyor ben rahatsız değilim, doğal onlar dedi.. biraz daha iyiyim şimdi..
selam kızlar 33 haftalık hamileyim yaklaşık bir haftadır mide bulantım tekrar başladı iştahım azaldı ve bebeğin hareketleri çok azaldı günde 3*4 kez falan anca hissediyorum aynı durumda olan varmı cuma günü kontrolüm var ozamana kadar gitsemmi acaba dr a birde bunlar olmadan önce eşimleçok büyük bi tartışma yaşadık 3 gün boyunca sürekli ağladım bununda etkisi olmuşmudur böyle olmasının
tatlım aslında benı doğum 6 kasım ama 29 ekımde dr umuz alıcak malum sezeryan olcak
benı bu topiğe sen davet etmıştın ekımde sayılırsın dıye arada okuyorum yazıyorum çok nadırde olsa
ay o topiği hıc unutmucm sanırım cnm ya neydı o öyle bende sınırlenıyorum cıdden hatırladıkca
cnm maşalla dıyelım bebışımın hareketlerı ve koca göbek oluşum dışında gebelıge dair bı sıkıntım yok rahat gecıyo cok
sende durumlar nasıl tatlım dişine cok uzuldum cok kötuymuş hıc cekmedım dış ağrısı ama öyle duydum
Aaaa evet şimdi daha net hatırladım seniii...Hoşgeldin o zaman :) 29 Ekim harika bir doğum tarihi.
Benim hamileliğim iyi geçiyor sayılır durumuma göre. Serklajlıyım(dikişli). Ama şükür riskli dönemleri atlattık sayılır. Doktorum geçtiğimiz hafta şikayetin var mı dediğinde "ayaklarımı göremememin dışında yok" demiştimMaaşallah iyiyim, sana da maaşallah kolay geçiyor olmasına çok sevindim.
Şu sıralar yemeklerden sonra nefes almak biraz zorlamaya başladı o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?